Aksesorë të Tjerë të Jashtëm në Shitje – Bli Online

Aksesorët e tjerë të jashtëm për makina mund të përmirësojnë pamjen e automjetit tuaj, por ato janë thelbësore dhe funksionale, në varësi të nevojave tuaja gjithashtu.

Aksesorë të Tjerë për Jashtëm për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Transportuesit, raftet dhe mbulesat mbrojnë automjetin tuaj nga heqja dhe gërvishtjet nga biçikletat, rreshqitja dhe bagazhet. Aksesorë të tjerë, të tilla si goditje, lejojnë që automjeti juaj të bëjë një detyrë të dyfishtë duke tërhequr gjithçka, nga varka te deri tek kampimi.

Zgjedhja e duhur e aksesorëve të stilit të jashtëm të makinës për makinën tuaj fillon me përcaktimin e sasisë së modifikimit që dëshironi në makinën tuaj. Kur bëhet fjalë për Aksesorët Chrome, nëse nuk keni ndonjë përvojë me pajisje shtesë të kromuara, mund të filloni me një lloj pajisje më pak të komplikuar të kromit. Llak kromi ju lejon të zbukuroni zona të vogla të automjetit tuaj pa pasur nevojë të shqetësoheni për riinstalimin e pjesëve të rëndësishme.

Nëse jeni të kënaqur me projekte të vogla DIY, mund të zëvendësoni dorezat e derës ose mbulesat e pasqyrave të makinës suaj me pjesë të kromuara që tingëllojnë si një fillim i mirë për ju. Edhe nëse nuk keni shumë përvojë në aksesorët e automobilave, mund të merrni ndihmë edhe nga mekaniku juaj lokal.

Llojet e aksesorëve të tjerë të jashtëm

Menaxhimi i ngarkesave

 • Raftet e çatisë: Kërkoni një raft modular me shumë qëllime dhe me profil të ulët që ju lejon të merrni me shume bagazh për përdorime të ndryshme. Raftet alumini janë më të lehta se çeliku, dhe të dyja janë të qëndrueshme.
 • Transportuesit e ngarkesave: Transportuesit ngjiten ose ulen në majë të rafteve. Zgjidhni midis çantave të lehta, të papërshkueshme nga uji ose dërrasave të forta aerodinamike. Çantat ju lejojnë të mbani objekte në formë të çuditshme, dhe ato palosen dhe behen të sheshta kur keni nevojë t’i ruani ato. Transportuesit e fortë vijnë në gjatësi dhe lartësi të ndryshme. 
 • Kordona dhe rripa: Ju kurrë nuk mund të keni shumë rripa të modifikueshem dhe kordona për të mbajtur të mbajtura sendet në raftin tuaj. Instalojini me, për të shmangur dëmtimet nëse kthehen përsëri kur jeni duke e paketuar makinën.
 • Kuti veglash për kamionë: Një kuti veglash për kamionë që është e qëndrueshme ndaj motit me një kapak çeliku të përforcuar mbron ingranazhin tuaj nga elementet dhe mund të pengojë vjedhjen.

Aksesorë për shtratin e kamionit dhe prapakolpin

 • Zgjatësit e shtatit: Shtoni deri në dy metra në pjesën e prapme të shtatit tuaj të kamionit me një zgjatues në mënyrë që të jeni në gjendje të transportoni ngarkesa shumë të gjata dhe të mëdha.
 • Veshje te jashtme: Për të mbrojtur kamionin tuaj të ri ose për të zëvendësuar astarin e kamionit tuaj të vjetër, zgjidhni një nga produktet tona. Veshjet instalohen dhe hiqen lehtë. Opsionet e spërkatjes nuk do të rrëshqasin ose tronditen rreth e rrotull, dhe ato ofrojnë strukturë te mahnitshme sipërfaqet pa gunga. 
 • Tendat e kamionëve: Tendat e kamionëve janë të destinuara për kamping dhe në mënyrë tipike përshtaten dy të rritur me madhësi mesatare. Tendat më të larta të kamionëve ju lejojnë të pershtateni shumë më lehtë. Shikoni për një tendë me qepje të palosura, qepje të dyfishtë dhe skajet e dyshemesë që janë ngritur pak nga shtrati i kamionit, gjë që minimizon defektet dhe hyrjen e ujit.
 • Raftet: Raftet e rënda montohen në majë të shtratit të kamionit dhe / ose shinave dhe trefishojnë hapësirën tuaj duke mbrojtur xhamin e pasmë të makines.

