Produkte Riparimi & Ngjitës për Makina në Shitje – Bli Online

Këto produkte riparimi & ngjitës per makina të disponueshëm nga Karma përfshijnë ngjitës universal, ngjitës gjatë montimit dhe ngjitës pë pasqyra. Një varg shiritash ngjitës me cilësi të lartë është gjithashtu i disponueshëm.

Produkte Riparimi & Ngjitës për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Qoftë sigurimi i një xhami të ri, instalimi i një bishtri makine, montimi i një pasqyre kthyese ose shume te tjera, një sërë ngjitëse janë në dispozicion për përdorim brenda një makine moderne dhe janë në dispozicion për një çmim çuditërisht të ulët në dyqanin online Karma.al. Zgjidhni dyqanin në internet te produkteve per makina për të gjitha nevojat tuaja për ngjitës automobilistik. Këto zgjidhje me kosto efektive vijnë nga markat e nivelit të lartë të prodhuesve të ngjitësve, të cilat garantojnë të japin rezultate. E vetmja gjë që duhet të bësh për të blerë ngjitëset e makinave është të klikosh në skedën e aksesorëve dhe te zgjedhesh produktin qe deshiron. 

Llojet e ngjitësve

Agjentët cianoakrilat

Ky material ngurtësohet shumë shpejt. Ata ngurtësohen nga ekspozimi ndaj lagështisë së ajrit. Ato janë të përshtatshme për bashkimin e pjesëve të vogla të materialeve të ndryshme.

Ngjitësa lidhës akrilikë

Ato përdoren nëse është e nevojshme për të bashkuar metalin me plastikë ose gome. Shpesh forcimi i substancës ngjitëse kryhet për shkak të një aktivizuesi të veçantë. Ekzistojnë edhe ngjitësa lidhës akrilikë, të cilët ngurtësohen për shkak të reagimit me rrezet UV. Ato përdoren kryesisht për lidhjen e metaleve me qelq.

Produkte epoksi

Ngjitëset lidhës të këtij lloji karakterizohen nga ngjitja cilesore. Shpesh ato janë të përshtatshme për elementët, të cilët nuk janë të ekspozuar ndaj dridhjeve të forta. Ato mund të përdoren për ngjitjen e shumicës së metaleve dhe lidhjeve: alumini, çeliku dhe të tjerët.

Produktet anaerobe

Veçori e tyre qëndron në faktin se ato ngurtësohen në kontakt me metalin në mungesë të ajrit. Kështu, ato janë perfekte për boshllëqet e ngushta.

Përbërja

Përbërësi aktiv varet drejtpërdrejt nga një lloj produkti. Kështu, në ngjitësin e lidhjes epoksi për metal, përdoret rrëshira epoksi; në esteret anaerobe – dimetakrilate. Për më tepër, produktet mund të përmbajnë plastifikues, aktivizues, tretës dhe përbërës të tjerë shtesë.

Këshilla për përdorimin e ngjitësit të lidhjeve metalike

Para përdorimit të produktit, domosdoshmërisht studioni udhëzimet dhe specifikimet, nëse është në përputhje me materialet e elementeve, të cilat do të bashkohen. Si rregull, sipërfaqja duhet të pastrohet, thahet dhe deoilohet përpara aplikimit të agjentit.

Merrni parasysh, produktet me një përbërës janë gati për t’u përdorur, ndërsa ato me dy përbërës presupozojnë përzierjen e produkteve të paketuara veçmas: përbërësit aktiv dhe aktivizuesit. Kjo e fundit mund të aplikohet edhe në sipërfaqe para se të lidhet përdorimi i ngjitësit.

Ngjitës metalik epoksi dypjesësh

Ngjitëset epoksi me 2 pjesë variojnë në performancë nga të ngurtë në atë fleksibël, duke përfshirë disa formulime të ashpra të krijuara për rezistencë ndaj shkeputjes. Ashtu si ngjitësit epoksi me një pjesë, ato janë rezistente ndaj ekstremeve të nxehtësisë, të ftohtit, lagështisë, tretësve dhe kushteve të tjera.Epoksi dypjesësh mund të përdoret për të lidhur edhe pjese te veshtira si:

  • Lidhjet e çelikut, aluminit, zinkut dhe metaleve të tjerë
  • Përbërje të tilla si GRP, FRP dhe fibra karboni
  • Magnet dhe ferrite
  • Shumica e plastikës
  • Druri, petëzuar, betoni, guri dhe qelqi

