Frigorifer në Shitje – Bli Online

Për ta mbajtur ushqimin në temperaturën e tij të përsosur, të ftohur ose të ngrirë, ne ofrojmë frigorifer në shitje që të përshtaten me hapësirën tuaj. Ne ofrojmë teknologjitë më inovative në çdo frigorifer me cilësimet e tyre përkatëse.

Frigorifer në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Frigoriferët tanë inteligjentë mund të monitorohen dhe të dërgojnë njoftime nga pothuajse kudo, përmes aplikacionit tonë Smart HQ dhe pajisjes tuaj celular. Frigoriferë janë të disponueshëm në një shumëllojshmëri të madhësive, përfundimeve dhe stileve, duke përfshirë frigoriferë dyer francez dhe frigoriferë anash me prodhuesit e akullit dhe shpërndarësit e ujit, shumë janë në thellësi të kundërt në dizajn, për t’u përshtatur gati me kabinetin tuaj. Ne gjithashtu ofrojmë frigoriferë frigoriferikë të poshtëm, frigoriferë të frigoriferëve më të lartë, frigoriferë me nën-banak, qendra pije dhe rezerva të verës për kuzhinën tuaj, bar, dhomë teatri ose zona të tjera argëtuese. Për apartamente, RV dhe hapësira të tjera të vogla, frigoriferë tanë kompakt vijnë në disa madhësi.

Llojet e frigoriferave

Frigorifer më ngrirës në fillim

Këto frigoriferë tradicionalë janë të mirë për shumë depo në një vend mjaft të ngushtë. Ata kanë tendencë të ofrojnë hapësirën më të madhe për madhësinë e tyre (gjerësitë ndryshojnë midis 28 dhe 33 cm). Prodhuesit pretendojnë se kapacitetet deri në 23 metra kub, por testet tona zbuluan se kapaciteti mesatar i shfrytëzueshëm është 17 përqind më pak. Lejoni një ritëm të gjerë të dyerve dhe mësohuni të shtypeni për të arritur rafte dhe sirtarë më të ulët.

Frigorifer me ngrirës në fund

Gjerësitë janë nga 24 deri në 36 cm, dhe kapacitetet e pretenduara afrohen 30 metra kub, megjithëse hapësira mesatare e shfrytëzueshme është më pak se ajo e ngrirësve të krahasueshëm. (Edhe ngrirësit më të lartë kushtojnë më pak.) Në vend të frigoriferit, të cilin shumë njerëz e përdorin më pak, duke qenë në nivelin e syve, raftet tuaja të frigoriferit janë lehtësisht të skanueshme. Thjesht mësohesh që të përkulesh të qëllosh përmes mallrave të ngrira.

Frigorifer me dyer Franceze

Këta kanë dy dyer të ngushta në krye dhe një frigorifer më poshtë. Ndonjëherë ekziston një sirtar (ose më shumë) në mes. Gjerësitë janë nga 28 deri në 36 cm. Kapacitetet e pretenduara shkojnë deri në 34 metra kub, megjithëse hapësira mesatare e shfrytëzueshme është shumë më pak, në 17 metra kub. Dyert me ritëm të vogël që kursen hapësirën kanë vlerën e shtuar të hapjes së vetëm gjysmës së frigoriferit kur ngjyrosin sende më të vogla.

Frigorifer krah-per-krah

Me frigorifer nga njëra anë dhe ngrirës nga ana tjetër, këto zakonisht kanë shpërndarës akulli dhe uji brenda dyerve. Me gjerësi tipike 33 deri në 36 cm, ata pretendohet të kenë afërsisht kapacitet deri në 28 metra kub (por vetëm rreth 70 përqind është i përdorshëm). Dyert e ngushta janë një plus për kuzhinat e vogla, por ato nuk hapen aq sa duhet, për shembull, një kuti picash, dhe ndarjet e gjata të ngushta i bëjnë gjërat të ngulura në pjesën e pasme të vështirë për t’u gjetur. Në përgjithësi, ato nuk janë aq efikase në energji apo hapësirë sa llojet e tjera.

