Kabllo në Shitje – Bli Online

Karma.al është zgjidhja juaj e vetme për kabllo dhe pajisje online me cilësi të lartë. Ne furnizojmë të gjitha llojet e kabllove dhe aksesorëve me çmimet më konkurruese duke ofruar zgjidhjet më cilësore për klientët dhe bizneset në një gamë të gjerë të industrive.

Kabllo në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Pavarësisht nga nevojat tuaja, të jeni të sigurt se do të gjeni saktësisht atë që kërkoni në zgjedhjen tonë gjithëpërfshirëse të mallrave. Zgjidhni midis aksesorëve dhe kabllove me performancë të lartë në një larmi gjatësish dhe madhësish të ndryshme. Ne ofrojmë transport të shpejtë dhe shërbim të përgjegjshëm ndaj klientit për tu siguruar që pajisja e duhur të dorëzohet në kohë dhe brenda buxhetit tuaj.

Karma.al ofron të gjitha llojet e kabllove, kordave dhe aksesorëve që i përshtaten nevojave tuaja. Nëse jeni duke kërkuar për një përvojë të përsosur në internet, atëherë patjetër që keni ardhur në vendin e duhur. Ne ofrojmë kabllot e qendrës së të dhënave, kabllot Ethernet, kabllot me fibra optike, kabllot e teatrit në shtëpi, kabllot RCA, kabllot e rrjetit, kabllot me porosi dhe shumë më tepër. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar një kabllo CAT 6, kabllo Cat 5, ose kabllo printeri USB, ne kemi gjithçka që ju nevojitet.

Përgjegjësia Jonë Për Tju Mbajtur Suplemente Lidhës dhe Kabllo Cilësor

Kur bëhet fjalë për lidhje, mos u shqetësoni. Kontrolloni zgjedhjen tonë të kabllos HDMI ose pajisjeve të konvertimit VGA në HDMI për një përvojë të jashtëzakonshme të teatrit në shtëpi. Nëse keni nevojë të vendosni zyrën tuaj të shtëpisë ose një rrjet CCTV, të gjitha aksesorët që ju nevojiten mund t’i gjeni këtu. Shfletoni Karma.al për të gjetur zgjidhjet që kërkoni me vetëm çmimin e duhur.

4 Pikat Kryesore që Duhen Mbajtur Parasysh për Kabllot.

  • Telat dhe kabllot e konsumuara ose të vjetra duhet të zëvendësohen me të reja menjëherë për të shmangur rreziqet.
  • Telat dhe kabllot duhet të kenë mbyllje sigurie.
  • Bëni kujdes gjatë zgjedhjes së telave dhe kabllove pasi secili ka një aplikim specifik.
  • Mbajini ata në një distancë të sigurt nga fëmijët për të shmangur ndonjë fatkeqësi.

Llojet e Telave dhe Kabllove

Telat mund të ndahen në dy lloje:

Tela të ngurtë: Këta përbëhen nga një përcjellës i vetëm dhe më tej mund të klasifikohen si të zhveshur ose të izoluar. Ato përdoren për frekuenca më të larta për shkak të vetisë së tyre të rezistencës së ulët.

Tela të bllokuar: Siç sugjeron vetë emri, këta tela përbëhen nga shumë fije të hollë telash të ndërthurur së bashku. Dizajni i tyre i bën ata të përkryer, fleksibël dhe të qëndrueshëm. Zona e tyre kryq seksionale në krahasim me telat e ngurtë është shumë më e lartë.

Kabujt  varjojnë në mbi 20 lloje të ndryshme. Ata mund të klasifikohen gjerësisht si kabuj të përdredhur, kabuj koaksialë, kabuj me shumë përcjellës dhe kabuj me fibra optike.

Kabëll i çiftuar i përdredhur: Imagjinoni një gërshet. Siç sugjeron termi “palë” në emër, ai përfshin dy kabllo të thurura së bashku. Këta kabuj përdoren zakonisht për transmetimin e sinjalit. Aplikimet: Telekomunikacioni.

Kabujt me shumë përçues: Referenca e emrit sugjeron qartë praninë e dy ose më shumë përçuesve. Ata janë krijuar për të mbrojtur integritetin e sinjalit. Ata kanë gjetur aplikimet e tyre në instrumente, komunikime, etj.

Kabujt Koaksialë: Bërthama përbëhet nga një përcjellës i ngurtë i rrethuar në mënyrë aksiale me përcjellësin e fletës. Këto ndahen nga një dielektrik izolues.

Aplikimet: Kabuj Televizori.

Kabujt me Fibra Optik: Me një bandwidth të shkëlqyer, ata janë të aftë të transmetojnë një sasi të madhe të të dhënave. Ata kohët e fundit kanë marrë vrull për shkak të ndjeshmërisë së tyre të ulët për ndërhyrje.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Sa lloje kabujsh kemi?

  • Kabujt elektrikë në formë Shiriti
  • Kabujt e mbrojtur
  • Kabujt çift të përdredhur
  • Kabujt koaksialë
  • Kabujt me fibra optikë.

Cilët kabuj përdoren për internet?

Një kabëll Ethernet lidh një kompjuter, një laptop, gjithashtu edhe një levë (konsolë) me një router ose modem. Dërgon dhe pranon sinjale me brez të gjerë në mënyrë që kompjuterët të komunikojnë me njëri-tjetrin dhe të transferojnë të dhëna nga njëri tek tjetri. Është një nga kabujt më të zakonshëm që kompjuterat përdorin për të transferuar të dhëna në internet.

Cilët janë llojet e kabujve të Internetit?

Kabujt Ethernet çift të përdredhur janë llojet më të zakonshëm të instalimeve elektrike të rrjetit shtëpiak që përdoret edhe sot (dhe për të ardhmen e parashikueshme). Kabujt Ethernet çift të përdredhur përdoren për të lidhur: Ruterat ose modemët DSL / kabllorë në kompjuter.