Skaner Ne Shitje – Bli Online

Vendosmëria për të blerë një skaner që plotëson nevojat tuaja specifike mund të jetë sfiduese. Shumica e skanerëve në treg sot mund të trajtojnë detyrat e përditshme të zyrave, por ato vijnë në një larmi të gjerë llojesh dhe madhësish të rregulluara për qëllime të ndryshme.

Skaner Ne Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Skanerat e dokumenteve, skanerat e fotove, skanerat e kartave të biznesit, skanerat e filmave, etj. Kjo listë është vetëm një fillim.

Një skanues dokumentesh ju jep fuqinë për të krijuar lehtësisht kopje dixhitale të raporteve dhe dokumenteve. Shumica e skanerëve vijnë me softuer të dobishëm dhe mbështesin një sërë madhësish të dokumenteve, kështu që ju mund të ruani dokumentet tuaja të skanuara në formate të njohura, përfshirë PDF-të e kërkueshme.

Një skanues fotografish është perfekt për ato foto të vjetra që kanë mbledhur pluhur në kutitë tuaja të fotove. Mund t’i skanoni në kompjuterin tuaj dhe të krijoni kopje dixhitale, në mënyrë që t’i ruani, modifikoni dhe printoni.

Një skaner më i vogël për kartat e biznesit është i shkëlqyer për biznesmenët. Shumica e modeleve janë zakonisht të lehta dhe super-kompakte, por ju japin fuqinë për të skanuar dhe ruajtur kartat. Dhe ashtu si shumica e skanerëve, softueri i dobishëm ju ndihmon të menaxhoni gjithçka.

Një skaner i lëvizshëm është ideal nëse jeni gjithmonë aty. Zakonisht mjaft i vogël për tu hedhur në një çantë, skanuesit portabël e bëjnë të thjeshtë skanimin e fotove, dokumenteve dhe më shumë pa marrë parasysh se ku ndodheni pa kryer një pajisje më të madhe dhe më të rëndë.

Këtu tek dyqani jonë online Karma keni pyetjet kryesore për të menduar dhe për të bërë para se të filloni të blini ndonjë skaner. Ne gjithashtu do të hedhim një vështrim në llojet e ndryshme të skanerëve dhe veçoritë e tyre.

Llojet e Skanerave

Panasonic KV-S1027C document scanner

Skaneri më i mirë për dokumente

 • Rezolucioni i skanimit optik: Deri në 600 x 600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit: Deri në 45 faqe / min
 • Ndërfaqja: USB
 • Kapaciteti i ushqyesit: 100

Canon Canoscan 9000F Mark II flatbed scanner

Skaneri më i mirë për fotot

 • Rezolucioni i skanimit optik: Deri në 9600 x 9600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit: Deri në 8 faqe / min
 • Ndërfaqja: USB
 • Kapaciteti i furnizuesit: N / A

Epson Workforce DS-860N sheetfed scanner

Skaneri më i mirë i rrjetit

 • Rezolucioni i skanimit optik: Deri në 600 x 600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit: Deri në 65 faqe / min
 • Ndërfaqja: Ethernet, USB
 • Kapaciteti i ushqyesit: 85

HP Officejet 7612 A3 printer scanner

Skaneri më i mirë për bizneset e vogla

 • Rezolucioni i skanimit optik: Deri në 1200 x 1200 dpi
 • Shpejtësia e skanimit: Deri në 10 faqe / min
 • Ndërfaqja: USB, Ethernet, Wi-Fi
 • Kapaciteti i ushqyesit: 35

Brother ADW-1600W sheet-fed scanner

Skaneri më i mirë për transportueshmëri

 • Rezolucioni i skanimit optik: Deri në 600 x 600 dpi
 • Shpejtësia e skanimit: Deri në 18 faqe / min
 • Ndërfaqja: USB, Wi-Fi
 • Kapaciteti i ushqyesit: 20

Llojet e Dokumenteve Që Do Të Skanohen në Skaner

Nëse keni nevojë të jeni në gjendje të skanoni sende të pazakonta, të tilla si tahograf ose pasaporta, zgjedhjet tuaja mund të jenë të kufizuara. Nëse duhet të skanoni vetëm 100 faqe në ditë, por disa janë A3, do të duhet të shpenzoni shumë më tepër në një skaner. Ne rekomandojmë që në këtë rast të shikoni mënyra për të skanuar A3 pa shpenzime. Disa nga skanuesit A4 ofrojnë një “mënyrë folio” e cila ju lejon të palosni fletën A3 në gjysmë dhe ta skanoni – programi kompjuterik më pas në mënyrë inteligjente bashkon të dy imazhet duke ju dhënë një në ekran.

