Brisqe për Meshkuj në Shitje – Bli Online

Të përfitosh rruajtjen më të mirë vjen që nga mirëmbajtja e mjeteve më të mira të punës si brisqe, makina rroje, makina qethëse, etj. Sigurisht që do të dëshironi të përdorni një krem ​​të mirë pas rruajtjes, por gjëja më e rëndësishme është të zgjidhni briskun e duhur.

Brisqe për Meshkuj në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Një brisk me fletë të disponueshme është metoda që shumica e burrave mësojnë së pari (dhe i përmbahen), dhe fletët zëvendësuese janë në dispozicion pothuajse kudo. Një brisk elektrik mund të jetë më i miri për dikë që dëshiron të jetë sa më i shpejtë dhe efikas. Ka edhe brisqe sigurie, të cilat kanë ekzistuar për më shumë se 100 vjet dhe kohët e fundit janë rritur në popullaritet, sepse shumë mendojnë se sigurojnë një rruajtje më të mirë – plus, ato janë më eko-miqësorë dhe ekonomikë. Por ka dhe  brisqe të drejtë, të cilët janë zakonisht për fushën e profesionistëve, por gjithashtu mund t’u pëlqejnë makinave të rrojës pasionante për shkak të kontrollit unik që ato ofrojnë. Fakti që marka të panumërta të ndryshme bëjnë modele të ndryshme të të njëjtit lloj rroje mundësojnë që rruajtja me çfarëdo lloj brisku ose makine të jetë zgjedhja e duhur.

Shikoni përmes zgjedhjes sonë të brisqeve për burra për të gjetur një të përsosur për ju. Pavarësisht nëse preferoni një brisk me dy tehe ose një brisk me një teh, ne ofrojmë dizajne thelbësore nga Wilkinson Sword dhe Gillette. Ju gjithashtu do të gjeni markat bashkëkohore si Bulldog dhe Harry’s në koleksionin tonë. Nëse ju pëlqen ta lini mjekrrën të rritet, produktet tona të kujdesit për mjekrën do t’ju ndihmojnë të qëndroni të rregullt dhe me hijeshi.

Llojet e Brisqeve

Me kalimin e kohës, gjërat kanë përparuar shumë. Dhe segmenti i brisqeve për burra nuk është i paprekur nga përparimet teknologjike. Tani, një brisk i modës së vjetër, me një teh të zëvendësueshëm, nuk është opsioni i vetëm. Le të hedhim një vështrim në llojet e brisqeve për burra:

Brisk i drejtë 

Nëse nuk jeni shumë i ri, mund të keni pasur shansin të shihni brisqe që mprehin rrobat duke përdorur një rrip lëkure. Brisqet prej metali të fiksuar njihen si brisqe të drejtë.

Brisk Shavette 

Ju mund ta quani atë vëllain më të ri të brisqeve të drejtë. Dallimi themelor midis tyre është, Shavette ju jep mundësinë të përdorni një brisk rroje sigurie të dyfishtë, duke u ndarë në gjysmë.

Brisk Sigurie 

Brisku i parë i lehtë për t’u përdorur! Është një brisk që ka një teh të vendosur në mes për të ndarë pjesët. Mund të jetë ose një buzë e vetme ose një buzë e dyfishtë.

Brisk i Disponueshëm 

Siç sugjeron vetë emri, këta brisqe kanë për qëllim përdorimin e kufizuar, pas së cilës ju do të duhet të zëvendësoni briskun në vend të tehut. Ata vijnë me çmim relativisht të lirë dhe janë të shkëlqyer për qëllime udhëtimi.

Brisk me shumë tehe (të ripërdorshëm) 

Pastaj vijnë ata që përdoren më së shumti në ditët e sotme. Ata njihen gjithashtu si brisqe të ripërdorshme, pasi ato përdorin me tehë të lëvizshëm. Pra, me ta, e keni dorezën me vete dhe duhet të blini vetëm një teh.

