Telefona IP në Shitje – Bli Online

Nëse biznesi juaj po kërkon të modernizojë komunikimet në zyrë, telefonat IP janë një opsion i shkëlqyer. Ne kemi një gamë të madhe për të ofruar ku ju keni mundësi dhe larmi zgjedhjeje, nga telefonat fiks të tavolinës pa tel të deri te telefonat mobilë fiks.

Telefona IP në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Shumë nga telefonat tanë fiks vijnë me funksionalitet Power over Ethernet (PoE), si dhe me një gamë të gjerë të veçorive të tjera, kështu që të jeni të sigurt se do të gjeni saktësisht atë që ju nevojitet. Telefonat VoIP që ne ofrojmë janë telefona fiks, të cilët mund të lidhen me routerin tuaj të internetit ose me një central elektrik IP-PBX. Këto telefona ju lejojnë të shijoni telefoninë në internet, e njohur gjithashtu si telefonia fikse IP, e cila është një alternativë ndaj linjave tradicionale analoge dhe dixhitale pasi këto janë të destinuara dhe po zhduken gradualisht nga tregu.

Por si funksionon telefonia IP, në terma më konkretë? Me këtë teknologji, komunikimet tuaja do të transmetohen përmes internetit, duke përdorur Protokollin Voice over Internet (VoIP). Shkëmbimi i të dhënave nuk është më vetëm vetëm midis dy kompjuterëve, por edhe midis dy telefonave. Komunikimet me zë nuk transmetohen më përmes linjave telefonike konvencionale, por më tepër përmes IP (Protokollit të Internetit). Pikërisht në këtë moment, pothuajse 50% e telefonave fiks përdorin telefoninë IP!

Cilat Janë Përfitimet e Përdorimit nga këta Telefona IP?

Duke bërë zgjedhjen për të kaluar në këtë lloj telefoni, ju do të thjeshtoni procesin e menaxhimit të lidhjeve në telefon. Telefonia IP shkon dorë për dore me:

Kosto të Reduktuara të Komunikimeve

Përdorimi i VoIP është shumë më i lirë sesa përdorimi i telefonisë tradicionale pasi thirrjet tuaja do të kryhen përmes internetit dhe nuk do të kërkojnë linja telefonike fizike. Me një telefon IP, ju mund të bëni thirrje jashtë vendit pasi do të përfitoni nga tarifa shumë më të lira, të cilat nuk do të ishit në gjendje t’i shijonit nëse do të ishit duke përdorur një linjë telefonike analoge. Gjithashtu, nëse kompania juaj ka degë jashtë vendit, madje mund t’i lidhni ato për të krijuar një rrjet të brendshëm, i cili do t’ju jepte thirrje krejtësisht falas!

Rritja e Fleksibilitetit

Me këta telefona IP, ju mund të shtoni aq linja telefonike sa lejon lidhja juaj e internetit, duke ju dhënë një fleksibilitet të konsiderueshëm. Ju nuk do të keni më nevojë të instaloni linja shtesë telefonike, duke ju kursyer nga një proces i shtrenjtë dhe që kërkon kohë. Me këtë teknologji, ju lehtë mund të shtoni ose fshini linja, në dritën e mënyrës se si rritet dhe zhvillohet biznesi juaj. Ajo çfarë ju duhet të bëni është të lidhni një telefon me secilën nga linjat tuaja VoIP në mënyrë që të vendosni zyrat e kompanisë tuaj shpejt dhe me lehtësi.

Lëvizshmëri më e Madhe

Falë përdorimit të internetit, ju mund të përdorni telefonin tuaj kudo që të jeni, gjë që është veçanërisht e dobishme kur jeni duke udhëtuar ose duke punuar nga shtëpia, sepse punonjësit nuk janë më të lidhur me një linjë telefonike, por më tepër me një shtesë telefonike. Ju mund ta përdorni numrin tuaj në një telefon tjetër VoIP të një kompanie tjetër. Gjithashtu, falë sinkronizimit të të dhënave, ju mund të përdorni lehtësisht të gjitha shërbimet që ju nevojiten, siç është e-maili juaj, nga kudo që të jeni.

Çfarë Funksionesh Kanë Këta Telefona IP?

Telefonat tanë me kabuj ofrojnë shumë përfitime për kur jeni duke kryer telefonata biznesi:

Bëni Telefonata Duke Përdorur Kufje

Shumica e telefonave tanë kanë një fole kufjesh, kështu që ju lehtë mund të lidhni kufjet dhe të bëni thirrje pa duar. Ju nuk do të keni më nevojë të mbani celularin tuaj gjatë telefonatave tuaja! Kufja mund të jetë gjithashtu një zgjidhje e shkëlqyer nëse punoni në një zyrë shumë të zhurmshme pasi do t’ju izolojë nga zhurma dhe ndërprerjet në vendin e punës. Me një kufje pa tel, ju mund të merrni edhe thirrjet tuaja në distancë duke përdorur çelësat e telekomandës.

