Extender & Antenna Wireless në Shitje – Bli Online

Një Extender dhe një Antenna Wireless është një pajisje mjaft e përdorur dhe mbi të gjitha mjaft efikase kur bëhet fjalë për shtimin e rrezes së wirelessit në ambjentin ku ju ndodheni. Zakonisht përdoret nëpër zyra në kushte shtëpiake dhe gjithashtu janë mjaft të kërkuara nga biznese të ndryshme.

Extender & Antenna Wireless në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Sinjali i dobët ndikon në gjithçka. Kur është duke punuar, për këdo është biznes dhe përfitim si zakonisht. Por kur nuk është duke punuar – lehtësisht mund të themi që shndërrohet një grumbull zhgënjimesh që ndërhyjnë tashmë në jetën tuaj të përditshme. Por sigurisht asnjë nga ne nuk do që probleme të tilla të shpeshta të ndikojnë në jetën tonë, mbi te gjitha kur jemi në marrëdhenie pune nga shtëpia ose në biznesin ku ne operojmë.

WiFi i thjeshtë ofron zgjidhje përforcuese të sinjaleve për të përmirësuar sinjalet tuaja të brendshme WiFi, celulare, hotspot dhe të tjera. Nga zonat e shumta të Shqipërisë rurale te ndërtesat moderne shumëkatëshe në bregdet, ne kemi ofruar zgjidhje të thjeshta dhe të fuqishme.

Rrjeti juaj ekzistues me wireless tani mund të arrijë në ato zona me sinjal të ulët ku ju mund jeni duke përfshirë shtëpinë tuaj ose zyrën e vogël modeste me serinë e zgjeruesve me wireless të Karma. al. Siguroni lidhje më të besueshme me wireless duke rritur sinjalet pa tel më tej, dhe gjithashtu merrni lidhje wireless më të shpejta. Përfshini një Wi-Fi të dytë për një përvojë më të fuqishme dhe të fortë wireless-i.

Përshkrimi i një Extender & Antenna Wireless

Mbulimi i plotë i sinjalit, shpejtësia e lartë dhe zgjerimi i qëndrueshëm i sinjalit.

Rele-ja është 164 metra larg dhe ka një mbulim sinjali 360 gradë, e përshtatshme për shtëpi dhe zyrë, thuajini jo zonave të shkretë pa sinjal.

Mbështetje për zgjerimin e sinjalit në çdo pajisje, 4 antena të jashtme mund të rrisin shumë sinjalin e wireless-it, për t’ju siguruar një rrjet pa tel të besueshëm dhe të qëndrueshëm.

A jeni akoma në ankth ose duke luajtur lojëra dhe duke parë TV dhe filma gjithmonë keni humbje interneti?

A jeni ende i shqetësuar se telefonat celularë, kompjuterët dhe iPad-et nuk mund të lidhen me internetin në të njëjtën kohë?

Shijoni Wi-Fi me Super Shpejtësi të Lartë Kudo dhe Thuajini Lamtumirë Qorrsokakut

WiFi Extender: rrit diapazonin dhe shpejtësinë e rrjetit tuaj ekzistues – duke dhënë WiFi deri në 300Mbps.

Antenat e jashtme sigurojnë mbulim më të mirë WiFi dhe shpejtësi më të lartë, ndërsa dizajni i përshtatshëm i prizës së murit kursen hapësirë.

Ai punon me çdo router standard WiFi dhe është ideal për transmetimin e videove dhe lojërave.

Merrni lidhjen që ju nevojitet për iPad, smartphonë, laptopë dhe më shumë.

Dizajni Unik

Ky përsëritës WiFi është i vogël dhe i lëvizshëm, dizajni i përshtatshëm i prizës së murit kursen hapësirë të përshtatshme për përdorim në shtëpi dhe gjatë udhëtimeve.

Me një dizajn të shkëlqyer të shpërndarjes së nxehtësisë në të dy anët, do të ftohë zgjatuesin ndërsa është duke punuar, duke përmirësuar jetëgjatësinë e tij dhe stabilitetin e WiFi.

