Ndënjëse për Fëmijë në Shitje – Bli Online

Këto ndënjëse për fëmijëve për makina janë mbase blerjet më të rëndësishme për sa i përket sigurisë për foshnjën tuaj. Sepse kush nuk dëshiron sigurinë e fëmijëve të vet kur bëhet fjalë për udhëtime me makinë.

Ndënjëse për Fëmijë në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Ne mund t’ju ofrojmë disa nga ndënjëset më të sigurta dhe më të rehatshme të makinave dhe mbrojtëset e fëmijëve në dispozicion në treg; BeSafe, Maxi Cosi dhe Brio janë disa nga markat që qëndrojnë pas kësaj kategorie dhe ata janë të gjithë të njohur për të bërë produkte me cilësi të lartë. Të gjitha ndenjëset tona të makinës për fëmijë janë bërë me porosi për nevojat e fëmijës tuaj.

Sediljet tona të makinës janë të lëvizshme dhe mund të merren lehtësisht nga makina që, me ndihmën e adaptorëve të sediljeve të makinave, të vendosen butësisht në karrocë, në mënyrë që të jeni në gjendje të vazhdoni udhëtimin tuaj në këmbë. Dorezat e sediljeve të makinës për fëmijë janë të lehta për tu mbajtur në mënyrë që të mund t’i merrni me vete brenda dhe ta përdorni atë si një djep për të porsalindurin. Të gjitha ndenjëset tona të makinave janë zhvilluar në konsultim me ortopedë, pediatër, dizajnerë industrialë dhe ekspertë të sigurisë. Mbështetëset, rripat e sigurimit dhe rripat e shpatullave janë bërë të gjitha me mendjen e mirë të rehatisë së fëmijës dhe mund të rregullohen për t’iu përshtatur trupit të fëmijës tuaj për t’u siguruar që shpina dhe qafa e tyre janë të mbrojtura mirë.

Në gamën tonë të ndenjëseve të makinave për fëmijë, do të gjeni gjithashtu një shumëllojshmëri të aksesorëve për sediljen tuaj të makinës dhe karrocën e ngarkesës, duke përfshirë lodra, mbulesë shiu, rrjeta kundër mushkonjave, adaptorë të sediljeve të makinës dhe, natyrisht, njësitë e instalimit që i përkasin sediljeve të makinave dhe kjo do të sigurojë që fëmijët tuaj të udhëtojnë në mënyrë të sigurt.

Ndënjëset e Fëmijëve për Makina Ndahen në Grupet e Mëposhtme:

Shumica e ndenjëseve të makinave për fëmijë në Gjermani janë ende të aprovuara sipas standardit të sigurisë ECE R44-04. Klasifikimi bazohet në peshën e fëmijës, që do të thotë se gjatësia dhe mosha luajnë vetëm një rol vartës.

Grupi 0+: I përshtatshëm për të sapolindurit dhe foshnjat që nga lindja deri në një peshë maksimale prej 13.0 kg,

Grupi 1: I përshtatshëm për bebe dhe fëmijë të vegjël me peshë 9,0 deri 18,0 kg,

Grupi 2: Për foshnjat dhe vogëlushët me peshë 15.0 – 25 kg,

Grupi 3: Për fëmijët e vegjël dhe fëmijët me peshë 22.0 – 36.0 kg,

Group 0+: kështu përfshin ndenjëset e makinave për të vegjëlit. Në thelb, këto duhet të përdoren vetëm në një mënyrë të kthyeshme. Disa prodhues i pajisin modelet e tyre me një insert special të porsalindur. Ky insert zakonisht ka jastëk shkume veçanërisht të butë, amortizues, që në mënyrë optimale mbajnë dhe mbrojnë fëmijën tuaj. Nga ana teknologjike ka ndodhur mjaftueshëm edhe në kohët e fundit. Prodhuesit të tillë si Britax Römer tashmë kanë zhvilluar një teknologji inovative për mbrojtjen e ndikimit anësor që në mënyrë efektive i drejton forcat larg foshnjës tuaj në rast të një ndikimi anësor. Mirë ta dini: Nëse dëshironi të vendosni sediljen e makinës së foshnjës në sediljen e pasagjerit, ju lutem vini re se kjo lejohet vetëm kur jakobë ajri i pasagjerit të përparmë është i fikur.

