Lodra për Bebe në Shitje – Bli Online

Lodrat për bebe luajnë një rol vendimtar në zhvillimin e një foshnje. Lodrat aq të thjeshta sa blloqet prej druri ose enigmat (puzzle-at) me numër zhvillojnë aftësitë njohëse dhe fizike.

Lodra për Bebe në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Puzzles (enigmat) komplekse, makina me telekomandë, armët me flluskë ndihmojnë në mësimin dhe analizimin e efekteve të shkakut dhe marrëdhënieve hapësinore. Lodrat e foshnjave dhe lodrat e banjës rrisin vëmendjen dhe përgjigjet e foshnjës. Bebet priren të luajnë gjithnjë e më shumë me lodra të tilla dhe ta bëjnë veten më të lumtur. Qëndrimi i fëmijëve ndaj lodrave të tyre i ushqen shumë.

Ajo që i bën të ndryshme lodrat e foshnjave dhe fëmijëve është dizajni dhe struktura e tyre. Lodrat e foshnjave janë më shumë lodra të thjeshta për të tërhequr foshnjat dhe për t’i inkurajuar ata të përgjigjen me fjalë ose me veprim. Lodrat e fëmijëve, megjithatë, i inkurajojnë fëmijët të nënkuptojnë modelin logjik, strategjik dhe të shkakut-pasojë. Ajo i motivon fëmijët të përshtaten me metodat dhe lodrat e reja të të mësuarit.

Ndërkohë që zgjidhni çdo lloj lodre për një fëmijë, duhet të merrni parasysh moshën e fëmijës, gjininë dhe sjelljen themelore. Në një moshë shumë të hershme, foshnjat mund të njihen me lodrat me kapëse, celularët në ahur dhe lodrat e buta muzikore. Gjatë fazës së vogël, fëmijët mund të njihen me lodra me përplasje, zhurma komplekse, lojëra, makina me telekomandë, kukulla dhe shtëpi kukullash, dhe udhëtime manuale. Fëmijët midis moshës 3 deri në 10 vjeç preferojnë të angazhohen në enigma, lojëra bordi, sporte, lojëra në pishinë, lojëra me tastierë PC, lodra të shtirura dhe me role, blloqe dhe grupe ndërtimi dhe lodra me telekomandë. Fëmijët mbi 10 vjeç preferojnë pajisje lojërash në natyrë, pajisje sportive dhe komplete, lojëra me leva (konsola), lodra edukative dhe mësimore etj. Është e panevojshme të përmendet, fëmijët e çdo moshe duan të kenë lodra tërheqëse.

Lodrat për Bebe Elektronike dhe RC, Biçikleta për Fëmijë, Triciklete dhe Lodra Edukative

Argëtojeni të voglin tuaj me lodra të mahnitshme, sillni buzëqeshjen e çmuar në fytyrën e foshnjës tuaj, blini lodra dhe lojëra në internet me çmimin më të mirë në Shqipëri nga Karma. al! Ne kemi një gamë të mrekullueshme lojërash për fëmijë që me siguri do t’i bëjnë ata të lumtur. Shfletoni në parajsën ekskluzive të Lodrave Elektronike & me telekomandë për fëmijë në portalin tonë dhe befasonjini ata me një kënaqësi të jashtëzakonshme. Nga kukulla shumëngjyrëshe, deri te lodrat udhëtuese, topa rrotullues, lodra që kafshojnë kafshët, lodra të buta, duke tundur një zhurmë për të vegjlit tuaj, Lojëra në ambiente të mbyllura, Lojëra në natyrë, Figura aksionesh & ingranazhe, Biçikleta dhe Tricikla, Shtëpi kukullash, mono-patina & patina Skuter për fëmijë të rritur, ju mund të blini gjithçka në Karma. al. Lëreni fëmijën tuaj të përjetojë botën madhështore me disa lodra dhe lojëra me temë.

Zgjedhja e Lodrave dhe Lojërave për Bebe në Grupe të Moshave të Ndryshme.

Ka lodra dhe lojra të ndryshme për fëmijë të grupmoshave të ndryshme. Nëse grupmosha e foshnjës dhe vogëlushit janë midis 0 – 4 vjeç, atëherë rekomandohen lodra të buta pasi ato mund t’i fusin në gojë dhe kjo mund të shkaktojë komplikime. Nëse jeni duke kërkuar për lodra për foshnjë dhe fëmijë të vegjël, atëherë rekomandohen lodra të zhvillimit të hershëm si lodrat me zile, lodrat tërheqëse, lodrat me grumbullim, ndarësit e formave, lojërat, dhëmbëzat, dritat dhe lodrat e shëndosha. Për fëmijët midis moshës 5 – 11 vjeç, rekomandohen lodra dhe enigma (puzzle-a) që ndihmojnë në zhvillimin e aftësive motorike, përmirësojnë përqendrimin, etj. Biçikleta, kukulla, armë Nerf, lodra elektronike, lojëra bordi, enigma (puzzle-a), lodra veprimi dhe lodra me figura janë disa sugjerime. Për fëmijët mbi moshën 11 vjeç, rekomandohen lodra edukative dhe lojëra që e bëjnë mësimin argëtues dhe interesant. Paketat shkencore, lodrat diellore, robotët, laptopët edukativë dhe tabletët janë një zgjedhje e mirë.

