Server në Shitje – Bli Online

Karma.al është një shitës kryesor i serverave. Ne kemi shumicën e produkteve për server dhe ofrojmë kohën më të ulët të mundshme me fleksibilitetin e shtuar të konfigurimit dhe shërbimin dhe mbështetjen udhëheqëse të industrisë. Vizitoni Karma.al tani për të gjetur serverin tuaj që keni kohë që e kërkoni.

Server në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Thirrja e të gjithë zhvilluesve me përvojë, administratorëve të sistemit ose agjencive që kërkojnë aftësi të fuqishme të serverit: Hostimi ynë i Dedikuar i serverit ofron mundësi të serverit me performancë të lartë me burime të izoluara për të ekzekutuar aplikacione kritike për misionin, kur ka rëndësi vonesa dhe koha e punës.

Performanca e serverave në internet varet shumë nga rrjeti themelor. Ne në Dyqani Online kemi investuar shumë kohë dhe para në rregullimin e përsosur të këtij aspekti. Rezultati për serverin tuaj online? Shpejtësi të mahnitshme I / O në sistemin tonë të ruajtjes dhe lidhje të besueshme me botën e jashtme.

Serverët vijnë në disa faktorë të ndryshëm të formës fizike që mund të klasifikohen në tre cadra: kulla, tehu dhe montimi. Faktorët e formës përcaktohen nga rasti i serverit; do të gjeni të njëjtët përbërës në brendësi të modeleve të krahasueshme.

Kategoritë e Serverave

Serverat

Shikoni gamën tonë të gjerë të serverave nga HP, DELL dhe Supermicro. Gjithashtu, provoni konfiguruesin tonë online për të ndërtuar sistemin tuaj sipas kërkesave tuaja të sakta.

Ruajtja (magazinimi)

Shikoni gamën tonë të sistemeve dhe mbylljeve të ruajtjes, të tilla si JBOD, DAS dhe SAN nga të gjitha markat kryesore – të dizajnuara për të mbajtur nën kontroll kërkesat tuaja të ruajtjes.

Zgjidhjet

Karma.al është ekspert i zgjidhjeve. Shikoni gamën tonë të produkteve specifike për industrinë si CCTV, Regjistrimi i Thirrjeve, ANPR, Rendering etj.

Aksesorët

Shikoni gamën tonë të aksesorëve që lidhen me serverin, duke përfshirë sistemet operative, softuerin rezervë, rrjetin, sistemet UPS, dollapët dhe thirrjet.

Pse do të keni nevojë për një server në radhë të parë? Ndërsa numri i pikave përfundimtare rritet përtej pesë ose dhjetë përdoruesve, modeli i rrjetit peer-to-peer ku kompjuterët komunikojnë përmes routerit përfundimisht bëhet joefikas dhe me ngushta të ngushtë. Disa shenja treguese se keni nevojë për një server të dedikuar përfshijnë:

 • Ju keni tejkaluar Gmail dhe zgjidhje të tjera të bazuara në e-mail
 • Ju prezantoni aplikacione që kërkojnë një bazë të dhënash të sigurta
 • Siguria e rrjetit është e mandatuar për pajtueshmërinë e industrisë, ose e rëndësishme për organizatën
 • Përdoruesit duhet të kenë qasje në skedarët dhe aplikacionet e ndara

Të ashtuquajturit servera cloud ofrojnë ruajtje të dhënash me qira dhe burime kompjuterike që kompanitë mund të blejnë në vend të pajisjes së serverit. Ky është ideal për një biznes shumë të vogël ose një përdorues shtëpiak të rastësishëm pa ndonjë njohuri të menaxherit të serverit. Ndërsa një kompani shkallëzohet, zakonisht ka kuptim financiar vendosja e serverave fizikë, punësimi i personelit të menaxhimit të serverit në shtëpi (ose i jashtëm), dhe mbase përdorimi i serverave cloud për tepricë ose pjesë e një plani rezervë.

Të Gjitha Serverat Përfshijnë:

Servera metalikë të zhveshur.

Përdorni fuqinë e plotë të përpunimit me servera metalikë të zhveshur me një qiramarrës me privilegje root / admin për kontroll të plotë të serverit – deri në bërthamë.

Teknologjia më e fundit.

Merrni hardware dhe softuer të lartë të serverit me CPU-të Intel Xeon ose AMD EYPC që funksionojnë CentOS, Debian 8, Ubuntu 16.04 LTS ose Windows 2016.

