Kamera të Fshehta në Shitje – Bli Online

Kamerat e fshehta dhe kamerat CCTV nuk duhet të konceptohen si lëndë e errët dhe ka përdorime të ndryshme pozitive brenda shtëpisë, zyrës ose automjetit. Llojet e kamerave përfshijnë Kamerat e Aktivizuara me Lëvizje, Kamerat Remote me WiFi dhe Kamerat e Sigurisë së Jashtme, etj.

Kamera të Fshehta në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Mund të jetë një situatë e ndjeshme përmes së cilës ju duhet të monitoroni ambientet tuaja për shembull sjelljen anti-shoqërore dhe përdorimin e kamerave të fshehta të sigurisë CCTV jo vetëm që mund të sigurojnë vigjilencë mbi pronën tuaj por mund t’ju paralajmërojnë në kohë të duhur për një aktivitet që nuk duhet të jetë duke u zhvilluar, prandaj siguron një mënyrë diskrete të mbledhjes së pamjeve video-dëshmuese. Gama jonë e zgjidhjeve për vetë-regjistrim dhe regjistrim me WiFi në distancë do t’ju ndihmojë të sjellni një përfundim në rrethana ndonjëherë të vështira dhe të siguroni qetësi mendore.

Një kamera e fshehtë dhe kamerat spiune të mbuluara kanë përdorime të ndryshme brenda shtëpisë, zyrës dhe automjetit. Gama jonë përfshin Kamera të Aktivizuara me Lëvizje, Kamera të Veshura nga Trupi dhe Kamera të Sigurisë së Jashtme. Nëse përdorni kamera të fshehta si një sistem sigurie CCTV për të monitoruar pronën tuaj ose për përdorim më diskret si një mënyrë për të mbledhur pamje provuese, kurrë më parë nuk kanë qenë të kërkuara nga kamerat e mbikëqyrjes dhe diapazoni i zgjidhjeve tona të regjistrimit do t’ju ndihmojë të siguroni qetësi mendore.

Një aparat fotografik i fshehur për mbikëqyrjen e zyrës dhe shtëpisë mund të vijë në formën e orëve të murit, radiove, prizës / adaptorëve elektrikë të rrymës, ngarkuesit USB, alarmeve të tymit dhe detektorëve të karbonit. Edhe sende më të vogla të tilla si aromatizuesit e ajrit, stilolapsat, shkopinjtë USB, pijet dhe kartonët e ushqimit; objekte aq të vogla sa një kamera butoni që mund të integrohen. Për më tepër, shumica e këtyre pajisjeve janë plotësisht funksionale dhe prandaj shërbejnë një qëllim për të qenë në mjedis. Kamerat e veshura me trup janë të integruara në çanta shpatullash, kravatë dhe kamera fytyre brenda një palë shfaqjesh – një kërkesë në rritje nga industria e blerjes misterioze dhe industrisë private të hetuesve si në MB dhe jashtë saj.

Për më tepër, me ofrimin e rrjeteve më të shpejta WiFi dhe 4G / 5G, mbikëqyrja profesionale mund të integrohet në artikuj elektrikë me anë të të cilave video dhe pamje audio me ngjyra të plota me cilësi të lartë mund të transmetohen në distancë në kohë reale nga pajisjet e tilla në kompjuterin tuaj ose pajisjen mobile . Këto janë të shkëlqyera për të monitoruar shtëpitë e pushimeve ose pronën tuaj për një kohë të gjatë. Pa kosto të larta përdorimi, kamerat spiune WiFi ofrojnë mbikëqyrje dhe siguri të jashtëzakonshme me një sërë funksionalitetesh.

Kamerat Spiune për Ambjentet Jashtë në Natyrë janë shumë të popullarizuara për agjencitë lokale dhe mjedisore, veçanërisht për përdorim në zona të largëta me qasje të kufizuar. Me vëzhgimin e mizave, vandalizmin në rrugë, vjedhjet në tokat bujqësore dhe sjelljen antisociale në rritje, mbikëqyrja në natyrë është ‘njeriu i padukshëm’. Kamera të tilla mund të mbajnë kohë tepër të gjata operacionale dhe të rregullojnë automatikisht imazhet e regjistrimit në varësi të kushteve të ndriçimit. Ka shumë përdorime të mira për zotërimin dhe vendosjen e një kamere spiune dhe me kalimin e viteve ne kemi ndihmuar shumë klientë të marrin provat e nevojshme si në Shqipëri dhe më gjerë.

Kamera të Fshehta Mbikqyrjeje

Një kamer e fshehur që përdor teknologjinë e të dhënave vjen në shumë forma, dhe gjithashtu ka një larmi përdorimesh. Disa janë të dizajnuara të duken si objekte të përditshme përmes kutive të bashkimit dhe kompleteve përforcuese, është teknologjia brenda këtyre pajisjeve që është tepër inteligjente.

