Aksesorë Elektrikë Makine në Shitje – Bli Online

Blini nga gama jonë me aksesorë elektrikë për makina të vetme dhe me shumë bërthama të tensionit të ulët.Ne grumbullojmë të gjitha ato që ju nevojiten kur bëhet fjalë për instalimet elektrike të automjeteve dhe furnizimet elektrike të makinave.

Aksesorë Elektrikë Makine në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Kabulli jonë automatik është i përshtatshëm për përdorim si në industrinë e automobilave ashtu edhe në ato detare dhe është krijuar për përdorim në punë të përgjithshme instalime elektrike, tokëzime, rimorkio dhe instalime elektrike të baterive. Kjo gamë e kabujve mund të përdoret në të dyja aplikacionet 12V dhe 24V – makinë, kamion, fabrikë dhe komerciale.

Një vlerë e madhe për kabujt e automobilave, pajisjet e instalimeve elektrike të automobilave dhe kabllot e automobilave në Shqipëri. Blini produktet tona më të njohura në koleksionin e kabujve dhe telave duke përfshirë kabullin automobilistik binjak të sheshtë, tub i ndarë, kabull instalimesh rimorkio me rimorkio me mur të hollë, kabllo automatike me një bërthamë me mur të hollë, kabllo automatike me një mur të hollë & Vegla Crimp, Kabllo Baterie, Lidhës Elektrik Automotivë, Terminalet Spade, Lidhëset Blu të Nxehtësisë, Terminalet e Spadës, Lidhëset e Telave të Lidhësve Blu, Lidhësit e Telave të Nxehtësisë së Lidhjes, Lidhësit e Lidhjes së Lidhjeve të Shpejta të Lidhjes së Lidhur, Lidhëset Superseal, Lidhësit Deutsch, Siguresat e automjeteve, zvogëlimi i nxehtësisë, lidhjet kabllovike, llamba 12V, llamba 24V, bashkim, kaseta, rë-le, çelësa, kuti kryqëzimi, aksesorë baterie, rënie tensioni / konvertues dhe llamba LED.

Qëndrueshmëria dhe besueshmëria. Karma.al ju siguron një sërë kabujsh baterie për përdorim në çdo lloj automjeti, duke ju ndihmuar të mbani makinën, kamionin ose motorin tuaj plotësisht funksional, pa humbje. Në dispozicion në një sërë konfigurimesh që i përshtaten çdo makine, ato janë zgjedhja më e thjeshtë, më e zgjuar për çdo mekanik amator ose profesionist ose elektriçist automatik.

Ne e kuptojmë se çfarë ndryshimi mund të bëjnë përbërësit e cilësisë në funksionimin e brendshëm të një automjeti, kështu që ne ofrojmë koleksionin tonë të pjesëve superiore me disa nga çmimet më të volitshme të vendit. Ju nuk do të duhet të shpenxoni shumë në buxhetin e biznesit tuaj ose nga xhepi juaj për të përballuar produktet që ju nevojiten nga diapazoni ynë. 

Duke ju Ofruar më Shumë Zgjedhje për Këta Aksesorë Elektrikë

Automjetet  dhe bateritë vijnë në të gjitha format dhe madhësitë. Për të përmbushur nevojat e ndryshme të bazës sonë të klientëve, ne ofrojmë kabujt tona të baterisë në një gamë të gjatësive, ngjyrave dhe llojeve të lidhjes. Inventari ynë i larmishëm e bën më të lehtë për të apasionuarit që të gjejnë kabllon e saktë që u nevojitet, dhe për pronarët e garazheve të shërbejnë gamën më të gjerë të klientëve të mundshëm. Merrni pjesën e saktë që ju nevojitet në mënyrën e lehtë kur blini nga Karma.al.

Si ndryshojnë kabujt e baterisë të personalizuar nga kabujt e dyqaneve të pjesëve “të rregullta” ose kabujt e shitësit?

