Kamera Makine në Shitje – Bli Online

Ju kurrë nuk do mund ta dini se kur keni nevojë për pamjet e xhamit tuaj dhe kështu që të kesh një kamer për makinën tuaj është gjithmonë e këshillueshme. Dhe Karma.al ka sjellë për ju disa nga kamerat më të mira me një gamë të gjerë karakteristikash.

Kamer Makine në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Kamerat për makina jo vetëm që premtojnë t’ju ofrojnë cilësinë më të mirë të figurës, por ato janë gjithashtu të mbushura me disa funksionalitete të tjera. Me kënde të gjera të shikimit, këto kamera mund të regjistrojnë gjithçka që del përpara makinës suaj. Disa nga kamerat kanë edhe një filtër polarizues të bashkueshëm. Këto filtra do të zvogëlojnë çdo shkëlqim të panevojshëm që rezulton në xhamin e makinës tuaj. Disa nga kamerat kanë një asistent virtual të integruar që ju lejon të luani muzikë ose të bëni gjithçka që dëshironi me një komandë të thjeshtë zanore.

Kamerat në xhamin e makinës që janë në dispozicion në Karma.al në internet gjithashtu vijnë me tipare mbresëlënëse të sigurisë. Këto karakteristika do të alarmojnë shërbimet e urgjencës në rast se hasni ndonjë aksident. Kamera madje do të dërgojë vendndodhjen tuaj në shërbimet e urgjencës. Kjo karakteristikë potencialisht shpëtuese e jetës është thjesht e mahnitshme. Disa nga kamerat kanë një mënyrë inteligjente parkimi me ndihmën e së cilës çdo përplasje ose lëvizje të tjera fizike në makinë do të zbulohen automatikisht edhe kur makina mbetet pa mbikëqyrje. Videot tepër të qarta se regjistrimet e këtyre kamerave janë shumë të dobishme dhe ju lehtë mund të dalloni fytyrat e njerëzve dhe detaje të tjera nga videot e regjistruara. Montimi kompakt që sigurohet me këto kamera është një zgjidhje mëse e zgjuar për të vendosur kamerën tuaj.

Kamerat më të mira për Automjete në 2021:

 • Nextbase 622GW
 • Nextbase 522GW
 • Garmin Dash Cam 66W
 • Viofo A129 Pro Duo
 • Garmin Dash Cam Tandem
 • Garmin Dash Cam Mini
 • Kenwood DRV-830
 • Thinkware TW-F770
 • BlackVue DR900S-2CH
 • Vantrue N2 Pro
 • Halfords HDC400

Zgjidhni nga Gama Jonë e Gjerë e Kamerave për Makina

Për ata që janë duke kërkuar kamera tradicionale për automjete, ekziston mundësia e regjistruesve video dixhitalë që regjistrojnë pamjen e tij me një lente të fuqishme. Nëse kërkoni më shumë qartësi, atëherë zgjidhni kamera HD që japin rezolucion më të mirë të figurës dhe sigurojnë që çdo detaj të vërehet. Për ata që pëlqejnë dizajne elegantë dhe tërheqës, kutia e zezë e makinës me kamer të dyfishtë është zgjedhja ideale. Kjo pajisje së bashku me momentet e regjistrimit vjen në një trup elegant që pasuron tërheqjen vizuale të makinës suaj. Ka mundësi të tjera që ju mundësojnë të zgjidhni pajisjen ideale bazuar në kërkesat tuaja në zhvillim. Nëse dëshironi një aparat fotografik me cilësi të përmirësuar të zërit, atëherë zgjidhni kamerat e plota që kanë veçori audio si dhe video.

Karakteristikat e Kamerave për Makina:

Gjetja e kamerave më të mira për ju varet nga mënyra se si keni ndërmend ta përdorni. Një kamera e pajisur me sensorin G përfshin zbulimin e lëvizjes. Ky funksion ruan dhe bllokon videon aktuale nëse kamera e makinës zbulon një aksident ose një incident të frenimit të fortë. Kjo do të sigurojë prova të vlefshme për një kompani të sigurimeve. Nëse vozisni shumë gjatë natës, një aparat fotografik me modulitetin e shikimit të natës mund të sigurojë një regjistrim cilësor në dritë të ulët. Mund të zgjidhni gjithashtu një sistem që përfshin një kamer të pasme, ose mund të merrni një kamer të veçantë rezervë. Ju gjithashtu keni mundësinë e zgjedhjes së një kamere me ndarje me GPS. Nëse nuk doni GPS, një GPS i lëvizshëm mund të trajtojë kërkesat tuaja të navigimit.

