Bateri të Jashtme në Shitje – Bli Online

Pavarësisht nëse e mbani një karikues portabël të fshehur në kutinë e dorezave për udhëtimin tjetër rrugor ose në çantat tuaja të ripërdorshme për blerje për udhëtimin tjetër në treg, ka disa situata që nuk mund të përmirësohen vetëm nëse keni një ose disa nga këto bateri të jashtme në shitje që nuk e dinit kurrë a do ju duhej.

Bateri e Jashtme në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Ne kemi testuar të gjithë këto bateri të jashtme, duke matur sa shpejt karikohen, dhe sa karikim të plotë të telefonit mban çdo power bank (bankave të rezervës së energjisë). Ndërsa këta karikues portabël janë të gjithë të rregullt në listat më të shitura, ata ndryshojnë në mënyra të rëndësishme. Ne i kemi renditur ata sipas asaj që ne vetë do të blinim, në lidhje me karikuesin më të mirë portativ, si dhe karikuesin tonë të preferuar kompakt, karikuesin më të shpejtë për kohë afatshkurtër dhe më shumë si: karikuesin më të mirë pa tel për iPhone dhe Telefonat Android.

Pra, nëse jeni gjithmonë duke u përpjekur ta mbani telefonin tuaj në 100% bateri, ose shqetësoheni për mos pasje karikimi gjatë aktiviteteve tuaj të përditshme, ne kemi detajet që ju nevojiten. Kjo përfshin atë që karikuesit ofrojnë llojet e portave dhe sa, kështu që mund të karikoni edhe pajisje të shumta në të njëjtën kohë. Edhe nëse telefoni juaj është në faqen tonë të telefonave inteligjentë, vëmë bast se mund të përfitoni nga kjo paketë e sigurimeve të energjisë portative në blerjen tuaj të ardhshme.

Cilat Tipare ju Duhen Kur Jeni Duke Zgjedhur një Bateri të Jashtme?

Të shikosh se telefoni ose tableti juaj vazhdon ti mbarojë karikimi dhe ju nuk jeni pranë një prizë është gjë stresuese. Për fat të mirë, te Karma. al nuk ka mungesë të baterive rezervë të palëve të treta dhe ato vijnë në çdo madhësi, kapacitet dhe diapazon çmimesh për ta mbajtur pajisjen tuaj në funksionim kur ikona e baterisë suaj fillon të bëhet e kuqe. Dhe nuk mbaron këtu. Disa banka të energjisë janë të pajisura me karakteristika si karikimi i shpejtë, karikimi pa tel, kabllo të integruar, adaptorë AC, elektrik dore LED – madje edhe aftësia për të nisur makinën tuaj.

Me kaq shumë mundësi për të zgjedhur, si e dini se cila bankë energjie është e përshtatshme për ju? Lexoni për pikat më të rëndësishme për t’u marrë parasysh.

Madhësia dhe Kapaciteti

Në përgjithësi, sa më e madhe të jetë bateria, aq më i lartë është kapaciteti dhe sasia e portave që merrni. Energjia bankare (PowerBank-u) që futen rehat në xhepin tuaj janë zakonisht të mira për një karikim të plotë për një telefon ose për dy, ndërsa gjithçka që është krijuar për t’ju mbajtur gjatë gjithë ditës do të kërkojë një çantë ose një kuletë.

Në pjesën e përparme miqësore me xhepin, bateritë më të vogla që maksimizojnë transportueshmërinë kanë një kapacitet prej 5,000 mAh ose ndoshta më pak, gjë që ju jep karikim të mjaftueshëm për të mbushur shumicën e telefonave një herë.

Sapo të merrni baterinë mbi 5,000 mAh, madhësia e baterisë rritet deri në pikën ku ka më pak të ngjarë të futet në xhinse tuaja të ngushta, por gjithsesi mund të vendoset në xhepin e xhaketës. Ka edhe bateri që ju lejojnë të përdorni laptopë dhe të keni mjaft energji për të karikuar telefonin mesatar 10 herë. Sigurisht, ato janë disa nga më të mëdhatë dhe më të rëndat e gamës sonë të gjërë, dhe patjetër duhet të mbahen në një çantë.

Portat e Hyrjes dhe Daljes

Lloji i portës (ose portave) që ka një bateri përcakton jo vetëm nëse është në përputhje me pajisjet që dëshironi të karikoni, por edhe shpejtësinë e karikimit. Të paktën, paketat e baterive do të kenë një port standard USB-A për hyrje dhe dalje. Por me më shumë telefona, tableta dhe laptopë që adoptojnë standardin USB-C, shpesh do të gjeni një port USB-C përveç USB-A.

USB-C në përgjithësi ju lejon të karikoni më shpejt, konsolidon hyrjen / daljen në një port dhe mund të gjendet në shumë telefona të rinj. Tani, duhet të jeni të kujdesshëm, sepse ndërsa disa banka të energjisë kanë hyrje USB-C, ato nuk kanë dalje USB-C.

