Monitor për Bebe në Shitje – Bli Online

Një Monitor për Bebe është një pajisje moderne shumë e dobishme për prindërit dhe që i ndihmon ata të qëndrojnë të lidhur me foshnjën e tyre edhe pse nuk janë në të njëjtën dhomë.

Monitor për Bebe në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Këto shpikje të mrekullueshme do t’i ndihmojnë prindërit të mbajnë një kontroll mbi fëmijën e tyre gjatë gjithë kohës nga çdo pjesë e shtëpisë. Mund të zgjidhni të blini monitorë që transmetojnë vetëm audion ose edhe ato që ju japin përditësime videosh të foshnjës tuaj. Ju mund të përdorni në mënyrë efektive këto Monitorë për Bebet për të ditur se kur fëmija juaj zgjohet ndërsa jeni duke vazhduar me punët tuaja të përditshme në një pjesë të ndryshme të shtëpisë. Blerja e Monitorit të duhur për Bebe për të mbajtur një skedë në beben tuaj u bë më e lehtë me dyqanin më të madh në internet në Shqipëri i cili është Karma. al. Tani, ju mund të jeni në komoditetin e shtëpisë tuaj dhe të blini në internet produktin më të mirë për të monitoruar pakon tuaj të gëzimit. Me përshkrime të hollësishme të secilit produkt nga ekspertët, do të merrni një ide të qartë se cili produkt i përshtatet kërkesave tuaja. Monitorët nga Petit gjenden në Karma. al për lehtësinë tuaj. Ju mund ta bëni porosinë tuaj në internet pa qenë e nevojshme të vizitoni dyqane të ndryshme njëri pas tjetrin përmes trafikut të rëndë dhe të lodhshëm. Pagesat mund të bëhen lehtësisht direkt në internet ose pasi produkti të dorëzohet në pragun e derës tuaj.

Eksplorimi i Llojeve të Ndryshme të Monitorëve për Bebet

Monitorë për Bebe me Wi-Fi

Monitorët për foshnjat me Wi-Fi lidhen me rrjetin tuaj ekzistues të internetit dhe kontrollohen duke përdorur pajisjen tuaj celular. Shumica e monitorëve për bebe me Wi-Fi përfshijnë aftësitë audio dhe video. Thjesht përdorni një asistent zanor ose aplikacionin celular të monitorit për të kontrolluar fëmijën tuaj kur jeni në një dhomë tjetër. Shumica e monitorëve për bebet me Wi-Fi ju lejojnë gjithashtu të shihni pamjet në kohë reale të foshnjës suaj duke përdorur smartphone-in tuaj edhe kur jeni larg shtëpisë. Monitorët me Wi-Fi gjithashtu kanë aftësinë për të ruajtur pamjet video përmes hapësirës ruajtëse ose aplikacionit celular për t’i rishikuar në çdo kohë, kudo.

Monitorët për Foshnjat me Video 

Monitorët për foshnjat me video shpesh përfshijnë aftësi audio dhe video. Ata shpesh kanë një mikrofon dhe boks të integruar për të mundësuar audio dykahëshe për të parë dhe folur me fëmijën tuaj nga një dhomë tjetër. Monitoruesit më të mirë për foshnjat me video përfshijnë një ekran me ngjyra për të kontrolluar foshnjën tuaj. Nëse jo, do të përdorni një aplikacion celular përmes smartphone-it tuaj për të njëjtën funksionalitet. Monitorët me video shpesh blihen për funksionimin e tyre të kamerës, duke i lejuar prindërit të shohin fëmijën e tyre në kohë reale. Shumica e monitorëve për foshnjat me video përfshijnë shikimin e tyre gjatë natës, zmadhimin dixhital dhe ruajtjen e videove dhe fotove.

Monitorë vetëm për audio për bebet 

Monitorët për foshnjat vetëm me audio normalisht ju lejojnë të dëgjoni foshnjën tuaj. Ato nuk përfshijnë një ekran shtesë ose monitor për të parë fëmijën tuaj. Disa monitorë vetëm me audio përfshijnë audio me dy drejtime për të kënduar ninulla ose për të folur me foshnjën përmes monitorit. Shumë nga këta nuk përfshijnë sensorë të monitorimit të zemrës ose temperaturës, por ato përfshijnë tregues të baterisë së ulët dhe diapazonit për të mbajtur monitorin tuaj duke punuar si duhet. Me veçori vetëm audio, duhet të prisni tingull të pastër kristal pa zhurmë statike ose shumë sfond.

5 Monitorët më të mirë për Bebe

  • Nanit Plus Smart Baby Monitor – Më e mira e Monitorëve më të Mirë për Foshnja
  • Motorola Halo Baby Monitor & Soother – Monitori më i mirë për bebe me Wi-Fi
  • Infant Optics Baby Monitor – Monitori më i mirë me video për foshnjat 
  • CasaCam Video Baby Monitor – Monitori më i mirë i Foshnjës me Gama
  • AXBON Wireless Video Baby Monitor – Monitori me vlerat më të mira për foshnjën

Karakteristikat më të mira të Monitorave për Foshnja

Ndërlidhja

Sa më shumë sy dhe vesh të keni për arsyen tuaj të gëzimit, aq më mirë. Shikoni për një monitor për foshnja që ju lejon të lidhni më shumë kamera ose të keni më shumë se një ekran monitori për të mbajtur nëpër shtëpi për të monitoruar fëmijën tuaj përtej çerdhes.

