Lodra Kreative në Shitje – Bli Online

Ne besojmë se me këto lodra kreative, fëmijët mund të kenë një aspekt edukativ dhe zhvillimi përveçse janë një burim i madh argëtimi dhe zbavitjeje. Kështu që lodrat i kënaqin fëmijët, ato ndihmojnë për të zhvilluar fëmijën tuaj në fushat kryesore të të mësuarit ndërsa ata luajnë.

Lodra Kreative në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Karma. al është dyqani i lodrave për fëmijë në Shqipëri me qindra lodra edukative për fëmijë që edukojnë dhe argëtojnë. Ne ofrojmë lodra dhe dhurata unike dhe frymëzuese për fëmijë që inkurajojnë zhvillimin e imagjinatës së tyre si për djem dhe vajza, duke stimuluar kuriozitetin për botën tonë dhe më gjerë.

Të gjitha lodrat në dispozicion përmes dyqanit tonë online janë inovative dhe argëtuese për të luajtur. Ne krenohemi me blerjen e lodrave më unike dhe grupe dhuratash që nuk janë lehtësisht të disponueshme në dyqanet e lodrave në rrugë të larta, ato janë një kënaqësi për fëmijët. Shijojini!

Lodrat janë më shumë se lojëra, ato janë blloqet ndërtuese të së ardhmes së fëmijës suaj, prandaj le t’ju ndihmojmë të zgjidhni lodrat dhe lojërat më të mira arsimore dhe të shikoni se çfarë thonë mijëra klientët tanë në vlerësimet tona të shkëlqyera.

Ne kemi një katalog falas të vlerësuar me çmime, i cili është një burim i shkëlqyer për prindërit dhe miqtë të cilët nuk mund të vendosin se cilat lodra të blejnë dhe përdoret nga shumë shkolla që duan të shtojnë kënaqësi në mësimin e tyre. Nga lodrat tradicionale për fëmijë dhe dhuratat unike, lodrat e Shkencës STEM & lodrat prej druri te librat për fëmijë; ne kemi një përzierje ekskluzive të produkteve argëtuese, krijuese dhe edukative që ju presin për të eksploruar.

Llojet e Lodrave Kreative

Set i blloqeve prej druri Melissa & Doug 100-copë

Një nga mënyrat më të mira për t’i larguar fëmijët nga ekranet është t’i merrni ata me një set blloku. Ky grup blloqesh prej druri i mban fëmijët të zënë për orë të tëra dhe rrit kreativitetin e tyre sa herë që luajnë me të, gjithashtu duke u siguruar që ata të zhvillojnë aftësitë motorike aq të nevojshme.

16 copë Blloqesh balancuese prej guri dhe druri

Një lojë që njerëzit e të gjitha moshave do të kënaqen duke luajtur: blloqe balancimi. Me ngjyrat e tyre të shndritshme, ata tërheqin vëmendjen e fëmijëve dhe e mbajnë atë të përqëndruar. Ata nuk janë si blloqet e rregullt pasi ata kanë sipërfaqe të prera. Të luash me ta do të përmirësojë aftësitë e tyre praktike.

Pllaka Magna – Set Pllakash me ngjyra të qarta 32-copë

Këto pllaka magnetike do t’i ndihmojnë ata të krijojnë forma 3D sipas dëshirës së tyre. Të shohësh se si magnetet lidhen në mënyra të ndryshme do t’i frymëzojë fëmijët të ndërtojnë ndërtesat e tyre të personalizuara. Këto pllaka përdoren gjithashtu në klasa për të stimuluar aftësitë hapësinore dhe taktike të fëmijëve.

Sistem vrapimi mermeri me shkëlqim – Set ndërtimi 80 copë

Ky komplet ndërtimi është një lodër e shkëlqyer STEM që do t’i mësojë fëmijët në lidhje me fizikën e lëvizjes dhe aerodinamikën. Ka konfigurime të pafund imagjinare, kështu që ata kurrë nuk do të mërziten të luajnë.

