Kabllo & Konvertues në Shitje – Bli Online

Në Karma.al, do të gjeni një zgjedhje të gamë për kabllo dhe konvertues me cilësi të lartë. Çfarëdo që të kërkoni, nuk do të zhgënjeheni në gamën tonë. Këtu do të gjeni një përzgjedhje fantastike të kabujve audio dhe video që janë perfektë për të optimizuar përvojën tuaj argëtuese.

Kabllo & Konvertues në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing all 2 results

Showing all 2 results

Ne kemi një koleksion mbresëlënës të kabujve USB, firewire dhe rrjeteve që janë perfekte për nevojat tuaja kompjuterike.

Ne kemi furnizuar të gjithë nga instaluesit e rrjetit dhe AV tek klientët e korporatave dhe konsumatorët shtëpiak për disa vjet rradhazi në treg. Kur zgjidhni Karma.al, ju po zgjidhni cilësinë dhe përballueshmërinë që mund t’i besoni.

Si një nga furnizuesit kryesorë në Shqipëri të kabujve, konvertuesve dhe adaptorëve, sigurisht që do të gjeni gjithçka që ju nevojitet këtu në Karma.al. Diapazoni ynë është zgjeruar vazhdimisht me kalimin e viteve dhe tani jemi krenarë që ju sjellim një gamë gjithëpërfshirëse të teknologjive të lidhjeve kompjuterike dhe AV. Po konfiguroni një PC? Vargjet tona të dedikuara USB dhe firewire dhe rrjeteve janë shtëpia e gjithçkaje që ju nevojitet. Për më tepër, departamenti ynë audio dhe video përmban pajisje të cilësisë më të lartë për sistemin tuaj të kinemasë në shtëpi. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një kabllo rrjeti ose një palë kufje izoluese të zhurmës, këtu do të gjeni zgjidhje me cilësi të lartë. Shfletoni gamën tonë sot.

Kabujt dhe lidhësit nuk sjellin vetëm teknologjinë tuaj në jetë, ato në fakt mund të zgjasin lidhshmërinë (dhe për këtë arsye jetëgjatësinë) e pajisjeve tuaja aktuale. Pyesni se ku ta filloni? Nuk doni të zgjidhni kutinë gjigante të kabllove misteriozë që fshihen në garazhin ose bodrumin tuaj për kush e di sa kohë?

Pavarësisht nëse jeni duke konfiguruar një sistem të ri kompjuterik për herë të parë, duke u përpjekur të zëvendësoni një kabull energjie të humbur ose të prishur për ekranet tuaja të jashtme, ose po përpiqeni të lidhni teknologjinë e re me teknologjinë e vjetër, lidhësit dhe adaptorët e duhur janë vetëm një klik larg.

Kabllo Energjie

Kabllot e energjisë janë sigurisht tepër thelbësorë. Megjithatë, ato janë gjithashtu tepër të lehta për t’u humbur ose për t’u vendosur në vend. Sidomos kur jeni duke lëvizur, rinovuar ose ri-dekoruar. Lajmi i mirë është nëse keni humbur kordonin e furnizimit me energji elektrike në monitorin e kompjuterit tuaj, HDTV ose në një pajisje tjetër, nuk ka nevojë për panik ose për ta dëmtuar shtëpinë. Shumica e pajisjeve këto ditë përdorin një kabuj standardë dhe të lirë të energjisë që zëvendësohet lehtë në një moment njoftimi.

Konvertues

Nuk ka dalje VGA në laptop ose në PC? Nuk ka hyrje HDMI në monitorin tuaj ose ekranin e jashtëm? Dëshironi të lidhni kompjuterin tuaj me HDTV tuaj përmes Mini DisplayPort? Nuk ka problem! Ju thjesht keni nevojë për përshtatësin e duhur për shfaqjen e videos së jashtme. Përshtatësit më të zakonshëm të ekranit ju lejojnë të lidhni VGA me DVI, DVI në VGA dhe DVI ose VGA në HDMI. Keni nevojë për një lloj tjetër të lidhjes unike? Mos ki frikë, ndoshta ka edhe një përshtatës për këtë.

Kabllo USB dhe Shpërndarës USB

Si këto ditë, ju kurrë nuk keni pasur kaq shumë kabuj USB. Ata karikojnë pajisjet tona, ato lidhin pajisjet së bashku dhe transferojnë të dhëna. Në fakt, shumica prej nesh ka më shumë kabuj USB sesa kemi porta USB për t’i lidhur ato. Kjo është ajo ku shpërndarësit USB vijnë në ndihmë, duke kthyer një port të vetëm USB në disa. Në botën e sotme të lidhur, nuk dëmton të kesh disa kabllo rezervë USB në dispozicionin tënd. Mbani një shtesë në çantën tuaj të shpinës, kutinë e dorezave ose sirtarin e tavolinës në zyrë, dhe nuk do të ngecni kurrë gjatë punës ose lojës tuaj.

Kabllo Seriale, ATA & Floppy

Nëse po ndërtoni sistemin tuaj kompjuterik nga e para, ose thjesht modifikoni një ekzistues, ka të ngjarë të keni nevojë për disa kabuj serial, ATA, SATA, eSATA ose floppy. Këta kabuj ju lejojnë të lidhni dhe integroni komponentët dhe aksesorët e kompjuterit, si disqet e brendshme dhe të jashtme, disqet me floppy disk, modemet etj. Këto lidhje janë veçanërisht të dobishme kur jeni duke u përpjekur të shpëtoni sisteme të trashëguara dhe të zgjatni jetëgjatësinë e tyre.

