Produkte të Tjera Mirëmbajtjeje për Makina në Shitje – Bli Online

Njerëzit që vlerësojnë makinat e tyre aq shumë sa familja e tyre nuk vendosen kurrë për produkte të tjera mirëmbajtjeje nën-standarde të kujdesit për makinat.

Produkte të Tjera Mirëmbajtjeje për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Shumë njerëz i duan automjetet e tyre sikur të ishin pjesë e familjes së tyre dhe pse jo? Automjetet janë një pjesë integrale e jetës sonë. Automjetet ju ndihmojnë të shkoni nga një vend në tjetrin me shumë qetësi. Sa më shumë që kujdeseni për automobilat tuaj, aq më shumë te rehatshme janë udhëtimet tuaja. Nëse doni të kujdeseni për makinën tuaj, si shumë të tjerë, shikoni gamën e gjerë të aksesorëve të makinave të disponueshëm në Karma.al me tarifa të përballueshme. Ashtu si shtëpitë tona, është thelbësore që makinën ta mbani të pastër si nga jashtë ashtu edhe nga brenda. Kontrolloni koleksionin e kompleteve për pastrimin e makinave në Karma.al dhe përfitoni zbritje të mëdha për të gjitha produktet që ndoshta do t’ju duhen për një shërbim makine për të pastruar makinën tuaj. Në Karma.al, përveç aksesorëve të makinave dhe mjeteve për pastrimin e makinave, ju mund të përfitoni nga ulje të mëdha në blerjet në internet të pjesëve të automjeteve. Për më tepër, ju gjithashtu mund të gjeni një gamë të madhe të pjesëve të makinave në internet, vetëm në Karma.al

Në Karma.al, ju mund të gjeni një gamë të madhe të aksesorëve të makinave dhe produkteve të kujdesit për makinat nga kompani të besuara dhe të njohura me çmime ekonomike. Ne ofrojme produkte të kujdesit automobilistik nga kompani të njohura si Takecare, Sparco, DGC, Kobe, Hella dhe Speedwav dhe shume te tjera. Këto janë kompani që shquhen në prodhimin e produkteve të kujdesit për makinat dhe aksesorëve të makinave. Këto kompani testojnë produktet e tyre të kujdesit për makina për periudha të gjata në makina provë. Prandaj, produktet e tyre nuk ndikojnë në automobilat tuaj në një mënyrë të pafavorshme.

Llojet e kimikateve automobilistike

Sipas qëllimit të synuar

Për riparime. Kjo kategori përfaqësohet nga ngjitës, ngjitës, konvertues të ndryshkut, mbushës të trupit të automjeteve, bojëra makinash, ngjyra dhe llaqe, si dhe pajisje të ndryshme të përdorura për të aplikuar këto produkte. Ato ndihmojnë për të rivendosur integritetin e montimeve të makinave, trupin e riparimit dhe dëmtimet e brendshme. Ato përdoren gjithashtu për montimin e pjesëve.

Për mirëmbajtjen e kuvendeve. Këto përfshijnë lubrifikantë dhe aditivë. Ato përdoren për të parandaluar konsumimin e parakohshëm të montimeve të ndryshme, për shembull, kushinetat, mekanizmat e frenimit, nyjet me shpejtësi konstante, çiftet e fërkimit në motorë, pompa dhe njësi të tjera. Ato gjithashtu lejojnë rikthimin e efikasitetit të funksioneve të mirëmbajtura.

Për kujdesin e jashtëm dhe të brendshëm. Kjo kategori përfshin pastrues të ndryshëm, lustrues, pastrues njollash, aromatizues të ajrit, locione për tapiceri lëkure, produkte kundër mjegullës për dritare dhe të tjera. Ato ndihmojnë për të ruajtur pastërtinë në një makinë dhe për të mbajtur të pjeset e jashtme dhe të brendshme të saj të paprekura pa ndonjë demtim.

Përveç kësaj, kimikatet e automobilave dallohen nga fusha e aplikimit. Ka produkte për trupin, dhomën e pasagjerëve, pjesën e poshtme të makinës, sistemet, pjesët dhe mekanizmat.