Përforcuesi WiFi ka dy porta Ethernet për lidhje me tela. Është në përputhje me të gjitha pajisjet me Wi-Fi dhe çdo router ose portë standarde.

Specifikimet:

  • Pesha: 109g
  • Ngjyra e produktit: E bardhë
  • Karakteristikat: 4 Antena
  • Shkalla e sinjalit: 2.4GHz, 300Mbps
  • Përmasat: 7,17 * 2,44 * 1,22 inç
  • Kërkesat e energjisë: 110V-230V 50/60 Hz
  • Modulitetet e punës: Router wireless, Përsëritës, AP, WISP dhe moduliteti i punës së klientit.

Çfarë Është një Extender me Antennë me Wireless?

Zgjeruesit e gamës WiFi, të quajtur gjithashtu përsëritës WiFi dhe nxitës WiFi, vijnë në të gjitha llojet e formave dhe madhësive, por ato zakonisht futen direkt në një prizë elektrike, gjë që e bën instalimin e tyre jashtëzakonisht të thjeshtë.

Ata punojnë në mënyrë të ngjashme me routerët tradicionalë WiFi përveç pjesës që nuk lidhen në internet me një tel, por me një antenë tjetër WiFi. Me fjalë të tjera, zgjatuesit WiFi kanë një antenë: një antenë merr sinjalin tuaj ekzistues WiFi dhe ia dorëzon zgjatuesit për përforcim.

Sinjali i amplifikuar më pas transmetohet nga antena tjetër, duke dyfishuar potencialisht madhësinë e zonës së mbuluar të rrjetit tuaj WiFi.

A Kam Nevojë Për Një Extender & Antenna Wireless?

Nëse routeri juaj ekzistues WiFi nuk është në gjendje të mbulojë të gjithë shtëpinë tuaj me një sinjal të fortë WiFi, atëherë ka shumë të ngjarë të keni nevojë për një zgjatues të intervalit WiFi.

Për ta ditur me siguri, ne rekomandojmë fuqimisht NetSpot. Ky mjet softuer profesional, por i lehtë për t’u përdorur për vlerësimin, skanimin dhe sondazhet e rrjetit pa tel, ekzekutohet në macOS dhe Windows dhe mbështet rrjetet pa tela 802.11ac, 802.11n, 802.11a, 802.11b dhe 802.11g.

NetSpot ju jep dy mundësi se si mund të zbuloni nëse keni nevojë për një zgjatues wireless. Opsioni i parë është Mënyra e Zbulimit, e cila mbledh çdo detaj në lidhje me rrjetet WiFi përreth dhe paraqet të dhënat pa tel si një tryezë interaktive.

Opsioni i dytë është Survey Mode, i cili vizualizon informacione të hollësishme mbi rrjetet pa tela të anketuara në një hartë. Së bashku, këto dy mënyra të fuqishme të analizës WiFi janë të mjaftueshme për të zbuluar të gjitha arsyet e zakonshme për ngadalësimet e WiFi.

Ne ju rekomandojmë që të filloni duke kryer një studim të faqes WiFi. Falë mjetit të saj të integruar për krijimin e hartave dhe ndërfaqes miqësore për përdoruesit, NetSpot e bën të gjithë procesin e studimit WiFi të arritshëm edhe për përdoruesit pa ndonjë njohuri ekspertësh.

Një studim i faqes WiFi duhet të tregojë se cilat pjesë të shtëpisë tuaj mund të përdorin një nxitje të sinjalit dhe atëherë ju thjesht mund të përcaktoni nëse një zgjerues i intervalit pa tel është mjeti më i mirë për punën bazuar në atë që është në dispozicion në treg.

Si të Zgjidhni Një Extender & Antenna Wireless?

Le të shohim disa pika themelore që duhen marrë parasysh kur zgjedhni WiFi Extender të duhur për të punuar me Routerin tuaj.

