Fshirëse Xhami për Makina në Shitje – Bli Online

Funksioni i një fshirëse xhami në shitje online nga Karma.al është të fshijë papastërtitë e përmbajtura nga uji në xhamat e makines. Kur mirëmbahet siç duhet, fshirësi i xhamit zgjat më shumë se një vit. Përdorimi i pasaktë mund të bëjë të domosdoshme zëvendësimin e hershëm.

Fshirëse Xhami për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Një fshirse xhami përbëhet nga një krah fshirësi dhe një teh. Një krah fshirësi është një përbërës fiks. I lidhur me mekanizmin e fshirësit dhe motorin e fshirjes, normalisht nje aset i cmuar per makinen tuaj, sidomos ne nje mot te veshire. Tehu i fshirësit nga ana tjetër është një pjesë tipike e konsumit dhe veçanërisht e ndjeshme, e përbërë nga një mbajtëse metalike e hollë dhe një buzë gome. Pjesa më e trashë e profilit të buzës së gomës është e fiksuar fort në mbajtëse.

Drejt xhamit të përparmë, buza formon një pykë. Një shirit i hollë midis pykës dhe pjesës më të trashë është një lloj bashkimi fleksibël që rrit efikasitetin e procedurës së fshirjes.

Nëse keni nevojë për fletë të reja fshirësesh xhamash, çmimi i lartë i i tyre mund të jetë burim i shkakut pse shume njerez nuk i ndrojne aq shpesh. Sa për të gjitha gjërat e mira, çmimi për cilësi të lartë ka një arsye të vlefshme dhe gjithmone ja vlen si investim i ri per makinen tuaj. Tehu i lirë i fshirësit shpesh bëhet prej gome të fortë, jo të përshtatshme për fshirëse të reja të xhamave eshte nje blerje qe shume here nuk konsiderohet e vlefshme dhe e besueshme per shoferet. Tehu i pastruesve me cilësi të te larte nga ana tjetër shkëlqen nga funksioni i tyre i fshirjes se xhamave dhe lëvizja fleksibël.

Sidoqoftë: papastërtia e xhamave hiqet më mirë manualisht ose me një pastrues me presion të lartë. Përndryshe edhe tehu i fshirësit më të shtrenjtë shpejt do të zëvendësohet përsëri. Gjithashtu në dimër zbatohen masa parandaluese: mbulimi i makinës para se të ngrijë xhami i xhamit. Fshirësi i xhamave është i padobishëm në xhamin e ngrirë.

Llojet e fshireseve te xhamave

  • Tehu konvencional i fshireve eshte tehu më i zakonshëm për shumë vite, duke shfaqur një teh gome të bashkangjitur në një kornizë metalike. Ato janë mjaft të volitshme dhe zakonisht zëvendësohen çdo gjashtë muaj.
  • Fletët e fshirëseve të makinave janë ndërtuar nga një copë gome e fortë, që do të thotë se ato mund të fshijne me mire xhamat  tuaja. Ato kushtojnë më shumë se tehu tradicionale por janë më efikase në mbajtjen e xhamit tuaj të pastër dhe ato zgjasin rreth dy herë më shumë si jetegjatesi.
  • Fshireset hibride duken shumë si tehu me rreze në shikim të parë, por përmbajnë një kornizë metalike që është e veshur me gome për të siguruar performancë superiore në të gjitha motet.
  •             Midis këtyre tre stileve, ka edhe më shumë ndryshime në mënyrën se si tehu lidhet me krahun e fshirësit. Tre llojet e lidhësve të tehut të fshirësit:
  • Tehët e stilit të grepit ose format U shfaqin një goditje rrotulluese që mbështjell një fund të rrumbullakosur të krahut të fshirësit.
  • Thikat në stilin e kapëseve kanë një hapje në të cilën krahu futet dhe mbërthen anash për t’i mbajtur ato në vendin e duhur ne menyre precize.
  • Tehu i stilit të kunjit ka një vrimë horizontale në mes, ku kalon një kunj në krah për të mbajtur fshirjen në vend.