Grupin e 1, do të gjeni ulëset klasike të makinave për fëmijë të cilat gjithashtu mund të instalohen në një mënyrë përpara. Në varësi të kërkesave të fëmijës suaj, ata i sigurojnë atyre një pozicion të rehatshëm ulur, shtrirë dhe gjumë.

Sapo fëmija juaj të ketë arritur moshën katër vjeç, ju mund të kaloni në një ndenjëse për makinë për fëmijë të Grupit 2. Sidoqoftë, prodhuesit shpesh kombinojnë Grupet 2 dhe Grupet 3, që do të thotë se ndenjësja rritet me fëmijën tuaj nga mosha katër vjeç deri në moshën dymbëdhjetë vjeç. Këto sedilje për makinë për fëmijë zakonisht përbëhen nga një vend përforcues i mbushur, mbrojtës të qëndrueshëm të kokës dhe shpatullave, gjithashtu ato shërbejnë edhe si mbështetëse.

Kthim Prapa ose Përpara: Cili Model Ndënjëse Është më i Mirë për Fëmijën Tim?

Kur bëhet fjalë për ndenjëset e makinave për fëmijë, do të hasni termin “Reboarder” përsëri dhe përsëri. Çfarë do të thotë? Shpjegimi është shumë i thjeshtë: Reboarders ose ndenjëset e pasme të automjeteve për fëmijë janë të gjitha ato ndenjëse fëmijësh të makinave që – ashtu si ndenjëset e makinave të foshnjave – janë montuar kundër drejtimit të udhëtimit. Në Gjermani, fëmijëve me një peshë më të vogël se 9.0 kg u kërkohet të hipin në këtë mënyrë. Dhe ka një arsye të mirë për këtë: Meqenëse muskujt e qafës së të vegjëlve janë akoma jashtëzakonisht të dobët, ata vështirë se mund të përballojnë forcat e mëdha në një goditje ballore. Në rastin më të keq, transportimi i tyre në një mënyrë përpara mund të rezultojë në dëmtime serioze ose madje edhe në një thyerje të qafës. Sidoqoftë, nëse foshnja juaj po udhëton në një mënyrë të sigurt, koka e tyre, e cila është akoma mjaft e rëndë në raport me madhësinë e përgjithshme të trupit të tyre, nuk anon përpara por shtyhet butësisht kundër mbështetëses së mbushur të sediljes, e cila shërben si amortizim të goditjes ose zbutje të lëvizjes së papritur. Meqenëse vendet e makinave për fëmijë Reboarder në përgjithësi janë provuar të jenë jashtëzakonisht të sigurta në statistikat e trafikut, BE madje ka vendosur që në të ardhmen detyrimi për të hipur në një mënyrë të kthyeshme duhet të zbatohet për foshnjat dhe foshnjat deri në moshën 15 muaj. Kështu, është më mirë të transportoni foshnjën tuaj në një karrige fëmijësh me një pamje të pasme për aq kohë sa të jetë e mundur. Nëse ndonjëherë dëshironi të ndryshoni “drejtimin e udhëtimit”, shumë vende fëmijësh për fëmijë mund të montohen në makinë si në një mënyrë përpara ashtu edhe në atë prapa! Kjo ju jep shumë fleksibilitet dhe mund ta përshtatni ulësen e makinës me fëmijën tuaj sipas nevojës.

Opsionet e Instalimit për Ndënjëset e Fëmijëve për Makina

Ekzistojnë dy mënyra të instalimit të ndenjëses së makinës në mënyrë të sigurt në automjet: instalimi përmes rripit të sigurimit të veturës dhe përmes ISOFIX. Montimi i ndenjëses së makinës duke përdorur rripin e sigurimit është mënyra klasike. Për ta bërë këtë, duhet të lidhni ndenjësen e makinës së fëmijës me sediljen e makinës tuaj duke përdorur rripin. Është shumë e rëndësishme të sigurohet që rripi të drejtohet në mënyrë korrekte. Pozicioni i rripit është i koduar me ngjyra në shumë sedilje për fëmijë. Por ju gjithashtu duhet të hidhni një vështrim në udhëzimet për një montim hap pas hapi!