Fshesë Korenti në Shitje – Bli Online

Linjat e dukshme të një fshese korenti me vakum në një qilim e bëjnë një shtëpi të pastër të ndihet akoma më e pastër. Po sikur t’i kishit gjatë gjithë kohës, plus dysheme me shkëlqim dhe pa pluhur?

Fshesë Korenti në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing all 12 results

Showing all 12 results

Pavarësisht nëse jeni të fiksuar pas grumbullit të papastërtive, një fanatik për dyshemenë ose ndoshta pak nga të dyja, ju keni ardhur në vendin e duhur për të gjetur fshesën tuaj të ëndrrave të korentit me vakum. Ne testuam më shumë se 150 modele – duke lëvizur fshesën në 16 milje qilim dhe dysheme – të gjitha në kërkim për t’ju ndihmuar të zgjidhni fshesën me korent me vakumin e duhur.

Shtëpia nuk ndihet kurrë me të vërtetë e pastër nëse qilimat nuk janë pastraru nga një fshesë me korent me vakum të mirë. Gama jonë e fshesave me korrent do t’ju ndihmojë të bëni një punë të shkurtër të kësaj pune. Qofshin dysheme të forta apo qilima të hollë, diapazoni ynë i pastruesve të vakumit do të kenë produktin e duhur për ju që ato dysheme të duken më së miri në asnjë kohë. Dhe ndërsa pastrimi mund të jetë pak i mërzitshëm, diapazoni ynë i stilit të lehtë dhe të mbushur me teknologji do ta bëjë këtë detyrë sa më argëtuese që të jetë e mundur. Gama jonë përfshin mundësi në madhësi dhe buxhete të ndryshme, që do të thotë se ka diçka për të gjithë. Dhe me opsione të tilla si fshesa elektrike pa kabull, si dhe fshesa me dorë për të zgjedhur, nuk ka vend më të mirë për të gjetur fshesën me korent me vakum tuajën të ardhshme.

Llojet e Fshesave me Korent

Fshesë Korenti me Vakum e Drejtë

Pro: Drejtimet priren të kushtojnë më pak se fshesat e korentit të bombolëve dhe të presin një copë toke më të gjerë pastrimi. Ata përgjithësisht janë më të mirë në pastrimin e thellë të qilimave – veçanërisht modelet me thasë. Shumica janë relativisht të lehta për tu ruajtur sepse ngrihen vetë.

Kundra: Shtytja dhe tërheqja e një makinerie që mund të peshojë lart 20 paund. Nëse kjo është një shqetësim, ju mund të renditni vlerësimet tona sipas modeleve të lehta (zgjidhni “Më shumë filtra”, pastaj kontrolloni “Lehtë”), megjithëse do të vini re se interpretuesit më të mirë priren të jenë më të rëndë. Fshesat me korent me vakum të drejta gjithashtu priren të jenë më të zhurmshme se bombolat.

Fshesë Korenti me vakum Canister

Pro: Fshesat me korent Canister janë më të mira se fshesat me vakum në këmbë për pastrimin e dyshemeve të zhveshura, shkallëve dhe nën mobiljeve, dhe elementet e bashkangjitur janë të dobishëm për pastrimin e mbulesave dhe tapicerive. Disa zona janë të mira si ngritëse në pastrimin e qilimave. Shumica janë më të qetë, dhe karikuesi i veçantë i bën ato të duken edhe më të lehta.

Kundra: Në përgjithësi, këto fshesa me korent me vakum janë më të mëdha se homologët e tyre të drejtë. Konfigurimi i zorrës dhe shkopit e bën një enë më të vështirë për tu shtypur në një dollap.

Fshesë Korenti me vakum me Ngjitje

Pro: Ashtu si fshesat me korent në këmbë, ata kanë trupa dhe doreza të gjata, dhe një karrocë elektrike. Shumë prej tyre punojnë me bateri. Ato janë të lehta dhe të përshtatshme kur duhet të pastroni shpejt një rrëmujë. Ata gjithashtu eliminojnë nevojën për t’u përkulur për të pastruar një dysheme të ndotur.

Kundra: Shumica nuk performojnë aq mirë në tapet sa vakumet me madhësi të plotë. Ato janë kryesisht të përshtatshme për marrjen e mbeturinave sipërfaqësore dhe nuk synojnë si një zëvendësim për një vakum konvencional. Kapaciteti i koshit të tyre të poshtër është zakonisht i vogël. Shumica janë mjaft të zhurmshme.

Fshesë Korenti me vakum Dore

Pro: Këto modele miniaturë vijnë me kabllo ose pa kabëll. Ata janë të dobishëm për pastrim të shpejtë dhe të lehtë të sipërfaqes në qilima me grumbuj të shkurtër dhe dysheme të zhveshura; disa mund të trajtojnë flokët e kafshëve shtëpiake në tapiceri. Ato janë gjithashtu të dobishme për pastrimin e brendësisë së makinerisë suaj.

