Larëse/ Tharëse në Shitje – Bli Online

Nëse e shihni që proçesi i tharjes së lavatriçes është pak stresues, por nuk keni hapësirë për tharëse portative, përgjigja është një lavatriçe tharëse. Kombinuar me një makineri larëse dhe tharëse në një njësi, ju thjesht ngarkoni, zgjidhni programin tuaj dhe gjithçka do të jetë gati!

Larëse / Tharëse në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Karakteristikat që me të vërtetë do të bëjnë një ndryshim në performancë janë shpejtësia e rrotullimit, zgjedhja e ndryshueshme e programit dhe efikasiteti i energjisë.

Me një lavatriçe tharëse do të kurseni në hapësirë dhe do të jeni në gjendje të shkoni drejtpërdrejt nga larja në tharje, falë të gjithave në një model. Pavarësisht nëse jeni pas një modeli të pavarur ose të integruar, ne kemi shumë madhësi dhe marka për të zgjedhur, me siguri do të gjeni ndeshjen e përsosur për nevojat tuaja shtëpiake dhe lavanderi.

Gjetja e një lavatriçeje dhe tharëseje perfekte për t’iu përshtatur nevojave tuaja nuk ka pse të jetë e vështirë. Në Dyqani Online, ne kemi një përzgjedhje të madhe të lavatriçeve dhe tharëseve nga markat kryesore si GE, Samsung, LG, Maytag®, Whirlpool® dhe më shumë. Zgjidhni nga lavatriçet me ngarkesë të përparme Samsung, tharëse LG, plus tufat e lavatriçeve dhe tharëseve. Ne madje kemi të gjitha tiparet specifike që ju po kërkoni si tharëse pa hapësira, grupe larëse dhe tharëse të përputhshme me Wi-Fi, grupe me hapësirë të vogël dhe më shumë. Sigurohuni që të blini dhe krahasoni – shikoni ofertat tona të larjes dhe tharjes përpara se të vendosni për një set që është i përshtatshëm për ju.

Llojet E Tharëses së lavatriçes

Qëndrim i Lirë

Tharëset e rrobave të pavarura janë shumë të popullarizuara, pasi ato mund të futen në çdo hapësirë të përshtatshme në kuzhinën tuaj ose dhomën e shërbimeve. Kjo i bën ata praktikë dhe fleksibël për modelin e shtëpisë tuaj.

Ata qëndrojnë të lirë nga njësitë e kuzhinës si një tipar integral i dhomës tuaj. Ato gjithashtu vijnë me një larmi të gjerë të madhësive të kazanit dhe opsioneve të ngjyrave

Modelet e pavarura instalohen lehtë dhe merren me vete nëse lëvizni.

E Integruar

Ata kanë një ballë të sheshtë, kështu që një derë e dollapit të kuzhinës mund t’i bashkohet asaj, duke u përzier me njësitë tuaja të tjera. Nëse më parë keni pasur një model të integruar, është më mirë ta zëvendësoni atë me një pajisje tjetër të integruar.

Ndërsa ato janë të sigurta në njësitë e kuzhinës dhe kanë një derë për të mbytur zhurmat, tharëset e lavatriçeve të ndërtuara priren të jenë më të qetë se ato të pavarura. Sidoqoftë, ato mund të jenë të ndërlikuara për t’u instaluar, kështu që ju mund të dëshironi që dikush ta bëjë atë për ju. Kjo zakonisht do të thotë që do të duhet të paguani një tarifë të vogël instalimi.

Mbushja Vetëm me të ftohtë

Ashtu si me lavatriçet, shumica dërrmuese e tharësve tani janë vetëm me ujë të ftohtë.

Kjo nënkupton që ata të marrin në ujë të ftohtë dhe e ngrohin atë vetë, në vend se duke përdorur ujë të nxehtë nga kazan tuaj.

Këto makina janë më të lira për prodhim dhe priren të jenë më të efektshme se modele të mbushura me ujë të nxehtë. Plus, në qoftë se ju përdorni detergjent biologjik, larja duke filluar me ujë të ftohtë do të ju jap një rezultat më të mirë; enzimat funksionojnë më mirë në temperatura të ulëta.

Opsionet e Ngjyrave

Mallrat e bardha në ditët e sotme nuk duhet të jenë të bardha, megjithëse është ende ngjyra më e popullarizuar për një tharëse lavatriçeve.

Megjithëse është e vështirë të arrihen, është gjithashtu e mundur të gjesh modele argjendi, gri dhe të zezë.

Tharëset me kombinim VS. Tharëset me veçim

Tharëset janë një mundësi e shkëlqyeshme nëse keni hapësirë të ulët në dysheme – në fund të fundit, do të duhet të gjeni vend vetëm për një pajisje. Ato gjithashtu mund të kushtojnë shumë më pak sesa blerja e dy pajisjeve të ndara.

