Bokse Kompjuteri në Shitje – Bli Online

Karma.al ofron bokse të mirë për kompjuter nga një gamë e gjerë që ofrojnë cilësi të përmirësuar të zërit dhe një skenë gjithëpërfshirëse të zërit duke përfshirë lojëra, filma dhe muzikë në kompjuterin tuaj.

Bokse Kompjuteri në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Ata do të lartësojnë jetën tuaj dixhitale që homologët e tyre të krijuar me çmim më të ulët thjesht nuk munden. Në atë mënyrë, ata janë po aq integralë në konfigurimin e PC tuaj sa karta grafike më e mirë nëse doni të përfitoni sa më shumë nga përvoja juaj e qëndrimit para PC-së.

Kushdo që është një lojtar i aftë dhe serioz, që punon me video ose përdor kompjuterin e tij për konsumin e mediave të ndryshme, duhet të ketë bokset më të mirë të kompjuterit që buxheti i tyre mund të përballojë. Dhe, nëse ka ndonjë argument edhe për kufjet më të mira të lojrave, bokset e mirë nuk do të dëmtojnë veshët tuaj pas disa orësh përdorimi ose shqetësojnë dikë tjetër që jeton në shtëpinë tuaj.

Ne kemi bashkuar një listë të bokseve më të mirë të kompjuterit për ju. Ju ftojmë tju hidhni një sy nga gama jonë e gjerë e bokseve dhe zgjidhni të preferuarin tuaj.

Llojet më të mirë të Bokseve të Kompjuterit

  • Audioengine A2+
  • Logitech Z625
  • Logitech G560
  • Razer Nommo Pro
  • Harman Kardon Soundsticks III
  • Edifier Luna E
  • AudioEngine HD3 Wireless Speakers
  • Klipsch ProMedia 2.1 THX
  • Edifier M3200 2.1 Multimedia Audio Speaker System
  • Creative Pebble Plus

Çfarë Mund të Përfitoni nga Këto Bokse Kompjuteri:

Keni vërtet nevojë për bokse kompjuteri? Shumica e kompjuterave desktop dhe laptopëve kanë tashmë bokse të integruar që janë mjaft të mirë për të dëgjuar bip dhe sinjalizime ndërsa vazhdoni me aktivitetet tuaja të përditshme të bazuara në kompjuter. Por nëse doni të përfitoni sa më shumë nga muzika dhe filmat tuaj, do të doni të merrni në konsideratë marrjen e bokseve të jashtëm për PC për të marrë një përvojë dëgjuese gjithëpërfshirëse, me kualitet të lartë. Kjo është veçanërisht e vërtetë nëse jeni një lojtar sepse bokset e desktopit janë absolutisht thelbësorë gjatë zhvillimit të lojës për PC i cili bëhet thellësisht tërheqës. Të thuhet e vërteta, bokset më të mirë të kompjuterit madje  bëjnë bip-et, sinjalet e alarmit dhe sugjerimet e tjera audio të tingëllojnë më mirë. Një pjesë e madhe e vendimit tuaj nëse do të merrni bokse desktop do të varet nga konfigurimi i kompjuterit tuaj. Me sa hapësirë ​​duhet të punoni? A do të jeni më mirë me boksët me wireless të kompjuterit, duke shmangur rrëmujën e telave shtesë, ose do t’ju shërbejnë më mirë nga siguria e dhënë nga bokset me tel të PC-së, të cilët rrallë herë preken nga ndërhyrjet dhe kurrë nga ndërprerjet e energjisë elektrike?

Zgjidhni se Cili nga Këta Bokse Është më i Mirë për Ju:

Ka tre gjëra për t’u marrë parasysh kur zgjidhni boksin më të mirë të kompjuterit për konfigurimin tuaj: cilësia e zërit, veçoritë shtesë dhe çmimi.

Cilësia e zërit është një synim lëvizës, por në përgjithësi: Sistemet më të lira, më pak të hollësishme ofrojnë cilësi të denjë të zërit, por ndonjëherë zëri nuk është aq i nuancuar dhe vëllimi ndonjëherë nuk është aq i lartë. Sistemet më të shtrenjtë, më të hollësishëm kanë tendencë të ofrojnë vokale më të pasura, bas më të thellë dhe më të konsiderueshëm. Një palë bokse të shkëlqyer nuk duhet t’ju bëjnë të zgjidhni midis tre aspekteve të tingullit; gjithçka duhet të jetë e ekuilibruar.