Skanimi në një rrjet

Ka shumë skanera të rrjetit në treg këto ditë që do të lejojnë riorganizimin e kapjes së dokumentit në rrjedhën tuaj të punës duke zvogëluar numrin e hapave të nevojshëm për të kapur, konvertuar dhe shpërndarë informacionin e skanuar në sistemin tuaj të menaxhimit të dokumentit ose shërbimet e bazuara në re. Ata janë krijuar që të jenë të thjeshtë në përdorim duke lejuar skanimin e shpejtë dhe të lehtë të postës elektronike, dosjeve të rrjetit, FTP, USB, faksit ose printerave direkt nga skaneri (në varësi të specifikimit). Përndryshe, mund të skanoni në një dosje rrjeti duke përdorur ndonjë nga skanerat, ose mund të bëni të disponueshëm një skaner në disa stacione pune duke shtuar një Silex DS-510.

Skanimi përmes WiFi

Tani ka një numër skanerësh që do të mundësojnë skanimin duke përdorur një lidhje WiFi duke ju mundësuar të skanoni pa lidhje me tel në pajisjet tuaja PC, Mac, iPad / iPhone, Android dhe Kindle.

Skanimi i reve

Në skanerat e zgjedhur, mund të skanoni dhe të shikoni në të gjithë një sërë shërbimesh të njohura në re si Evernote, Dropbox, Google Drive dhe Microsoft OneDrive.

Skanimi i rrafshtë

Skanuesit e ushqyer me dokumente do të kenë aftësinë e skanimit të madhësive dhe peshave të përziera të dokumentit, duke përfshirë A3, A4, A5, A6, B5, B6, kartëvizitë, kartolinë, dhe  letër ligjore, por ka akoma raste kur kërkohet një skaner i rrafshët si p.sh. një libër ose dokumente në një detyrim për shembull. Nëse kërkohet një skaner i rrafshët, atëherë ju keni mundësinë e një pajisjeje të rrafshët të pavarur ose një skaneri të furnizuar me dokument me një shtresë të sheshtë të integruar.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Sa duhet shpenzuar?

Si çdo gjë, blerja e skanerit më të lirë dhe përdorimi i tepërt i tij do t’ju kushtojë më shumë në planin afatgjatë. Është e rëndësishme që të gjeni një ekuilibër midis një kostoje të arsyeshme dhe një skaneri që do të bëjë atë që ju nevojitet me pak hapësirë për përdorim të shtuar.

Keni nevojë për një skaner për qëllime speciale?

Përfundimisht, merrni parasysh nëse keni nevojë për një skaner për qëllime të veçanta, sesa për qëllime të përgjithshme. Ndër zgjedhjet më të zakonshme për qëllime të veçanta janë skanuesit për karta biznesi (të vogla dhe shumë të lëvizshme), librat (të dizajnuar për të lënë faqet të qëndrojnë të sheshta) dhe diapozitivët (më të vegjël se skanuesit e rrafshët, por jo më mirë në skanimin e diapozitivave sesa skanuesit e rrafshët me karakteristika ekuivalente )

Dy mundësi të tjera janë skanuesit portabël (skanerët me qëllim të përgjithshëm të ngarkuar me fletë aq të vogla sa të futen në çantën e laptopit tuaj) dhe skanuesit e stilolapsave (të cilat ju i mbani dhe gjurmoni mbi tekst). Disa nga modelet më të fundit të lëvizshëm mund të funksionojnë pa një kompjuter të bashkangjitur, duke skanuar në një kartë kujtese, apo edhe në një smartphone. Mund të gjeni gjithashtu disa që funksionojnë si skanues të dokumenteve portabël dhe desktop, duke kombinuar një skaner portabël me një stacion ankorimi që përfshin një ADF.

Pra, cilin skaner duhet të blini?

Printerët AIO kanë skanera të integruar, pothuajse të gjithë me shtresa të sheshta dhe shumë me ushqyes fletësh dhe ADF. Kjo mund të jetë e mjaftueshme për nevoja të skanimit të dritës. Për të përfituar sa më shumë nga skanimi juaj, megjithatë, ndoshta do të dëshironi të merrni një skaner me një funksion të vetëm. Për fat të mirë, ka shumë modele për të zgjedhur dhe për më shumë këshilla, shikoni përmbledhjen tonë të skanerëve kryesorë për foto, si dhe listën tonë të printerëve më të mirë gjithçka në një, nëse të keni një skaner të bashkangjitur në printerin tuaj është më tërheqëse.