Peshore Personale në Shitje – Bli Online

Nëse jeni një fanatik i fitnesit, ose thjesht doni të theksoni vijën e belit tuaj, një peshore personale është një mënyrë e shkëlqyer për të ndjekur progresin. Shifrat e mëdha dixhitale ose analoge nënkuptojnë që statistikat tuaja vitale janë të lehta për tu lexuar dhe regjistruar.

Peshore Personale në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Ne kemi peshore, të cilat mund të lexojnë përbërjen e trupit për t’ju dhënë një ide më të mirë të përqindjes së ujit, si dhe kockave, dhjamit dhe masës muskulore. Një pasqyrë në banjo është një mënyrë tjetër e shkëlqyer për të kontrolluar përparimin tuaj dhe nëse keni një ndriçim të mirë të banjës, do të jeni në gjendje të shihni përmirësimet tuaja.

Nëse jeni të interesuar të përmirësoni banjën tuaj, do të dëshironi të siguroheni që lavamani juaj nuk ju lëshon poshtë? Atëherë njësitë tona të komodinave përfshijnë lavamanë dhe depo nën lavaman dhe do të duken të mahnitshme në çdo banjë. Për të përfunduar totalisht pamjen e banjës tuaj, kompletet tona të aksesorëve për banjo përfshijnë shpërndarës sapuni dhe mbajtëse furçash dhëmbësh të cilat do të duken të mahnitshme në njësinë ose lavamanin tuaj të ri.

Peshoret më të Mira të Testuara Janë:

  • Peshoret më të mira inteligjente: Peshorja Eufy Smart C1
  • Peshoret më të mira mekanike: Peshorja Mekanike e Sondavia Square Glass
  • Peshoret më të mira dixhitale: Peshorja  e Banjës Digital Glass Brabantia
  • Peshoret më të mira të banjës për kujtesë: Peshorja  e Inteligjente e Eufy
  • Peshoret më të mira të buxhetit: Peshorja elektronike e peshës e Watchers
  • Peshoret më të mira të fitnesit: Fitbit Aria Air
  • Peshoret më të mira të shtatzënisë: Peshorja QardioBase 2
  • Peshoret më të mira të banjës për kapacitet maksimal: Peshorja elektronike Salter Max

Lloje të Ndryshme të Peshoreve Personale – Cila Është më e Saktë?

Ekzistojnë tre lloje kryesore të peshoreve: peshoret mekanike (ose analoge) që matin me susta dhe shfaqin peshën në një thirrës, peshoret dixhitale që matin elektronikisht dhe shfaqin peshën në mënyrë dixhitale, dhe peshoret inteligjente (ose shkallët e analizuesit) të cilat lidhen me smartphone-et përmes Bluetooth dhe mund të analizojnë BMI dhe yndyra e trupit. Peshoret e analizuesit janë më të sakta dhe ofrojnë pamjen më gjithëpërfshirëse të përbërjes së trupit tuaj. Kur bëhet fjalë për madhësinë, një shkallë 30x30cm duhet të jetë mjaft e madhe për shumicën e këmbëve pa zënë shumë hapësirë.

Çfarë Mund të Analizojë një Peshore Personale Smart?

Shumica e peshoreve inteligjente mund të llogarisin dhjamin e trupit dhe masën muskulore. Ato e bëjnë këtë duke kaluar një rrymë elektrike pa dhimbje nëpër trupin tuaj. Peshoret pastaj masin rezistencën e trupit ndaj rrymës, pasi indet e ndryshme – kocka, dhjami, muskujt – do të pengojnë rrymën me ritme të ndryshme. Peshoret inteligjente gjithashtu mund të analizojnë peshën, BMI, dhjamin trupor, masën muskulore, përqindjen e ujit, muskujt, kockat, metabolizmin tuaj të pushimit etj. Por, është e rëndësishme të mbani mend se këto vlera janë vlerësime. Konsultohuni me një mjek për matjet më të sakta. Ju gjithashtu nuk duhet t’i përdorni këto karakteristika nëse jeni shtatzënë ose keni një stimulues kardiak.

Çfarë Është BMI?

Peshoret inteligjente zakonisht mund të llogarisin BMI ose Indeksin e Masës Trupore. Kjo vlerë është pesha juaj e ndarë me lartësinë tuaj në metra në katror. Një rezultat i BMI është krijuar për t’ju ndihmuar të punoni afërsisht nëse jeni në një peshë të shëndetshme ose jo. Por kjo është një përafrim dhe një rezultat i BMI nuk bën dallimin midis muskujve, dhjamit dhe kockave.

