Karikues Laptopi në Shitje – Bli Karikues Online

Laptopi juaj në një farë mënyre e bën zyrën tuaj, argëtimin tuaj dhe skedarët tuaj të rëndësishëm, të lëvizshëm dhe të përshtatshëm. Laptopin mund ta merrni kudo që të shkoni, pavarësisht nëse jeni duke punuar në shtëpi, në kafene ose në park.

Karikues Laptopi në Shitje - Bli Karikues Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Një nga aksesorët më të rëndësishëm të laptopit që mund të keni është përshtatësi i laptopit ose karikuesi. Laptopi juaj ka nevojë për energji për t’ju mbajtur në lëvizje, dhe një adaptor laptop i humbur ose i prishur mund t’ju ngadalësojë punën dhe kjo duhet marrë seriozisht. Edhe nëse nuk e keni humbur adaptorin tuaj të laptopit, mund të dëshironi të blini një kabull rezervë për ta mbajtur në shtëpi ose në zyrë.

Blini një karikues laptopi në internet nga markat më të njohura nga Karma. al me një çmim që i përshtatet xhepit tuaj. Karma. al është një ofrues i besueshëm dhe udhëheqës i karikuesve dhe adaptorëve me (40,000) produkte në magazinë duke ja u bërë kështu më të lehtë për të gjetur një karikues ose një përshtatës të serisë ose modelit tuaj të preferuar. Dhe me të gjitha produktet tona do të merrni një garanci 100% të kënaqësisë.

Këtu janë disa hapa për t’ju ndihmuar të gjeni shpejt një adaptor laptop zëvendësues ose kabllo rryme, në mënyrë që ju t ktheheni punës në zyrë ose të vazhdoni lojën që keni lënë përgjysëm.

Llojet më të Mirë Karikuesëve për Laptop

  • Raptech 3 Ports 3.1A Triple USB Port Wall Home Travel AC Charger Adapter EU Plug Mobile Phone Charger Orange
  • Raptech Dual USB 2.1 amp Maximum 2.4 amp Fast Wall Charger + 2 Charge With 2 Micro USB Cables Black-Red
  • Laptrust 42V 2A 84W Hoverboard Battery Charger For Hoverboard Battery Charger
  • Raptech 5V/2.4 Amp High-Speed Dual Port Travel Charger With 2 Micro USB Cables White-Blue 
  • Laptrust Compatible Adapter For Dell40 19.5 v 4.62A 90 Adapter
  • LAPTRUST 19.5 v 3.34A 65 Adapter (Power Cord Included)
  • Ekta Fast Charger for 2 AMP Y83 with Micro USB Cable
  • Laptrust laptop adaptor 19.5 v 3.5a 65 w para hp Compaq Pavilion dv3 dv4 dv5 dv6 dv7 dv3000
  • Acer 65W 19V 3.42A Original Laptop Adapter API2AD02
  • Laptrust AC Adapters Charger For DELL 310-6321, 310-6322 Lapters 19.45V 4.62A 240V 90W DELL Supply Charger

Karakteristikat Kryesore në një Karikues Laptopi

Asgjë nuk është aq zhgënjyese sa të kesh një bateri laptopi të fikur dhe një karikues të prishur kur sapo filloje të shfletoje në internet, të hartoje një dokument ose të shikoje filmin tënd të preferuar. Kur karikuesi juaj origjinal mbaron së punuari, jepini shans laptopit tuaj të ri që keni marrë me qira duke blerë karikuesin e duhur. Këtu janë disa gjëra për të menduar sa herë që zgjidhni një kordon të ri energjie të laptopit.

Shmangni Karikuesit Gjenerikë të Laptopëve

Ndërsa ndërtimi i një karikuesi laptopi mund të duket i thjeshtë, zgjedhja e një karikuesi gjenerik laptopi kundrejt një prej prodhuesit të pajisjeve origjinale (OEM) mund të dëmtojë laptopin tuaj. Karikuesit e kompjuterit të prodhuar janë krijuar për të kthyer në mënyrë të sigurt energjinë alternative të rrymës (AC) nga një prizë në rrymë të drejtpërdrejtë (DC) që laptopi juaj kërkon për të mbajtur një karikim.

Një karikues gjenerik i laptopit mund të mos karikojë siç duhet baterinë litium-jon në laptopin tuaj, gjë që mund të rezultojë në mbinxehje. Shumica e pajisjeve të furnizimit me energji laptopi të rekomanduara nga prodhuesit i nënshtrohen testimit rigoroz për të siguruar sigurinë. Megjithëse karikuesit gjenerikë të laptopëve mund të kushtojnë më pak fillimisht, përbërësit dhe ndërtimi i tyre i shkallës së ulët nuk janë krijuar për të zgjatur shumë.