Përdorimet për Kamerën e Makinës Tuaj:

Përveç sigurimit të detajeve të një aksidenti, një kamer për makinë mund të shërbejë edhe si siguri personale. Një kamer për makinë mund të sigurojë gjithashtu një regjistrim se si shoferët e rinj po trajtojnë përgjegjësitë e tyre të reja. Kamerat e sigurisë për makina janë gjithashtu një mundësi për krijimin e një regjistri të udhëtimit familjar në rrugë. Në atë rast, mund ta gjeni të përshtatshme që të keni një disk të jashtëm të fortë gati për të ruajtur filmimet tuaja, veçanërisht nëse doni ta redaktoni më vonë për të krijuar një udhëtim video.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Për çfarë përdoret GPS-i në një kamer makine?

Ndryshe nga një satnav, GPS në një kamer për makinë nuk është për navigim. Në vend të kësaj, përdoret për të regjistruar koordinatat tuaja, dhe më pas, kur videoja me kamera luhet në një PC, shfaqet gjithashtu një hartë që tregon se ku ndodhej makina juaj në çdo pikë të videos.

Si mund ta lidh kamerën me sistemin elektrik të automjetit?

Çdo aparat fotografik është i lidhur me folenë e cigares së makinës, ose me tel. Kjo do të thotë që sapo vëndi për ndezjen e cigares ndizet, kamera ndizet dhe fillon regjistrimin. Vetë kamera fiksohet në xhamin e përparmë të makinës duke përdorur një mbajtëse thithëse ose një kllapa të ngulur fort në vend me një jastëk ngjitës. Kamerat e automjeteve mund të hiqen dhe të vendosen sërish siç kërkohet – për shembull, ju mund të mos dëshironi ta lini në shfaqje ndërsa parkoni.

A është e ligjshme një kamer për automjete në MB?

Po, jo vetëm që janë të ligjshme, por provat e regjistruara në kujtesën e kamerës së automjetit mund të përdoren në një gjykatë.

A kam nevojë për një kompjuter për të luajtur videon e kamerës?

Po. Kërkohet një PC për të parë videot dhe për të integruar hartat. Sidoqoftë, disa nga modelet më të reja të regjistruesit DVR të kamerës në automjet kanë wifi, dhe kjo lejon riprodhimin në një Smartphone të përputhshëm me Android. Kjo ju lejon të shihni regjistrimin e kamerës video ndërsa jeni akoma në automjet.

A mund të instaloj më shumë se një DVR?

Po, ju mund të instaloni kamera të shumta automjetesh për t’iu përshtatur nevojave tuaja. Disa njerëz kanë një në pjesën e përparme, dhe një kamerë automjeti montohet në pjesën e pasme për të regjistruar ngjarjet ku ndodh incidenti i shkaktuar nga automjeti prapa. Ju mund të duhet të blini një ndarës fole-je për të akomoduar të dy kamerat, disa sisteme përfshijnë video automatike me dy kanale – përmes së cilës një kamera është e lidhur me njësinë kryesore.

Për sa kohë regjistrojnë kamerat?

Shumica e kamerave do të regjistrojnë për rreth Gjashtë minuta për GB memorie të instaluar. Disa do të regjistrojnë për dyfishin e kësaj. Shihni faqen individuale për detajet e sakta. Me regjistrimin e lakut të ndezur, kamera do të regjistrojë për një kohë të pacaktuar duke fshirë videon më të vjetër kur kujtesa mbaron, gjë që i bën ata një aparat fotografik ideal të sigurisë.

Cila është kamera më e mirë për automjete?

Kjo varet nga ajo që kërkohet nga pronari i makinës. Diapazoni është mjaft i gjerë për të lejuar çdo individ të zgjedhë një kamer që i përshtatet më mirë nevojave të tyre. Për shembull, nëse nuk shihni një përdorim të veçantë për GPS, atëherë ka modele të disponueshme që nuk përfshijnë këtë strukturë. Nëse dy lente do të ishin në përdorim, (për shembull një instruktor shoferi do të kishte nevojë për këtë), atëherë versionet me lente të dyfishta do të ishin të përshtatshme.