Libra Shkollorë në Shitje – Bli Online

Me të gjithë opsionet për të blerë libra shkollorë, vegla dhe pajisje shkollore në internet, libraritë e kolegjit po bëhen më të paqartë dhe blerjet e bëra në kampus bëhen më shpesh nga ermergjenca, urgjenca ose komoditeti sesa nga nevoja.

Libra Shkollorë në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Kostot e librave shkollorë kanë qenë në rritje, por tani që ka më shumë mundësi, studentët po shpenzojnë më pak.

Mos u shqetëso aspak, shanset janë në favorin tënd. Me disa shitës me pakicë në internet dhe faqet e internetit të krahasimit tashmë janë në majë të gishtave tuaj, opsionet për të kursyer te librat shkollorë janë të pafundme.

Vazhdoni të lexoni për këshilla se si të kurseni sa më shumë para në blerjen e librave shkollorë të kolegjit!

Shanset janë që ju nuk do të mbani t’i gjitha librat tuaj shkollorë, kështu që duhet të blini libra me qëllimin e rishitjes për të kursyer më shumë para. Nëse një botim tjetër i librit do të dalë këtë vit, vlera e librit tuaj do të bjerë. Ju gjithashtu mund të shikoni mundësinë e marrjes me qira të librave tuaj shkollorë.

Fëmijët Kanë Nevojë të Lexojnë Libra Shkollorë

Për të ndihmuar komunitetet e pafinancuara të krijojnë një kulturë leximi, Fëmijët kanë nevojë të lexojnë se si të pranojnë kërkesa për librat nga bibliotekat, shkollat dhe programet e ndryshme të shkrim-leximit përmes një aplikacioni në internet. Bazuar në intervalin e moshës dhe demografinë e popullsisë së shërbyer, nevoja e fëmijëve për të Lexuar ofron libra të zgjedhur nga lista e tyre në rritje e librave me më shumë se 350 tituj. 

Libra Shkollorë nga Karma. al

Librat e Karma.al operon për mbi 33 vjet, i specializuar në mjete arsimore për shkollat fillore dhe të mesme. Ne grumbullojmë një gamë të gjerë të librave shkollorë, eBooks-ave dhe produkteve të shkrimit duke përfshirë makinat llogaritëse. Ne gjithashtu specializohemi në materialin e rishikimit për studentët e VCE me një gamë gjithëpërfshirëse të materialit studimor të tilla si Shënime & Provime A +, Shënime ATAR, Pika Kontrolli të VCE, Udhëzime për Tekstin e Insajtit, Shënime Shkëndijore dhe më shumë! Ne kemi përvojë të gjerë me libra librash shkollorë, platforma dixhitale, biblioteka dhe burime të tjera të kurrikulës.

Gama e Gjerë e Burimeve të Librave Shkollorë

Faqja jonë e internetit gjithëpërfshirëse rendit të gjitha burimet kryesore dhe sekondare të disponueshme, mbi 10,000 në total. Shfletoni nëpër katalogun tonë online në Karma.al për të blerë libra shkollorë në internet ose krijoni një llogari për ta bërë të lehtë porosinë në internet për shkollat, prindërit dhe studentët. Ne ofrojmë shërbim të shpejtë dhe efikas që lejon dërgimin e artikujve në çdo adresë në shkallë vendi.

Librat janë kudo. Bibliotekat e mëdha, të vogla dhe libraritë janë të shpërndara në të gjithë kampuset e kolegjeve dhe qytetet e mëdha. Të gjitha libraritë janë të mbushura me një nga gjërat më të rëndësishme të të gjitha kohërave, me libra. Ata që lexojnë libra i vlerësojnë vendet e shumta për të gjetur libra. Ata që nuk janë adhurues të librave, nuk e kuptojnë se çfarë mund t’i bëjë lexuesit të cilët duan të fiksohen pas librave. Megjithatë, ekziston një arsye për fiksimin e tyre. E dëgjoni gjatë gjithë kohës që duhet të: lexoni çdo ditë.

Megjithëse leximi mund të duket si argëtim i thjeshtë, ai mund të jetë duke ndihmuar trupin dhe mund të jetë duke ndikuar në mendjen tuaj pa e kuptuar madje se çfarë po ndodh. Leximi mund të jetë më i rëndësishëm për këto arsye dhe jo vetëm për njohuri. Për ata që nuk kënaqen me leximin, ju mund t’ja ndryshoni mendimin pasi të dëgjoni për përfitimet. A mundet diçka kaq e lehtë dhe argëtuese si leximi të jetë kaq e dobishme në jetën tuaj? Sigurisht që mundet! Leximi mund të jetë një përfitim mjaft i madh për ju në shumë mënyra të ndryshme – të tilla si mprehja e mendjes, imagjinata dhe aftësitë e të shkruarit. Me kaq shumë përparësi të leximit, duhet të jetë një dukuri e përditshme të lexosh të paktën pak nga librat në bazë të preferencave tuaja.

