Kroskot/ Tapiceri në Shitje – Bli Online

Lëkura cilësore e tapicerive automatike është e vështirë të gjendet! Ne jemi krenarë që ofrojmë kroskot/ tapiceri të shumë llojeve të ndryshme të lëkurës që plotësojnë ose tejkalojnë standardet e qëndrueshmërisë së ngjyrave (rezistenca UV) për përdorim të brendshëm automatik të automjeteve.

Kroskot & Tapiceri në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Linja jonë Essentials është shumë e qëndrueshme ndërsa është e butë dhe elastike. Market Street është një lëkurë më e butë që është e preferuara për klientët tanë të makinave klasike për ndjesinë e butë të lëmuar dhe ngjyrën e pasur me pak shkëlqim. Urban është një lëkurë me peshë më të rëndë me shumë drithëra që është ekstra luksoze dhe e pasur. Për projekte (veçanërisht kamionë) që kërkojnë të bëjnë një deklaratë plot stil, provoni lëkurët tona fantastike me performancë të lartë në linjën Dakota. 

Sidoqoftë, për brëndësinë e automjetit që marrin përdorim të kufizuar, pothuajse të gjithë lëkurat tona janë mundësi të shkëlqyera! Mos harroni, ne jemi gjithmonë të lumtur t’ju ndihmojmë në gjetjen e lëkurës për pjesën e brëndshme të makinës dhe gjithashtu në përcaktimin se sa lëkurë të blini për projektin tuaj. Mos hezitoni të pyesni për çfarëdolloj nevoje ose pikëpyetje të keni në kokën tuaj!

Shënim i veçantë: Këto janë lëkure tapicerie automobilistike jo lëkure origjinale (OEM) automobilistike nga prodhuesi i makinës. Kur zgjidhni një ngjyrë, mos harroni se ngjyrat e errëta kanë rezistencë më të lartë ndaj rrezeve UV dhe mund të preferohen për automjete të përdorimit të përditshëm.

Projektim i Brendshëm i Automjetit me Kroskot & Tapiceri të Re

Nëse jeni duke kërkuar për një rregullim të personalizuar, që kryhet në një standard të saktë, mos kërkoni më tej. Në Karma.al, çdo dizajn i brendshëm i automjeteve me porosi trajtohet me vëmendje në detaje. Secili është përshtatur individualisht për të përmbushur kërkesat unike të klientit. Ne kemi përfunduar projekte me porosi për klientët në Shqipëro dhe për vëndet ndërkombëtare.

Ne përdorim një gamë të plotë të materialeve specialë të cilësisë më të lartë. Kjo përfshin lëkurë, Alcantara, vinyl dhe material rrobe që janë në dispozicion në një gamë të gjerë të teksteve dhe ngjyrave. Materialet që ne përdorim janë zhvilluar në mënyrë rigoroze për industrinë e automobilave. Ato janë testuar dhe çertifikuar për të përmbushur standardet e sakta të performancës dhe sigurisë. Ne mund të modelojmë nga një model aksionesh ose të përshtatim dhe të riformojmë vendet për t’iu përshtatur kërkesave tuaja. Kjo gjithashtu mund të përfshijë stampime dhe qëndisje, gdhendje me lazer, dhe qepje CNC.

Opsione të Personalizuara për Pjesën e Brëndshme të Automjetit

Lëkura

Duke përdorur vetëm lëkurën me cilësi më të mirë, ju mund të garantoni cilësi të përsosur në strukturë, formë dhe ngjyrë.

Alcantara

Ky material i bërë nga njeriu me ndjesinë e kamoshit është materiali i zgjedhur për shumë prodhues kryesorë të makinave. Përfshinë Audi, Porsche, BMW dhe Lamborghini.

Stampim / Qëndisje

Këto prekje në përfundim të puës mund të shtohen për të arritur pamjen e dëshiruar. Ose për të përfunduar atë proces të vërtetë të personalizimit.

Përfundimet

Përjetoni kreativitetin dhe zgjidhni kombinimin tuaj të dëshiruar nga një larmi materialesh me cilësi të lartë.

Çfarë Është një Tapiceri Automatike?

Shumë njerëz mund të supozojnë se tapiceri për makinën i referohet në mënyrë rigoroze sediljeve brenda automjetit, por kjo nuk e përkufizon atë mjaftueshëm. Riparimet e tapicerive mund të zbatohen në shumë përbërës të brendshëm të një makine.

Disa shembuj të artikujve që një tapiceri ose makinë prerëse automobilistike mund të jetë në gjendje të riparojë, zëvendësojë ose personalizojë përfshijnë:

Tapete të brëndshëm

Përveç tapetit, ju do të gjeni në dyshemenë e shumicës së makinave të pasagjerëve dhe kamionëve, zakonisht mund të gjeni një sasi të mjaftueshme tapeti dhe pëlhure tjetër edhe në bagazh. Tapeti automobilistik është projektuar të jetë jashtëzakonisht i qëndrueshëm dhe rezistent ndaj njollave, por materiali mund të konsumohet ose dëmtohet me konsum të rregullt.