Frekuenca

Mbështetje e vetme 2.4GHz ose Dual Band 2.4GHz dhe 5GHz. Shumica e shtrirësve të diapazonit WiFi punojnë në spektrin e vetëm të frekuencës 2.4GHz. Zgjatuesit më të shtrenjtë WiFi mbështesin si 2.4GHz ashtu edhe 5GHz. Ju mund të zgjidhni të kurseni disa para duke shkuar në një bandë të vetme. Nëse router-i juaj mbështet Dual Band dhe dëshironi të përfitoni nga kjo, atëherë zgjatuesi më i shtrenjtë i brezit të dyfishtë mund të jetë për ju.

Përputhshmëria e Standardeve

Në përputhje me IEEE 802.11 a / b / g / n oseIEEE 802.11 b / g / n oseIEEE 802.11 a / b / g / n / ac. Përputhshmëria e standardeve është disi e lidhur me frekuencën dhe sa i vjetër është routeri juaj. Gjëja më e lehtë është të shikoni specifikimet e routerit tuaj dhe të kontrolloni standardet që ai mbështet. Nëse keni dyshime, zgjidhni një zgjatues universal që punon me çdo router 802.11 a / b / n / ac. Përputhshmëria është thelbësore për të siguruar integrim më të mirë midis routerit tuaj dhe zgjeruesit të intervalit.

Profili

Bazuar në desktop ose Plug, pa antenë të jashtme, antenë të dyfishtë ose më shumë, këto janë disa nga konsideratat në lidhje me pamjen fizike të pajisjes. Zgjatuesi i intervalit WiFi i mbështetur në mur kërkon hapësirën më të vogël pasi gjithçka që ju nevojitet është një fole falas në mur. Zgjatuesit më të përparuar WiFi janë krijuar për desktop. Në shumë mënyra, duket si një router tjetër me antena të jashtme ose antena të integruara. Vendoseni në një sipërfaqe të sheshtë duke zënë pak më shumë hapësirë.

Siguria

mund të themi me siguri se zgjeruesit e tanishëm të diapazonit mbështesin protokollin e sigurisë WPA2-PSK, një nga nivelet më të larta të sigurisë në dispozicion të përdoruesve të shtëpisë. Sidoqoftë, gjithmonë ia vlen të kontrolloni vetëm për t’u siguruar që të mbani rrjetin tuaj të sigurt dhe të sigurt. Për t’ju ndihmuar të zgjidhni një zgjatues pa tel nga i cili mund të vareni, ne kemi zgjedhur 3 zgjatuesit më të mirë WiFi të këtij viti.

  • NETGEAR Nighthawk X4 AC2200 WiFi Range Extender (EX7300)
  • Linksys RE6500 Wi-Fi Range Extender (AC1200)
  • TP-Link AC1200 RE305

Extender me Wi-Fi që Lidhet me Shumë Pajisje

Siç sugjeron vetë emri, përshpejtuesit me shumë pajisje përmirësojnë lidhjen, më pas e ndajnë atë me cilëndo vegël me Wi-Fi me të cilën ju po udhëtoni. Ata punojnë në disa mënyra të ndryshme, por zakonisht kanë një seksion administratori të bazuar në shfletues ku mund të zgjidhni midis të gjitha rrjeteve që pajisja mund të shohë dhe të siguroni detajet e hyrjes.

Pajisja pastaj ritransmeton atë rrjet, ose me të njëjtin emër ose një tjetër që jepni dhe ju lidhni pajisjet tuaja të tjera me të. Është një proces mjaft i drejtpërdrejtë, veçanërisht pasi ta keni bërë një ose dy herë.

Meqenëse këta nxitës nuk janë të lidhur në një kompjuter portativ, ata kanë nevojë për burimin e tyre të energjisë. Disa kanë një bateri të brendshme, ndërsa disa futen në mur ose në një prizë aksesori 12v. Ata janë më të mëdhenj dhe më të rëndë se versionet e bazuara në laptop, por kanë më shumë karakteristika dhe fleksibilitet si rezultat.