Libra Psikologjik në Shitje – Bli Online

Po kërkoni libra Psikologjik që do t’ju ndihmojnë më mirë të kuptoni peisazhin e paparashikueshëm të mendjes njerëzore? Psikologët kanë hartuar mendjen me përpjekjen e tyre për të kuptuar perceptimin, emocionin, motivimin, romancën dhe marrëdhëniet ndërpersonale.

Libra Psikologjik në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Me prejardhje nga Kina e lashtë, India, Persia, Greqia dhe Egjipti, shkenca ka entuziazmuar shkencëtarë si Frojdi, Jungu, Ferenczi kanë inkurajuar shoqërinë moderne të vlerësojë fëmijërinë tonë, të psikoanalizojë prindërit tanë dhe të mbajë një ditar ëndrrash pranë shtretërve tanë gjatë natës. Ju mund të dëshironi ta shkruani këtë në ditarin tuaj dhe për këtë arsye ne kemi të gjithë librat shkollorë të kolegjit që do t’ju duhen dhe më shumë! Kënaquni të kurseni kohë dhe para ndërkohë që blini libra shkollorë të lirë në Karma.al dhe me ardhjen direkt në derën tuaj. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar për një libër shkollor të përdorur për Hyrje në Psikologji, Psikologji Klinike, Psikologji Anormale, Psikologji Sociale ose Psikologji të Fëmijëve, ka shumë të ngjarë të kemi librin që po kërkoni. Të gjithë librat e përdorur të Psikologjisë janë në gjendje të shkëlqyer!

Leximi është pikëpamja supreme e jetës. Njohuritë e distiluara, të cilat shpesh kërkonin vite për tu mbledhur, mund të konsumohen në vetëm disa orë leximi.

Dhe sa më shumë që dini për psikologjinë sociale dhe sjelljen njerëzore, aq më mirë për secilin nga ju. Leximi i librave të mirë të psikologjisë ju lejon të filloni arsimimin tuaj duke thithur atë që studiuesit, profesorët dhe autorët kaluan vite së bashku.

Nuk mund të mendoj për një mënyrë të vetme më të mirë për të fuqizuar veten me më shumë se kaq.

Cilat Janë Fushat e Ndryshme të Psikologjisë!

Psikologët janë të përfshirë në vlerësimin dhe më pas trajtimin e problemeve të shëndetit mendor. Me rritjen e popullsisë dhe pakësimin e burimeve, konkurrenca për të mbijetuar është bërë më e ashpër. Dhe kjo garë ka qenë një nga shkaqet e stresit i cili përfundimisht çon në shumë çështje psikologjike. Këto çështje, në ditët e sotme, mund të zgjidhen me ndihmën e një këshilltari ose nga dikush që luan një rol terapeutik. Ndonjëherë çështja mund të zgjidhet vetëm duke biseduar, por në një fazë të mëvonshme, sigurohet trajtimi i duhur së bashku me ilaçet medicinale. Shumë njerëz këto ditë janë të përfshirë jo vetëm në kuptimin e temës, por edhe në çuarjen e saj më tej. Shumë i janë përkushtuar punës kërkimore ndër vite.

Librat janë kudo. Bibliotekat e mëdha, të vogla dhe libraritë janë të shpërndara në të gjithë kampuset e kolegjeve dhe qytetet e mëdha. Të gjitha libraritë janë të mbushura me një nga gjërat më të rëndësishme të të gjitha kohërave, me libra. Ata që lexojnë libra i vlerësojnë vendet e shumta për të gjetur libra. Ata që nuk janë adhurues të librave, nuk e kuptojnë se çfarë mund t’i bëjë lexuesit të cilët duan të fiksohen pas librave. Megjithatë, ekziston një arsye për fiksimin e tyre. E dëgjoni gjatë gjithë kohës që duhet të: lexoni çdo ditë.

Megjithëse leximi mund të duket si argëtim i thjeshtë, ai mund të jetë duke ndihmuar trupin dhe mund të jetë duke ndikuar në mendjen tuaj pa e kuptuar madje se çfarë po ndodh. Leximi mund të jetë më i rëndësishëm për këto arsye dhe jo vetëm për njohuri. Për ata që nuk kënaqen me leximin, ju mund t’ja ndryshoni mendimin pasi të dëgjoni për përfitimet. A mundet diçka kaq e lehtë dhe argëtuese si leximi të jetë kaq e dobishme në jetën tuaj? Sigurisht që mundet! Leximi mund të jetë një përfitim mjaft i madh për ju në shumë mënyra të ndryshme – të tilla si mprehja e mendjes, imagjinata dhe aftësitë e të shkruarit. Me kaq shumë përparësi të leximit, duhet të jetë një dukuri e përditshme të lexosh të paktën pak nga librat në bazë të preferencave tuaja.