Cilat Matje Duhet të Përdor?

Sigurohuni që peshorja juaj të përdorë matjen me të cilën jeni më rehat, pasi disa nga Amerika mund të përdorin vetëm paund, ndërsa të tjerët mund të përdorin vetëm kilogramë. Prandaj është gjithmonë më mirë të kontrolloni specifikat para se të blini.

Për Çfarë Ju Duhet një Peshore Personale?

Ju duhet t’i bëni vetes këtë pyetje përpara se të zgjidhni një peshore për veten tuaj pasi ka lloje të tilla. Për shembull, nëse zotëroni një biznes transporti, atëherë dëshironi të blini një peshore transporti. Por, nëse jeni thjesht një admirues i fitnesit, i cili dëshiron të mbajë një shënim të marrjes së ushqimit të tij / saj, atëherë një peshore normale do të bënte punën.

Sa Peshë Mund te Perballojë një Peshore Personale?

Ashtu si frigoriferët, peshoret gjithashtu mburren me një kapacitet të caktuar dhe matet në kilogramë. Ndërsa peshoret e vogla të peshimit, siç janë peshoret dixhitale të kuzhinës, kanë një kapacitet prej rreth 10 kilogramë, peshoret e banjës mund të kenë një kapacitet prej rreth 200 kilogramë ose më shumë. Duhet të kihet parasysh se këto peshore janë krijuar për të peshuar një lloj të caktuar të gjërave, dhe mosrespektimi i tyre mund të rezultojë në rezultate të pasakta, ose madje mund të dëmtojë pajisjen. Në terma të thjeshtë, peshimi i peshës trupore në një peshore kuzhine nuk është gjëja e duhur për të bërë.

Sa e Madhe Është Mbajtësja e Saj?

Megjithëse shpesh injorohet, madhësia e mbajtëses të një peshoreje është një faktor mjaft i rëndësishëm kur bëhet fjalë për të vendosur se cila shkallë e peshimit është ideale për ju. Le të supozojmë se keni blerë një peshore banjoje, por nuk është aq e gjerë sa të qëndroni në të siç duhet. Në atë rast do të humbisni ekuilibri juaj, atëhere ju duhet goxha kohë të qëndroni në këmbë. Rezultati? Rezultate shumë të pasakta. Në mënyrë të ngjashme, peshimi i një tasi të madh në një peshore jo aq të gjerë mund të shkaktojë që përmbajtja e mbajtëses të derdhet, duke e lënë kuzhinën tuaj në një rrëmujë mbretërore.

Gjurmoni Statistikat Automatikisht

Për çudi, peshoret më të mira inteligjente të banjës janë në përputhje me gjurmuesit më të mirë të fitnesit. Kur çiftoni një shkallë të lidhur me Wi-Fi- ose me Bluetooth me një gjurmues të fitnesit, zakonisht përdorni vetëm një aplikacion për të parë të dhëna nga të dy pajisjet. Shtoni një monitor të rrahjeve të zemrës ose manshetë të presionit të gjakut në shtëpi dhe keni akoma më shumë informacion që mblidhen dhe ndërlidhen, pa kërkuar fletëllogaritjen dhe marrjen e shënimeve ditore.

Ndoshta ju nuk doni të gjurmoni peshën tuaj me kalimin e kohës, por ka shumë të ngjarë që mjekët tuaj dhe ekipi i kujdesit shëndetësor ta bëjnë këtë. Apo ndoshta nuk jeni ju, por dikush në familjen tuaj i cili duhet të mbikëqyrë peshën e tyre. Peshoret inteligjente janë mjaft të zgjuara për të ditur ndryshimin midis disa përdoruesve të ndryshëm dhe mund të gjurmojnë peshat e tyre veçmas dhe privatisht. Shkëmbimi i të dhënave midis anëtarëve të familjes dhe mjekëve është gjithashtu një mundësi.

Kur filloni të përdorni një peshore inteligjente për banjës, pesha juaj regjistrohet automatikisht sa herë që e shkelni atë. Shumë nga peshoret më të mira gjithashtu matin dhjamin e trupit, dhe disa ndjekin dendësinë e kockave dhe përqindjen e ujit. Disa madje mund të lexojnë rrahjet e zemrës tuaj përmes këmbëve tuaja.