Llampa LED për Makina në Shitje – Bli Online

Ne ju ofrojmë një shumëllojshmëri me llampa LED dhe drita dekorative për makina, të tilla si atmosfera USB e makinës Drita për Dekorim, drita dekorative muzikore e kontrollit të tingullit, drita paralajmëruese e sigurisë së derës së dekorimit të makinës, drita LED dekorative e dritares së makinës etj.,

Llampa LED për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing all 3 results

Showing all 3 results

Të gjitha makinat kanë të gjitha llojet e dritave dhe ato janë më të sigurta për ngarje gjatë natës ose ngarje në mot të keq. Nga përpara në pjesën e prapme, një automjet ka llampa, tani llampat e makinës janë drita të integruara përgjithësisht, dritat e mjegullës (përgjithësisht para dhe pas), dhe pastaj kthehen dritë, prapa kësaj janë dritat e pasme, duke përfshirë dritat e frenave, dritat e parkimit dhe licensën e dritave të pllakave. Kështu që ne ofrojmë ofertat më të shitura dhe të përballueshme për dritat e fundit të makinave që përfshijnë gamën e plotë të shiritave të dritës, dritat e mjegullës së makinës, dritat e pasme të makinës dhe llampat e makinës, dritat e frenave të makinës, etj.

Këto llampa LED mund t’i bëjnë makinat tuaja më të këndshme për t’u parë por gjithashtu rrisin edhe kënaqësinë e ngarjes. Tani, hyni në veprim, duke zgjedhur nga llambat e dritave të dritave, dritat e frenave, dritat e pasme, dritat e leximit, elektrik dore, dhe shumë më tepër, dhe blini ofertat më me leverdi për ju vetëm në Karma.al.

A ia Vlejnë Këta Llampa LED?

Llampat LED ofrojnë një përmirësim në krahasim me homologët e tyre halogjenë. Më e rëndësishmja nga këto është dukshmëria më e madhe. Llampat LED janë shumë më të ndritshëm, duke zbuluar më shumë rrugë dhe rrethinat tuaja. Ky përfitim gjithashtu shkon në dy mënyra, pasi trafiku që vjen do të ketë një kohë më të lehtë për të parë automjetin tuaj.

Ju gjithashtu mund të pyesni për koston. Është e vërtetë që llampat LED priren të kushtojnë më shumë sesa zëvendësimet standarde. Sidoqoftë, duhet të dilni përpara në planin afatgjatë pasi LED-të janë më efikase në energji dhe mund të zgjasin më shumë se halogjenet. Kjo do të thotë më pak tendosje në baterinë e automjetit tuaj dhe më pak para të shpenzuara për llamba zëvendësimi.

Pamjet janë subjektive, por llampat LED mund të ndihmojnë gjithashtu në dhënien e një pamje të re një automjeti të vjetër. LED-ët zëvendësojnë shkëlqimin e ngrohtë dhe të verdhë të halogjeneve me dritën më të ndritshme dhe më të freskët që gjenden në makinat moderne. Për efekt maksimal, sigurohuni që të pastroni dhe lustroni dritat tuaja. E vetmja gjë që ju nevojitet është pastë dhëmbësh dhe një leckë e butë për një DIY të shpejtë.

Si Mund t’i Instaloj Këto Llampa LED?

Nëse mund të zëvëndësoni një llambë në shtëpi, të njëjtën gjë duhet të bëni edhe me llampat e makinës tuaj. Ekzistojnë disa hapa shtesë dhe mund të duhen disa minuta, por procesi është i thjeshtë pasi llambat LED mund të ndërrohen drejtpërdrejt. Do t’ju duhen llambat tuaja të reja dhe një leckë ose dorezë e butë.

Llambat janë të arritshme nga gjiri i motorit të automjetit tuaj, kështu që filloni duke hapur kapakun tuaj. Hiqni mbulesën duke mbrojtur montimin e dritave të dritës. Pastaj, zgjidh klipin që mban llambën. Hiqni me kujdes llambën e vjetër të halogjenit duke përdorur një leckë ose dorezë të butë. Ndiqni hapat në të kundërt, pastaj përsëritni për dritën tjetër.