Zgjidhni lodrat e fëmijëve që ndihmojnë në rritjen dhe zhvillimin dhe që janë sfiduese për fëmijën tuaj. Lodrat specifike për moshën janë gjithashtu një zgjedhje më e mirë pasi ato janë krijuar dhe zhvilluar duke mbajtur parasysh pëlqimet, mospëlqimet, aftësitë dhe faktorë të ndryshëm të tjerë të fëmijëve në atë grupmoshë.

Përzgjedhja e Lodrave për Bebe që Janë Edukative dhe Ndihmuese në Zhvillimin e Aftësive

Çdo prind shqetësohet për gjetjen e mjeteve të duhura arsimore për të ndihmuar zhvillimin e aftësive të fëmijës së tyre. Lodrat dhe lojërat e fëmijëve i ndihmojnë fëmijët me koordinim, përqendrim dhe imagjinatën. Ato janë të pajisura për ta bërë mësimin argëtues dhe interesant.

Lojërat e tavolinës dhe enigmat (puzzle-at) janë një mënyrë e thjeshtë dhe efektive për të ndihmuar fëmijët të përqendrohen, të mprehin aftësitë e tyre për zgjidhjen e problemeve dhe të ndihmojnë në zhvillimin njohës. Ndërkohë që luajnë me këto lojëra dhe lodra, fëmijët i njohin gabimet dhe i korrigjojnë ato, e cila është një mënyrë e shkëlqyer për të mësuar nga gabimet. Lojërat edukative të tilla si një komplet shkencor, etj ndihmojnë në sfidimin e krijimtarisë së një fëmije dhe e bëjnë mësimin e gjërave të reja interesante.

Këto lodra janë jo të rrezikshme, të sigurta dhe tërheqëse për mendjet e reja. Zgjidhni lojëra si Jenga, kubi i Rubikut, gjarpërinjtë dhe shkallët, monopoli, shahu etj., Në mënyrë që t’u jepni një sfidë mendjeve të reja. Një enigmë (puzzle) sfiduese gjithashtu do ta ndihmojë fëmijën tuaj të mësojë dhe të gjejë më shpejt zgjidhje për problemet.

Dërgoji ata të Luajnë në Natyrë

Mënyra më e mirë për ta larguar fëmijën tuaj nga divani dhe jashtë shtëpisë për një ajër të pastër është duke i dhuruar atij një lodër udhëtimi që do ta dojë. Dhe nuk ka fund në gamën e skuterave dhe biçikletave për fëmijë që mund të merrni për fëmijën tuaj në internet. Lëreni fëmijën tuaj të zmadhojë korsinë me miqtë e tij për të qenë më energjik gjatë ditës.

Lojë me Role – Një Çelës i Rëndësishëm për Aftësitë Shoqërore

Ju mund të keni parë fëmijë duke luajtur lojëra si polici dhe grabitësI, mamaja dhe fëmija, mjekU dhe pacientI, etj. Po, fëmijët mund të jenë shumë krijues në vëzhgimin e njerëzve përreth tyre dhe të mësojnë nga veprimet e tyre. Kjo shkon shumë larg në rritjen e aftësive të tyre sociale dhe duke i bërë ata komunikues më të mirë. Pra, nëse fëmija juaj pëlqen të luajë me role, ju keni një varg me armë prej lodre, shtëpi kukullash, kukulla dhe grupe gatimi në Karma . al që mund të blini.

Inkurajoni Artistin tek Fëmija juaj

A është fëmija juaj një Picasso i vogël, një Beethoven i ri, apo një stilist që lulëzon? Nëse është kështu, ju keni një sërë mjetesh për hobi dhe kompletesh arti dhe artizanale në internet që me siguri do të ndezin dhe inkurajojnë pasionin e fëmijës suaj, pa marrë parasysh nëse është muzikë, ndërtim apo dizajn. Ju mund të hidhni një vështrim në gamën e stacioneve të dizajnit dhe pajisjeve të tjera të pikturës dhe xhevahireve që janë në dispozicion në Karma. al.

Dhe së fundmi, Bëjini Të Mendojnë

Puzzle-at (enigmat) dhe lojërat e tjera në tryezë e inkurajojnë fëmijën tuaj të mendojë. Kur bëhet fjalë për fëmijët, enigmat mund të zhvillojnë një sërë aftësish si njohja hapësinore, aftësitë motorike dhe madje edhe një ndjenjë e mirë e ngjyrës. Lojërat e tavolinës jo vetëm që i inkurajojnë fëmijët të mendojnë por ato gjithashtu ndihmojnë në ndërtimin e aftësive shoqërore dhe një frymë sportiviteti.