Frigorifer të integruar

I kushtueshëm dhe i bërë gati të përshtatet me dollapët dhe sportelet, këto bukuri të hijshme vijnë në stilet e ngrirjes fundore, anësore dhe nga dyert franceze. Ato janë zakonisht të gjera (30 deri në 48 cm), me kapacitete deri në 27 metër/kub (nga të cilët vetëm rreth 70 përqind është i përdorshëm). Shikoni panelet e përparme opsionale për të përputhur dollapët tuaj të kuzhinës. Ose merrni pamjen për pak më pak me versione të pavarura kundër-thellësisë. Një tjetër mundësi e integruar: një frigorifer kolonë, aq i ngushtë sa 18 cm, për të shfrytëzuar sa më shumë një shul kuzhine.

Frigorifer kompakt

Këta janë perfekt për një dhomë konvikti, zyrën tuaj ose një aneks kuzhine. Mbani në mend se disa modele kanë vetëm një të katërtën e kapacitetit të një frigorifer të rregullt, por kushtojnë po aq shumë për të punuar. Performanca e temperaturës mund të jetë e pakuptimtë në disa modele (duke e lejuar atë të ngrihet mbi 40 ° C, pika në të cilën ushqimi juaj fillon të mbijnë baktere të dëmshme), kështu që kurseni këto minuse për sodë dhe pije të tjera ose për ruajtje të përkohshme të snack (në vend se qumësht , majonezë, ose produkte të tjera që prishen). Raportet e Konsumatorit aktualisht nuk testojnë frigoriferë kompakte dhe mini.

Cfarë ka të re rreth frigoriferëve?

Nëse ka kaluar goxha kohë që kur keni blerë një frigorifer të ri, mund të befasoheni nga disa nga risitë më të fundit. Llojet më të mira të frigoriferëve të Buy Best përfshijnë frigoriferë të lidhur inteligjentë që ju lejojnë të pasqyroni TV tuaj Smart, muzikë me rrymë, apo edhe të shikoni se çfarë ka brenda përmes një ekrani prekës të aktivizuar me Wi-Fi të futur në derë. Ju gjithashtu mund të merrni një frigorifer me karakteristika të tilla si bërës kafeje të integruar për të filluar mëngjesin tuaj, ose me hyrje të shpejtë, teknologji derë më derë, e cila ruan temperaturën në zona të ndryshme dhe përfshin zona të rregullueshme ftohjeje që mund t’i vendosni ose ftohet ose ngrijë. Dhe ky është vetëm fillimi. Ditët kur frigoriferët ishin thjesht kuti të mëdha të ftohta që e mbanin ushqimin tuaj të mos prishej, kanë kaluar shumë kohë.

Zgjedhja e frigoriferit tuaj të ri

Madhësia

Vendi më i mirë për të filluar procesin e përzgjedhjes për frigoriferin tuaj është duke përcaktuar gjerësinë, thellësinë dhe lartësinë e zonës ku do të shkojë. Mbani në mend se hapësira e ventilimit mund të jetë e nevojshme në pjesën e sipërme, në pjesën e pasme dhe në anët, dhe se mund t’ju duhet hapësirë e mjaftueshme anësore për të akomoduar menteshat e dyerve nga njëra ose të dyja palët. Ju mund të vendosni të shkoni me një frigorifer kundër-thellësi, i cili është i cekët, në mënyrë që të mos dalë më tej nga sportelet 25-cm, duke i dhënë pamjen e të qenit i ndërtuar me porosi, ose i dizajnuar që të përshtatet brenda një hapësire të integruar të kabinetit.

Dizajnet dhe stilet e dyerve

Pasi të keni identifikuar hapësirën me të cilën duhet të punoni, mund të hidhni një sy në modelet e ndryshme dhe stilet e dyerve. Nëse një dizajn me dy dyer me shumë depo dhe një frigorifer më të ulët tërheq për ju, kontrolloni frigoriferë me dyer franceze. Në mënyrë të ngjashme, frigoriferët dyer anash kanë edhe dy dyer, me një ngrirës në njërën anë. Ekzistojnë gjithashtu modele në dispozicion me katër ose pesë dyer. Ose mbase do të preferonit një dizajn më tradicional, me një ngrirës në majë ose në fund. Mbani në mend se ju gjithashtu mund të zgjidhni një frigorifer të pavarur të ngrirjes ose ngrirjen e drejtë, nëse keni nevojë për më shumë hapësirë për ushqime të ngrira.