SSD ose HDD – zgjedhja juaj.

Pavarësisht nëse doni të lexoni / shkruani shpejt – ose me shumë kapacitet ruajtjeje, ju kemi mbuluar me mundësi ruajtjeje HDD ose NVMe SSD (deri në 25X më të shpejta).

Eksperti përkushton mbështetjen e pritjes.

Të gjitha planet vijnë me mbështetje standarde falas për pritjen. Shërbimet opsionale të menaxhimit të serverit të paguar përfshijnë mbështetje të menaxhuar plotësisht dhe shërbime të bazuara në detyra.

Ndërtuar në siguri të plotë.

Infrastruktura me një qiramarrës siguron nivele më të larta sigurie dhe kontrolli. Dhe në nivelin e rrjetit, ju do të merrni mbrojtje të fuqishme DDoS.

Paneli i kontrollit i lehtë për t’u përdorur.

CPanel / WHM-standard standard i industrisë opsionale ose Edicioni Plesk Webhost i disponueshëm në Linux CentOS.

Si Të Zgjidhni një Server të Duhur Për Punën Tuaj

Pra, duke iu kthyer asaj pyetjes fillestare – çfarë do të bëjë serveri juaj në të vërtetë? Një biznes blen një server për të trajtuar një ose më shumë detyra specifike:

 • Ndarja e aseteve me një server skedar, ose pajisje ruajtëse të bashkangjitura në rrjet (NAS) nëpër një rrjet lokal ose si i ashtuquajtur hapësirë private për ruajtje. Kërkoni për: hapësira të shumëfishta me makinë të nxehtë të shkëmbyeshme, pajisje / softuerë të konfigurueshëm mundësi RAID; një CPU me fuqi të ulët duhet të mjaftojë.
 • Sigurimi i vërtetimit për një domen. Emri i përdoruesit, fjalëkalimi, nivelet e hyrjes dhe cilësimet e sigurisë ndodhen në një kompjuter server të caktuar ose ndërprerës të rrjetit. Thirrur një kontrollues domain (DC) në Windows Server, dhe përdoret për menaxhimin e Active Directory (AD). Kërkoni për: një server të aftë për virtualizim (çdo CPU 64-bit, 4 GB + RAM)
 • Sigurimi i shërbimeve të bazës së të dhënave për serverat e tjerë. Aplikimet dhe faqet e internetit janë të ndërtuara mbi një shtresë të dhënash e cila shpesh ruhet në serverin e vet. Zhvillimi dhe detyra specifike jo-përdoruese si analiza e të dhënave, miniera, arkivimi dhe ruajtja duke përdorur Oracle, MySQL, MS Access dhe aplikacione të ngjashme përdorin këtë harduer të serverit. Kërkoni për: disqet e forta të vlerësuara për shkrime të shpejta; vendosni një server identik rezervë ‘skllav’ si një bazë të dhënash vetëm për lexim.
 • Pritja e një faqe në internet me një server në internet. Web serverat përdorin HTTP për të shërbyer skedarët që përbëjnë faqet e internetit të servirura për përdoruesit që shfletojnë një faqe në internet. Web serverat punojnë së bashku me një server të bazës së të dhënave. Kjo mund të ndodhë brenda të njëjtit server fizik të pajisjeve, ose duke përdorur dy servera të lidhur në rrjet. Shikoni për: tepricë e pajisjeve, veçanërisht nëse jeni mikpritës i tregtisë elektronike. Rritja e kapacitetit të serverit RAM përfiton performancën nën ngarkesë.
 • Sigurimi i shërbimeve të postës elektronike me një server postë. Serverët e mesazheve, si Microsoft Exchange, përdorin protokolle specifike (SMTP, POP3, IMAP) për të dërguar dhe marrë mesazhe. Kushtimi i harduerit të serverit për këtë detyrë rekomandohet për funksionimin optimal. Kërkoni për: specifikime të ngjashme si një server skedari.
 • Kontrollimi i pajisjeve të periferisë së përbashkët, si një printer. Specifikimet me fuqi të ulët do të mjaftojnë. Ju mund të rivendosni një PC të vjetër si një server printimi nëse keni një të tillë.
 • Drejtimi i softuerit të përbashkët në një server aplikimi. Centralizimi i aplikacioneve në kornizën e tyre amtare (Java, PHP,. NET, aromë të ndryshme të .js) përmirëson performancën nën përdorimin e madh, i bën azhurnimet më të lehta dhe zvogëlon TCO për mbajtjen e mjeteve që përdorin organizatat për produktivitetin. Kërkoni për: vendet e magazinimit të shkallës së ndërmarrjes (disqet e ngurta SAS) dhe RAM ECC. Vini re se instancat e pavirtualizuara priren të punojnë më mirë për zhvillim.

