Ora për Meshkuj në Shitje – Bli Online

Blini ora për meshkuj në internet në dyqanin tonë të orëve për meshkuj vetëm në Karma. al. Zgjidhni nga një larmi orësh inteligjente, orë sportive, kronografë, orë analoge dhe dixhitale, të përbëra nga materiale të tilla si lëkura, çeliku inoxi, etj.

Ora për Meshkuj në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Ju mund të jeni veshur dhe jeni bërë gati për një darkë zyrtare në nëntë me kostumin tuaj më të mirë. Ose mund të keni marrë xhaketën, këmishën dhe pantallonat serioze të preferuara nga  stilisti juaj  për një event mode. Pavarësisht nga rasti, vetëm lloji i duhur i orës mund të shtojë prekjen perfekte të kombinimt të veshjes tuaj. Karma . al ju sjell një koleksion të plotë të orave zyrtare, gjysmë zyrtare, të thjeshta dhe sportive për meshkuj në internet. Ne ju sjellim një mori zgjedhjesh nga orët më të mira të markave për meshkuj me zgjedhje unike për lloje të ndryshme veshjesh. Në Karma. al mund të përfitoni ora me çmim më të mirë për meshkuj me cilësi të pakonkurueshme. Ndërkohë që po bëni një përzgjedhje të orave të këndshme për meshkuj, mund të shikoni edhe gamën tonë interesante të orave për femra dhe fëmijë.

Mund të shikoni edhe orat sipas çmimit ose ofertave. Blini stile klasike nga marka si Citizen, Titan, Fossil, Sonata, Maxima, Guess, Seiko, Daniel Klein, Daniel Wellington dhe Kenneth Cole ose orët më të mira sportive nga Fastrack, Tommy Hilfiger, Timex dhe Casio. Gjithashtu eksploroni stile të ndryshme si orë të zakonshme, të përditësuara dhe modë ose blini nga trendet më të fundit si orët minimaliste, orët prej ari, orët nato-rrip etj.

Ora për Meshkuj në Karma. al: Një Mori Orash Unike

Qofshin orë analoge apo dixhitale, ne kemi llojin e duhur të orëve për meshkuj për të përmbushur nevojën tuaj. Ju mund të blini orë për meshkuj në internet me funksionalitete unike duke filluar me orët themelore kronografike, deri në orët inteligjente dhe bendet e fitnesit. Zgjidhni orët me nuanca neutrale të numrave të tillë si e bardha ose e zeza. Ose zgjidhni një me fushë të kuqe ose blu. Ju mund të zgjidhni nga një përzgjedhje e orëve për meshkuj në forma të ndryshme të tilla si varietete asimetrike, ovale, drejtkëndëshe, të rrumbullakëta ose katrore. Mund të përdorni ngjyrat standarde të rripave në kafe dhe të zezë, ose shirita metalikë prej ari dhe argjendi me shkëlqim. Duke folur për rripat, ju mund t’i kombinoni orët me gurë për meshkuj me shirita në materiale të ndryshme si lëkurë, metali, çelik, qeramikë, kanavacë dhe versione të tjera sintetike. 

Llojet e Orave për Meshkuj

Gjithmonë mbani mend se orët zyrtarë për meshkuj duhet të përmbushen në mënyrë ideale numra romake ose indekse të ngjitjes. Orët zyrtarë për meshkuj të duken më elegante me tiparet themelore të funksionalitetit. Nëse konstrukti i orës është para një metali të çmuar si platin, ar ose aliazh ari, duhet të jetë një orë zyrtare. Përveç, orët para lëkure me shkëlqim dhe të holla për meshkuj të bëjë një pamje të mprehtë kur vishen me rroba pune.

Orat e zakonshme (për përdorim ditor) analoge për meshkuj në përgjithësi vijnë me kutitë e tyre me në një fund metalik, me indekse të numrit të rregullt. Orët e zakonshme për meshkuj mund të vijnë gjithashtu me funksione të shumta duke përfshirë karakteristikat e kronometrit, zonat e shumta kohore, opsionet e matjes së thellësisë, etj. Orët më të trasha për meshkuj janë më të përshtatshme për veshje të zakonshme siç janë xhinset.