Fundi

Tjetra, zgjedhni përfundimin nga një përzgjedhje e gjerë, duke filluar nga e bardha klasike deri tek e zeza moderne, deri tek propozoji deri në çelik inox deri tek tendenca e fundit, çeliku i zi inox. Në mënyrë ideale, ju do të dëshironi të zgjidhni një përfundim që përputhet ose plotëson pajisjet tuaja të tjera të kuzhinës.

Frigoriferët dhe konsideratat e tjera

Nëse jeni duke kërkuar një frigorifer me prodhues akulli, mund të zgjidhni atë që është brenda frigoriferit, në derë, si në frigorifer ashtu edhe në derë, ose mund të vendosni të shkoni me një njësi të pavarur. Ju gjithashtu mund të zgjidhni një frigorifer të certifikuar ENERGY STAR që ju kursen para, zvogëlon përdorimin e energjisë dhe mbron mjedisin duke përmbushur udhëzime të rrepta të efikasitetit të energjisë.

Pyetjet e bëra më shpesh

A mund ta ndryshoj drejtimin e hapjes së dyerve në çdo frigorifer?

Shumë frigoriferë ofrojnë mundësinë për të varur derën në të dy anët: e djathtë ose të majtë. Para se të bëni një blerje sigurohuni që të kontrolloni nëse dera duhet të jetë e porositur speciale për menteshën e djathtë ose të majtë ose nëse njësia është fushë e kthyeshme. E kthyeshme në terren nënkupton që vida që bashkojnë derën në frigorifer janë të arritshme dhe ka vrima të paravendosura nga të dy anët e njësisë, në mënyrë që të mund të ndërroni me lehtësi se në cilën anë varet dera nga vetja ose ‘në fushë’ siç e quajnë atë.

A ka nevojë frigoriferi im për mirëmbajtje vjetore?

Po, këshillohuni me manualin e produktit tuaj për këshilla për mirëmbajtjen nga prodhuesi. Ne kemi një listë të rekomandimeve të përgjithshme të mirëmbajtjes për ta mbajtur frigoriferin tuaj të funksionojë me efikasitet.

A përfitoj garanci pasi ta blej një frigorifer?

Po. Ne rekomandojmë blerjen e një garancie të zgjatur që do të zgjasë garancinë e prodhuesit deri në 5 vjet. Kjo mund t’ju kursejë koston e riparimeve për një afat të gjatë.

Ju duhet vetëm ngrirja automatike nëse egziston një funksion ngrirës në frigorifer?

Jo. Një frigorifer mund të grumbullojë lagështi të ngritur brenda që bëhet akull.

Cfarë ndodh kur fiket një frigorifer?

Kryesisht, të gjitha pajisjet mund të fiken, por frigoriferi nuk mund të fiket kaq lehtë. Thjesht lënia e frigoriferit ose ngrirësit tuaj të ndezur do të rrisë faturën tuaj të energjisë elektrike. Ekziston gjithashtu rrezik në ruajtjen e ushqimit tuaj në frigorifer për atë periudhë të gjatë.

Sa kohë duhet ta lini një frigorifer para se ta fusni në punë?

Frigoriferit tuaj i duhet pak kohë për tu vendosur para se të filloni ta përdorni. Ju duhet ta lini të qëndrojë i paplotësuar, në një pozicion të drejtë, për të paktën 4 orë për të lejuar që vaji i tij i kompresorit të vendoset. Ju mund ta futni pajisjen në punë tuaj pasi të kenë kaluar 4 orë.

A përbën problem futja dhe shkëputja nga puna e frigoriferit tuaj?

Instalimi dhe ri-lidhja e frigoriferit menjëherë mund të shkaktojë dëme në kompresor. Pra, gjëja më e mirë për të bërë është të prisni të paktën 15 minuta para se të ndizni përsëri. Sidoqoftë, nuk ka dëm kur e lini frigoriferin tuaj të fiket për një periudhë më të gjatë.