Ndani Audion Tuaj me Kolegët 

Nëse nuk keni pajisje për konferenca audio, mund të përdorni një nga telefonat tanë për konferenca audio pasi ato janë të pajisura me një boks mikro. Bashkëpunëtorët tuaj do të jenë në gjendje të dëgjojnë telefonuesin në linjë dhe të marrin pjesë gjithashtu në bisedë.

Telefononi Shpejt Numrat Tuaj të Kontaktuar më Shpesh

Ky lloj telefoni ofron çelësa të programueshëm për të ruajtur numrat tuaj që përdoren më shpesh. Ajo çfarë ju duhet të bëni është të shtypni një buton për të bërë telefonatën, pa pasur nevojë të shkruani të gjithë numrin ose të përdorni një direktori telefonike.

Nuk Ka Nevojë Për Një Prizë të Energjisë

Shumë modele të telefonit VoIP përdorin PoE (Fuqia mbi Ethernet). Ata mundësohen drejtpërdrejt përmes kabllit të rrjetit, kështu që nuk ka nevojë të keni një dalje aty pranë.

Si Do Të Përfitoj Nga Shërbimi i Telefonave IP?

Shërbimet Voice over IP janë zakonisht më të lira se shërbimet telefonike konvencionale për disa arsye, të tilla si tarifat e ulura të thirrjeve, pa kontrata mujore, më pak ose pa taksa dhe tarifa shërbimi / tarifa mujore, nuk ka nevojë të blini pajisje të shtrenjta dhe pa kosto instalimi të foleve. Një sistem telefonik VoIP mund të ofrojë një gamë më të gjerë veçorish sesa teknologjia fikse. Për shembull, mund të shijoni një recepsionist virtual dhe transferim automatik të thirrjeve, pritje të thirrjeve, thirrje konferencë, ID të telefonuesit, postë zanore dhe më shumë. Për më tepër, pasi të keni të vendosur sistemin tuaj VoIP, mund të përdorni telefonin tuaj VoIP kur udhëtoni, shpesh për të njëjtat tarifa.

Konfigurimi i Telefonit IP në Shtëpi: Çfarë Ju Nevojitet.

Konfigurimi i telefonit tuaj shtëpiak VoIP mund të jetë relativisht i thjeshtë. Kur jeni duke u lidhur përmes një routeri dhe modemi ose një kombinimi të routerit të modemit, mund të duhen vetëm disa minuta. Thjesht lidhni adaptorin tuaj VoIP me telefonin tuaj IP ose me kufjen tuaj, ose me telefonin tuaj analog me ATA, dhe jeni gati të dëgjoni për një ton thirrjeje dhe të filloni të telefononi. Kaq, me përjashtim të detyrave administrative si regjistrimi dhe caktimi i faturimit automatik mujor. Ju gjithashtu mund të ndërtoni sistemin tuaj duke përdorur një switch që ka shumë porta në konfigurime që ofrojnë zgjidhje të personalizuara të telefonisë për gjithçka, nga situata komplekse në shtëpi, te bizneset e vogla ose ndërmarrjet e mëdha.

Konsideratat e Sistemit Të Telefonit IP:

Performanca e VoIP dhe cilësia e zërit janë të barabarta me telefonin tuaj aktual në shtëpi, ose më mirë sesa kur përdorni me një lidhje të shpejtë dhe të qëndrueshme në internet që nuk është e mbingarkuar me aktivitete të tjera që konsumojnë gjerësi bande, si transmetimi i filmave ose lojërave. Shumë sisteme VoIP do t’ju lejojnë të mbani numrin tuaj të telefonit aktual, ose mund të jeni në gjendje të zgjidhni një numër të ri telefoni duke përdorur ndonjë kod zonë që dëshironi.

Telefona IP Më të Mirë të Momentit

  • Polycom VVX300 IP Phone
  • Grandstream GXP2130
  • Gigaset C530IP
  • Cisco DX 650 Video IP Phone
  • Grandstream GXP1625 HD IP Phone
  • Yealink SIP-T46S IP Phone
  • Cisco CP-8865 IP Phone
  • Grandstream GS-GXP2170 VoIP Phone
  • Cisco SPA525G2 5-Line IP Phone
  • Grandstream DP720 Dect Cordless VoIP Telephone