Karikues Wireless në Shitje – Bli Online

Qëndroni larg telave dhe përshtatuni me teknologjinë e epokës së re. Investoni në një karikues wireless për ta vendosur telefonin tuaj të karikohet me lehtësi. Blini nga emrat kryesorë si Samsung, Apple, ASR, ADATA, A-ONE Retail dhe shumë më tepër.

Karikues me Wireless në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Mos harroni të kontrolloni nëse pajisja është e pajtueshme me smartphone-in tuaj! Zgjidhni një ambient pa rrëmujë duke zgjedhur një karikues telefoni pa tel.

Karikuesit wireless janë një mënyrë e përshtatshme për të karikuar telefonin tuaj pa pasur nevojë ta lidhni, edhe nëse janë më të ngadaltë se karikuesit me tela. Karikuesit në stilin e qëndrimit janë më të mirët, sepse, ndryshe nga ata horizontalë, ata ju lejojnë të përdorni telefonin tuaj ndërkohë po karikohet. Pas 900 orësh testimi që nga viti 2017, ne kemi përcaktuar se RAVPower Wireless Charging Stand (RP-PC069) është karikuesi më i mirë wireless Qi për telefonat inteligjentë sepse karikon telefonat – iPhone dhe Android njësoj – më shpejt se konkurrenca dhe është shumë efikas. Ai gjithashtu përfshin një karikues me kabull, diçka që shumë rivalë më të lirë e lënë pas dore.

Blini një karikues me wireless në dyqanin tonë online Karma. al  dhe karikoni smartphone-in tuaj siç duhet. Jo vetëm që do të gjeni këtu një përzgjedhje të gjerë të karikuesve pa tel por gjithashtu ekziston një zgjedhje e madhe e karikuesve të makinave, bankave të fuqishme të energjisë (power banks) dhe karikuesave zyrtarë. Do të bëheni konfuzë për zgjedhje nga larmishmëria që ne kemi, por do të gjeni karikuesin më të mirë për t’iu përshtatur nevojave tuaja me vetëm disa klikime larg.

Llojet e Karikuesave me Wireless

RAVPower Wireless Charging Stand (RP-PC069)

Karikuesi më i mirë iPhone dhe Android pa tel

Kjo stendë karikimi siguron karikimin më të shpejtë për të dy smartphone dhe Android dhe përfshin një karikues me kabull të gjatë USB.

RAVPower Fast Wireless Charger (RP-PC058)

Karikuesi më i mirë horizontal i karikimit me wireless

Nëse preferoni një karikues që mban telefonin tuaj në mënyrë të rrafshët, ky model do ta karikojë telefonin tuaj aq shpejt sa karikuesit më të mirë në stilin e qëndrimit, dhe përsëri përfshin një karikues me kabull.

Anker PowerWave Base Pad

Një nga karikuesit e lirë të karikimit me wireless

Ky karikues nuk përfshin një karikues me lidhje USB-je – do të duhet të siguroni tuajin – por është një opsion i lirë për një komodinë gjatë natës ose për çdo situatë kur karikimi më i ngadaltë nuk do të jetë problem.

Anker PowerWave Stand

Një nga karikuesat më të lirë për karikimin me wireless

Ky karikues do të karikojë telefonin tuaj më ngadalë se të tjerët, por gjithsesi është një zgjedhje e shkëlqyer për karikimin brenda natës. Është i lirë dhe i besueshëm por nuk përfshin një karikues me lidhje USB-je, kështu që do të duhet të siguroni tuajin.

Çfarë Është Karikuesi me Wireless?

Siç sugjeron edhe vetë emri, karikimi me wireless është një teknologji që ju lejon të karikoni smartphone-in tuaj ose çdo pajisje pa e lidhur me kabull. Duke folur për smartphone-t, jo çdo smartphone ka pajtueshmëri të karikimit me wireless. Modelet më të fundit të smartphoneve Samsung dhe Apple vijnë me këtë teknologji të integruar. Sidoqoftë, për ata telefonë që nuk e kanë këtë teknologji të integruar, thjesht mund të blini një kasë telefoni me karikim me wireless. Po, mund të blini një kasë telefoni që është e pajisur me teknologji të karikimit me wireless në mënyrë që të mund të përdorni edhe pajisjen e karikimit me wireless.

Si Funksionon një Karikues me Wireless?

Me anë të induksionit elektromagnetik, energjia ose ngarkesa transferohen nga pajisja e karikimit me wireless në pjesën e pasme të telefonit inteligjent. Kjo bëhet kur ekziston një fushë elektromagnetike midis dy mbështjellësve të bakrit. Sidoqoftë, kjo do të thotë që smartphone-i juaj mund të karikohet me wireless vetëm kur mbahet në një distancë të afërt me pajisjen e karikimit.

