Aromatizues për Makina në Shitje – Bli Online

Hapësira e brëndshme e makinës suaj nuk do tju japë kurrë komoditetin që doni nëse makina juaj nuk ka nga këta aromatizues në shitje nga Karma. Aromatizuesit për makina pastrojnë atmosferën e makinës tuaj dhe heqin qafe të gjitha aromat e pakëndshme .

Aromatizues për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Drejtimi i makinës tuaj me xhamat e hapur ju lejon të shijoni flladin e erës duke përkëdhelur fytyrën tuaj ndërkohë që jeni rrugës për në punë. Sidoqoftë, ka raste kur ju doni të ngisni në heshtje dhe kjo është kur ju jeni të detyruar të ngisni makinën tuaj me dritaret e mbyllura. Mund të mos ketë rëndësi nëse jeni duke ngarë për pesë minuta, por ngarja për një kohë të gjatë me xhamat e mbyllur mund të jetë e dëmshme. Ngarja me dritare të mbyllura do të thotë thithja e dioksidit të karbonit dhe bërja e kësaj për një kohë të gjatë mund të jetë e rrezikshme.

Mungesa e ventilimit gjithashtu mund të çojë në erë të pakëndshme në makinën tuaj, duke ju bërë të ndiheni në siklet kur ftoni dikë për një makinë në makinën tuaj. Mungesa e ajrit të freskët në makinën tuaj gjithashtu mund të çojë në lodhje dhe të zvogëlojë produktivitetin tuaj ndërkohë që jeni në punë. Hipersensitiviteti, të përzierat, alergjitë dhe dhimbjet e kokës janë disa nga problemet e tjera të shkaktuara nga mungesa e ajrit të mjaftueshëm në makinën tuaj.

Mund të shfletoni në gamën e Karma.al për aromatizues të ndryshëm për makina. Zgjidhni një aromatizues të ajrit për makina që i përshtatet komoditetit dhe shijes tuaj. Mund të përdorni aromatizues të lehtë kartoni që mund t’i varni në pasqyrën e makinës tuaj, mund të përdorni aromatizues letre që jeni elegantë dhe kanë aromë të këndshme, mund të përdorni spraj që freskojnë makinën tuaj me shpejtësi, xhel që mund të aplikohen me lehtësi ose shkopinj aromatikë që do të duken goxha elegantë në xhamin e makinës suaj.

Karma.al ka një sërë aromatikësh për makina me bazë uji. Ju gjithashtu mund të hidhni një vështrim në aromat e frutave nga Little Trees, aromat e ndryshme nga Pure Source, ose aromat e qëndrueshme nga Involve Your Senses.

Lloje të Ndryshme të Aromatizuesve për Makina

Kartoni

Aromatikët prej kartoni janë stili më i thjeshtë dhe shpesh më i lirë që do të gjeni. Këta aromatikë janë të hollë në profil, por mund të jenë të fuqishëm në aromë – por ata zakonisht nuk zgjasin më shumë se një javë mesatarisht. Ju mund të varni një aromatik prej kartoni nga pasqyra juaj e pasme ose ta kapni atë në sipërfaqe në të gjithë makinën tuaj. Në vend që të eleminojnë aromat, këto produkte funksionojnë duke lëshuar aroma të forta dhe të këndshme.

Kanaçe

Aromatikët në kanaçe është fjalë për fjalë një aromë e fortë e vendosur brenda një kanaçeje metalike ose plastike. Përmasa kompakte dhe në gjendje të vendosen në dyshemenë e automjetit tuaj ose në një sipërfaqe të sheshtë. Këta aromatikë përdorin një xhel për të lëshuar aromë në brendësinë e makinës tuaj. Ato vijnë në një numër stilesh të ndryshme, duke përfshirë kanaçe që mund të pastrohen dhe versione me kapak të përdredhur që ju lejojnë të kontrolloni sasinë e aromës që lëshohet.