Bora dhe aksesorët e sigurisë

 • Rezerva karburanti: Eshtë gjithmonë një ide e mirë të mbani një rezerve krejt të re karburanti për raste urgjence me sabrator bosh. Pasi të keni përdorur rezerven, blini një tjetër të ri dhe ruajeni atë të përdorur në makinën tuaj për arsye sigurie.
 • Kone plastike: Konet e trafikut ju vijnë në ndihmë kur jeni bllokuar në anë të rrugës sepse ata paralajmërojnë shoferët e tjerë që të largohen. Kërkoni kone me pjesë reflektuese për përdorim gjatë natës. Konet e palosshme janë të lehta për tu mbajtur në bagazhin tuaj.
 • Sinjalet e urgjences: Nëse e gjeni veten në një rast urgjence në një zonë të largët, përdorni shpërthime për të sinjalizuar vendndodhjen tuaj për të tjerët.  Llambat LED ndezëse do qëndrojnë të ndezura për orë të tëra, dhe shumë prej tyre qëndrojnë në pjesën e jashtme të makinës tuaj përmes një baze magnetike.
 • Batanije ngrohëse: batanijet futen në daljen e çakmakut 12 volt të makinës suaj për t’ju ngrohur në temperatura të ftohta. Shikoni për kordonë tepër të gjatë në mënyrë që batanija të arrijë në sediljen e pasme të automjetit tuaj.
 • Paketat e bllokimit: Nëse ju ose shoferi juaj i ri jeni te prirur të lini çelësa në makinë, një çantë bllokimi ndihmon, duke eliminuar nevojën për të thirrur departamentin e zjarrfikësve ose për të thirrur një ekspert per hapjen e deres. 
 • Komplete urgjence: Për me shume qetesi, një çantë urgjence udhëtimesh vjen në një kuti të qëndrueshme dhe përfshin artikuj si kabllo përforcues, elektrik dore, një çantë e ndihmës së parë, kone, një rrip tërheqës, doreza, banderola dhe më shumë. 

Aksesorë të tjerë

 • Mbulesat e automjeteve: Zgjidhni një mbulesë në varësi të faktit nëse po e mbani makinën brenda ose jashtë. Mbroni makinën tuaj në ambiente të mbyllura nga pluhuri, mjete dhe kafshët që zvarriten brenda. Mbulesat e brendshme janë më pak te dendura sesa mbulesat e jashtme, të cilat janë hermetike për të mbajtur jashtë motin së bashku me demtimet e tejra. Matni automjetin tuaj përpara se të blini një mbulesë, ose blini një të krijuar posaçërisht për markën dhe modelin tuaj.
 • Mbulesat dhe kornizat e targave: Perditesoni mbulesën ose targen tuaj për të permiresuar pamjen e makinës suaj. Kornizat vijnë në modele të shumta, të tilla si pasqyrë e lëmuar, me shkelqim, perla te zeza dhe te pluhezuara me ngjyre te zeze.
 • Koleksioni per erresimin e xhamave: Ky koleksion mban brendësinë e makinës tuaj të freskët në ditë të nxehta dhe të thata. Ato janë të lehta për tu instaluar me ane te shiritit automatik të veçantë.

Përfitimet e Pasjes së Aksesorëve Automatik

Ka shumë përfitime për të pasur pajisje makine me vete. Këtu janë disa për të cilat ju tashmë mund të dini.

 • Aksesorët e makinës i japin automjetit tuaj një pamje ndryshe, me te vecante, dhe i rrisin vleren.
 • Disa pajisje makine ndihmojnë gjithashtu në mbrojtjen e automjetit tuaj nga konsumimi. Për shembull, kur merrni mbulesa të sediljeve të makinës ju po mbroni vendet nga dielli dhe veshjet e trupit.
 • Me aksesorët e makinës, automjeti mund të mirëmbahet mirë dhe të përmirësojë performancën.