Bokse / Subwoofer në Shitje – Bli Online

Një subwoofer në makinën tuaj merr një rëndësi të madhe, pasi një kuti basi në makinën tuaj do t’ju lejojë të zbutni tingullin optimal nga çdo këngë. Nëse dëshironi të rishikoni plotësisht tingullin në makinën tuaj, mund të blini një set të plotë boksesh për makinën tuaj.

Bokse & Subwoofer në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Në mënyrë që të shijoni me të vërtetë muzikën tuaj të preferuar kur jeni në rrugë, vetëm volumi nuk mjafton. Niveli i zërit në të vërtetë është më pak i rëndësishëm sesa përdorimi i plotë i të gjitha frekuencave të zërit.

Ju mund të blini një nën-vufer makine nga dyqani ynë, i cili do të përmirësojë menjëherë sistemin tuaj ekzistues. Subwoofer-i është i lehtë për t’u instaluar: Ai futet në gropën rezervë të rrotave ose poshtë sediljes. Meqenëse nën-vuferët aktivë për makinat janë të pajisur tashmë me amplifikatorë të integruar, nuk do t’ju duhet as një përforcues shtesë i energjisë. Si rezultat, ju nevojitet vetëm një hapësirë ​​e vogël në dispozicion dhe tingulli do të shpaloset ende në një zonë të madhe. Dhe akoma më interesante është dizajni i shkëlqyer i bokseve të makinave nga Karma.al, i cili ju lejon të përshtatni modelin me stilin tuaj. Pavarësisht nëse preferoni LED ndriçues, ngjyra me zë të lartë ose të zezë që nuk bien në sy, dyqani ynë ka setin e bokseve për makinë për çdo shije. E gjithë kjo kënaqësi dëgjimore nuk kërkon as ndryshime të mëdha. Vetëm një boks i vogël basi në makinën tuaj mund të japë zë të përmirësuar në disa hapa të thjeshtë.

Set me Bokse & Subwoofer për Makinën Tuaj: Instalohen Lehtësisht dhe Palosen në Mënyrë Diskrete

Një boks makine i vendosur nga Karma.al nuk është vetëm një shtesë e shkëlqyer për makinën tuaj, por gjithashtu mund të jetë gjetja perfekte për makinën tuaj. Kutitë tona të bokseve mund të instalohen lehtësisht në kabinën e shoferit tuaj dhe do të jenë mezi të dukshme në makinën tuaj, ndërkohë që ju shijoni përvojën e plotë të dëgjimit. Ky është rasti me kutitë e thjeshta të bokseve stereo, por po aq njësoj me deri në dymbëdhjetë kuti boksesh dhe një nën-vufer shtesë makine. Kjo do t’ju lërë të rrethuar virtualisht nga tingulli perfekt dhe do të keni nevojë vetëm të vendosni muzikën që dëshironi. Do të jeni në gjendje të shijoni në maksimum përvojën e zërit dhe bokset e integruar do t’ju ofrojnë argëtim optimal, edhe në udhëtime të gjata. Dhe meqenëse tingulli do të jetë shumë më i pasur dhe do të jeni në gjendje të dëgjoni më mirë çdo nuancë të këngëve ose të folurit, nuk do të duhet as ta ktheni volumin deri në maksimum, që do të thotë se do të jeni akoma në gjendje të dëgjoni gjatë trafikut.

Llojet e Nën-Vuferave

Kur të shfletoni gamën e gjerë të nën-vuferëve në Karma.al, do të shihni se ekzistojnë lloje të ndryshme. Disa nga ata më themelorët janë:

Drejtuesit e nën-vuferit

Këto janë lloji më themelor i nën-vuferëve dhe ato mundësohen nga amplifikatorët e jashtëm për të kryer funksionimin e duhur. Ata vijnë në madhësi dhe aftësi të ndryshme.

Subwooferat e mundësuar

Këto janë nën-vufera që vijnë me amplifikatorë të ndërtuar. Ata prodhojnë bas të mirë dhe tinguj të mirë nga frekuencat e intervalit.

Nën-vuferat specifikë për automjete

Këta janë nën-vuferët më të mirë të disponueshëm në treg. Këta janë të dizajnuar për t’u kujdesur për një lloj të veçantë të automjeteve.