Kabllo dhe Lidhës të Tjerë

Sigurisht, ka shumë më tepër lloje kabujsh dhe lidhës në dispozicion sesa ato të përshkruara më sipër. Shtoni lidhje pa tel në sistemin tuaj të audios në shtëpi me një përshtatës Bluetooth. Ose çojeni zyrën tuaj të shtëpisë në nivelin tjetër me një ndërprerës KVM, furnizim me energji elektrike UPS dhe mbrojtës të mbitensionit.

Kabllo, Hub-e dhe Konvertues USB

Llojet e ndryshme të kabujve USB, shpërndarësve dhe adaptorëve që mund t’ju nevojiten përfshijnë kuti shpërndarës / ndarës, përshtatës / konvertues, lidhje lidhëse, kabuj konvertimi dhe kabllo zgjatimi. Llojet kryesore të lidhësit USB janë tipi standard USB USB mashkull, standardi USB type A femër, USB type B mashkull, USB type C mashkull, USB type C femër, tip USB mikro-A mashkull, tip USB Micro-B mashkull, tip USB mini -Mashkull B dhe femër mikro-A e tipit USB.

Konvertues & Kabllo për Monitorët AV

Për lidhjet e monitorit dhe aplikacioneve të tjerë vizualë, përdorni aksesorët e duhur të monitorit / kabullit AV dhe përshtatësit për sistemet tuaja si kabllot DisplayPort, kabllot DVI, kabllot HDMI, kabllot VGA / SVGA, adaptorin / konvertuesit AV dhe kabllot e konvertimit.

Kabllo dhe Konvertues Rrjetash

Kur bëhet fjalë për lidhjen e besueshme të internetit, me shpejtësi të lartë, sigurohuni që të keni qasje të drejtpërdrejtë në kabujt e rrjetit dhe adaptorët e rinj ose cilësorë të përdorur, përfshirë kabujt Ethernet; ndarës, bashkues dhe përshtatës; kabuj me fibra optike; Kabujt DSL / telefonike; dhe kabujt e rrjetit koaksial. Kudo ku vendosen pajisjet tuaja, kabujt me gjatësi prej 1 ft dhe 25 ft do të bëjnë më të lehtë lidhjet.

Kabllo dhe Konvertues Energjie

Për sa i përket energjisë së pastër, ju duhen kabuj dhe lidhje të zakonshme të rrymës kompjuterike për të ndezur dhe qëndruar ndezur ingranazhin tuaj. Llojet e lidhësit përfshijnë 24 kunja, 6 + 6 kunj, 8 pin PCI ekspres, Figura 8 femër, mashkull IEC / kazan dhe më shumë.

Kabllo dhe Konvertues më të Mirët të Disponueshëm në Treg

Ndër mënyrat e shumta për të lidhur pajisje të ndryshme me njëra-tjetrën, më të përdorurat janë kabujt dhe lidhësit. Ka shumë lloje të Kabujve të Rrjetit dhe lidhjeve të disponueshme në treg këto ditë. Ata janë një pjesë e rëndësishme e veglave tuaja si televizori, smartphone, kompjuterat, tabletat dhe madje edhe sistemet e argëtimit. Kabujt dhe lidhësit e telefonit ndihmojnë në lidhjen e këtyre pajisjeve me njëra-tjetrën, lidhin pajisje portuale me madhësi të ndryshme dhe një numër të madh pajisjesh me njëri-tjetrin. Këta kabuj janë të një niveli aq të lartë sa mund të shndërrojnë monitorët e kompjuterit tuaj në një botë të tërë argëtimi. Lidhësit madje mund t’ju ndihmojnë të shfaqni të gjithë përmbajtjen e smartphone-it tuaj në ekranet e televizionit.

Blini Konvertues dhe Kabllo në Karma.al

Me rritjen e përdorimit të kabujve dhe lidhjeve, është e rëndësishme të kujdesemi edhe për pajisjet tona. Përdorimi i një kabulli me cilësi të ulët jo vetëm që jep prodhim me cilësi të ulët, por gjithashtu pengon performancën e pajisjes. Pra, përdorimi i një kabulli me cilësi të mirë është shumë i rëndësishëm. Karma.al strehon një shumëllojshmëri të kabujve HDMI dhe kabujve Aux që janë të dobishëm në çdo kohë të dhënë. Nga markat e njohura si Brilyant, Ultra dhe Prolink, ju merrni kabujt dhe lidhësit më të mirë të bërë nga materiali me cilësi të lartë për një performancë më të gjatë dhe të nivelit më të lartë.

Në mes të një numri të madh përfitimesh, ne ofrojmë oferta ekskluzive të personalizuara, mundësi të përshtatshme pagese për EMI dhe më shumë, vetëm në rast se hasni ndonjë problem me kabujt dhe lidhësit e kompjuterit tuaj. Gjithashtu, ndërsa çmimet e kabujve të të dhënave në Shqipëri mund të ndryshojnë nga marka në markë dhe veçori për të shfaqur, ne përpiqemi shumë që të sigurojmë një katalog të gjerë të kabujve dhe lidhjeve për çdo lloj  buxheti. Mbi të gjitha, qëllimi kryesor i Karma.al është të shndërrojë çdo ëndërr të klientëve tanë në realitet.