Këto produkte gjithashtu ndahen sipas llojit të sipërfaqes. Ekzistojnë agjentë për plastikë, xham, lëkurë, metale me ngjyra dhe me ngjyra, sipërfaqe kromi, bojëra, gome dhe elemente vinili.

Karakteristikat e përdorimit të produkteve të tjera mirëmbajtjeje për Makina

Para se të përdorni ndonjë produkt për kujdesin, riparimin ose mirëmbajtjen e makinës, studioni udhëzimet e prodhuesit me shumë kujdes. Suksesi i hapave mund të ndryshojë shumë edhe kur jeni duke përdorur produkte të së njëjtës kategori. Për shembull, disa kimikate kanë nevojë për përzierje ose hollim para se të aplikohen ndërsa të tjerët janë të gatshëm për përdorim. Ato gjithashtu ndryshojnë në kohën e ekspozimit dhe tharjes. Mosrespektimi i rekomandimeve të prodhuesit mund të rezultojë në dështimin e montimit dhe riparimet e tij të kushtueshme.

Kushtojini vëmendje faktit që disa kimikate automobilistike përdoren rregullisht, ndërsa të tjerët përdoren sipas nevojës. Për shembull, këshillohet të rinovoni mbrojtjen anti-korrizion të harqeve të poshtme dhe të rrotave dy ose tre herë në vit. Rekomandohet gjithashtu të vendosni lubrifikant të veçantë në kapakun e bagazhit, kapakun dhe gomat e derës çdo gjashtë muaj. Këshillohet gjithashtu që të lustroni trupin dy herë në vit. Pastruesit, pastruesit e njollave, mbushësit, abetaret, bojrat, ngjitësit dhe ngjitëset përdoren sipas nevojës.

Gjithmonë sigurohuni që produkti që do të aplikoni është i perputhshem me sipërfaqen. Për shembull, plastika është e ndjeshme ndaj tretësit.

Duke punuar me keto produkte, respektoni rregulloret e sigurisë nga zjarri. Në shumicën e rasteve, rekomandohet gjithashtu të përdorni pajisje mbrojtëse personale: syze, maska, doreza, aparate për frymëmarrje.

Mbani kimikatet automobilistike larg mundësive të fëmijëve. Çdo produkt mund të përmbajë përbërës të rrezikshëm. Mbani paketat me agjentë larg rrezeve të diellit pasi vetitë e tyre mund të ndryshojnë. Karakteristikat e disa produkteve ndryshojnë shumë shpejt, prandaj, këto kimikate nuk janë të përshtatshme për ruajtjen dhe përdorimin e tyre më vonë: mbetjet e tyre duhet të hidhen.

Shitja e Detajimit Automatik të Produkteve të tjera mirëmbajtjeje në Internet

Merrni një leje ose licencë rishitjeje

Ne kemi lejet e duhura dhe rregjistrimin e duhur tek QKR dhe cdo produkt qe shitet eshte i rregjistruar, tatuar, dhe brenda rregullatores se shtetit Shqiptar. 

Ju mund te porosisni cdo produkt vetem duke e selektuar dhe specifikuar llojin e duhur dhe te kryeni nje pagese te sigurt online. 

Porositni nga një distributor

Një faqe me të cilën mund të dëshironi të shikoni është Karma.al, një shumicë për markat me te njohura ne Shqiperi. Ne u shesim individëve, me shumice edhe pakice, mjafton te specifikoni ato qe ju kerkoni. Disa nga markat tona gjithashtu jane te listuara ne eBay dhe Amazon, por vijne ne Shqiperi me cmimet me te mira. Eshtë gjithmonë më mirë të dini se cilat marka mund të shisni legalisht në internet përpara se të bëni një porosi.

Shpërndarësit vs tregtarët me shumicë

Shumë shpërndarës u shesin tregtarëve me shumicë, të cilët më pas shënojnë këto produkte përpara se t’i shesin direkt te shitësit me pakicë. Nëse është fare e mundur, përpiquni të gjeni distributorin e autorizuar të një marke detajuese që po konsideroni, në vend të një shitësi me shumicë që bleu nga një distributor. Sa më afër prodhuesit të jeni aq me mire do jete per ju.