Disa nga markat e njohura të nën-voferit për makinat që janë në dispozicion në internet janë JL, JBL, Alpine, Pioneer dhe Panasonic.

Zgjedhja e Subwoofer-it më të Mirë për Makinën Tuaj.

Nëse dëshironi të personalizoni audion e makinës suaj për tingullin dhe basin më të mirë, opsioni juaj më i mirë mund të jetë zgjedhja e një komponenti ose nën-vuferi. Do të keni mundësi të shumta për të zgjedhur; megjithatë, do të duhet të jeni në gjendje të gjeni pjesët e duhura për sistemin tuaj që punojnë së bashku.

Nëse dëshironi një sistem subwoofer që është gati për t’u instaluar jashtë kutisë, mund të dëshironi të zgjidhni një nën-motor që është krijuar posaçërisht për automjetin tuaj. Kjo do të heqë hamendësimin për të gjetur pjesë që punojnë së bashku dhe përshtaten në makinën tuaj.

Kur bëhet fjalë për të vendosur gjithçka dhe për të gjetur telat e nën-vuferat, mund të merrni ndihmë nga Karma.al. Instalimi profesional stereo i makinës e bën të lehtë për të ngritur dhe drejtuar audion tuaj pa sherr ta instaloni vetë.

Konkluzioni (Përfundimi)

Siç e keni përfunduar ndoshta vetë, ka shumë më tepër të përfshirë në zgjedhjen e nën-vuferit të duhur për makinën tuaj sesa që është mbledhur për herë të parë. Nëse po përpiqeni të kuptoni logjistikën që qëndron pas llojit tuaj të vuferave, zgjidhni diçka që përmban tashmë. Nëse jeni duke ndërtuar tuajin, kërkoni disa këshilla. Për fat të mirë, sot, popullariteti i luftërave SPL ka çuar në një nënkulturë të tërë të ‘furnizimit’ të makinave ekstreme. Kjo do të thotë se ka një material të pasur në lidhje me këtë temë të disponueshme në Karma.al. Ju mund të mësoni nga gabimet e të tjerëve dhe të përfitoni nga njohuritë e tyre për provat dhe gabimet. Ka disa pajisje mahnitëse me kosto të ulët atje për t’i dhënë makinës suaj një nxitje të mjaftueshme të basit.

Është e rëndësishme të mbani mend se më pak ndonjëherë është më shumë për sa i përket cilësisë së audios. Faktori tjetër i rëndësishëm për ta fiksuar është se vuferi me të vërtetë është thelbësor. Boksi më i shtrenjtë nga disa prej markave më të mira të nën-vuferit për makina, në një vufer të gabuar, do të tingëllojë i tmerrshëm dhe anasjelltas.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Si funksionojnë Subwoofer-at?

Shpesh, nën-vuferat drejtohen elektromagnetikisht. Ata strehojnë një kon të ngurtë të drejtuar nga një spiral i vetëm zëri i përqendruar në një fushë magnetike.

Spiralja me zë të vetëm është e bashkangjitur në pjesën e pasme të konit të boksit. Ai lëviz kur rryma rrjedh përmes saj duke shtyrë dhe tërhequr konin e shoferit i cili lëviz brenda dhe jashtë si një piston, duke krijuar valë ndërsa është në lëvizje.

Pasiv apo Aktiv?

Subwoofer-at pasivë përmbajnë një drejtues subwoofer i cili mundësohet nga një amplifikator i jashtëm. Ata zakonisht kanë kryqëzime pasive të brendshme. Ata aktivë kanë të integruar një amplifikator të dedikuar për nën-vufer.

Çfarë është vlerësimi i energjisë RMS?

RMS qëndron për Root, Mean Square është një matje statistikore e tensionit ose rrymës. Vlerësimi i energjisë RMS me nën-vuferët e makinës të dhënë jep një tregues për masën më të lartë të mundshme të energjisë së vazhdueshme që mund të trajtojë boksi.

Si të instaloni një subwoofer në një makinë?

Mënyra se si duhet të instaloni nën-vuferin tuaj varet nga fakti nëse keni blerë një subwoofer të zhveshur ose një të mbyllur tashmë. Ndërkohë që bëhen instalimet, ato janë relativisht të thjeshta. Falë popullaritetit të luftrave të SPL, ka shumë video video udhëzuese të disponueshme në internet.