Produkte per Dezinfektim në Shitje – Bli Online

Një dezinfektant i mirë për pastrim është një gjë e domosdoshme në çdo koleksion të produkteve për pastrimin e shtëpisë. Pastrimi me dezinfektant në të gjithë shtëpinë tuaj është thelbësor për eliminimin e mikrobeve dhe zvogëlimin e ekspozimit të familjes suaj ndaj sëmundjeve.

Dezinfektantë në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Në Karma.al do të gjeni një shumëllojshmëri të gjerë të dezinfektantëve për të gjitha nevojat tuaja të pastrimit të shtëpisë.

Një nga dezinfektantët më të njohur shtëpiak është zbardhuesi. Për vite me radhë zbardhuesi është përdorur në shtëpi për të pastruar dhe dezinfektuar. Është njëkohësisht i lirë dhe efektiv në pastrimin dhe vrasjen e baktereve, prandaj është një produkt kaq i rëndësishëm që të ketë në dorë. Spërkatësit dezinfektantë janë gjithashtu efektivë kur përdoren në të gjithë shtëpinë. Ky lloj i dezinfektantit mund të spërkatet në ajër ose direkt në një sipërfaqe për të eleminuar mikrobet dhe bakteret e dëmshme.

Spërkatësit dezinfektantë janë të shpejtë dhe të përshtatshëm pasi nuk kërkojnë mjete përgatitore ose aplikimi dhe fillojnë të punojnë në kohën kur bien në kontakt me ajrin ose sipërfaqen.

Mbani shtëpinë tuaj të pastër dhe familjen tuaj të mbrojtur nga mikrobet e dëmshme me pastrues dezinfektantë nga Karma.al. Dhe për të bërë një pastrim të plotë, mos harroni të merrni mjete pastrimi të tilla si lecka profesionale dhe kova. Në Karma.al kemi gjithçka që ju nevojitet për të hequr listën tuaj të detyrave të pastrimit.

Llojet e Produkteve Të Sterilizimit, Antiseptikëve Dhe Dezinfektantë

Produktet e sterilizimit, antiseptikët dhe dezinfektantët përdoren gjatë kryerjes së testeve invazive, procedurave kirurgjikale, pastrimit të instrumenteve, pajisjeve dhe ambienteve, pastrimin e rrobave spitalore, pastrimin e sipërfaqeve, vrasjen e mikrobeve të pranishme në duar, etj. Ato vijnë në forma të ndryshme dhe përbërje kimike. bazuar në aplikim.

Dezinfektantë Duarsh

Një pastrues dore siguron dezinfektim të shpejtë nga një spektër i gjerë mikrobesh të pranishëm në lëkurë.

Zgjidhja Paraprake Kirurgjikale Dhe Antiseptikët

Këta janë agjentë antiseptikë për të zvogëluar mikrobet e pranishme në vendin e prerjes para prerjes. Këto mund të përmbajnë alkool, jod povidin, triklosan dhe klorheksidinë.

Detergjentë Dhe Dezinfektantë Instrumentesh Dhe Pajisjesh

Këto detergjentë dhe dezinfektantë përdoren për të dezinfektuar pajisjet dhe instrumentet. Ata mund të jenë të përbërë nga Glutaraldehyde, Propanol, OPA, dhe enzimat proteolitike.

Dezinfektantë Rreshtues

Dezinfektantët e lirit përdoren për të dezinfektuar teshat (çarçafët) e përdorur të spitalit.

Pastrim Kirurgjik / Larje Dore

Këto produkte përdoren nga ekipi operativ përpara procedurave intraoperative për eliminimin e florës kalimtare dhe frenimin e rritjes së mikrobeve.

Dezinfektant Sipërfaqësor Dhe Mjedisor

Këto përdoren për të pastruar rutinën sipërfaqet në përbërjet e kujdesit shëndetësor dhe kanë veprimtari të spektrit të gjerë kundër baktereve dhe eliminojnë mikrobet e tjera.

Tabaka Sterilizimi

Këto tabaka janë krijuar për të mbrojtur instrumentet gjatë sterilizimit dhe ruajtjes.

Treguesit Dhe Shiritat e Sterilizimit

Treguesit dhe shiritat e sterilizimit përdoren për monitorim dhe etiketim të besueshëm gjatë procedurave të ndryshme të sterilizimit.

Paketimi i Sterilizimit

Këto janë letër me gradë të lartë mjekësore me mbështetje plastike prej polipropileni.

Makineri Fogger

Këto makina përdoren në spitale për tymosje në vend të tymosësve dhe janë shumë të efektshme për qëllime higjienike.

Nënkategoritë Me Dezinfektantë Mjekësorë

Aksesorë Për Dezinfektim

Aksesorë Për Dezinfektimin e Sipërfaqeve Dhe Instrumenteve

Aksesorët tanë të dezinfektimit përbëhen nga enë dhe furça për dezinfektimin e instrumenteve, si dhe shpërndarës të panumërt dhe pompat e dozimit për kontejnerët dezinfektantë, përveç aksesorëve të tjerë të dezinfektimit si hapëse kutie apo kana matës.

Pompat e Dozimit

Ndihmat e Dozimit Për Sapunët, Dezinfektantët Dhe Pastruesit

Pompat e dozimit shpesh përdoren nëpër fusha mjekësore për të shpërndarë dezinfektantë higjienikisht, për të larë locione dhe lëngje të tjera nga shishet dhe bombolat pa pikuar. Këto ndihma praktike të dozimit janë të ripërdorshme dhe të disponueshme nga të gjitha markat kryesore, të tilla si B.Braun, Schülke dhe Bode.