Me cilësinë më të lartë të fotografisë plus një mikrofon të integruar shumë të ndjeshëm, ju mund të regjistroni të dhëna video dhe audio të një vizitori që vjen në shtëpinë tuaj, për të cilin dyshoni se po përpiqet të bëjë një lëvizje të shpejtë dyshuese, ose ndoshta të lini një aparat fotografik në zyrë ku keni dyshime se një anëtari i stafit mund të jetë duke vjedhur. Një njësi interneti që dyfishohet si një kuti me inde mund të lihet në shtëpinë tuaj për t’u siguruar që adoleshentët tuaj nuk janë aspak të mirë ndërkohë që jeni jashtë shtëpisë, ose një regjistrues nate dhe dite mund të jetë i dobishëm si një pajisje sigurie për të mbro automjetet ose ndërtesat e tua.

Përdorimi me Shumë Qëllime i Kamerave të Fshehta

Të gjitha kamerat tona të fshehta spiune mund të përdoren nga individë dhe biznese. Bizneset mund të vendosin të monitorojnë ambientet për të shtuar sigurinë, ndërsa individët mund të vendosin t’i përdorin ato për arsye të ndryshme të tilla si rritja e sigurisë personale ose mbajtja nën kontroll e anëtarëve më të rinj të familjes kur i lënë ata vetëm në shtëpi për disa periudha. Nëse përdorimi kryesor i një aparati fotografik ka për qëllim inkriminimin e dikujt, kamera mund të monitorohet nga një vend i veçantë, ose pajisja mund të fshihet dhe të merret në një datë të mëvonshme për të kontrolluar se cilat të dhëna janë kapur.

Lëvizja jonë e aktivizuar është perfekte për t’u larguar për periudha më të gjata pasi ato do të ndizen vetëm kur ka diçka për të regjistruar. Dhe, me shumë vegla që mundësohen kryesisht, nuk do të shqetësoheni për performancën e baterisë. Gama jonë e versioneve në natyrë është projektuar posaçërisht për të qenë e rëndë dhe për t’i bërë ballë provave të një sistemi shqipëtar të motit! Nga gurët e breshrit te rrezet e diellit, këto pajisje do t’i qëndrojnë përballë të gjithave. Shumica e produkteve tona janë gjithashtu të ndërtuara me dorë dhe të mbuluara plotësisht në dukje. Të gjitha informacionet e mësipërme janë vetëm një pasqyrë e përgjithshme pasi ka kaq shumë për të zgjedhur, secili me funksionalitetin e vet.

Kamera të Fshehta: Vëzhgoni Gjithçka me to

Kamera IP Wireless Digimart YYP2P 1080p

Vëzhgoni shtëpinë tuaj, fëmijët, apo edhe kafshët shtëpiake me këtë kamer të fshehtë pa tel nga Karma.al. Duhen rreth 60 sekonda që kjo kamerë CCTV pa tel të përfundojë procesin e konfigurimit të saj celular, pas së cilës ju mund të kontrolloni pamjet e saj në distancë përmes smartphone-it, tablet-it ose madje edhe laptopit tuaj.

Kamera e Sigurisë për në Shtëpi MX VDP-17 me 1 kanal

Hajdutët mund të përdorin identitete të ndryshme për të mashtruar rojet e sigurisë në mënyrë që të hyjnë në shtëpinë tuaj. Edhe ju mund të bini në këtë hile, kështu që është më mirë nëse keni diçka si sistemi MCT VDP-17 1-kanalësh Home CCTV. Ky sistem i sigurisë në shtëpi është ideal për t’u përdorur si brenda ashtu edhe jashtë. Ju mund të shihni se kush është në pragun tuaj duke përdorur ekranin 10,9 centimetra të kësaj kamere vëzhgimi, dhe madje mund ta përdorni për t’u përfshirë në një bisedë me personin dhe më pas të zhbllokoni derën nëse dëshironi.

D3D D8801 Kamera e Sigurisë në Shtëpi me 1 kanale

Nëse jeni duke kërkuar për një aparat fotografik CCTV që është ideal për mbikëqyrje në ambiente të mbyllura, atëherë Kamera e Sigurisë në Shtëpi me 1-Kanal D3D D8801 është një mundësi e mirë. Ajo që e bën këtë kamera me vlerë të jetë është aftësia e saj për të zbuluar lëvizjen. Në rast se dikush hyn në shtëpinë tuaj, kjo kamera CCTV do t’ju lajmërojë përmes postës elektronike, kështu që ju të mund të veproni në përputhje me rrethanat.

Markat e Kamerave të Fshehta

Nëse jeni të bindur se keni nevojë për pajisje mbikëqyrjeje për shtëpinë tuaj, atëherë markat si CP Plus, Hik Vision, MX, VibeX, Godrej dhe 360 ​​janë vendosur mirë në fushën e automatizimit të shtëpisë dhe robotikës, dhe ato kanë disa produkte të shkëlqyera që janë në dispozicion me çmim të volitshëm.