Mermerët e përfshirë shkëlqejnë në errësirë dhe ju mund ta merrni këtë lodër kudo që vjen me një qese mermeri për ruajtje të lehtë.

Kompleti im i Bërjes së Librit Komik Lulu Jr.

Ky komplet për krijimin e librave komikë do të ofrojë shumë mundësi për të eksploruar vizionet e tyre. Ndërsa krijoni vetë personazhet, fëmija juaj do të zgjerojë imagjinatën e tyre dhe do të krijojë botën që ata duan. Kjo do të inkurajojë aftësitë e tyre të tregimit dhe vizatimit.

4 raketa dhe raketëhedhëse prej lodre me shkëlqim

Stomp Rockets është zgjedhja perfekte për fëmijët që duan të dalin dhe të jenë aktivë. Nëse keni fëmijë që u pëlqen të vrapojnë dhe të kërcejnë përreth, mund t’i inkurajoni ata të lëshojnë një raketë jashtë. Meqenëse këto raketa shkëlqejnë  shkumë në errësirë, ato duken si marrëveshja e vërtetë. Ato janë të forta dhe të qëndrueshme, dhe do të garantojnë argëtimin e fëmijëve.

Lodra për ndërtim: Kastori konstruktor STEM 

Mësoni ngjyrat në mënyrën më argëtuese! Ky grup prej 300 copash kashte dhe lidhje do të përmirësojë koordinimin e tyre me sy dhe do të lejojë që fëmija juaj të mësojë ndërkohë që argëtohet në shtëpi. Do të sfidojë gjithashtu krijimtarinë e mendjeve të reja dhe do të shkaktojë të menduarit në mënyrë kritike.

Çfarë e Bën një Lodër Edukative?

Për t’u konsideruar si një lodër edukative, lodra duhet të plotësojë disa kritere. Ajo gjithashtu duhet të jetë e dizajnuar për të stimuluar të mësuarit ose për të siguruar vlera edukative, siç është ndihma për një fëmijë të zhvillojë një aftësi të caktuar ose të mësojë për një temë specifike. Në përgjithësi, lodrat edukative pretendojnë të rrisin zhvillimin intelektual, shoqëror, emocional dhe fizik. Shumë prej tyre janë krijuar për të synuar piketat e zhvillimit brenda grupeve të përshtatshme të moshës. Më e rëndësishmja, lodrat edukative inkurajojnë fëmijët të luajnë.

Loja rrit madhësinë e lobit frontal, që do të thotë se truri është më efikas në bërjen e planeve, zgjidhjen e problemeve, dhe rregullimin dhe identifikimin e emocioneve – në thelb të gjitha gjërat që kërkohen për një jetë të suksesshme.

Përfitimet nga Lodrat Edukative

Mendimi inovativ dhe krijues

Kur luajnë me lodra dhe lojëra edukative, fëmijët mund të zhvillojnë perceptimin, intuitën dhe arsyetimin kur marrin pjesë në një aktivitet krijues.

Njohës i aftësive

Lodrat edukative mund t’i ndihmojnë fëmijët të lidhen me proceset e tyre të mendimit dhe të zhvillojnë më tej aftësitë e tyre për të menduar lirshëm. Lodrat e zakonshme që ndihmojnë në rritjen e aftësive njohëse ku përfshihen enigma dhe lojërat me numra.

Aftësitë motorrike

Me lodrat dhe lojërat e duhura arsimore, fëmijët zhvillojnë aftësitë e tyre motorike së bashku me aftësitë e tyre njohëse.

Aftësitë e buta

Duke u dhënë fëmijëve një përvojë loje të drejtuar mirë, fëmijët zhvillojnë ato që konsiderohen aftësi më të buta siç janë ndërveprimi i duhur shoqëror (diktuar nga vlerat shoqërore, parimet dhe ndjenjat), aftësitë gjuhësore dhe zhvillimi emocional (dmth. Trajtimi i situatave të caktuara, të tilla si loja, i ndihmon ata të mësojnë të pranojnë sfidat, t’i kapërcejnë ato dhe të fitojnë forcë mendore).