Pasi të keni instaluar të dy llampat , provojini para se të niseni për një udhëtim me makinë. Nëse sinjalet tuaja të kthimit pulsojnë shumë shpejt pas instalimit, makina juaj mund të mos e zbulojë siç duhet llambën, pasi LED-ët tërheqin shumë pak energji. Ju mund të duhet të instaloni një rezistencë llambë LED, e cila kërkon pak njohuri teknike për instalime elektrike. Nëse keni frikë telefononi një profesionist.

Para se të Blini Llampa LED:

Makinat vijnë në të gjitha format dhe madhësitë, dhe po ashtu edhe dritat. Kjo do të thotë që do të duhet të siguroheni që llampat LED që dëshironi janë të disponueshëm dhe të përputhshëm me aplikacionin e automjetit tuaj.

Nëse automjeti juaj është i pajisur me drita me intensitet të lartë shkarkimi (HID) nga fabrika, ndryshimi në LED është më i ndërlikuar. Sistemet HID kanë disa pjesë të pronarit, kështu që do të duhet të konvertoni sistemin tuaj të ndriçimit që të jetë i përputhshëm me LED para se të ndërroni në llamba LED. Për këtë arsye, ne nuk rekomandojmë përmirësimin e dritave HID në LED.

Llampat LED më të Mira

Llampat LED më të mira në përgjithësi: Llampa LED Cougar Motor

Duke nxjerrë një dritë mbresëlënëse 7200 lumen, llampat LED Cougar Motor janë disa herë më të shndritshëm se shumica e dritave halogjene. Temperatura e tyre e ngjyrave vlerësohet gjithashtu në një ftohës 6000K. Për shumicën e njerëzve, vështirë se është një ekzagjerim të thuash se ndryshimi është nata dhe dita.

LED-ët janë të njohur për jetëgjatësinë e tyre krahasuar me halogjenet, dhe llampat LED Cougar Motor nuk bëjnë përjashtim. Ata janë vlerësuar me një orë pune mahnitëse me rreth 50,000 orë. Ndërkohë, shumica e dritave halogjene zgjasin deri në 1.000 orë. Teknologjia e automobilave me siguri ka bërë një rrugë të gjatë.

Shqyrtimet e përdoruesve për llampat Cougar Motor LED vlerësojnë vazhdimisht shkëlqimin e tyre mbresëlënës dhe lehtësinë e instalimit. Disa vunë re se ventilatorët e përdorur për të ftohur LED-ë mund të dëgjohen ndërsa dritat janë të ndezura dhe motori i makinës është i fikur, por tingulli nuk vërehet kur jeni duke ngarë makinën.

Llampat  LED Premium më të Mirë: Llampa LED Hikari Ultra

Kompania e llampave LED Hikari me të vërtetë e ka mbiquajtur dritën e tyre ultra LED si “Syri i Megatronit”. Duke marrë parasysh që këto llamba prodhojnë energji me rreth 12,000 lumen në 6000K, është e vështirë të mos pajtohesh me teknologjinë që ata aplikojnë.

Llampat LED Hikari Ultra vlerësohen me 50,000 orë pune dhe kanë një ventilator të integruar për ftohje. Shqyrtimet e përdoruesve në përgjithësi nuk i shqetëson zhurma, e cila si zgjedhja jonë kryesore ishte e vështirë të vërehej me motorin e ndezur. Shumë rishikime gjithashtu komentuan rreth asaj se sa të pabesueshme janë të shndritshme këto, edhe kur krahasohen me LED të tjera.

E vetmja pengesë e vërtetë për llampat LED Hikari Ultra është çmimi, i cili është më shumë se dyfishi i zgjedhjeve tona të tjera. Por nëse nuk doni të bëni kompromis dhe keni nevojë për më të mirën, nuk mund të gaboni me zgjedhjen tonë premium.

Riparimi i Llampave LED

Shpesh, janë elementët fiksues që konsumohen dhe prishen. Prandaj, më e popullarizuara është puna e riparimit që synon rivendosjen e integritetit të bullonave. Nëse reflektori ose kutia janë thyer, ose nyjet e pjesëve të dritave kanë humbur ngushtësinë, mund ta rregulloni vetë. Për të rivendosur reflektorin, duhet të bluhet dhe më pas të lëmohet. Për të rivendosur veshjen e pasqyrës, hiqni materialin e prishur nga muret e strehimit, më pas degresojini dhe vendosni një shtresë të re. Nëse instalimet elektrike janë të gabuara, kërkoni ndihmën e specialistëve.