Sidoqoftë, një mundësi tjetër është të blini një çantë grumbullimi për makinën tuaj larëse dhe tharëse rrobash – kështu që mund ta vendosni njëra mbi tjetrën. Nëse keni lartësinë në dispozicion, ato nuk do të zënë më shumë hapësirë për dysheme sesa një tharëse.

Blerja e dy pajisjeve të ndara gjithashtu do të thotë që ka të ngjarë të keni një kapacitet më të lartë tharjeje, megjithëse nuk do të jeni në gjendje të lani dhe thaheni në të njëjtën kohë – do të duhet të transferoni larjen midis dy makinerive.

Nëse jeni të interesuar të blini pajisjet tuaja veç e veç, hidhni një vështrim në udhëzimet tona për Makinat larëse dhe tharëse.

Lani dhe thani me lehtësi me këto tharëse

Zgjedhja e një lavatriçe ose tharëse të re

Për lavatriçet , merrni parasysh një model me efikasitet energjetik. Këto makina përdorin më pak ujë dhe energji elektrike dhe janë të disponueshme në modelet me ngarkesë të përparme ose me ngarkesë nga lartë.

Ngarkesa nga lartë:

Lavatriçet me ngarkesë të lartë kanë kapacitetin më të madh, përdorin larje me nxitës ose me helikë dhe zakonisht janë më të përballueshme.

Ngrakesë nga përpara:

Lavatriçet me ngarkesë përpara kanë një larje më efikase të shtytësit që është më e butë për rrobat. Disa makina gjithashtu mund të grumbullohen për të maksimizuar hapësirën.

Hapësirë e kufizuar:

Kombinimet për tharëse larëse, lavatriçe dhe tharëse kompakte ose lavatriçe portabël ju japin funksionalitetin e plotë të lavanderisë në hapësira të vogla, duke i bërë ato perfekte për kondo ose apartamente.

Së fundmi, për tharëse, Dyqani Online ka mundësi gazi dhe elektrike. Tharëset me gaz i thajnë rrobat më shpejt dhe ulin mundësinë e statikës. Mos harroni, këto tharëse do të kenë nevojë për instalim profesional dhe mund të kërkojnë pajisje speciale për shfryrje dhe pajisje të tjera. Tharësit elektrikë janë më të zakonshmit dhe kërkojnë një prizë me 3 ose 4-thika për instalim.

Pavarësisht nëse po kërkoni makinën larëse më të mirë me ngarkesë të lartë në treg, lavatriçe dhe tharëse Maytag, lavatriçe Whirlpool ose tharëse Whirlpool, lavatriçe Samsung ose tharëse Samsung, Karma.al ka përshtatjen e duhur për nevojat tuaja.

Gjërat kryesore për t’u marrë parasysh kur blini një tharëse për lavatriçe

Çfarë janë lavatriçet tharëse?

Tharëset janë krijuar për të bërë më të lehtë punën e lavanderisë. Duke kombinuar larjen dhe tharjen në një pajisje do të kurseni hapësirë dhe mund të kaloni drejt nga larja në tharje pa ngritur gishtin.

Sa kohë do të duhet për të tharë rrobat e mia?

Pas procesit të larjes do të jeni në gjendje të kontrolloni plotësisht se sa zgjat procesi i tharjes. Makineritë me një shpejtësi më të lartë të rrotullimit do të jenë në gjendje të heqin ujin nga lavanderi tuaj më shpejt.

A duhet ta lidh vetë?

Nuk ka nevojë për stres; ne ofrojmë një shërbim lidhje për tharëse lavatriçe.

A duhet të blej një makinë larëse dhe tharëse në të njëjtën kohë?

A duhet t’i zëvendësoj të dy pajisjet në të njëjtën kohë? “Ka kuptim estetikisht, dhe ndoshta për përputhjen e performancës”, thotë Andrea. Por, shton ajo, zakonisht nuk është e nevojshme, përveç nëse keni grumbulluar pajisje dhe nuk mund të gjeni një lavatriçe të re ose një çantë pirgje që mund të përshtatet. Tharëset shpesh tejkalojnë lavatriçet.

A ja vlen një tharëse larëse?

Tharëset e lavatriçes janë një mundësi e shkëlqyeshme për shumë njerëz. Nëse jetoni në një banesë të vogël ose në shtëpi, ose nuk keni vend si për lavatriçe ashtu edhe për tharëse, vlen të merret parasysh një tharëse larëse. … Me një tharëse lavatriçe, nuk do të keni nevojë të ndani rrobat e lagura, ta varni dhe të prisni që të gjitha të thahen.

Mund të thaheni në tharëse lavatriçe?

Për të kryer një cikël VETEM të thatë: Shtypni butonin POWER për të ndezur lavatriçen. Shtypni butonin DRY derisa të zgjidhet niveli ose koha e dëshiruar e thatë. Shtypni butonin start / pauzë për të filluar ciklin.