Ngjitës plastik

Ngjitëset plastike janë formuluar posaçërisht për të bashkuar shumë plastikë me sipërfaqe të ulët energjie, duke përfshirë shumë klasa të polipropilenit, polietilenit dhe elastomereve termoplastikë (TPE) pa përgatitje speciale të sipërfaqes. Reziston ndaj shumë kimikateve, ujit, lagështisë dhe korrozionit. Pasi të përdorni një ngjitës plastik 2K, ai mund të pikturohet me të gjitha llojet e bojërave të makinave. Ju mund ta pikturoni me lehtësi riparimin në ngjyrën e makinës, duke kryer një riparim të padukshëm.

Ngjitësit dypjesësh

Një ngjitës prej 2 pjesësh në thelb ka një jetëgjatësi të madhe. 2 përbërësit janë të ndarë nga njëri-tjetri dhe qëndrojnë të mirë për një kohë të gjatë. Ne ju rekomandojmë që të mbani 2 pjesë të ngjitësit të thatë dhe në temperaturë dhome në çdo kohë. Nxehtësia ose i ftohti ekstrem mund të ndikojë në cilësinë dhe vetitë e ngjitësit dypjesësh.

Këshilla për përzierjen e ngjitësve dypjesësh

Po kërkoni këshilla të disponueshme për përzierjen e ngjitësve që mund të përdoren me ngjitëset dypjesësh? Përveç 2 ngjitësve përbërës, ne gjithashtu japim këshilla të disponueshme për përzierjen. Këshillat e përzierjes ngjitëse mund të përdoren për ngjitësit 2K. Ato ofrojnë një përzierje perfekte dhe zbatim të saktë.

Ngjitës për Makina

Ne jemi krenar që kemi në dispozicion një larmi të gjerë ngjitjesh dhe mbusesh për shumë funksione që përfshijnë riparimin e plastikës së ndarë, paneleve të bashkimit; komplete dhe zbukurime të trupit të bashkimit, dhe panele tavanesh dhe zbukurime. Pra, me të vërtetë nuk ka rëndësi nëse keni një punë të vogël për të përfunduar ose jeni duke furnizuar një projekt të madh, pasi diapazoni ynë i ngjitësve për makina ka diçka që i përshtatet të gjithëve. Sigurohuni që të gjeni kohë për të kërkuar tërësisht, pasi ne duam që ju të zgjidhni produktin perfekt.

Nëse keni ndonjë pyetje se cili prej shitësve tanë të makinave do të ishte më i përshtatshmi për ju, atëherë ju lutemi kontaktoni një anëtar të ekipit tonë sot. Ata do të jenë të kënaqur t’ju tregojnë në drejtimin e duhur.

Ngjitës i makinës me vlerë të madhe

Këtu në Karma.al, ne grumbullojmë produkte nga disa prej markave më të mira në botë. Ju mund të gjeni ngjitësa makinash nga emra të mëdhenj si T-Euro, 3M dhe Innotec. Të gjitha produktet në gamën tonë duhet të përmbushin standardet tona të larta, dhe ne do t’ju shesim vetëm produkte që do të ishim të lumtur t’i përdorim vetë. Jo vetëm që mund të gjeni ngjitësa nga markat që njihni dhe u besoni, por gjithashtu mund t’i blini me disa nga çmimet më të mira që do të gjeni në internet. Kështu që rikthimi i automjetit tuaj në lavdinë e tij të dikurshme nuk ka pse të thyejë bankën.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

A ia vlen ngjitësit e makinave?

Një ngjitës per bojen e makinës do të zgjasë më shumë dhe do ta mbrojë automjetin rreth 5 herë më shumë se edhe dylli më i mirë i makinës. Sidoqoftë, dylli i makinës nuk do të nxjerrë në pah dëmtimin e bojës po aq sa ngjyrat e saj, kështu që në të vërtetë mund të bëjë që makina juaj e vjetër të duket më mirë.

A duhet të laj makinen pas ngjitesit?

Si rregull i përgjithshëm, produkti më i qëndrueshëm duhet të përdoret gjithmonë si bazë, kështu që për shembull nëse do të punonit me një ngjitës dhe dyll, sealant do të ishte shtresa juaj bazë që më pas mbushet me dylli. Dhe pasi te thahej nuk do ishte problem qe te lahej.