Llojet e Librave që Posedojmë

 • Roman
 • Magjik & Simbolistë
 • Aventurë & Udhëtime
 • Fantashkencë
 • Autobiografik
 • Komik
 • Mister & Thriller
 • Motivim & Vetëdije
 • Realist
 • Psikologjik
 • Romancë & Pasion
 • Sagë & Histori
 • Dramë

Sete & Koleksione

 • Motivim & Zhvillim
 • Biznes & Para
 • Libra Kuzhine

Libra për Fëmijë & Libra të Tjerë të Përgjithshëm

 • Shokë Vere
 • Libra Shkollor
 • Libra të Rinj
 • Lexime në Shkollë
 • Librat e Festave
 • Librat e Dashurisë
 • Lexime Vere
 • Leximet e Nxehta të Verës

Rëndësia e Leximit të Librave

Leximi është i rëndësishëm sepse zhvillon mendimet tona, na jep njohuri dhe mësime të pafundme duke i mbajtur mendjet tona aktive. Librat mund të mbajnë dhe mbajnë të gjitha llojet e informacionit, histori, mendime dhe ndjenja, ndryshe nga çdo gjë tjetër në këtë botë. Rëndësia e një libri për të na ndihmuar të mësojmë dhe të kuptojmë gjërat nuk mund të nënvlerësohet.

A mund të jenë fjalët, paragrafët dhe historitë e trilluara në mënyrë fantastike aq të mira për ju dhe shëndetin tuaj? Padyshim që mundet, dhe leximi është një formë e përjetshme argëtimi dhe informacioni.

Në fakt, për vite me radhë leximi ishte forma e vetme e argëtimit personal, dhe mbase kjo është arsyeja pse leximi ka qenë në qendër të vëmendjes për një kohë kaq të gjatë. Leximi ka mbijetuar në vite, dhe për fat të mirë, përfitimet kanë mbijetuar së bashku me librat. Pra, le të flasim për disa arsye pse leximi është kaq i rëndësishëm.

Fjalori dhe Zgjerimi i Njohurive

Kur lexoni, mund të hasni në disa fjalë që nuk i kuptoni ose madje nuk i njihni fare. Ky konfuzion mund t’ju çojë të kërkoni fjalën dhe të zbuloni përkufizimin. Fjalorët, si në formë libri, ashtu edhe në formë ebook-u, mund të jenë të dobishëm për kuptimin tuaj të kësaj fjale të re që mund të mos e njihni. Për shkak se nuk e dinit fjalën, për të filluar, akti i kërkimit të përkufizimit ndihmon trurin tuaj të ruajë atë fjalë të re dhe emocionuese. Merrni parasysh se sa larg ka arritur fjalori juaj që kur keni mësuar të lexoni për herë të parë. Tani dini shumë fjalë të reja që tingëllojnë më inteligjente sesa kur keni filluar të lexoni.

Lehtësimi i Stresit dhe Tensionit

Disa lexime faqesh ju ndihmojnë të çlodheni dhe shumica e njerëzve e dinë nga përvoja se leximi është një formë e shkëlqyer argëtimi, por ajo që ju dhe njerëzit e tjerë mund të mos e kuptoni është se leximi mund të ndihmojë në uljen e niveleve të stresit. Ju e lexoni atë fakt të vogël të drejtë, megjithëse ju duket e çuditshme të thuhet. Akti i leximit dhe i përqendrimit te fjala e shkruar mund t’ju ndihmojë të lehtësoni mendjen tuaj nga ankthi dhe presionet e ditës. Duke tërhequr mendjen nga stresi, mund të relaksoheni dhe të lini stresin të shkrihet gjatë leximit të librit tuaj të preferuar ose të atij që ju kanë rekomanduar.

Përmirësimi i Kujtesës dhe Fokusi më i Mirë Duke Lexuar Libra

Megjithëse është përmendur më herët se si leximi mund të përmirësojë përqendrimin dhe mendimin kritik, ekziston një pjesë tjetër e shëndetit mendor që leximi ndihmon për të përmirësuar. Kjo pikë është deklaruar nga NCU në blogun e tyre. Leximi të paktën pak çdo ditë mund të përmirësojë fokusin dhe funksionin tuaj të kujtesës. Edhe në këtë rast, leximi stimulon trurin, veçanërisht pjesën e trurit që ndihmon me kujtesën dhe vëmendjen. Ashtu si me ushtrimet fizike, leximi është një formë e ushtrimeve mendore që shtyn kujtesën dhe përqendrimin tënd në kufijtë e tij.

Kuptimi i thjeshtë i leximit përmirëson funksionin tuaj të kujtesës. Mos harroni testet në shkollën fillore ku u testuat për të parë se sa keni mbajtur gjatë leximit të atyre tregimeve të shkurtra. Epo, leximi i të kuptuarit si i rritur funksionon në të njëjtën mënyrë. Ndërkohë që lexoni, truri juaj po mban vazhdimisht pjesë të informacionit në lidhje me historinë. Për shkak se pjesa e trurit që kontrollon kujtesën është e stimuluar, ajo vepron si ushtrim për këtë pjesë të trurit, duke rezultuar në përmirësimin e kujtesës.