Orat sportive për meshkuj shfaqin detaje të kronografit ose mund të jenë në formën e orëve rezistente ndaj ujit. Orët Diver kanë numra arabë që njihen lehtë, ndonjëherë të ndërthurura me indekse shkopi. Këto zakonisht janë varietete të kornizës metalike dhe rripave. Këto orë për meshkuj janë mjaft të zhdërvjellëta për tu veshur me veshje serioze për biznes, ndonjëherë në raste të zakonshme dhe gjysmë-zyrtare. Mund ta vendosësh si aksesor edhe me një smoking për një kombinim perfekt.

Për veshje të rastësishme, sigurohuni që të përputhni ngjyrën e veshjes tuaj me rripat dhe detajet në orën tuaj. Ju mund të zgjidhni orat cool për meshkuj me një brez ngjyrë kaf dhe t’i përshtatni ato gjithashtu me një rrip kaf dhe brokure të bukura kafe. Merrni orët më në trend Fastrack në një fund argjendi dhe përputhini ato me atlete të zeza. 

Zgjidhni një orë praktike për veshje të përditshme si orët e çelikut me numra të bardhë dhe indekse të zeza në numra të rregullt. Këto orë dore të gjithanshme për meshkuj janë perfekte për tu veshur me një bluzë dhe xhinse, ose këmishë të thjeshtë dhe me pantallona teritali, së bashku me mokasino.

Orët dixhitale konsiderohen trendy për përdorim sportiv dhe të zakonshëm. Ato gjithashtu priren të jenë më të mëdha se sa orët zyrtare për meshkuj. Pavarësisht nëse jeni duke punuar, duke bërë punë të përditshme ose duke shkuar në kinema me miqtë, mund të zgjidhni një pamje sportive të zakonshme. Vishni një xhaketë sportive me kapuç, tuta dhe atlete sportive dhe pajisuni me orë dixhitale trendy për kombinimin më komod të mundshëm.

Klasifikimi i Orave për Meshkuj

Orët mund të klasifikohen në bazë të llojit të paraqitjes që kanë. Kjo ndonjëherë mund të diktojë llojin e kornizave, fushave dhe kutive të orëve. Paraqitjet që tregojnë orët mund të klasifikohet gjerësisht si Analog, Touch Screen Touch, dixhital dhe hibrid.

Ora analoge

Ky është ndoshta lloji më i vjetër dhe më i zakonshëm i paraqitjes në orë. Kjo lloj paraqitje e kësaj ore lehtësisht mund të gjendet edhe në Big Ben në Londër, Angli.

Ora Dixhitale

Kjo lloj ore përdor një ekran LCD për të shfaqur informacione të tilla si ora, data dhe funksionet e tjera. Këto lloj orësh janë në dispozicion vetëm si orë kuartzi pasi ato duhet të funksionojnë me energji elektrike.

Ora Hibride

Këto orë kanë veçori analoge dhe dixhitale. Ata normalisht kanë akrepat e orës, minutës dhe kronometër të dytë. Pas funksionaliteteve do të ishte një ekran dixhital që shfaq funksione të tjera. Një shembull i mirë i kësaj do të ishte modeli Casio G-SHOCK GA-1000FC. Kjo orë tregon kohën, datën, kohën botërore, kronometrin, kohëmatësin, etj në mënyrë dixhitale në LCD. Ka ora hibride që funksionojnë gjithashtu si gjurmues të fitnesit që mund të lidhen direkt me smartphone-in tuaj.

Ora me prekje

Këto orë janë ndërtuar për të treguar kohën edhe pa i parë ju. Ato përdoren kryesisht nga njerëzit që janë të verbër. Orët me prekje shfaqin dy kushineta topash që rrotullohen rreth orës për të shënuar orën dhe minutën.

Orë me touch (ndjeshmëri nga prekja)

Ekranet me touch (ndjeshmëri) paraqiten në orat inteligjente ofrojnë shumë veçori. Ekranet me prekje janë të lehta për t’u naviguar. Funksionet dhe veçoritë e ndryshme që janë me menunë dhe nën-menutë arrihen përmes funksionit të prekjes. Ekranet me prekje janë veçanërisht të dobishme për këtë pasi mund të përdorni menutë më shpejt.