Pjastër në Shitje – Bli Online

Një piastër për flokët nuk është vetëm një aksesor, por më tepër duhet parë si një investim në kujdesin personal. Brezat e kaluar kanë ndjerë të njëjtën gjë për produktin. Ndërsa tendenca e përdorimit të piastrave për flokët në mijëvjeçarin e ri, variacionet e produktit kanë qenë në përdorim deri në shekullin e 19-të.

Pjastër në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing 1–12 of 20 results

Pararendësi më i afërt i ndreqësit modern të flokëve erdhi në 1912 kur trashëgimtarja Skoceze Lady Jennifer Bell Schofield krijoi një hekur të varur, me dy anë të praruara. Prandaj, emri tjetër piastër flokësh janë identifikuar me – hekur të sheshtë.

Me zhvillimet në teknologji, piastrat qeramike dhe elektrike të flokëve erdhën në ekzistencë dhe u pritën ngrohtësisht nga klientët. Por që nga vitet 2000, evolucioni i dizenjove të piastrave është përshpejtuar për të përfshirë tipare si rregullime me opsione të temperaturës dhe llojet me avull për flokë tepër të butë.

Pavarësisht me çfarë jemi të bekuar, ne vajzave na pëlqen të shfrytëzojmë maksimalisht atë që kemi. Pavarësisht nëse sytë tanë janë të lezetshëm apo flokët kaçurrela, kin kujdes sepse ne do të gjejmë një mënyrë për t’ju verbuar në çdo rast dhe për të vjedhur shfaqjen. Dhe është ky qëndrim që po inkurajon gjithnjë e më shumë vajza sot të rregullohen dhe të marrin një model të rregullt të flokëve. Tani, aq sa dëshirojmë të kishim një nga ato furçat magjike të flokëve që mund të transformonin modelin tonë të flokëve që të përputhej me ansamblin tonë elegant dhe të na shpëtonin në ditën tonë të flokëve të këqija, duhet të gjejmë një mënyrë tjetër për të trajtuar veten. Dhe çfarë mund të jetë më e mirë se piastrat?

Këshilla për Stilin e Flokëve për t’i Provuar me Piastër Drejtuese dhe Piastër për Kaçurrela

Ekzistojnë një numër mënyrash si mund t’i stiloni flokët me kaçurrela dhe të drejta. Për të kuptuar se cilat këshilla funksionojnë më mirë për ju, duhet të merret parasysh kuptimin e nevojave të flokëve tuaj. Sidoqoftë, vetëm për të filluar eksplorimin tuaj për sugjerimet e kujdesit për flokët, këtu janë disa këshilla për stilin që mund të merrni parasysh, sipas kërkesave tuaja:

 • Një rregullim i shpejtë për të drejtuar flokët tuaj mund të jetë piastra me pllaka eloksale qeramike. Këto ofrojnë një rrëshqitje jashtëzakonisht të butë në flokët tuaj së bashku me hapësirën për stilim të butë. Nëse preferoni flokë jashtëzakonisht të butë dhe të mëndafshtë, rekomandohet që të merrni parasysh zgjedhjen e piastrave me pllaka të përmirësuara qeramike me jone aktive që shpejt rivendosin ekuilibrin e lagështisë që mund të ketë humbur gjatë stilimit.
 • A jeni i shqetësuar për ndikimin e nxehtësisë së tepërt në flokët tuaj të ndjeshëm? Mos u shqetësoni! Ka piastra për të drejtuar flokët dhe për kaçurrela në dispozicion në internet që përdorin kontrollin e saktë të nxehtësisë. Prandaj, zgjidhni një piastra të tilla për flokët në Karma. al dhe caktoni temperaturën, sipas kërkesës tuaj.
 • Një alternativë përtej flokëve të drejtë do të ishin kaçurrelat e fryra. Rekomandohet të zgjidhni një piastër për kaçurrela anti-statik të flokëve, pasi këto janë bërë posaçërisht për të parandaluar tharjen e flokëve tuaj me bojë. Gjithashtu, mund të parandaloni prishjen ose ngatërrimin kur modeloni me pajisje flokësh që shfaqin një funksion të butë të lëshimit të flokëve ose kaçurrelave. Këto piastra punojnë mirë për flokë më të shkurtër dhe janë ideale për krijimin e kaçurrelave, lëvizjeve dhe më shumë vëllimit.
 • Nëse jeni duke kërkuar kaçurrela themelore, së pari bëni një rregullim të plotë themelor të flokëve tuaj. Pas kësaj, rekomandohet që t’i ndani ato në tufa flokësh një inç. Pastaj, merrni grumbullin e parë dhe në vend që ta shtrëngoni atë në pjesën e sipërme, kapeni atë në pjesën e poshtme me një hekur të sheshtë. Pas së cilës, rrokulliset lart në mënyrë që flokët të mbështjellin hekurin. Tjetra, përdridhni piastrën në një mënyrë që të jetë pothuajse në një nyjë në majë. Në këtë pikë, flokët duhet të mbështillen rreth vetes për të dalë nga hekuri.
 • Një tjetër këshillë për të marrë në konsideratë është të provoni të përdorni një piastër profesionale të flokëve me një funksion shtrëngimi. Falë teknologjisë turmalinë e cila dihet se lëshon jone negative, piastra të tilla për flokët janë në gjendje të krijojnë palosje të vogla në flokët tuaj. Kjo e bën nxehtësinë pak më të butë në flokë. Kjo rezulton në një përfundim të shkëlqyer, ndërsa eliminon gjithashtu çdo ngatërresë flokësh të pranishme.