Kontrollues i temperaturës së dhomës

Sensorët e integruar të temperaturës ju lejojnë të dini nëse çerdhja e foshnjës tuaj është shumë e ngrohtë ose shumë e freskët. Ekspertët rekomandojnë që temperatura e çerdheve të qëndrojë midis 68 dhe 72 gradë Fahrenheit. Nëse monitori juaj i preferuar i foshnjës nuk ka një sensor të temperaturës, merrni parasysh një termometër për çerdhen.

Sensorë të lëvizjes dhe zërit

Monitorët më të mirë për foshnjat përfshijnë sensorë të lëvizjes dhe zërit që zbulojnë nëse fëmija juaj bën një zhurmë ose zgjohet nga gjumi. Këta sensorë u ofrojnë prindërve qetësi shpirtërore duke njohur menjëherë beben pa u menduar sa kohë kanë zgjuar. Sapo të zbulohet tingulli ose lëvizja, ekrani i  monitorit të foshnjës ndizet ose ju dërgon një alarm për t’ju njoftuar automatikisht për të kontrolluar foshnjën tuaj.

Kapaciteti i zmadhimit

Kamerat e monitorit për foshnjat ju lejojnë të shihni fëmijën tuaj nga një dhomë tjetër, por modelet më të mira përfshijnë funksionalitetin e zmadhimit. Zmadhimi dhe zvogëlimi dixhital ju jep një pamje nga afër të foshnjës suaj dhe afërsisë së çerdhes. Kërkoni kamera me aftësinë për të zmadhuar, ndryshuar ose pjerrët për pamjen më të mirë të çerdhes dhe foshnjës tuaj kur jeni në një dhomë tjetër.

Vizioni i natës

Gjatë orës së gjumit, do të dëshironi të shihni një pamje kristal të qartë të foshnjës tuaj në errësirë. Kamerat më të mira të monitorit për foshnja përfshijnë shikimin e mprehtë të natës për të parë fëmijën tuaj në një pamje bardhë e zi nga ekrani i monitorit. Kërkoni për një monitor foshnjeje që mundëson automatikisht shikimin gjatë natës kur bie errësira, në rast se harroni të aktivizoni funksionin.

Treguesit (Indikatorët)

Monitorët më të mirë për foshnjat përfshijnë sensorë të lëvizjes dhe zërit që zbulojnë nëse fëmija juaj bën një zhurmë ose zgjohet nga gjumi. Këta sensorë u ofrojnë prindërve qetësi shpirtërore duke njohur menjëherë beben pa u menduar sa kohë kanë zgjuar. Sapo të zbulohet tingulli ose lëvizja, ekrani i monitorit të foshnjës ndizet ose ju dërgon një alarm për t’ju njoftuar automatikisht për të kontrolluar foshnjën tuaj.

Përfitimet e Monitorëve për Bebe

Qetësi Mendjeje

Kur jeni në zona të tjera të shtëpisë, monitori i fëmijës suaj është grupi shtesë i syve dhe veshëve që ju nevojiten në çerdhen e foshnjës tuaj. Monitorët më të mirë për bebe ju paralajmërojnë automatikisht kur fëmija juaj zgjohet nga gjumë dhe nëse temperatura e çerdheve është shumë e ngrohtë ose e ftohtë. Ju gjithashtu do të keni një natë më të mirë gjumi kur jeni pa shqetësime dhe nuk do të duhet të largoheni nga shtrati. Kamerat e monitorit për bebe ju lejojnë të kontrolloni beben tuaj nga ekrani i monitorit.

Kamera Sigurie

Me një kamerë monitori për foshnja, do të jeni në gjendje të bëni check-in (kontrollin) në çdo kohë kur të jeni larg. Shumica e kamerave të monitorit për foshnja mund të shërbejnë gjithashtu si kamera sigurie për të mbajtur nën vëzhgim fëmijën tuaj kur jeni larg. Ju do të jeni në gjendje të shihni pamjet e drejtpërdrejta të të voglit tuaj duke përdorur smartphone-in tuaj kur jeni në punë. Shumica e kamerave të monitorit për foshnja gjithashtu ruajnë me siguri pamjet në aplikacionin celular ose re që ju të rishikoni dhe ndani në çdo kohë.

Siguri 

Monitorët e sotëm për foshnja përfshijnë sensorë të veçantë për ta mbajtur fëmijën tuaj të lumtur dhe të shëndetshëm. Monitorët përfshijnë sensorë për t’ju ndihmuar të dalloni dhe gjurmoni ndryshimet që mund të mos i keni vërejtur ndryshe. Sensorët kontrollojnë temperaturën e çerdhes, rrahjet e zemrës së foshnjës dhe gjurmojnë modelet e gjumit. Monitorët më të mirë për foshnja madje ruajnë pamjet video dhe krijojnë raporte për ju që të dalloni me lehtësi çdo ndryshim për ta mbajtur fëmijën tuaj të sigurt.