Bli Fshirese Xhamash Cilesore Online

Eshtë mirë të kesh më të mirat në jetë, veçanërisht kur bëhet fjalë për fshireset e xhamave. Një grup pastruesish të mirë të xhamave e bëjnë të lehtë shikimin e rrugës përpara, edhe në një reshje shiu. Kjo për shkak se fshireset tuaja janë të dizajnuara në mënyrë optimale për të hequr ujin dhe mbeturinat nga xhami i përparmë për t’ju dhënë një dukshmëri të pastër kristalore në çdo kusht ngarjeje. Këto fshirëse janë ndërtuar për të kaluar me materiale të rënda, kështu që ju mund të kaloni më pak kohë duke i ndryshuar ato dhe të pushoni lehtë duke ditur se mund ta mbani xhamin tuaj të pastër. Blini fshireset e xhamave me cilesore online ne cdo vend te Shqiperise vetem me Karma.al.

Fshirësit e xhamave për dritaren e përparme dhe fshirësit e xhamit të pasmë janë një element sigurie shpesh i nënvlerësuar i një makine. Ato heqin mekanikisht ujin dhe papastërtitë nga xhamat e një makine. Falë rezervuarit të ujit të larjes dhe pompës së xhamave të ujit, pompa e ujit është gjithashtu në gjendje të heqë papastërtinë e trashë nga xhami në mënyrë që të sigurojë një pamje të qartë. Pluhuri dhe poleni në veçanti mund të hiqen lehtësisht me fshirësit e duhur të xhamave, ndërsa insektet shpesh duhet të ndihmohen manualisht. Një dritare e pastër jo vetëm që siguron një pamje të mirë, por gjithashtu kontribuon në vozitjen e qetë sepse nuk ka reflektime të dritës. Sytë mund të përqendrohen në rrugë dhe nuk do te keni me probleme me shikimin ne cfaredolloj terreni apo moti.

Blini fshirëse xhami ose teh fshirësesh tek Karma.al

Ju mund të blini blade fshirëse universale për fshirësit e xhamit ose të porosisni fshirëse specifike për automjetin tuaj. Ato sigurisht që janë të përshtatshme edhe për fshirësit e xhamit të pasmë. Në çdo rast, ia vlen të përqendrohemi në cilësi, në mënyrë që të jemi në gjendje të shijojmë një pamje të pakufizuar ne cdo lloj moti. Në dyqanin tonë online, ju do të gjeni fshirëse nga prodhuesit e markave të tilla si Bosch ose SWF. Alternativat e lira në kategorinë e çmimeve të volitshme gjithashtu e mbajnë dritaren të pastër dhe janë po aq të lehta për t’u ndryshuar. Falë logjistikës së optimizuar, ne zakonisht dërgojmë mallrat e porositur brenda 24 orësh, kështu që kohët e dorëzimit prej 1-2 ditësh janë norma mesatare e pritjes per nje dergese. Porosit tani, 100% online.

Si te riparoni fshireset e xhamave ose ti ndryshoni ato?

Zakonisht, riparimi i tehut të fshirësit qëndron në zëvendësimin e elementit të thyer të gomës të teheve të fshirësit të kornizuar. Eshtë një procedurë mjaft e thjeshtë, të cilën çdo pronar makine mund ta zevendesoje ne menyre individuale. Në mënyrë që të zëvendësoni elementin e gomës së fshireseve, duhet të hiqni kapakët nga të dy anët e tehut, të hiqni pllakat e bishtit, pasi të hiqni gomën e konsumuar dhe të instaloni një të ri në vendin e tij. Nëse kjo procedurë shkakton probleme, ju duhet të trajtoni elementin e gomës me një solucion sapuni paraprakisht.

Rekomandohet të kryeni një procedurë zëvendësimi të elementit të gomës jo më shumë se dy herë për fletët e fshirësit të kornizuar, pasi vetë korniza gjithashtu konsumohet dhe humbet efikasitetin e saj. Në këtë rast, dhe gjithashtu nëse korniza e fshirësit është deformuar, duhet të kryeni zëvendësimin e përbërësit. Ky proces është i lehtë. Në mënyrë që të zëvendësoni vetë tehun e fshirësit, duhet të vendosni krahun e fshirësit vertikalisht, të lëshoni shulën e tehut të fshirësit në anën e brendshme të kornizës, ta ktheni atë me 90º dhe ta hiqni nga sedilja e montimit duke e tërhequr. Pastaj duhet të instaloni një komponent të ri dhe të siguroni fiksimin e tij. Rekomandohet të kryeni këtë procedurë të paktën dy herë në vit sepse konsiderohet se jetëgjatësia e teheve të fshirësit të dritareve të automobilave përfundon në këtë periudhë. Gjithashtu, preferohet të zëvendësohen përbërësit e fshirësit të xhamit në çift.