Dezinfektimi i Pecetave

Dezinfektimi i pecetave është i zbatueshëm botërisht në fushën mjekësore. Këto peceta pastrimi janë më të përshtatshme për dezinfektimin e shpejtë të sipërfaqes. Paketimi kompakt i bën pecetat një artikull të ndjeshëm për t’u përfshirë si një nga artikujt e higjienës të marrë në thirrjet shtëpiake.

Dezinfektant të Lëkurës

Antiseptik Për Dezinfektimin Profesional të Lëkurës

Dezinfektantët e lëkurës sigurojnë ulje efektive të mikrobeve në zonën e trajtuar, d.m.th., para se të merrni gjak nga një pacient ose para një injeksioni vaksine. Nga Praxisdienst, ju mund të blini antiseptikun e duhur për dezinfektimin profesional të lëkurës në kirurgji, teatër operativ dhe spital.

Dezinfektantë Për Sipërfaqe

Dezinfektantë Sipërfaqësor Për Praktikën, Laboratorin Dhe Spitalin

Dezinfektantët sipërfaqësorë për një pastrim të kujdesshëm dhe dezinfektim të spërkatjes parandalojnë në mënyrë efektive transmetimin e mikrobeve në objektet mjekësore. Këtu, ju do të gjeni dezinfektantë dhe përqendrime të gatshme sipërfaqësore për pastrim në praktikën e përgjithshme, spitalin dhe laboratorin.

Pastrues Duarsh

Gjithçka Që Ju Nevojitet Për Dezinfektimin e Duarve

Në dyqanin tonë online, ju do të gjeni një shumëllojshmëri të madhe të dezinfektantëve për dezinfektimin kirurgjik dhe higjienik të duarve për t’u përdorur në praktikat mjekësore, spitalet, sallat e operacionit dhe laboratorët.

Dezinfektimi i Instrumentit

Dezinfektantët e Instrumenteve

Dezinfektimi i instrumenteve shërben në përpunimin e instrumenteve mjekësore të ripërdorshme dhe siguron rritjen e sigurisë së pacientit përmes zvogëlimit efektiv të mikrobeve. Në dyqanin tonë online, ju mund të blini dezinfektantë instrumentesh me çmime fantastike.

Barna Për Dezinfektim

Disponuesit e dezinfektimit sigurojnë shpërndarjen e thjeshtë dhe higjienike të mjeteve pastruese të duarve në objektet mjekësore. Në këtë kategori, ju do të gjeni një zgjedhje të gjerë të shpërndarësve të levave dhe dispenzuesve dezinfektues pa prekje për operacionet, spitalet ose objektet e kujdesit shëndetësor me çmime të volitshme.

Detergjent Dezinfektues 

Detergjentë të Veçantë Për Dezinfektimin e Rrobave

Dezinfektanti si detergjent kombinon larjen standarde të rrobave me dezinfektimin kimi-termik. Në dyqanin tonë online, ju do të gjeni dezinfektant si detergjent për dezinfektimin e rrobave në kirurgji, spital, laborator ose njësi kirurgjikale.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

Cili është dezinfektanti më i fuqishëm?

  • Formaldehidi.
  • Glutaraldehid.
  • 3Orto-ftalaldehid.
  • Peroksid hidrogjeni.
  • Acidi peracetik.
  • Kombinimi i peroksidit të hidrogjenit / acidit peracetik.

Çfarë përdorin spitalet për të dezinfektuar?

Dezinfektimi i rreptë zvogëlon rrezikun e infeksioneve të shoqëruara nga kujdesi shëndetësor (HAI). Aktualisht, ekzistojnë pesë kimikate kryesore të regjistruara në EPA që spitalet përdorin për dezinfektantë: Amoniumi Kuaternar, Hipokloriti, Peroksidi i Hidrogjenit të Shpejtuar, Fenolikët dhe Acidi Peracetik.

A është peroksidi i hidrogjenit një dezinfektant?

Peroksidi i hidrogjenit shpesh përdoret për të pastruar plagët e lëkurës dhe për të parandaluar infeksionin nga prerjet e vogla dhe copëzat. Si pastrues shtëpiak, është gjithashtu një dezinfektues efektiv që do të vrasë viruse, baktere dhe mikrobe të tjera, sipas Qendrave për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve (CDC).

Çfarë të përdorni në vend të zbardhuesit për të dezinfektuar?

Alternativat për zbardhues që janë të regjistruara në EPA janë përgjithësisht të grupuara si përbërje kuaternare të amonit (“quats”), pastrues me bazë jodi, pastrues anionikë acid (acid peracetic) dhe sanitizues të peroksidit të hidrogjenit. Pastruesit dhe dezinfektantët përveç zbardhuesit kanë përfitime si dhe kufizime.

A është alkooli një dezinfektant?

Meqenëse alkooli është i ndezshëm, kufizoni përdorimin e tij si një dezinfektant sipërfaqësor në sipërfaqe të vogla dhe përdorni atë vetëm në hapësira të ajrosura mirë. Përdorimi i zgjatur dhe i përsëritur i alkoolit si një dezinfektant gjithashtu mund të shkaktojë njollë, ënjtje, forcim dhe plasaritje të gomës dhe plastikës së caktuar.