Produkte Ushqyerje për Fëmijë në Shitje – Bli Online

Produktet ushqimore sigurojnë energjinë e kërkuar që u duhet foshnjave në çdo moment gjatë periudhës së tyre të rritjes. Është midis muajit të katërt dhe të gjashtë periudha që ushqimi i foshnjës ka nevojë për përzgjedhje sidomos kur blini produkte ushqyerje online.

Produkte Ushqyerje për Fëmijë në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing all 2 results

Showing all 2 results

Qumështi i gjirit është i nevojshëm për të arritur rritjen optimale dhe nivelin e zhvillimit të fëmijës në gjashtë muajt e parë, produktet ushqimore plotësuese duhet të futen pas kësaj faze. Për të arritur kërkesat e duhura ushqyese të fëmijës, ekziston një koleksion i gjerë i produkteve ushqyese për foshnjat dhe fëmijëve të vegjël në dispozicion në Karma. al. Shumë marka të njohura si Nestle, Horlicks, Woodward’s, etj janë në dispozicion në dyqanin tonë online Kamrma. al. Nestle ofron një larmi produktesh për fëmijët nën grupmosha të ndryshme. Vitaminat, proteinat dhe mineralet e kërkuara merren përmes shumëllojshmërisë së produkteve plotësuese ushqimore që kjo markë ofron. Produkte të tilla si elementë të frutave, dhe perimeve në thelb shtohen për ta bërë atë një ushqim me vlera ushqyese. Uji i shtrënguar ose Gripe i Woodward është një nga produktet e zakonshme të butë anti-acid që janë në dispozicion në Karma. al. Uji i rrushit është i sigurt për foshnjat, veçanërisht gjatë periudhës së dhëmbëzimit. Gjithashtu ndihmon tretjen dhe siguron rritjen e shëndetshme të foshnjës. Pediasure është një markë ekskluzive për fëmijët. Produktet e saj me aromë të ndryshme si çokollata, vanilja janë në dispozicion, e cila është jo vetëm ushqyese, por edhe mjaft e shijshme. Karma. al gjithashtu ofron shtesa ushqimore natyrore që përmbajnë elemente orizi, ragi dhe gruri.

Pak Gjëra për të Cilat Duhet të Kujdeseni tek Produktet e Ushqyerjes

Ushqimi me vlera ushqyese për foshnjat dhe vogëlushët duhet të jepet në kohë dhe duhet të në sasi dhe varietete që do të plotësojnë nevojat ushqyese të foshnjës. Pavarësisht se sa të mira janë produktet, rezultatet qëndrojnë në praktikat e të ushqyerit, sasinë e marrjes së ushqimit, kushtet mjedisore siç janë higjiena e mjedisit përreth, shëndeti i përgjithshëm i fëmijës. Sidoqoftë, këshillohuni me pediatrin ose siguruesin e kujdesit shëndetësor para se t’ja prezantoni foshnjës tuaj ushqimin plotësues.

Cilësia Është Përparësia Jonë me Markat e Duhura te Produktet e Ushqyerjes

Fokusi kryesor i Karma. al është të sigurojë produkte cilësore për klientët e saj. Ne e dimë që zhvillimi i një fëmije fillon që në moshë të hershme dhe kjo është arsyeja pse është shumë e rëndësishme të merrni ushqimin e duhur për fëmijën. Ky vendim zë vendin e parë sepse është çështja e jetës dhe rritjes dhe zhvillimit të një foshnjeje. Me markat tona si Nestle, Dexolac, etj mund të jeni të sigurt se për cilësinë është kujdesur. Karma. al ju ofron gjithashtu këtë shtesë ushqimore të mahnitshme për fëmijë që vepron si shtesa më e mirë në moshë të hershme kur fëmija lejohet të hajë vetëm ushqim të lëngshëm.