Gjeni Modelin dhe Markën Tuaj për Secilin Karikues Laptopi

Ju tashmë e dini markën e laptopit tuaj, por gjetja e numrit specifik të modelit mund të jetë e dobishme për të përcaktuar se cili karikues do t’ju duhet. Në shumicën e rasteve, numri i modelit do të shfaqet në një etiketë në pjesën e poshtme të laptopit. Informacioni zakonisht shtypet drejtpërdrejt në pjesën e brendshme të baterisë. Para se të kontrolloni ndarjen e baterisë, së pari ndizni laptopin dhe hiqni kabllon. Pasi të keni gjetur modelin dhe markën tuaj të laptopit, futni informacionin në gjetësin e karikuesit tonë për të parë zëvendësimet e përputhshme të karikuesit të laptopit.

Gjeni Kërkesat e Tensionit të Laptopit

Pasi të keni lokalizuar modelin dhe markën tuaj, përcaktoni kërkesat e tensionit për karikuesin e laptopit. Karikuesat e laptopëve ofrojnë rezultate të tensionit të ndryshëm dhe përdorimi i një karikuesi të pasaktë për laptopin tuaj mund ta dëmtojë atë. Manuali juaj i përdorimit duhet të rendisë kërkesat e tensionit që ju nevojiten.

Verifikoni Para se të Blini një Karikues Laptopi

Para se të blini një kabëll të ri të rrymës së laptopit në internet, është një ide e mirë të krahasoni imazhin e karikuesit të laptopit zëvendësues me atë ekzistues. A përputhet informacioni i shtypur i paraqitur në adaptorin tuaj aktual me informacionin në atë të ri? Nëse po blini një produkt zëvendësimi të furnizimit me energji laptopi në dyqan, merrni laptopin me vete për të verifikuar përshtatjen e saktë të karikuesit të ri.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Si mund ta di se çfarë karikues laptopi duhet të blej për laptopin tim?

Shikoni për amperazhin dhe tensionin e kërkuar. Kërkoni numrin e modelit në internet për të parë nëse ka adaptorë të përputhshëm. Tensioni dhe amperacioni i adaptorit duhet të përputhen me kërkesat e laptopit. Krahasoni llojin e lidhësit të adaptorit të laptopit me çdo përshtatës të disponueshëm që gjendet në internet.

A mund të përdor ndonjë karikues laptopi tjetër për laptopin tim?

Jo. Megjithëse, mund të përdorni një karikues të tensionit të njëjtë (volt, V,) dhe rrymës së barabartë ose më të lartë (Amps, A) nga sa kërkohet nga laptopi juaj. Një karikues i tensionit të lartë do të dëmtojë laptopin. Karikuesit e tensionit të njëjtë zakonisht kanë të njëjtën prizë.

A përdorin të gjithë laptopët HP të njëjtin karikues?

Në shumicën e rasteve, linja aktuale e kompjuterëve HP do të ndajë të njëjtin adaptor AC (karikuesin). Ekzistojnë disa përjashtime nga ky rregull, por përgjithësisht, laptopët HP do të ndajnë karikuesit me laptopët e tjerë HP që u prezantuan në të njëjtën kornizë kohore. 

Si mund ta karikoj laptopin tim të fikur  pa karikues?

Një nga mënyrat më të lehta për të karikuar laptopin tuaj është një bankë energjie (power bank). Një bankë energjie është në thelb një bateri dhe lëvizje për laptopin tuaj. Ajo që duhet të bëni është që të lidhni bankën e energjisë dhe të përdorni me kënaqësi laptopin tuaj. Gjëja më e mirë për bankat e energjisë dhe pajisjet e tjera është se ato nuk kanë nevojë të futen në prizë ndërkohë që po karikojnë laptopin tuaj.

A kanë laptopët karikues universal?

Laptopët mund të ndajnë kabllot e rrymës për aq kohë sa vatori i adaptorit dhe maja e lidhësit janë të njëjta dhe të përputhshme me laptopin që dëshironi ta përdorni.

A ndodh që karikuesi i gabuar të prishë laptopin tuaj?

Përdorimi i një karikuesi me vlerësim të gabuar të tensionit mund të dëmtojë laptopin tuaj. Kjo zakonisht shkaktohet nga tensioni shumë i lartë. Por përdorimi i një karikuesi me rrymë shumë të lartë nuk do të dëmtojë laptopin tuaj. Përdorimi i një karikuesi me një vlerësim shumë të ulët aktual mund të skuqë furnizimin me energji, por jo laptopin.