Smartphone & Tablet në Shitje – Bli Online

Blini një smartphone & tablet dhe revolucionarizoni mënyrën e të jetuarit duke bashkëpunuar me ne dhe këtu do të kuptoni mënyrën se si ne i bëjmë gjërat. Dikush vështirë se mund të imagjinojë të jetojë pa to në epokën e tanishme.

Smartphone & Tablet në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing 1–12 of 28 results

Showing 1–12 of 28 results

Telefoni i dashur që keni tani dhe ato që do të vijnë, ofrojnë një mori përfitimesh, ndër të cilat përfshin lidhjen me botën, mbajtjen e përditësiar me të gjitha ngjarjet e fundit. Telefonat inteligjentë janë, siç sugjeron emri, pajisje inteligjente që janë këtu për ta bërë jetën tuaj më të thjeshtë dhe më të lehtë. Telefonat inteligjentë ju tregojnë kohën, datën, llogaritin numrat, ju zgjojnë kur dëshironi, ju kujtojnë diçka të rëndësishme dhe gjeni vendndodhjen përmes navigimit GPS. Ata vijnë me kamera në mënyrë që ju të klikoni në opsionin e fotografive dhe të bëni foto & video që mund t’i çmoni më vonë. Për ta mbajtur larg mërzinë, telefonat tuaj mund të luajnë audio dhe video dhe të jenë lexuesi i librit tuaj elektronik ose pajisja juaj e lojërave. Regjistruesi në një telefon ofron një avantazh tjetër të regjistrimit të zërit tuaj dhe gjithashtu të të tjerëve.

Me një gamë të gjerë të pajisjeve të disponueshme në treg, shpesh bëhet konfuze për të dalluar një produkt nga konkurrenti i tij ose për të zgjedhur një që plotëson më mirë kërkesat tuaja. Këtu hyn Karma.al. Në Karma.al, ne krenohemi që ju ndihmojmë të blini. Është përpjekja jonë e vazhdueshme për të kuptuar nevojat tuaja dhe për t’ju ndihmuar të gjeni produktin më të përshtatshëm për Ju! Sepse një blerje është vetëm hapi i parë për një marrëdhënie që do të zgjasë për vitet që vijnë.

Duke folur për marrëdhëniet, Karma.al ka qenë në biznesin e shitjes së telefonave celularë për më shumë se një dekadë. Ekspertiza jonë në fushën e elektronikës buron nga fakti që kemi lidhje të forta dhe shoqata me një larmi OEM si Apple, OnePlus, Samsung, Nokia, Sony, Huawei, Philips, Xiaomi, Lenovo, LG dhe më shumë, të cilët janë të njohur për të qenë markat më të mira, jo vetëm në Shqipëri, por edhe më gjërë. Ju lehtë mund të eksploroni katalogun tonë të gjerë dhe të blini telefona celularë në internet, por ne rekomandojmë që është më mirë t’i provoni në dyqan përmes një prej përfaqësuesve tanë për t’u siguruar që të merrni atë të duhurin.

Zgjedhja e një Smartphone & Tablet

Të vendosni për markën dhe modelin e të cilit përdorni një tabletë për të blerë nuk është gjithmonë një vendim i drejtpërdrejtë dhe ka shumë gjëra për t’u marrë parasysh kur bëni zgjedhjen tuaj.

Sistemi operativ

Shumica e njerëzve janë të vetëdijshëm për 3 sistemet kryesore operative – Apple (iOS), Google (Android) dhe Microsoft (Windows). Të vendosni se cila varet nga ju, por nëse tashmë keni një smartphone, atëherë mund të dëshironi të shkoni me një tabletë që përdor të njëjtin sistem operativ, i cili do të lejonte sinkronizimin më të lehtë midis pajisjeve.

Specifikimet

Disa do të jenë më të rëndësishme se të tjerët bazuar në përdorimin tuaj të synuar për tabletën, por padyshim që ia vlen të krahasoni specifikimet midis modeleve kur merrni vendimin tuaj. Rezolucioni, jeta e baterisë, procesori, RAM-i, hapësira ruajtëse dhe aftësitë celulare janë të gjitha gjërat për tu marrë në konsideratë.

Madhësia e Tabletës

Shumica e pajisjeve të tabletave vijnë në madhësi të ndryshme dhe i takon individit të përcaktojë se cila i përshtatet më mirë. Një ekran tabletësh 7 inç është më i lëvizshëm dhe i përshtatshëm për njerëzit që duan ta përdorin atë ndoshta si një pajisje leximi jashtë ose në lëvizje. Ekrani i tabletës 10 inç siguron një përvojë më të mirë të shikimit të videos dhe është ideal për njerëzit që kërkojnë të shikojnë shumë filma ose TV.

Buxheti

Tabletat e dorës së dytë ofrojnë vlera të mëdha për para, por lista juaj e preferuar e kërkesave mund të ndikojë në çmim. Shikimi në modele të ndryshme ose një markë alternative mund t’ju ofrojë një pajisje që ka të gjitha specifikimet e teknologjisë së lartë me një çmim që mund të përballoni.

A Kontrollohen këta Smartphone & Tablet Para se të Shiten?