Xhel ngjitës 

Aromatikët në formë xheli ngjitës për makina janë një të përbërë me një mekanizëm me rrotullim në aromatizuesin e ajrit. Në thelb është një xhel shumë aromatik që zakonisht vjen në një bllok ose shirit sesa në një kanaçe. Ju thjesht ngjisni xhelin në një sipërfaqe brenda makinës tuaj dhe ajo lëshon një aromë të këndshme. Sidoqoftë, ka një të keqe – këta aromatikë thjesht maskojnë erërat e pakëndshme në vend që t’i heqin qafe ato.

Spray (me spërkatje)

Aromatikët e makinave me spërkatje janë mundësi afatshkurtra për largimin e erërave të këqija dhe erërave të tejzgjatura. Ata punojnë ashtu si spërkatjet aerosol për përdorim shtëpiak; ju spërkatni produktin në makinën tuaj dhe e lejoni atë të mbushë ajrin me një aromë të freskët dhe të pastër. Fatkeqësisht, këta lloj aromatikësh nuk ofrojnë rezultate afatgjata. Ata shpesh duhet të ri-aplikohen në mënyrë që të jenë efektivë.

Shkopinjtë aromatikë ose shpërndarësit

Shumë aromatikë makinash punojnë si pirgje ajri, shpërndarës ose produkte të mbyllura. Këta artikuj qarkullojnë ajër më të pastër dhe të freskët në të gjithë makinën tuaj duke u bashkangjitur menjëherë në shfryrjen e ajrit të makinës suaj. Sa herë që ndizni ventilatorin ose përdorni AC, rrjedha e ajrit do të mbajë aromën. Aroma do të jetë e qëndrueshme dhe do të merrni një rrjedhje të qëndrueshme të ajrit të pastër. Këta aromatikë makinash mund të zgjasin me javë ose muaj në të njëjtën kohë dhe ata shpesh janë mjaft të volitshëm.

Aromatizues me Porosi për Makina

Aromatikët e personalizuar janë një mënyrë e shkëlqyer për ta mbajtur automjetin tuaj me aromë të mrekullueshme, por nuk ka asnjë arsye që t’i përmbaheni modeleve të lodhura të blera në dyqane. Karma.al ju lejon të personalizoni aromatikët e makinës tuaj me porosi me një foto, tekst dhe aromë për të krijuar një pjesë bisede në makinën tuaj. Aromatikët tuaj të personalizuar do të lidhen paraprakisht dhe do të paketohen në një qese që do ta mbajë aromën të freskët për vite nëse ruhet në një vend të freskët dhe të thatë.

Krijojeni Ju Aromatizuesin për Automjetin Tuaj

A keni fotografi të fejesës dhe doni të dërgoni një njoftim të paharrueshëm të ruajtjes së datës? Një fotografi e preferuar e qenit tuaj që dëshironi të shihni në udhëtimin tuaj në mbrëmje? Apo doni thjesht një mënyrë unike për të nxjerrë erën e ushqimit të shpejtë nga makina juaj? Pavarësisht nga qëllimet tuaja, Karma.al ka një mori formash dhe aromash për t’u siguruar që aromatiku juaj personal për makinë të jetë i personalizuar dhe i paharrueshëm.

Aromatizues Marke për Makinën Tuaj

Ne përdorim materiale të qëndrueshme sepse kjo na bën të lumtur që të ofrojmë produktin me cilësi më të lartë tek klientët tanë. Ne me të vërtetë besojmë se nëse do të bëni aromatikun tuaj, përpjekjet tuaja duhet të shpërblehen me materiale dhe printime me cilësi të lartë! Ne rishikojmë shpejt dizajnin tuaj për t’u siguruar që do të duket i shkëlqyer, dhe më pas vazhdojmë të shtypni, bashkëngjitni një tel, shtoni aromën dhe paketoni aromën e ajrit të makinës tuaj përpara se ta dërgojmë direkt tek ju. Meqenëse ne kontrollojmë çdo hap të procesit, ne mund të përgjigjemi në çdo pyetje që mund të keni!