Blerja e Ushqimeve për Fëmijë Është më e Lehtë se Kurrë

Karma. al synon ta bëjë përvojën tuaj të blerjes më të mirë për fëmijën tuaj. Kjo sepse ne në Karma. al e dimë se sa e rëndësishme është për një prind të sigurohet që foshnja e tij të marrë sasinë e duhur të proteinave dhe mineraleve. Karma. al nuk dëshiron që ju të humbisni asnjë informacion që mund t’ju ndihmojë në këtë drejtim. Karma. al ju siguron gjithashtu që produktet në shfaqje të jenë produkte cilësore, të testuara dhe të çertifikuara siç duhet. Karma. al krenohet në ofrimin e produkteve të ndryshme me çmimet më të mira. Produktet ushqimore si drithërat e grurit për fëmijë, pluhur bananeje, ushqime për fëmijë DHA, etj. Janë disa produkte që gjenden në faqen tonë të internetit.

Shëndeti Imun, një Përparësi për Raste të Veçanta

Mbështetja imune është një zonë në rritje e fokusit për foshnjat dhe fëmijët. Jennifer Montgomery, menaxhere e marketingut rajonal për probiotikët për DuPont Nutrition & Biosciences (New Century, KS), thotë se dy vitet e para të jetës janë një periudhë kritike e zhvillimit të mikrobiomës. Sistemi imunitar i foshnjave ndikohet nga një larmi faktorësh si një metoda e lindjes, përdorimi i antibiotikëve dhe nëse foshnja ushqehet me formulë ose me qumësht gjiri, që do të thotë se disa situata mund të kërkojnë plotësim probiotik.

“Ekziston një studim në rritje se si ndërprerjet e hershme në mikrobiomë mund të ndikojnë në gjasat e fëmijës për të zhvilluar alergji dhe ekzemë”, thotë Montgomery. “Fëmijët e lindur nga me lindje cezariane fillojnë jetën me një përbërje mikrobike shumë të ndryshme. Plotësimi me disa baktere probiotike mund të mbështesë shëndetin e tretjes dhe imunitetit. ”

Montgomery pret që kërkesa e konsumatorit për probiotikët e fëmijëve të rritet në të ardhmen. DuPont thotë se është në procesin e zgjerimit të linjës së saj të produkteve Premium Probiotics të markës Howard dhe së shpejti do të nisë kërkime të reja në lidhjen midis probiotikëve dhe shëndetit njohës tek fëmijët. Për më tepër, linja Howaru së shpejti do të ofrojë më shumë formate produktesh që janë më të lehta për tu konsumuar nga fëmijët, të tilla si pikat e vajit dhe çamçakëzi.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Cili është fokusi juaj për sa i përket fëmijëve dhe për sa i përket foshnjave?

Ne jemi duke u përqëndruar në produktet e fëmijëve, pasi pandemia ndërpreu aktivitetin e jetës së tyre të përditshme, duke përfshirë dietën dhe aktivitetet fizike, më shumë sesa ajo e foshnjave.

Cilat forma të shpërndarjes së produktit po shohin më shumë kërkesa?

Formati gummy zakonisht preferohet për fëmijët, pasi ju jep shije dhe kënaqësi, dhe përbën mbi 70% të kategorisë VMS të fëmijëve.

Çfarë lloj vërtetimi shkencor kërkojnë prindërit në suplementet e fëmijëve sot?

Jo gjithmonë ka të bëjë me vërtetimin shkencor; është një ekuilibër i faktorëve të ndryshëm… Karma. al formulon të gjitha produktet e fëmijëve tanë me përbërës të mbështetur shkencërisht që janë efikas dhe të sigurt për fëmijët.

Sa të arsimuar janë prindërit për sa i përket përcaktimit se cili produkt  është cilësor?

Zbulojmë se cilësia ka kuptime të ndryshme në varësi të konsumatorit. Për disa, janë formulime premium, përbërës të njohur, ose miratim marke përmes burimeve të besueshme të tilla si ekspertë të shëndetit ose mjekësisë, botime ose ndikues. Nëse blini për fëmijë, shija është veçanërisht e rëndësishme, si dhe efikasiteti i provuar. Në fund të ditës, nëse një shtesë nuk është një përvojë e mirë, atëherë fëmijët nuk do t’i hanë ato. Në Karma. al, ne duam që marrja e suplementeve të jetë diçka që fëmijët e presin me padurim.