Karikimi i Shpejtë

Një faktor tjetër për t’u marrë parasysh është se sa shpejt një bankë energjie mund të karikojë telefonin tuaj. Prodhimi i baterisë matet në tension dhe amper. Amperi (ose rryma) është sasia e energjisë elektrike që rrjedh nga bateria në pajisjen e lidhur, ndërsa voltazhi është sasia e energjisë potenciale. Shumëzimi i voltëve me ampra ju jep fuqi, masën e fuqisë totale. Në mënyrë që një pajisje të karikohet më shpejt, shumica e prodhuesve ose ndryshojnë tensionin ose rrisin amperin në mënyrë që të rrisin fuqinë totale. Për karikimin më të shpejtë, ju po shikoni rritjen ose ndryshimin dinamik të tensionit.

Kalimi dhe Tarifimi pa Tel

Ekzistojnë edhe disa aspekte të tjera për t’u marrë parasysh përpara se të zgjidhni një bateri rezervë. Karikimi kalues ju lejon të karikoni pajisjet e lidhura me baterinë, ndërkohë edhe vetë bateria po karikohet. Nëse telefoni juaj dhe bateria rezervë po funksionojnë bosh, kjo është një tipar shumë i dobishëm.

Karikimi pa tel është bërë gjithashtu shumë i popullarizuar, pasi ju lejon të furnizoni me pajisje të pajtueshme pa nevojën e kabllit, por thjesht duke i mbështetur në majë të baterisë. Qi është standardi dominant që do të gjeni në telefonët e pajtueshëm Apple dhe Samsung dhe ka disa paketa baterish atje që e mbështesin atë.

Gjithmonë Gati Gjatë Lëvizjes me një Bateri të Jashtme.

Me një karikues portativ ose bankë energjie portabël (power bank), mund të karikoni me energji kudo në mënyrë që të mund të dërgoni mesazhe, të shfletoheni në internet dhe të flisni në telefonin tuaj më gjatë kur jeni jashtë shtëpisë. Shqetësoheni për rrëmujën e mundshme të kordoneve të lidhura me pajisjen tuaj nëse keni të ngarkuar, si dhe kufje gaming ose kufje të telefonit celular? Merrni parasysh gamën e gjerë të aksesorëve Bluetooth të disponueshëm në Karma. al që lidhet me telefonin ose tabletën tuaj pa kërkuar një kordon shtesë.

Kur bëni blerje për karikuesit e baterisë, do të shihni dy karakteristika kryesore të listuara, përfshirë mAh dhe amper. Me më shumë mAh, karikuesi i bankës suaj të energjisë zgjat më shumë para se të rimbushet. Më shumë amper nënkuptojnë që më shumë energji të transferohet në pajisjen tuaj celular për një karikim më të shpejtë dhe më efikas. Në përputhje me pajisjet më të karikueshme, do të gjeni karikues portabël për një gamë të gjerë telefonash me plane, tableta dhe MP3 player, duke përfshirë iPhone, shumicën e modeleve Samsung, LG, Nokia dhe BlackBerry dhe pajisjet më të mundësuara me USB, si p.sh. tableta, lexues elektronik ose pajisje GPS. Paketat e energjisë janë në dispozicion nga një larmi markash, duke përfshirë Insignia, Dynex ™, myCharge, mophie, Tzumi, dhe më shumë.

Opsionet e Baterisë së Jashtme:

Për të gjetur karikuesin më të mirë portabël për pajisjen tuaj, merrni parasysh llojin e aftësisë së karikimit që do t’ju nevojitet më shpesh. Do të gjeni opsione me kunjat e murit të integruara që mund të karikojnë pajisjen tuaj duke ruajtur aftësitë e ngarkuesit portabël. Karikuesit portabël janë në dispozicion me portat e rrufesë të integruar për pajisjet më të reja Apple, ose mund të gjeni disa kaseta iPhone që mund të vendosin një paketë të hollë dhe të lehtë të energjisë që futet menjëherë në telefonin tuaj. Këto opsione të efektshme të karikuesit portabël e bëjnë të lehtë përdorimin e telefonit tuaj siç do ta bënit normalisht, madje edhe me pajisje si një shkop selfie. Ju gjithashtu mund të gjeni një shumëllojshmëri të kabllove të karikimit të përballueshëm për të mbajtur të furnizuar me energji elektrike kudo që ka një burim energjie.

Karakteristika të Tjera të Baterive të Jashtme.

Karikuesi juaj i ri portabël mund të përfshijë një larmi veçorish premium. Një mundësi për të kërkuar është mbrojtja nga mbingarkesa, e cila mund të mbrojë pajisjen tuaj nga mbinxehja. Një tregues LED do t’ju lajmërojë për statusin e karikimit të pajisjes tuaj, ndërsa një elektrik dore i integruar është një mjet i dobishëm për raste urgjente. Dy porta USB do t’ju lejojnë të karikoni shumë pajisje në të njëjtën kohë për të kursyer kohë. Dhe merrni parasysh ndërtimin e karikuesit portabël. Mbështjellje e qëndrueshëm prej alumini ose gome me zgjedhjen tuaj të madhësive. Ju do të gjeni madje edhe karikues të vegjël që të futen në xhepin e pantallonave. Këto dizajne ultra të hollë janë të shkëlqyera për udhëtime rrugore dhe udhëtime në fluturime të gjata ku hapësira mund të jetë e kufizuar.