Sediljet

Shumica e pronarëve të automjeteve mbase shpesh i lidhin veshjet e automobilave me sediljet. Në varësi të pëlhurës, përfshirë pëlhurën, vinilin ose lëkurën, mirëmbajtja, kujdesi  dhe riparimi do të ndryshojë.

Shtresa e tavanit të makinës

Shtresa e tavanit të makinës në një makinë është materiali prej pëlhure që mbulon tavanin, por mund të përfshijë gjithashtu korniza mbështetëse të mbuluar me pëlhurë. Është veçanërisht e zakonshme të gjesh shtresë tavani të ulur, të valëzuar ose të lirshme në automjetet e vjetra.

Kroskoti

Ndërsa jo çdo tapiceri automatike do të bëjë riparime në kroskot, kështu që mund të jetë në gjendje të bëjë riparime ose të mbulojë dëmtimin e kësaj pjese më të dukshme të pjesës së brendshme të një automjeti.

Paneli i dyerve të makinës

Dyert dhe panelet e dyerve të brendshme marrin shumë përdorim dhe shpesh marrin më shumë abuzime sesa tiparet e tjera të tapicerive, kështu që nuk është e pazakontë që pëlhura ose materialet e tjera që i mbulojnë ato nga dëmtimi.

Çfarë Bëjnë Ekzaktësisht Tapicierët te Makinat?

Zëvendësimin e tapicerive

Kur sedilja, tapeti ose zbukurimi i brendshëm i një automjeti është përtej zëvendësimit ose kur një klient dëshiron një fasadë të brendshme të re, për një makinë me porosi, për shembull, një tapicier i talentuar i automjeteve mund të zëvendësojë të gjithë tapicerinë e një automjeti. Në rastet kur vetëm një përbërës ose pjesë e tapicerisë së automjetit po zëvendësohet, të tilla si një vend i dëmtuar, një punë efektive e zëvendësimit të tapicerisë automatike kërkon që materiali i ri të përputhet me materialin ekzistues sa më afër që të jetë e mundur.

Riparimin e tapicerive

Nëse dëmtimi i tapicerisë të një automjeti nuk është shumë i rëndësishëm ose i përhapur, tapiceritë me përvojë mund të riparojnë dëmtime të vogla si djegie, shqyerje dhe lot për një gamë të gjerë tapicerish si mbulesa sediljesh dhe tituj dhe materiale duke përfshirë vinil, plastikë, lëkurë, pëlhurë, dhe tapet.

Restaurimin e tapicerive

Për pronarët e makinave të vjetra ose klasike që dëshirojnë të ruajnë pajisjet origjinale të automjeteve të tyre, zëvendësimi i tapicerive të vjetra me të reja nuk është gjithmonë një mundësi. Një tapicier me përvojë në veshjen e automjeteve klasike dhe të vjetra mund të jetë në gjendje të ruajë dhe përmirësojë atë tapiceri, duke e bërë atë të duket përsëri si e re.

Tapiceri me porosi

Për të arritur një pamje me të vërtetë të personalizuar për automjetin tuaj, një nga opsionet më efektive është instalimi i tapicerive me porosi. Nga qëndisjet me porosi te lëkurat ekzotike, një tapiceri për automjete për klientët ose një specialist i pjesës së brendshme të makinës mund të ofrojë dizajne unike dhe individualitet për çdo udhëtim.

Riparimin dhe zëvendësimin e pjesëve të sipërme të konvertueshme dhe mbulesave të çatisë prej pëlhure

Megjithëse vinili ose kanavaca e rëndë që përfshin majat më të konvertueshme ose mbulesat e çatisë prej pëlhure është projektuar të jetë i papërshkueshëm nga uji, i qëndrueshëm dhe me jetëgjatësi, me kalimin e kohës elementët mund të bëjnë dëmin e tyre. Një tapicier automatik që ofron shërbime të konvertueshme dhe çati prej pëlhure mund të riparojë ose të zëvendësojë këto karakteristika.

Tapiceri për mjetet detare dhe varkat

Megjithëse premisa themelore e tapicerive të anijeve është e njëjtë me automjetet, tapiceritë detare mund të kërkojnë një specialist. Për shkak se kabinat dhe ambientet e brendshme të kabinave, dhe pjesët e sipërme të biminit ose mbulesat e kanavacave, zakonisht janë të ekspozuar ndaj ujit dhe degradimit UV, materialet e shkallës detare që janë më të qëndrueshme, më rezistente ndaj ujit ose të papërshkueshme nga uji dhe rezistente ndaj degradimit UV.