Libra me Romancë & Pasion në Shitje – Bli Online

Bota përdor më pak dashuri tani. Për fat të mirë, ka mijëra libra të shkëlqyer me romancë falas që mund t’i lexoni. Shijoni këta libra me romancë & pasion dhe sillni me kënaqësi në jetën tuaj me këtë listë të 22 romaneve online falas të romancës për të lexuar tani.

Libra me Romancë & Pasion në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Ka disa ndjenja, kuptimi i vërtetë i të cilave mund të kuptohet vetëm nëse i ndjeni, dhe dashuria është njëra prej tyre. Kush nuk i pëlqen të shikojë filma romantikë? Kush nuk i bën të gjithë të brishtë kur dashurohen? Pavarësisht se sa i fortë jeni në pjesën e jashtme, do të ketë pikë të zemrës ku dashuria dhe pasioni presin. Dhe cila mund të jetë një mënyrë më e mirë për të gjallëruar atë pasion sesa duke lexuar libra për romancë. Nëse nuk jeni një tifoz i librit ose nuk e keni gjetur vërtet zemrën për të lexuar një të tillë, atëherë këtu keni shansin të kapni libra me romancë & pasion sa të doni dhe t’ja shtoni listës suaj të leximit.

Përzgjedhjet në këtë listë të librave më të mirë për romancë janë po aq të ndryshme sa zhanri. Librat ndahen në tre kategori për kërkim të lehtë: Historik, Bashkëkohor dhe Paranormal / Fantazi.

Së pari, le të shqyrtojmë disa nga mënyrat se si mund të gjeni libra romantikë falas dhe pastaj do të shkojmë në këtë listë.

Llojet e Librave me Romancë & Pasion

Librat romantikë mund të kategorizohen sipas zonës tuaj të interesit. Dhe për ta bërë të thjeshtë dhe argëtues zgjedhjen e disa prej tyre, ne ju japim një listë të librave me të cilët mund të filloni:

Për të Rritur

Romanca për të rritur preferohet nga lexuesit që duan të thellohen në dashuri dhe epsh. Disa nga ato më të njohurat nën këtë seksion janë Trilogjia e Fifty Shades nga EL James, Mallkimi i Sita: Gjuha e Dëshirës nga Sreemoyee Piu Kundu, Historia e Seksualitetit nga Michel Foucault, Filloi me një Kërkesë Miku nga Sudeep Nagarkar dhe Adultery nga Paulo Coelho.

Bashkëkohorë

Librat bashkëkohorë të romancës janë zakonisht lexime të lehta dhe janë çlirimi i stresit më i mirë që mund të ketë fundjava juaj. Nëse dëshironi të vendosni gjendjen tuaj shpirtërore, duke lexuar disa prej tyre si p.sh. Unë gjithashtu kisha një histori dashurie nga Ravinder Singh, e dashura gjysmë nga Chetan Bhagat, ëndrrat tuaja janë të miat nga Ravindra Singh, të pavdekshmit e Meluha nga Amish Tripathi, kjo është mënyra Ne Takuam nga Sudeep Nagarkar dhe Koleksioni Nicholas Sparks do t’ju ndihmojë patjetër të ndieni se dashuria ekziston.

Fantazi

Nëse një libër vendos ekuilibrin perfekt midis fantazisë dhe dashurisë, nuk ka asgjë më shumë që një lexues do të dëshironte të lexonte. Dhe nëse ndodh që të jeni një prej tyre, disa nga librat që mund të lexoni janë Brida nga Paulo Coelho, Darka me një Vampir nga Abigail Gibbs, Ascend nga Amanda Hocking dhe Rasti kurioz i Benjamin Button nga F. Scott Fitzgerald.

Mills dhe Boon

Romanca është e paplotë pa një interpretim të Mills dhe Boon për t’ju bërë të mashtroheni. Kështu që kap disa kopje për veten tënde dhe bëji fundjavat sa më të bukura dhe komode.

Pezullim

Tronditja dhe aventura që shkakton dashuria mund të gjenden në disa libra si Marry Me, Stranger nga Novoneel Chakraborty If Tomorrow Comes vjen nga Sidney Sheldon dhe A Prisoner of Birth nga Jeffrey Archer.

Librat janë kudo. Bibliotekat e mëdha, të vogla dhe libraritë janë të shpërndara në të gjithë kampuset e kolegjeve dhe qytetet e mëdha. Të gjitha libraritë janë të mbushura me një nga gjërat më të rëndësishme të të gjitha kohërave, me libra. Ata që lexojnë libra i vlerësojnë vendet e shumta për të gjetur libra. Ata që nuk janë adhurues të librave, nuk e kuptojnë se çfarë mund t’i bëjë lexuesit të cilët duan të fiksohen pas librave. Megjithatë, ekziston një arsye për fiksimin e tyre. E dëgjoni gjatë gjithë kohës që duhet të: lexoni çdo ditë.

