Matës Aktiviteti në Shitje – Bli Online

Pavarësisht nëse jeni një fillestar në fitnes ose i rregullt në palestër,me këta matës aktiviteti për fitnes ne ju vijmë në ndihmë të përfitoni sa më shumë nga aktivetet tuaja fizike. Pavarësisht nëse preferoni të shkoni për të notuar, për ti hipur në biçikletën e stërvitjes ose gjatë rutinës ditore, të goditni peshat, etj.

Matës Aktiviteti në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Këto mini-pajisje të mrekullueshme mund t’ju ndihmojnë të vendosni dhe të punoni drejt qëllimeve tuaja të fitnesit, duke ju siguruar një mori të tërë informacioni dhe njohurish përgjatë mënyrë Orët GPS janë të shkëlqyera kur ushtrimet tuaja ju tërheqin jashtë mase – qoftë vrapimi, udhëtimi me biçikletë, apo edhe noti në ambjent të hapur!

Merrni parasysh të investoni në një Apple Watch. Ka disa modele, por të gjitha ato ofrojnë estetikë të hijshme dhe një bollëk karakteristikash të dobishme. Apple Watch Series 3 është një zgjedhje e shkëlqyer për ata që kërkojnë një çmim më të ulët. Qëndroni të lidhur me aftësinë për të bërë thirrje dhe për të dërguar mesazhe – dhe gjithashtu mund të dëgjoni Apple Music ose podkastet tuaja të preferuara ndërsa jeni duke punuar jashtë. Karma. al do të përmbushë stërvitjet e integruara të yogës, ndërsa një funksion i zbulimit të stërvitjes do të thotë që kjo pajisje e zgjuar automatikisht do të ndiejë sapo të keni filluar ushtrimet.

Orët inteligjente Garmin janë industri e njohur për cilësinë e ndërtimeve dhe veçorive të tyre. Megjithëse të gjitha orët e tyre shërbejnë për një qëllim të gjerë, orët e ndryshme shquhen në zona të ndryshme. Për shembull, diapazoni Fenix ​​është i përshtatur për pjesëmarrësit në shumë sporte, diapazoni i Karma. al është i përqendruar tek vrapuesit por punon për shumë lloje aktivitetesh dhe vargjet me Vivo (përveç Vivoactive) në emër janë gjurmues të fitnesit sesa orë sportive. Shkoni për një orë me GPS për gjurmim të lehtë dhe të saktë të vendndodhjes.

Përndryshe, si thoni për një Fitbit? Sado mahnitëse sa janë të mençura, këto pajisje janë krejtësisht të papërshkueshme nga uji dhe vijnë në një gamë të gjerë ngjyrash tërheqëse. Ju mund të personalizoni stërvitjet tuaja me deri në 15 mënyra të ndryshme stërvitjeje, të monitoroni rrahjet e zemrës suaj dhe të kontrolloni motin, kështu që gjithmonë do të dini nëse është koha të filloni të ktheheni nga ajo rritje. Plus, mbajtja e kontaktit me familjen dhe miqtë përmes tekstit është një thjeshtë fllad. Mos harroni të shikoni gjithashtu pajisjet tona Fitbit.

Nëse akoma nuk jeni gjetur mjaft pas asaj, merrni parasysh zgjedhjen tonë të gjurmuesve të fitnesit Samsung dhe gjurmuesve të fitnesit Huawei. Rrahjet e zemrës suaj mund të jenë një tregues i shkëlqyeshëm i shëndetit tuaj të përgjithshëm, kështu që nëse nuk jeni në treg për një gjurmues të fitnesit, por dëshironi një mënyrë efektive për ta monitoruar këtë, përgjigja për monitoruesit e rrahjeve të zemrës sonë.

Karakteristikat Kryesore në Këta Matës Aktiviteti

Altimetër

Përdor presion barometrik ose të dhëna GPS për t’ju treguar se sa lart jeni mbi nivelin e detit, kështu që mund të lokalizoheni në një hartë.

Barometër

Merr ndryshime në presionin atmosferik, kështu që ju mund të parashikoni nëse moti do të përkeqësohet ose përmirësohet. Disa madje mund t’ju tërheqin vërejtjen nëse ndiejnë se vjen ndonjë stuhi.

Karakteristikat e Navigimit

Shërbimet e gjurmimit të vendndodhjes (të tilla si GPS, Glonass dhe Galileo), një busull, harta vizuale dhe mundësia për të ruajtur ‘kujtimet’ e rrugëve që keni marrë dhe për të shtuar përshkrime në to.  

