Mbajtëse & Tenda në Shitje – Bli Online

Ju mund të blini mbajtëse & tenda për projektorë nga kjo faqe në internet dhe nuk do të pendoheni për vendimin tuaj pasi jo vetëm që do të merrni produkte cilësore por gjithashtu do të merrni qasje në transport falas dhe së bashku me të edhe hyrjen në një politikë fleksibile të kthimit.

Mbajtëse & Tenda në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Ju do të merrni lloje të ndryshme të montimeve të tavanit për projektorin tuaj dhe mund t’i besoni plotësisht teknologjisë së tyre, sepse ato do ta mbajnë projektorin tuaj të sigurt dhe të mirëmbajtur. Ato janë bërë tërësisht prej çeliku të shkallës së lartë. Disa nga modelet e montimeve janë aq të guximshme saqë mund të mbështesin projektorë që peshojnë deri në 15 kg. Koka e montimit të disa prej modeleve të projektorëve është përfshirë me një teknologji unike që do të shpërndajë nxehtësinë në mënyrë që jeta e llambës së projektorit të rritet.

 

Montimet e projektorëve janë thelbësore kur doni të krijoni një dhomë të re konferencash për zyrën tuaj ose edhe nëse jeni duke vendosur teatrin tuaj në kushte shtëpie. Ato kërkohen edhe në shumë ngjarje të tjera. Kurdoherë që po planifikoni të përdorni një projektor duhet të përdorni edhe një montim të projektorit. Karma.al ka renditur në faqen e saj të internetit disa mbështetësa të guximshëm, të gjithanshëm dhe të lehtë për tu instaluar për projektorin tuaj. Këndet e pjerrësisë dhe kthyeshme për montimet e ndryshme ndryshojnë nga modeli në model. Por të gjithë ata janë hartuar duke mbajtur parasysh një gjë dhe kjo është – për t’ju dhënë një përvojë unike të shikimit. Për të siguruar një lëvizje fleksibël të projektorit, do t’ju jepen mjete, me ndihmën e të cilave mund të shtrëngoni ose lironi bulonat.

 

Këto Mbajtëse & Tenda për Projektorë Kanë Cilësime Teknologjie nga më e Fundit

 

Karma.al e ka bërë atë një rrugëkalim për të përfituar nga montimet më të mira të projektorëve në Shqipëri. Disa prej tyre kanë dy çelësa rregullimi me ndihmën e të cilave mund ta rreshtoni projektorin në një mënyrë që do t’ju japë imazhin perfekt. Dhe mund ta bëni këtë duke i kthyer vetëm dorezat. Nëse keni nevojë për një montim projektori që mund të zgjatet, do ta gjeni në këtë faqe në internet. Rregullimi i lartësisë teleskopike është i lavdërueshëm.

 

Montimet e trekëmbëshit janë të pajisura me këmbë gome alumini që sigurojnë që montimet të mos rrëshqasin. Uebfaqja gjithashtu rendit disa projektorë portabël. Nëse keni një projektor të vogël, atëherë nuk keni nevojë të blini një sasi të madhe. Kjo faqe në internet gjithashtu rendit montime të vogla të cilat kanë katër krahë që rregullohen plotësisht. Ndërtimi i qëndrueshëm i montimeve do të garantojë sigurinë e projektorëve tuaj. Montimet janë të arritshme në mënyrë universale kështu që mund të përshtaten me një gamë të gjerë projektorësh. Të gjitha montimet do të sigurojnë një montim të shpejtë dhe do të pajiseni gjithashtu me pajisjen e montimit. Ju gjithashtu do të merrni mundësi instalimi në mur për projektorët tuaj. Për më tepër, montimet sigurojnë që të mos ketë dridhje gjatë përdorimit.

 

Mbajtëse për të Arritur Vendosjen Ideale të Projektorit

 

Projektorët thjesht mund të vendosen në tryezë – nuk ka dyshim. Por për të siguruar që këndi i projektorit nuk duhet të ndryshohet çdo herë, dhe për t’u siguruar që pozicioni ideal, distanca ideale e projeksionit dhe parametrat e tjerë nuk duhet të ndryshohen sa herë që projektori duhet të vendoset fort një vend. Një qëndrim projektori rezulton të jetë një shtesë e dobishme për koleksionin e aksesorëve të projektorit për të qenë në gjendje të gjeni vendin më të mirë për projektorin dhe ta instaloni atë në mënyrë të sigurt jashtë mundësive. Stendat e projektorëve klasifikohen si pajisje shtesë thelbësore për të gjithë ata që zotërojnë një projektor. Mbi të gjitha, pasi të keni shpenzuar kaq shumë para për të blerë një projektor, ju do të dëshironit patjetër një marrëveshje për të vendosur në mënyrë të sigurt projektorin.