Karakteristikat shtesë priren të vijnë standarde në altoparlantët më të shtrenjtë, por madje edhe modelet më të lira mund t’i kenë ato. Karakteristika më e zakonshme shtesë është kontrollet diskrete / bas, por mund të keni gjithashtu telekomandë, funksionalitet wireless dhe ndriçim RGB. Asnjë nga këto gjëra nuk është rreptësisht e nevojshme, por ato mund ta bëjnë dëgjimin tuaj shumë më të këndshëm, veçanërisht nëse po kërkoni ta bëni kompjuterin tuaj një central elektrik audio-je.

Së fundmi, çmimi është mjaft i vetë-shpjegueshëm. Ashtu si shumica e pajisjeve, bokset më të shtrenjtë priren të përdorin përbërës më të mirë dhe kështu ofrojnë cilësi më të mirë. Nga ana tjetër, nganjëherë thjesht po paguani për stilin e substancës, për të qenë i sigurt për të kontrolluar rishikimet kurdo që të jetë e mundur para se të kryeni një blerje.

A Kanë Rëndësi Tiparet Shtesë kur Kërkoni për Bokse Kompjuteri?

Ju mund të mos mendoni shumë për veçoritë shtesë kur bëhet fjalë për bokset e PC, por ka disa gjëra për t’u marrë parasysh: A përfshijnë bokset kontrolle bas dhe trefish, në mënyrë që të përshtatni tingullin me shijet tuaja? Po në lidhje me një buton të heshtur? Apo një telekomandë?

Tingulli me cilësi të lartë dhe tiparet shtesë të fuqishme nuk janë domosdoshmërisht përjashtues të ndërsjellë; kjo varet nga grupi. Nëse kompjuteri juaj ka një numër të kufizuar të portave USB, ju ndoshta do të dëshironi të shkoni me opsionin e lidhësit më të zakonshëm të daljes audio 3.5 mm, megjithëse bokset e mundësuar nga USB ndonjëherë vijnë me veçori shtesë ose madje softuer që mundëson funksione të veçanta. Dhe, nëse kompjuteri juaj ka Bluetooth, ju mund të transmetoni muzikë pa tel në çdo boks që e pranon atë (që është shumica dërrmuese e bokseve portabël dhe një numër i madh i bokseve desktop).

A Keni Bokse Në Lidhje me Regjistrimin e Muzikës?

Jeni muzikant dhe doni të regjistroni dhe miksoni muzikën tuaj në shtëpi? Kërkoni për një palë bokse aktivë të monitorit të studios që përfaqësojnë punën tuaj sa më saktë që të jetë e mundur dhe mos e ngjyrosni tingullin në një mënyrë që fsheh të metat në një regjistrim që mund të shfaqen në sistemet e dëgjuesve të tjerë. Karma. al e bën këtë gjë të mundur. Dhe sigurohuni që t’i bashkoni me një mikrofon të mirë.

Shikoni udhëzuesin e produkteve të boksit tonë për rishikimet më të fundit. Dhe lista jonë e bokseve më të mirë me wirelessl ofron edhe më shumë rekomandime në varësi të mënyrës se si dëshironi të dëgjoni.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

A duhet të blej bokse për PC-në tim?

Po, keni nevojë për keni të jashtëm nëse nuk përdorni ata të integruar në monitorët tuaj. Ekziston një simbol i kufjeve i shënuar qartë në pjesën e jashtme në rastin e kompjuterit në të cilin do e fusni dhe asnjë boks i jashtëm nuk kërkon të përdorë kufje. Tingulli i integruar do të jetë i mirë për shumicën e njerëzve.

Çfarë duhet të kërkoj kur blej bokse kompjuteri?

Zhurma që vjen nga kënde të ndryshme është e mirë, por gjithashtu kërkon distancë optimale në vendosjen e boksit. Merrni parasysh dhomën në të cilën do të vendosni boksat, sepse një konfigurim cilësor 2.1, majtas dhe djathtas plus nën-vufer mund të prodhojë tingull më të mirë për një dhomë të veçantë dhe është më pak kompleks për instalim.

Keni nevojë për boksa për monitorin gaming?

Në të kaluarën, tingulli i mirë në një monitor ishte pothuajse i pamundur ose kërkonte një ekran të trashë dhe të rëndë. Monitorët bashkëkohorë të lojërave (gaming) përshtatin tingullin spektakolar në dizajne të holla. Në çdo nivel praktik, thjesht nuk ka nevojë të blini boksa të jashtëm, pasi nuk do të fitoni asgjë për paratë që shpenzoni për to.