Megjithëse leximi mund të duket si argëtim i thjeshtë, ai mund të jetë duke ndihmuar trupin dhe mund të jetë duke ndikuar në mendjen tuaj pa e kuptuar madje se çfarë po ndodh. Leximi mund të jetë më i rëndësishëm për këto arsye dhe jo vetëm për njohuri. Për ata që nuk kënaqen me leximin, ju mund t’ja ndryshoni mendimin pasi të dëgjoni për përfitimet. A mundet diçka kaq e lehtë dhe argëtuese si leximi të jetë kaq e dobishme në jetën tuaj? Sigurisht që mundet! Leximi mund të jetë një përfitim mjaft i madh për ju në shumë mënyra të ndryshme – të tilla si mprehja e mendjes, imagjinata dhe aftësitë e të shkruarit. Me kaq shumë përparësi të leximit, duhet të jetë një dukuri e përditshme të lexosh të paktën pak nga librat në bazë të preferencave tuaja.

Llojet e Librave që Posedojmë

 • Roman
 • Magjik & Simbolistë
 • Aventurë & Udhëtime
 • Fantashkencë
 • Autobiografik
 • Komik
 • Mister & Thriller
 • Motivim & Vetëdije
 • Realist
 • Psikologjik
 • Romancë & Pasion
 • Sagë & Histori
 • Dramë

Sete & Koleksione

 • Motivim & Zhvillim
 • Biznes & Para
 • Libra Kuzhine

Libra për Fëmijë & Libra të Tjerë të Përgjithshëm

 • Shokë Vere
 • Libra Shkollor
 • Libra të Rinj
 • Lexime në Shkollë
 • Librat e Festave
 • Librat e Dashurisë
 • Lexime Vere
 • Leximet e Nxehta të Verës

Rëndësia e Leximit të Librave

Leximi është i rëndësishëm sepse zhvillon mendimet tona, na jep njohuri dhe mësime të pafundme duke i mbajtur mendjet tona aktive. Librat mund të mbajnë dhe mbajnë të gjitha llojet e informacionit, histori, mendime dhe ndjenja, ndryshe nga çdo gjë tjetër në këtë botë. Rëndësia e një libri për të na ndihmuar të mësojmë dhe të kuptojmë gjërat nuk mund të nënvlerësohet.

A mund të jenë fjalët, paragrafët dhe historitë e trilluara në mënyrë fantastike aq të mira për ju dhe shëndetin tuaj? Padyshim që mundet, dhe leximi është një formë e përjetshme argëtimi dhe informacioni.

Në fakt, për vite me radhë leximi ishte forma e vetme e argëtimit personal, dhe mbase kjo është arsyeja pse leximi ka qenë në qendër të vëmendjes për një kohë kaq të gjatë. Leximi ka mbijetuar në vite, dhe për fat të mirë, përfitimet kanë mbijetuar së bashku me librat. Pra, le të flasim për disa arsye pse leximi është kaq i rëndësishëm.

Fjalori dhe Zgjerimi i Njohurive

Kur lexoni, mund të hasni në disa fjalë që nuk i kuptoni ose madje nuk i njihni fare. Ky konfuzion mund t’ju çojë të kërkoni fjalën dhe të zbuloni përkufizimin. Fjalorët, si në formë libri, ashtu edhe në formë ebook-u, mund të jenë të dobishëm për kuptimin tuaj të kësaj fjale të re që mund të mos e njihni. Për shkak se nuk e dinit fjalën, për të filluar, akti i kërkimit të përkufizimit ndihmon trurin tuaj të ruajë atë fjalë të re dhe emocionuese. Merrni parasysh se sa larg ka arritur fjalori juaj që kur keni mësuar të lexoni për herë të parë. Tani dini shumë fjalë të reja që tingëllojnë më inteligjente sesa kur keni filluar të lexoni.

Lehtësimi i Stresit dhe Tensionit

Disa lexime faqesh ju ndihmojnë të çlodheni dhe shumica e njerëzve e dinë nga përvoja se leximi është një formë e shkëlqyer argëtimi, por ajo që ju dhe njerëzit e tjerë mund të mos e kuptoni është se leximi mund të ndihmojë në uljen e niveleve të stresit. Ju e lexoni atë fakt të vogël të drejtë, megjithëse ju duket e çuditshme të thuhet. Akti i leximit dhe i përqendrimit te fjala e shkruar mund t’ju ndihmojë të lehtësoni mendjen tuaj nga ankthi dhe presionet e ditës. Duke tërhequr mendjen nga stresi, mund të relaksoheni dhe të lini stresin të shkrihet gjatë leximit të librit tuaj të preferuar ose të atij që ju kanë rekomanduar.