Thënë thjesht

Kabujt nga Karma.al të personalizuar janë ndërtuar për të qenë me cilësinë më të lartë dhe për të zgjatur gjithë jetën. Ja se si e bëjmë ne:

Ne Përdorim Kabujt më Cilësorë dhe më Funksionalë.

Kabujt janë bërë me porosi në gjatësinë tuaj të specifikuar nga kabujt SAE SGT, SGX ose Marine. Kompanitë e makinave po përpiqen të mbajnë peshën dhe koston poshtë në mënyrë që të kursehen duke përdorur kabullin më të vogël të baterisë që do të bëjë punën.

Ne mendojmë se një kabull më i mirë për baterinë do të ndihmojë makinën të fillojë të punojë në kushte ekstreme ose kur ndezja ose bateria po fillojnë të dobësohen.

Prandaj, ne i ndërtojmë ata më të trashë dhe më të rëndë se gjërat e lira dhe të përdorura nga fabrika ose kabujt e dyqaneve të pjesëve lokale. (Ne gjithashtu mund të bëjmë kabuj të vegjël baterie që të përputhen me stokun e fabrikës sipas kërkesës për klientët që duan restaurime të sakta).

Mbulesa Opsionale të Terminalit të Baterisë

Skajet e kabujve dhe bakrit të rëndë zvogëlojnë rezistencën dhe rënien e tensionit, duke siguruar më shumë energji fillestare. Shpesh do të ndihmojë makinën tuaj ose kamionin tuaj më lehtë, sidomos nëse keni një bllok të madh në makinën e muskujve, shufrën e nxehtë ose kamionin. Mund të shërojë gjithashtu atë problem të nxehtë dhe të vështirë të fillimit.

Çfarë do t’ju Duhet për të Karikuar një Bateri

Para se të filloni do t’ju duhet të blini kavo baterie dhe një burim energjie, ose një automjet tjetër ose një kapëse baterie portative.Nëse nuk keni kavo baterie, kërkoni të merrni hua disa nga një fqinj ose mik, me shpresë se atëherë mund të përdorni automjetin e tyre si burim energjie. Për referencë në të ardhmen, kavot e baterisë dhe bateritë portative mund të blihen në internet në Karma.al me cilësi dhe garanci të plotë. Kur blini kavo baterie kërkoni kabuj më të gjatë (6m) dhe më të trashë, pasi ata do të jenë më të qëndrueshëm pasi nuk do të jeni gjithmonë në gjendje ta vendosni automjetin që po përdorni si një burim energjie afër tuajit. Pasi të keni marrë kavot tuaja të baterisë dhe burimin tuaj të energjisë, ndiqni këto hapa për ta kthyer makinën tuaj përsëri.

Hapi Final: Ndizini Motorrët Tuaj!

Pasi të keni bashkangjitur si duhet kavot e baterisë, ndizni motorrin e makinës në punë. Lëreni të funksionojë për rreth 1-2 minuta. Rrotulloni pak motorin duke shtypur lehtë pedalin e gazit. Tjetra, ndizni motorin e makinës me baterinë e rënë. Nëse makina ende nuk po ndizet, kontrolloni lidhjen e kavove të baterisë dhe sigurohuni që të mos ketë ndonjë armë që ndërpret lidhjen midis kabullit dhe baterisë. Nëse lidhjet janë të sigurta, mund të duhet thjesht të lini makinën e mirë të ecë për 5-10 minuta ndërsa jeni i lidhur me makinën e fikur për të ndihmuar në ndërtimin e një karikimi në baterinë e zbrazët për t’ju lejuar ta rifilloni atë. Kur makina me baterinë e rënë të ketë filluar, lereni të funksionojë për rreth 20 minuta për të lejuar që bateria të rimbushet para se ta fikni përsëri makinën. Pasi të keni lënë baterinë të rimbushet, mund të hiqni kabujt e fillimit në mënyrë të kundërt që t’i vendosni në terminale.