Zgjedhja e Një Faktori të Formës së Serverit Për t’iu Përshtatur Hapësirës Tuaj Fizike

Kulla 

Një server kullë i ngjan një kompjuteri të rregullt desktop — përveç që ata kanë përbërës të serverit brenda. Njësoj si kushërinjtë e tyre me PC, kullat kanë forma të ndryshme. Këto kanë kuptim si serverat e parë, sepse ato mund të ofrojnë shumë fuqi përpunimi dhe nuk kërkojnë nga ju të blini pajisje shtesë shtesë për montim. E meta e serverave të kullave është se ata zënë më shumë hapësirë sesa konfigurimet e rackmount ose blade sapo të filloni të shtoni më shumë.

Montimi në Raft 

Serverat Rackmount (ose montim në raft) duhet të instalohen në një shasi raft. Një shasi, zakonisht disa metra i lartë, mund të mbajë shumë serverë njëri mbi tjetrin në lojëra elektronike. Merrni parasysh njësitë e rackmount kur keni disa servera dhe dëshironi t’i konsolidoni ato në një hapësirë më të vogël.

Tehu

Ngjashëm me serverat rackmount në atë që ata kërkojnë të instalohet një shasi. Serverat Blade (teh) janë edhe më efikas në hapësirë sesa serverat rackmount. Sidoqoftë, serverat e blades ftohës siç duhet mund të jenë më sfidues; konsiderojini këto kur dollapi i serverit tuaj shkon në një dhomë serveri. Ata janë një investim edhe më i madh se serverat rackmount.

Sistemi Operativ i Serverit

Kur përdorni një kompjuter në arkitekturën klient / server, sistemi operativ i serverit (serveri OS) është krijuar posaçërisht për t’u siguruar që fuqia informatike shpërndahet në mënyrë të përshtatshme në makinat e pikës fundore në domen. Konfigurimi i sistemit operativ të serverit është ajo që i mundëson një kompjuteri server të veprojë në role të ndryshme të vendosjes, si një server postë, server skedari, kontrollues domeni, server web, server aplikimi, etj.

Mendoni për një OS server si një sistem operativ më të përparuar dhe më të qëndrueshëm sesa një desktop ose OS celular që do të përdorni në një kompjuter klienti. Një OS i serverit mbështet më shumë RAM, është më efikas me fuqinë e CPU-së dhe mbështet një numër më të madh të lidhjeve të rrjetit. Ata u sigurojnë administratorëve ndërfaqen kryesore për vërtetimin e përdoruesve, menaxhimin e aplikacioneve dhe ruajtjen e skedarëve, dhe konfigurimin e lejeve dhe proceseve të tjera administrative në të gjithë domenin.

Ekzistojnë dhjetëra sisteme operative serverësh. OS-të e pronarit të serverit si Windows Server, Ubuntu Server, CentOS dhe Red Hat Enterprise Linux janë disa nga zgjedhjet më të njohura për drejtimin e fushave të biznesit me madhësi të mesme.

Konkluzioni në Lidhje me një Server

Planifikoni përpara pesë vjet kur vlerësoni nevojat e serverit tuaj. Ashtë një humbje parash për të tejkaluar infrastrukturën tuaj para fundit të jetës. Zgjedhja e një stacioni pune për serverin e biznesit, veçanërisht i pari juaj, mund të përmirësojë mënyrën se si profesionistët kryejnë detyrat e tyre ose të jetë një pengesë e mundshme. Nëse ata nuk kanë hapësira të mjaftueshme për ruajtje, ju mund ta gjeni lehtësisht veten duke nxituar për të blerë një makineri tjetër me akoma më shumë hapësirë në makinerinë ekzistuese. Ju mund të shmangni mbipagimin dhe ngushtimin e zyrave tuaja thjesht duke lejuar që dhoma juaj e të dhënave organizative të rritet.