Termometer

Mund t’ju ndihmojë të planifikoni se çfarë të vishni kur bëni një shëtitje të gjatë.

Metrikët e Vrapimit

Të tilla si ritmi, lartësia, stërvitjet e personalizueshme dhe njohuri të hollësishme për performancën dhe kohën e rikuperimit.

Metrikat specifike të notit

Të tilla si ritmi, distanca, SWOLF (një masë e efikasitetit tuaj të notit).

Përputhshmëria me një Monitor të Rrahjeve të Zemrës dhe Kraharorit

Këto janë më të sakta se leximet e rrahjeve të zemrës të marra nga kyçi i dorës tuaj.

Pse të Zgjidhni Një Gjurmues të Fitnesit?

Në një nivel bazë, një gjurmues i fitnesit ose aktivitetit mund t’ju japë një pasqyrë të aktivitetit tuaj të përditshëm, duke ndjekur hapat, kaloritë ose gjumin tuaj. Pajisjet më të përparuara mbështesin lloje të veçanta të ushtrimeve ose sporteve, të tilla si vrapimi, çiklizmi, noti ose golfi. Të tjerët ofrojnë gjurmim me shumë sporte – kështu që ju të mund të gjurmoni të gjithë stërvitjen tuaj, nga rutina në pishinë. Disa kanë sensorë më të përparuar për gjurmim, siç janë vëzhguesit e rrahjeve të zemrës dhe disa njoftime themelore inteligjente, siç janë teksti ose posta elektronike. Ata me GPS të integruar janë në gjendje të veprojnë në mënyrë të pavarur nga telefoni juaj, që do të thotë që mund ta lini në shtëpi ndërsa jeni jashtë për vrapim.

Vish Motivimin Tënd nën Mëngë

Një nga sfidat më të mëdha për të ardhur në formë është gjetja e frymëzimit të përditshëm për të bërë punën e nevojshme siç duhet. Është e lehtë të humbasësh në një libër të mirë ose në një faqe interesante në internet, kështu që bandat, orët dhe gjurmuesit e fitnesit do t’ju njoftojnë kur është koha të bëni një pushim. Sapo të jeni ngritur dhe lëvizur, është më e lehtë të mbash qëllimin tënd deri në vijën e finishit.

Edhe ata e bëjnë punën e tyre në mënyrë diskrete. Markat ofrojnë dizajne të ndryshme për gjurmuesit e fitnesit për burra dhe gjurmuesit e fitnesit të grave, me gjerësi bande unike dhe mundësi ngjyrash. Mund të gjeni edhe dizajne për fëmijë, me printime të kulturës pop dhe përfundime të ndritshme, me ngjyra.

Karakteristikat Kryesore të Gjurmuesve të Fitnesit të Kohës

Jo të gjithë gjurmuesit e fitnesit ofrojnë të njëjtat karakteristika, por një numër karakteristikash të dobishme janë bërë standarde në shumë nga modelet e sotme të njohura. Në krye të kësaj liste janë tipare si gjurmimi me anë GPS, mënyrat e trajnimit, monitorimi i rrahjeve të zemrës dhe numërimi i hapave.

Këto karakteristika ju ndihmojnë të matni me saktësi rrugët tuaja të stërvitjes, por ato gjithashtu mund t’ju ndihmojnë të gjurmoni se si trupi juaj po i përgjigjet stërvitjes tuaj. Gjurmuesit e fitnesit me veçoritë maksimale VO2 dhe vëzhguesit e rrahjeve të zemrës ju tregojnë kur trupi juaj është në kulmin e tij, kështu që ju mund të qëndroni në zonën tuaj optimale të rrahjeve të zemrës dhe në nivelin tuaj optimal të oksigjenit në gjak për kohën e duhur. Ashtu si një trajner personal, gjurmuesi i duhur i fitnesit jo vetëm që ju tregon se çfarë keni bërë por si ta rregulloni atë në mënyrë që trupi juaj të arrijë qëllime të arritshme dhe të shëndetshme.

Ndërsa të dy kanë një fokus të fortë fitnesi, gjurmuesit e fitnesit dhe orët inteligjente ofrojnë një gamë aftësish pak më të ndryshme. Shumica e gjurmuesve të fitnesit duken më sportivë dhe kanë veçori më pak të shkarkueshme të aplikacioneve sesa orët e ngjashme inteligjente, por ato janë më të qëndrueshme dhe të disponueshme me një çmim më të ulët, kështu që integrohen më lehtë në stilin e jetës tuaj.