Llojet e Librave që Posedojmë

 • Roman
 • Magjik & Simbolistë
 • Aventurë & Udhëtime
 • Fantashkencë
 • Autobiografik
 • Komik
 • Mister & Thriller
 • Motivim & Vetëdije
 • Realist
 • Psikologjik
 • Romancë & Pasion
 • Sagë & Histori
 • Dramë

Sete & Koleksione

 • Motivim & Zhvillim
 • Biznes & Para
 • Libra Kuzhine

Libra për Fëmijë & Libra të Tjerë të Përgjithshëm

 • Shokë Vere
 • Libra Shkollor
 • Libra të Rinj
 • Lexime në Shkollë
 • Librat e Festave
 • Librat e Dashurisë
 • Lexime Vere
 • Leximet e Nxehta të Verës

Rëndësia e Leximit të Librave

Leximi është i rëndësishëm sepse zhvillon mendimet tona, na jep njohuri dhe mësime të pafundme duke i mbajtur mendjet tona aktive. Librat mund të mbajnë dhe mbajnë të gjitha llojet e informacionit, histori, mendime dhe ndjenja, ndryshe nga çdo gjë tjetër në këtë botë. Rëndësia e një libri për të na ndihmuar të mësojmë dhe të kuptojmë gjërat nuk mund të nënvlerësohet.

A mund të jenë fjalët, paragrafët dhe historitë e trilluara në mënyrë fantastike aq të mira për ju dhe shëndetin tuaj? Padyshim që mundet, dhe leximi është një formë e përjetshme argëtimi dhe informacioni.

Në fakt, për vite me radhë leximi ishte forma e vetme e argëtimit personal, dhe mbase kjo është arsyeja pse leximi ka qenë në qendër të vëmendjes për një kohë kaq të gjatë. Leximi ka mbijetuar në vite, dhe për fat të mirë, përfitimet kanë mbijetuar së bashku me librat. Pra, le të flasim për disa arsye pse leximi është kaq i rëndësishëm.

Fjalori dhe Zgjerimi i Njohurive

Kur lexoni, mund të hasni në disa fjalë që nuk i kuptoni ose madje nuk i njihni fare. Ky konfuzion mund t’ju çojë të kërkoni fjalën dhe të zbuloni përkufizimin. Fjalorët, si në formë libri, ashtu edhe në formë ebook-u, mund të jenë të dobishëm për kuptimin tuaj të kësaj fjale të re që mund të mos e njihni. Për shkak se nuk e dinit fjalën, për të filluar, akti i kërkimit të përkufizimit ndihmon trurin tuaj të ruajë atë fjalë të re dhe emocionuese. Merrni parasysh se sa larg ka arritur fjalori juaj që kur keni mësuar të lexoni për herë të parë. Tani dini shumë fjalë të reja që tingëllojnë më inteligjente sesa kur keni filluar të lexoni.

Lehtësimi i Stresit dhe Tensionit

Disa lexime faqesh ju ndihmojnë të çlodheni dhe shumica e njerëzve e dinë nga përvoja se leximi është një formë e shkëlqyer argëtimi, por ajo që ju dhe njerëzit e tjerë mund të mos e kuptoni është se leximi mund të ndihmojë në uljen e niveleve të stresit. Ju e lexoni atë fakt të vogël të drejtë, megjithëse ju duket e çuditshme të thuhet. Akti i leximit dhe i përqendrimit te fjala e shkruar mund t’ju ndihmojë të lehtësoni mendjen tuaj nga ankthi dhe presionet e ditës. Duke tërhequr mendjen nga stresi, mund të relaksoheni dhe të lini stresin të shkrihet gjatë leximit të librit tuaj të preferuar ose të atij që ju kanë rekomanduar.

Përmirësimi i Kujtesës dhe Fokusi më i Mirë Duke Lexuar Libra

Megjithëse është përmendur më herët se si leximi mund të përmirësojë përqendrimin dhe mendimin kritik, ekziston një pjesë tjetër e shëndetit mendor që leximi ndihmon për të përmirësuar. Kjo pikë është deklaruar nga NCU në blogun e tyre. Leximi të paktën pak çdo ditë mund të përmirësojë fokusin dhe funksionin tuaj të kujtesës. Edhe në këtë rast, leximi stimulon trurin, veçanërisht pjesën e trurit që ndihmon me kujtesën dhe vëmendjen. Ashtu si me ushtrimet fizike, leximi është një formë e ushtrimeve mendore që shtyn kujtesën dhe përqendrimin tënd në kufijtë e tij.

Kuptimi i thjeshtë i leximit përmirëson funksionin tuaj të kujtesës. Mos harroni testet në shkollën fillore ku u testuat për të parë se sa keni mbajtur gjatë leximit të atyre tregimeve të shkurtra. Epo, leximi i të kuptuarit si i rritur funksionon në të njëjtën mënyrë. Ndërkohë që lexoni, truri juaj po mban vazhdimisht pjesë të informacionit në lidhje me historinë. Për shkak se pjesa e trurit që kontrollon kujtesën është e stimuluar, ajo vepron si ushtrim për këtë pjesë të trurit, duke rezultuar në përmirësimin e kujtesës.