Në Karma.al, ekspertët tanë të përpiktë të teknologjisë kryejnë kontrolle të hollësishme në të gjitha aspektet e secilës pajisje të përdorur celular përpara se të renditet ndonjëherë në faqen e internetit. Këto përfshijnë testimin në – gjendjen e jashtme (ekran, kutinë, butonat), funksionalitetin e Bluetooth-it, Wi-Fi, kamerën, jetëgjatësinë e baterisë dhe mikrofonin, si dhe të gjitha portat për kufje dhe karikues dhe shumë të tjerë. Ne gjithashtu kryejmë kontrolle në numrin IMEI përmes bazës së të dhënave për të siguruar që nuk është raportuar i humbur ose i vjedhur. Pavarësisht nëse janë tableta të dorës së dytë apo tableta të rinovuara, ato gjithmonë do të funksionojnë plotësisht – thjesht me çmime shumë më të lira se sa të rejat!

Smartphone dhe Tablet: Pesë Ndryshimet Kryesore

Vendndodhja

Ndoshta ndryshimi më i madh midis tabletëve dhe telefonave inteligjentë kur bëhet fjalë për marketing është se njerëzit i përdorin ato në vende të ndryshme. Për pjesën më të madhe, tabletat mbahen në shtëpi, ose nxirren vetëm gjatë udhëtimeve të gjata.

Nga ana tjetër, telefonët inteligjentë merren kudo dhe përdoren vazhdimisht. Një tjetër pikë e rëndësishme është që tabletët të mos bëjnë thirrje telefonike.

Ky fakt i bën njerëzit të mendojnë për të dy platformat ndryshe. Një telefon konsiderohet si një domosdoshmëri, ndërsa një tabletë është shumë më tepër një pajisje luksoze ose produktiviteti si një kompjuter.

Përdorshmëria

Në shumë mënyra, përdoruesit e smartphone janë më të zhytur në përdorimin e pajisjes sesa njerëzit që përdorin një tabletë. Shumica e njerëzve përdorin tabletët si pajisje të konsumit të përmbajtjes sesa si qendër personale e komunikimit që është smartphone.

Kur krijoni planin tuaj të marketingut, lloji i marketingut që ju bëni për secilën platformë do të jetë i ndryshëm për shkak të mënyrës se si njerëzit e shohin dhe përdorin pajisjen.

Për shembull, marketingu që ju bëni ndaj përdoruesve të tabletëve do të jetë shumë më i lidhur me marketingun që bëni ndaj përdoruesve të desktopit sesa do të jetë ndaj përdoruesve të smartphone-ve.

Telefonat inteligjentë janë personalë, tabletët mund të mos jenë

Kur synoni një smartphone, ju po synoni një individ. Shumica e njerëzve kanë smartfonët e tyre dhe nuk i ndajnë me askënd tjetër. E njëjta gjë nuk mund të thuhet për tabletët, të cilat nganjëherë ndahen mes disa njerëzve.

Kjo do të luajë një rol kur ju vendosni se si të synoni materialin tuaj të marketingut. Shënjestrimi i një individi është i ndryshëm nga synimi i një grupi të vogël njerëzish. Këtu duhet theksuar gjithashtu se pothuajse të gjithë përdorin smartphone në të njëjtën mënyrë. E para dhe më e rëndësishmja është një telefon, por gjithashtu ka aplikacione produktiviteti dhe informacion të denjë për shikim.

E njëjta gjë nuk mund të thuhet për tabletën, e cila mund të përdoret në shumë mënyra të ndryshme. Disa njerëz e përdorin atë si një pajisje për konsum të përmbajtjes, ndërsa të tjerët e përdorin atë si një zëvendësim të laptopit.

Telefonat inteligjentë merren kudo

Në shumë mënyra, telefonat inteligjentë janë shënjestra më të lehta për strategjitë e marketingut sepse ato barten kudo, kanë lidhje të vazhdueshme në Internet dhe përdoren si pajisje komunikimi.

Gjëja e parë që bie në sy këtu është se telefonat mund të marrin mesazhe SMS, e cila është një nga fushat e marketingut me rritje më të shpejtë në dispozicion të kompanive.

Tabletat nuk merren kudo, nuk janë i njëjti lloj i pajisjes së komunikimit dhe nuk mund të marrin mesazhe SMS.

Është gjithashtu më e vështirë të synosh individët në një tabletë për shkak të mënyrave të ndryshme në të cilat ato përdoren.

Përdoruesit presin që të trajtohen ndryshe

Mënyra përfundimtare që tabletët dhe telefonat inteligjentë janë të ndryshëm kur bëhet fjalë për shënjimin është diçka që është përshkruar në katër shembujt e fundit. Përdoruesit e telefonave inteligjentë dhe përdoruesit e tabletëve nuk janë të njëjtë. Më shumë se 60% e popullsisë amerikane ka një smartphone.

Ky numër pritet të rritet vetëm pasi telefonat me karakteristikë bëhen gjithnjë e më pak të popullarizuar. Tabletat gjithashtu po rriten, por jo domosdoshmërisht në të njëjtin treg, dhe padyshim jo aq shpejt.

Përdoruesit e secilës platformë bëjnë gjëra të ndryshme në to sepse ekranet janë të madhësive të ndryshme. Të shikosh përmbajtje të gjatë video ose të blesh diçka në internet është shumë më e përshtatshme për një tabletë sesa një smartphone.

Njerëzit mund të kalojnë orë dhe orë në tabletat e tyre. Telefonat inteligjentë zakonisht janë pajisje shikimi dhe largimi. Ata janë të orientuar drejt veprimit. Ju shikoni në ekran, bëni atë që po bëni dhe vazhdoni më tej.

Në një tabletë, ju bëni një gjë dhe kaloni në tabletin e gjërave tjetër.