 

Përdorshmëria e një baze projektori është ajo që e bën atë një investim të favorshëm. Ka lloje të ndryshme të stendave të projektorëve në dispozicion. Mekanizmi i montimit mund të jetë paksa i ndryshëm në secilën prej tyre. Duke kuptuar madhësinë dhe peshën e projektorit në fotografi, do të ishte lehtësisht në gjendje të ngushtonte qëndrimet më të përshtatshme të projektuesit për qëllimin. Ekzistojnë dizajne të ndryshme universale që mund të mbajnë projektorë të markave të ndryshme dhe vijnë me kapacitete të mëdha peshe, duke bërë të mundur mbajtjen e disa projekteve të mëdha të destinuara për hapësira të mëdha zyrash.

 

Tenda e Projektorit – Vendosni Projektorin në Këndin e Duhur për të Krijuar Projeksionin më të Mirë

 

Projektorët kanë ndryshuar sot në mënyrën se si duken dhe modelin e tyre të përgjithshëm. Megjithëse ka aq shumë energji duke u paketuar në profile të pakta, pesha mbahet sa më e ulët që të jetë e mundur. Por akoma, ka lente dhe të gjithë qarkun që hyn brenda dhe ka një sasi të konsiderueshme peshe për t’u mbajtur. Kjo është arsyeja pse një montim projektori është bërë të jetë i qëndrueshëm dhe mjaft i fortë për t’i bërë ballë projektorëve të çdo madhësie. Qoftë një projektor shtëpiak kompakt ose një projektor i pasur me tipare përdorimi biznesi, këto montime mund të bëjnë me lehtësi punën e tyre dhe ta mbajnë projektorin në vend. Sot, këto montime të projektorëve janë krijuar për ta bërë të thjeshtë dhe të shpejtë të gjithë procesin e instalimit të montimit vetë dhe më pas instalimin e projektorit në to. Pasi të instalohen, këto e mbajnë projektorin të vendosur në vend.

 

Opsionet e montimit për mbajtësin e projektorit mund të jenë montim standard në mur ose montim i rrafshët. Dizajni i kllapës ndryshon në përputhje me rrethanat. Në varësi të parashikimit për instalimin e këtyre montimeve në mure ose tavanet, mund të zgjidhet konfigurimi i duhur i mbajtësit të montimit. Për shumat që janë vendosur në tavan, ka krahë të zgjatur të siguruar. Kjo e bën të lehtë për të lëvizur projektorin lart e poshtë kur kërkohet dhe kështu të arrihet pozicioni perfekt përpara ekranit. Për lehtësi të shtuar, në hapësirat e zyrave dhe dhomat ku nuk ka ekran fiks kur projektori mund të duhet të kthehet herë pas here, ekzistojnë ato montime që vijnë edhe me një kllapa të kthyeshme të lehtë.

 

Mbajtëse Projektori me Çmimin më të Mirë!

 

Vendosni prekjet e fundit në qendrën tuaj të argëtimit me një mbajtës të besueshëm për projektorin. Ekzistojnë dy lloje themelore që janë zakonisht të disponueshëm për shitje: mbajtëset e tavanit të projektorit dhe mbajtëset e murit të projektorit. Hardueri ynë i kinemasë në shtëpi është bërë prej çeliku për të garantuar siguri dhe stabilitet. Ne gjithashtu shesim aksesorë tanë të projektorit në përfundime tërheqëse si e zeza, e bardha dhe argjendi. Një montim projektori është gjithashtu një pajisje e domosdoshme për prezantimet dhe ngjarjet e biznesit. Mbajtësit e projektorëve përdoren zakonisht në dhomat e konferencave dhe takimeve për të ndihmuar në përhapjen e ideve. Ne kemi shumë sende të tjera të dobishme për të folur në biznes, të tilla si klipet e mikrofonit pa tel. Me një montim në tavan të projektorit, sigurohet një vijë e qartë e shenjës në ekranin tuaj të projektorit. Një montim universal i projektorit është mënyra më e mirë për të siguruar që po shihni imazhe dhe filma siç janë paraparë, dhe gjithashtu garantoni se pajisja do të përshtatet me projektorin tuaj ekzistues LED ose HD. Shumë nga modelet që shesim janë montime të projektorëve në mur dhe tavan, që do të thotë që ju keni fleksibilitet në varësi të dhomës për të cilën keni nevojë. Kabujt pastaj mund të kalojnë nëpër krah për një pamje tërheqëse dhe të rregullt. Shumica e montimeve në mur të projektorit që shesim janë gjithashtu të rregullueshëm – që do të thotë që ju mund të anoni dhe rrotulloheni derisa pozicionimi të jetë tamam. Dhe natyrshëm, montimet tona mbështesin deri në një peshë prej 20 kg për të siguruar që pajisjet tuaja janë gjithmonë të sigurta dhe të sigurta. Sigurohuni që të lexoni me kujdes specifikimet kur blini një mbajtës të ri për projektorin.