Bolier në Shitje – Bli Online

Një bolier i ri ka të ngjarë të jetë një nga blerjet më të shtrenjta shtëpiake që do të bëni. Pra, është e rëndësishme të zgjidhni bolierin e duhur nga marka e duhur me çmimin e duhur. Ne shesim një sërë bolierësh, kombinimi vetëm të nxehtësisë, sistemit, vajit dhe kaldajave elektrike.

Bolier në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Ne kemi pako produktesh duke përfshirë kaldaja, kanalet e shkarkimit dhe aksesorët në gamën tonë të paketimit të bolierit për lehtësi. Ne kemi një gamë të gjerë kaldajash të disponueshëm në faqen tonë të internetit, secili duke ofruar diçka pak më ndryshe. Me shumë lloje, stile të bolierit dhe një sërë madhësish të disponueshme, ne me siguri do të kemi diçka për ju dhe shtëpinë tuaj. Ne kemi klasifikuar të gjithë kaldajat tanë në kategori të lehtë për të kërkuar sipas markës dhe llojit duke ju lejuar të gjeni bolierin e përsosur për shtëpinë tuaj. Ne gjithmonë ju këshillojmë që të kontrolloni blerjen tuaj me një inxhinier të kualifikuar të Sigurisë së Gazit. Kur blini një bolier, mund t’ju duhet të blini edhe një cilindër me ujë të nxehtë. Ne grumbullojmë të gjitha llojet e cilindrave të ujit të nxehtë, nga të pandezura dhe të shfryra, te cilindrat e bakrit dhe ngrohësit e zhytjes, kështu që sigurisht do të gjeni një model që do t’i përshtatet kërkesave tuaja të instalimit. Shikoni gamën tonë të cilindrave të ujit të nxehtë.

Çfarë lloji të bolierit ju nevojitet?

Më poshtë ne shpjegojmë gjërat kryesore që duhet të merren parasysh kur blini një bolier për t’ju ndihmuar të zgjidhni llojin më të mirë për shtëpinë tuaj – nëse është një bolier i kombinuar, vetëm me nxehtësi ose sistem.  

Tre llojet për të zgjedhur janë:

  • Kaldaja Combi – më e mira për banesa të vogla,
  • Kaldaja vetëm për nxehtësi – shkëlqyeshëm nëse keni hapësirë,
  • Kaldaja e sistemit – më e mira për presion të dobët të ujit.

Shfletoni nëpër galeri për të zgjedhur një lloj kazani, pastaj klikoni në pikat e informacionit për të mësuar më shumë.

Kaldaja me gaz, naftë apo LPG?

Shumica e familjeve në Mbretërinë e Bashkuar kanë një sistem ngrohje me gaz të pajisur me një kazan me gaz. Por nëse jeni një nga familjet e vlerësuara 4.3 milion që nuk janë të kyçura në rrjetin e gazit në MB, ka alternativa.

Këto përfshijnë montimin e një kazani vaji, gazi të lëngshëm të naftës ose kazan LPG, ose një sobë me dru të pajisur me një kazan të pasëm.

Llojet e bolierit të gazit

Nëse keni një sistem ngrohje me gaz me një kazan me gaz, duhet të zgjidhni midis:

  • Kaldaja Combi (e kombinuar), e cila siguron nxehtësi për radiatorët tuaj dhe ujë të ngrohtë shtëpiak sipas kërkesës.
  • Kaldaja vetëm me nxehtësi (konvencionale). Kjo do të ketë një cilindër për ruajtjen e ujit të nxehtë dhe gjithashtu një rezervuar të madh për furnizimin me ujë të ftohtë, zakonisht në papafingo.
  • Kaldaja e sistemit Kjo ngjan shumë me një kazan vetëm me nxehtësi, por nuk kërkon hapësirën shtesë që ju nevojitet për një rezervuar për ruajtjen e ujit të ftohtë.

Pse është e rëndësishme efikasiteti i bojlerit?