Brisk Elektrik 

Ata janë llojet e fundit në listë. Nëse doni të parandaloni prerjet në fytyrë, atëherë nuk ka asgjë më të mirë se brisqet elektrikë. Me modelet më të fundit, ju mund të bëni brisqe të thatë dhe të lagur, pa asnjë shqetësim.

Si të Zgjidhni Briskun më të Mirë për Nevojat Tuaja:

Përzgjedhja e briskut për rroje për femra dhe burra është kryesisht një shans. Tregu ka shumë mundësi për brisqe rroje, të gjitha ruajnë një nivel të lartë të standardeve të sigurisë. Sidoqoftë, është rehatia dhe finesa e rezultatit përfundimtar që duhet të jenë fokusi juaj kryesor. Le të hedhim një vështrim nga afër për të gjetur një brisk që i përshtatet nevojave tuaja.

Për Nevojat e Pastrimit Vetjak në Kushte Shtëpie:

Vendosja e një kompleti pastrimi është e domosdoshme për çdo burrë dhe grua. Në këtë komplet, ju duhet të keni briskun tuaj ideal për pastrimin, një shumëllojshmëri shkumash ose kremra për rrojë, një krem hidratues të butë dhe së fundmi një furçë rroje.

  • Brisqet e drejtë mund të quhen po aq mirë paraardhësit e brisqeve për burra. Përbërja e tij e drejtpërdrejtë e prerjeve të thjeshtuara por delirante me brisqe të drejtë nuk mund të jetë ideale nëse ekziston një stil i veçantë pastrimi që po kërkoni.
  • Brisqet elektrikë janë të gjithanshëm; këta brisqe mund të zhdukin gjithçka që ju nevojitet gjatë rruajtjes. Qoftë një prerje flokësh urgjence apo një pamje e pastër e rruar për plazh, ky brisk për burra mund t’jua bëjë ditën më të bukur. Një makinë rroje mund të jetë një shpëtim për momente të caktuara, dhe gjëja më e mirë është ta keni shpeshherë me vete. 

Paketa Juaj Ideale e Pastrimit për Udhëtime:

Nëse udhëtoni shpesh ose herë pas here, duhet të paketoni me vete një mini pajisje pastrimi. Tehët dhe brisqet mund të mos jenë të lejueshme përmes sigurisë së aeroportit, kështu që këtu ju vjen në ndihmë një makinë prerëse / brisk elektrik. 

Pakoja juaj duhet të përfshijë gjithashtu kozmetikën tuaj të preferuar si kremin tuaj të fytyrës ose briskun dhe më pas rrobat.

Edhe kur nuk jeni në shtëpi, merrni kohë për të përkëdhelur veten me krem hidratues ose ca kohë relaksuese me një maskë fytyre.

A Janë të Rrezikshëm Brisqet e Drejtë?

Sigurisht. Gjithashtu edhe makinat, thikat e kuzhinës dhe interneti, nëse përdoren gabimisht. Nejse, nëse merrni kohë për të përdorur aftësitë e duhura, ju do të minimizoni rrezikun e lëndimit dhe do të ndjeheni mjaft të kënaqur me veten tuaj pasi ta keni kopsitur atë gjë.

Cili Është Ndryshimi Midis një Brisku të Drejtë dhe një Brisku Sigurie?

Pothuajse çdo brisk që mund të blini në farmacinë tuaj lokale ose ta keni të dorëzoheni në derën tuaj të përparme dhe njihet si një brisk rroje sigurie. Pse tehu i tij do të jetë i pajisur me një mburojë mbrojtëse për t’ju ndaluar të prerë lëkurën tuaj kaq lehtë. Brisqet e drejtë nuk ofrojnë të njëjtën mbrojtje dhe, si të tillë, zakonisht u lihen më mirë profesionistëve të berberhaneve.