Përfitimet e Një Karikuesi me Wireless:

Një karikues me wireless vjen me një numër përfitimesh që janë thelbësore për ta bërë jetën tuaj më të lehtë. Më poshtë janë renditur disa nga përfitimet kryesore:

Mjedis i rregullt 

Shumë tela të varur shpesh mund ta bëjnë ambjentin tuaj të duket i çrregullt dhe për të mos përmendur, telat e varur mund të jenë gjithashtu shumë të rrezikshëm. Kur përdorni një karikues me wireless, do të keni të bëni vetëm me një tel – atë të pajisjes së karikimit. Sapo pajisja të futet në prizë, gjithçka që duhet të bëni është të vendosni pajisjet që dëshironi të karikoni në bllokun e karikimit dhe pasi të keni mbaruar.

Rritja e jetëgjatësia

Karikimi i smartphone-it tuaj është diçka që e bëni të paktën 2-3 herë në ditë. Kjo do të thotë që ju mund të mbani me vete kabllon tuaj celular nëse jeni vazhdimisht në lëvizje. Kjo mbajtje e vazhdueshme dhe përdorimi i tij mund të çojë ndonjëherë në konsumimin e kabullit tuaj, duke rezultuar në dobësim të skajeve të telit. Përdorimi i një stacioni të karikimit me wireless mund t’i japë fund këtij stresi të përditshëm.

I Sigurt për t’u përdorur 

Ndonjëherë ndodh kështu që kur lidhni karikuesin tuaj të rregullt të telefonit, mund të hasni me ndonjë shkëndijë dhe akoma më keq në disa raste, me një goditje elektrike. Përdorimi i një blloku karikimi me wireless ju mban të sigurt nga shkëndijat aksidentale dhe goditjet elektrike. 

Konsumi i ulët i energjisë

Këta karikues telefoni me wireless janë gjithashtu efektivë në konsumimin e më pak energjie kur janë në përdorim.

Karikimi i shumëfishtë i pajisjes

Një nga avantazhet më të mëdha të përdorimit të një karikuesi me wireless është se ju lejon të karikoni pajisje të shumta në të njëjtën kohë. Stacione të shumta të karikimit do t’ju lejojnë të karikoni çdo pajisje që është e aktivizuar për të karikuar me wirelss, qoftë smartphone, tablet, laptop etj.

Faktorët e Sigurisë

Ndonjëherë ndodh që kur lidhni telefonin tuaj me një kabllo karikimi,  kabulli mund të strehojë ndonjë malware ose virus. Prania e këtyre defekteve që fshihen në këto kabllo ka aftësinë për të hyrë dhe për të marrë të dhënat tuaja, duke e vendosur privatësinë dhe sigurinë tuaj në një rrezik të madh. Përdorimi i një stacioni të karikimit me wireless eliminon kërcënimin e sigurisë gjatë karikimit të telefonit tuaj.

Estetikisht Tërheqës 

Përveç të gjitha avantazheve të lartpërmendura të një karikuesi me wireless, është e rëndësishme të merret parasysh tërheqja ergonomike dhe estetike e këtyre pajisjeve. Të disponueshme në forma, ngjyra dhe madhësi të ndryshme, këto pajisje mund të gjenden në një larmi opsionesh. Shumica e tyre janë minimalist në modelin e tyre që i bën ata mjaft tërheqës estetikisht. 

Pyetjet e Bëra më Shpesh

A funksionojnë karikuesit me wireless në të gjithë telefonat?

Jo të gjithë telefonat janë në përputhje me karikuesit e telefonit me wireless. Do t’ju duhet një telefon me karikim të integruar wireless QI, prandaj kontrolloni udhëzimet e prodhuesit tuaj për të parë nëse mund të përdorni karikues me wireless për ta furnizuar. Nëse telefoni juaj mbështet karikimin me wireless, ju lutem vini re se nuk ju nevojitet gjithmonë një i prodhuar nga e njëjta kompani. Shumë marka të tjera zakonisht do të jenë të përputhshme.

Çfarë është një karikues i përputhshëm me Qi?

Qi është emri i një standardi të karikimit me wireless, në të njëjtën mënyrë, që ‘USB Type-C’ është emri i një standardi të karikimit me tel. Të gjithë karikuesit pa tel QI janë testuar për të qenë të sigurt dhe efektiv. Pra, nëse blini një karikues të pajtueshëm QI për telefonin tuaj, do të jeni në gjendje të përfitoni nga karikimi me wireless menjëherë.

A e shkatërron baterinë ngarkimi me wireless?

Shumë njerëz pyesin nëse karikimi me wireless është i keq për baterinë. Përgjigja e shkurtër është jo, karikimi me wireless nuk do ta degradojë baterinë tuaj më shpejt sesa karikimi normal. Edhe nëse e lini telefonin tuaj në një bllok të karikimit me wireless për shumë kohë, nuk do të jeni në gjendje ta mbingarkoni atë ose të dëmtoni baterinë në asnjë mënyrë.

A mbështesin telefonët Huawei karikimin me wireless?

Disa telefona inteligjentë Huawei kanë të integruar karikim me wireless të përputhshëm me Qi, përfshirë Huawei P30 Pro. Me karikimin me wireless Huawei, thjesht vendosni telefonin tuaj në një karikues të përputhshëm për të filluar ta furnizojë.