Kujdesi Efiçent për Flokët Është Bërë më i Lehtë Nëse Dispononi një Piaster

Karma. al përmban disa nga piastrat më të mira për flokët nga një gamë e gjerë markash, duke adresuar nevojat specifike të klientëve të saj. Kur bëni pazar në platformë, mund të prisni që çmimi më i mirë i piastrave ta bëjë listën tuaj të blerjeve më të përballueshme. Me çmime të volitshme në piastrat për drejtim flokësh dhe kaçurrela, ju keni mundësinë për të eksploruar produkte të tjera thelbësore në kujdesin e flokëve të tilla si maska e flokëve, ngjyra e flokëve, shampo, kondicioner, dhe shumë më tepër. 

Si të Përdorni një Piastër për Flokët?

Këtu janë hapat që mund të ndiqni për të përdorur një straightener flokësh:

 • Pas larjes me shampo, lyeni flokët me një peshqir të butë. Më pas thajeni me tharëse nga rrënjët deri te majat përpara se të përdorni një piastër për flokët.
 • Pastaj, vendosni një llak të mirë për mbrojtjen e nxehtësisë ose serumet për të mbrojtur flokët tuaj nga piastra e flokëve. Kjo do të ndihmojë në parandalimin e dëmtimit për shkak të nxehtësisë që vjen nga piastra për drejtimin e flokëve.
 • Ndani flokët tuaj në pjesë për vendosjen e njëtrajtshme me një piastre për drejtimin e flokëve.
 • Referojuni manualit për udhëzime dhe vendosni temperaturën e piastrave. Temperatura duhet të varet nga gjatësia e flokëve tuaj.
 • Filloni t’i drejtoni flokët nga një cm sipër rrënjës. Kjo do të ndihmojë në parandalimin e rrënjosjes së flokëve.
 • Drejtoni një pjesë të flokëve tuaj në çdo kohë dhe pastaj kaloni në ato që ju kanë mbetur.
 • Në fund, kontrolloni për flokët që duhet të mirëmbahen dhe bëni ndryshimet përfundimtare duke përdorur piastrën manuale me duar.

Çfarë Duhet të Aplikoni Para se të Përdorni një Piastër për Flokët?

Ju duhet të aplikoni llak për flokët para se të përdorni një piastër për flokët. Ju gjithashtu mund të drejtoheni për llak për mbrojtjen e nxehtësisë për të mbrojtur flokët tuaj nga tharja dhe dëmtimi. Spërkatësit sigurojnë që flokët tuaj të mbahen të njoma gjatë gjithë ditës. Ai vepron si një mburojë midis piastrës së flokëve dhe flokëve tuaj të bukur.

Sa Kohë ju Duhen Flokëve të Qëndrojnë Drejt Pasi të Përdorni një Piastër?

Këtu janë dy faktorët kryesorë që ndokojnë në mënyrë të drejtpërdrejtë pasi keni drejtuar flokët ose i keni bërë kaçurrela me piastër:

Moti

Moti i lagësht dhe me shi ngop boshtet dhe prodhon flokë të djegur. Pra, bëhet e domosdoshme të përdorni piastër dy herë në ditë. Sidoqoftë, nëse jeni duke udhëtuar, duhet të keni me vete një piastër gjatë gjithë lëvizjes.

Struktura e Flokëve

Flokët e imët qëndrojnë drejt për një kohë më të gjatë, ato me kaçurrela kanë nevojë për pak ndërhyrje, ato të dendurat janë të prekshme nga ngatërrimet që flokët bëjnë shpesh. Por, përdorimi i piastrave mund të mbajë pak flokë të valëzuar drejt për një kohë më të gjatë.