Nëse keni ngrohje qendrore me gaz, kaldaja juaj do të përbëjë rreth 60% të emetimeve të CO2 në shtëpinë tuaj *. Kjo e bën zgjedhjen tuaj të bolierit një përparësi kryesore nëse po kërkoni të shkurtoni faturat e energjisë dhe gjurmën e karbonit. Efikasiteti i bolierit është një pjesë integrale e rishikimeve tona të pavarura të bolierit . Ju mund të filtroni vlerësimet tona të bolierit sipas vlerësimit të efikasitetit, por realiteti është se nuk ka shumë pabarazi kur bëhet fjalë për kaldaja moderne të kondensimit – shumica do të jenë rreth 90% efikase.

Zëvendësimi i një kazani jo-kondensimi të modës së vjetër me një sistem modern të kondensimit mund të përmirësojë efikasitetin deri në një të tretën dhe do t’ju kursejë një sasi të konsiderueshme në faturat e energjisë. Por çelësi për të marrë kazanin më të efektshëm të ri është zgjedhja e bojlerit të llojit dhe madhësisë së duhur për shtëpinë tuaj.

Marrja e bolierit të ri me madhësinë e duhur

Madhësia e bolierit përfshin dy gjëra:   

  • Aftësitë e ngrohjes dhe ujit të nxehtë të bolierit,
  • Madhësia fizike e bolierit tuaj dhe nëse do të përshtatet në hapësirën për të cilën keni të destinuar.

Madhësia e saktë e ngrohjes së bolierit do të jetë diçka unike për ju dhe shtëpinë tuaj, pasi varet nga gjëra të tilla si sa banjo keni dhe me sa njerëz jetoni. Kjo është diçka që inxhinieri juaj i ngrohjes mund t’ju ndihmojë, dhe ato do të jenë thelbësore për t’u siguruar që të arrini kërkesat tuaja për ujë të nxehtë dhe ngrohje.

Në rishikimet tona të bolierit , ne shfaqim aftësitë e ujit të nxehtë dhe ngrohjes të çdo bolieri dhe japim një tregues se për çfarë lloji të shtëpisë është i përshtatshëm. Ne gjithashtu shfaqim matjet e bolierit , në mënyrë që të kuptoni nëse do të përshtatet në hapësirën që keni për të.

Marrja e instalimit më të mirë të bojlerit

Mos u përpiqni të instaloni vetë një kazan zëvendësues. Lëreni profesionistët. Ju mund të gjeni një inxhinier të kualifikuar të ngrohjes në Regjistrin e Sigurt të Gazit , ose të përdorni Cilin? Tregtarët e Besuar si vendi më i mirë për të filluar gjetjen e një inxhinier lokal, të besueshëm të ngrohjes për instalimin tuaj të bolierit. 

Çfarë duhet të konsideroj?

  • Merrni gjithmonë të paktën tre vlerësime dhe sigurohuni që ato të përfshijnë të gjitha kostot, përfshirë tarifat e thirrjeve
  • Mos u merrni nga asnjë shifër e zbritjes së titullit – shikoni çmimin total të bolierit dhe tarifat e punës.

Sigurohuni që të merrni instalimin e bolierit me cilësi më të mirë duke hedhur një vështrim në udhëzuesin tonë se si të merrni instalimin më të mirë të bolierit. Ju mund të zbuloni se disa ndërmarrje instalimi, përfshirë shërbimet e ofruara do të sugjerojnë një kazan zëvendësues për ju sesa t’ju lejojnë të zgjidhni modelin tuaj të preferuar. Kjo është për shkak se shumë inxhinierë të ngrohjes nxiten të instalojnë marka të veçanta.

Udhëzuesi ynë për blerjen e bolierit mund t’ju ndihmojë të gjeni kazanin e duhur zëvendësues ose një kazan të ri që i përshtatet kërkesave të shtëpisë tuaj dhe sistemit të ngrohjes qendrore. Ne do t’ju tregojmë një listë kaldajash për të zgjedhur që do të gjenerojnë nxehtësi të mjaftueshme për ta mbajtur shtëpinë tuaj në një temperaturë të rehatshme dhe për të siguruar ujë të nxehtë të mjaftueshëm për të gjithë familjen.

Pasi të keni listën tuaj të kaldajave të përshtatshëm, thjesht shtoni atë që ju përshtatet më mirë në shportën tuaj dhe arka kur të jeni gati.