Kundra: Atyre u mungon fuqia dhe kapaciteti i modeleve vertikale ose të bombolëve me madhësi të plotë.

Fshesë Korenti me vakum Robotike

Pro: Fshesat me korent me vakum robotike bëjnë punën e grunge ndërsa ju relaksoheni. Në dhomat pa ndotje, një robotik mund të prekë mes seancave të rregullta manuale me fshesë me korrent. Modelet më të mira mund të gjejnë rrugën e tyre nga njollat e ngushta dhe rreth kabllove zgjatuese. Disa nga modelet më të reja mund të kontrollohen edhe nga një aplikacion në smartphone-in tuaj.

Kundra: Asnjë fshesë me korent me vakum robotike nuk mund të përputhet me pastrimin e thellë që do të merrni nga ngritjet dhe bombolat më të mira. Këto lloj fshesash me vakume nuk janë zgjedhja ideale nëse keni qilima të ashpra ose qilima të zonës.

Fshesë Korenti me vakum Qëndrore

Pro: Ata janë më të lehtë për të përdorur sesa një kuti. Pa trup vakumi për tu tërhequr, ju mbani vetëm zorrën dhe kabullin elektrik. Vakumet qendrore priren të bëjnë relativisht të qeta dhe dhomat e tyre të papastra nuk kanë nevojë për zbrazen shumë shpesh.

Kundra: Vakumet qendrore janë të kushtueshme dhe kërkojnë instalim profesional. Gypat e tyre prej 30 metrash mund të jenë të vështira për t’u përdorur dhe ato mbajnë hapësirën e magazinimit. Dhe nuk ka asnjë vend në njësi për të ruajtur mjetet e pastrimit ndërsa punoni.

Çfarë Të Merrni Parasysh Gjatë Blerjes?

Kontrolloni Karakteristikat

Një fshesë me korrent me një furçë të motorizuar pastron qilimat më mirë sesa ai që mundësohet vetëm nga thithja. Një çelës që mund të çaktivizojë furçën do të ndihmojë në mbrojtjen e përfundimit të dyshemeve të zhveshura dhe shmangien e shpërndarjes së mbeturinave. Merrni parasysh modelet me një kontroll manual të rregullimit të lartësisë së grumbullit të tapetit, së bashku me kontrollin e thithjes për pastrimin e tekstileve dhe pëlhurave të tjera delikate.

Me qese (thes) vs Pa qese (thes)

Pastruesit pa vakum kursen në koston e blerjes së çantave, por ato gjithashtu kërkojnë më shumë filtra që kanë nevojë për pastrim periodik ose  për filtrat HEPA për zëvendësimin. Pluhuri dhe rrëmuja e zbrazjes së kazanit të një modeli pa çanta mund të jenë problematike nëse keni astmë ose alergji.

Provojeni

Edhe nëse porosisni në internet, shkoni në një dyqan së pari. Shtyni, tërhiqni, ktheni dhe ngrini fshesat me korrent që po konsideroni. Shikoni kontrollet dhe veçoritë. Nëse një çmim në internet është i ulët, shikoni nëse i dyqanit do të përputhet me të.

Shikojeni për Zhurmë

Asnjë fshesë me korrent në vlerësimet tona nuk është aq e lartë sa ne rekomandojmë mbrojtjen e dëgjimit, por çdo vakum do të duket më i zhurmshëm në një dhomë me shumë jehonë, siç është banjo me pllaka. Vakumet e bombolëve priren të jenë më të qetë.

Shikoni për Shitjet 

Zbritje prej 20 deri në 30 përqind zbritje janë gjithnjë e më të disponueshme, veçanërisht gjatë sezonit të festave. Për markat e tregut masiv, nuk duhet të prisni deri të Premten e Zezë. Kontrolloni qarkoret e dyqaneve ose regjistrohuni në listat e postës elektronike të prodhuesit ose shitësit me pakicë për të marrë kuponat dhe lajmet për promovimet e ardhshme.

Zgjedhja e Fshesës me Korent me Vakum më të Mirë Për Ju

Kur kërkoni për fshesë me korrent më të mirë për ju, është e rëndësishme të identifikoni se si planifikoni ta përdorni. Kryesisht do të pastroni zona me qilima apo a dëshironi vakumin më të mirë për dysheme druri? A keni nevojë për një vakum të qimeve të kafshëve shtëpiake që të mund të qëndroni në kulm të rërnies nga miqtë tuaj me gëzof? Ndoshta pastruesi më i mirë i dyshemesë për ju është një vakum HEPA, i cili kryesisht çliron shtëpinë tuaj nga grimcat e dëmshme dhe alergjenët duke bllokuar 99.97% të tyre brenda makinës. Nëse po kërkoni të pastroni, dezinfektoni, pastroni dhe hiqni njollat dhe pluhurin, një pastrues avulli, i njohur gjithashtu si një pastrues me avull, është një mundësi e mirë.