Bojra Printeri në Shitje – Bli Online

Suksesi i çdo biznesi përkon në aftësinë e tij për të kontrolluar kostot. Kur bëhet fjalë për kontrollin e kostove, vlerësimi i funksionalitetit dhe vlerës së lekut është i rëndësishëm, veçanërisht për pajisjet e tilla si fotokopjuesit, skanerat dhe printerat dhe veçanërisht në bojra printeri.

Bojra Printeri në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Pajisjet e zyrës si këto kërkojnë blerje rutinë dhe kostot e tyre mund të shtohen. Bojëra e printerit mund të jetë ndër disa nga kostot më të mëdha për biznesin tuaj ‘këtë sezon. Veçanërisht nëse krijoni dhe shtypni përmbajtjen tuaj të marketingut të festave në shtëpi.

Nëse mbështeteni në shumë materiale të shtypura për marketingun tuaj, prisni një rritje në buxhetin e furnizimit të zyrës suaj këtë vit. Bojëra origjinale e printerit është e shtrenjtë. Në fakt, në disa raste, mund të jetë më e shtrenjtë të blini fishekë boje sesa një printer i ri.

Gjeni fishekë boje printeri dhe fishekë toneri për pothuajse çdo model të printerit me bojë dhe lazer në treg sot në Karma. al. Ne ofrojmë një linjë të plotë të fishekëve me bojë dhe toner, mbushëse boje dhe toneri, dhe një zgjedhje të gjerë të furnizimeve të printimit në një pjesë të kostos së produkteve të markës. Merrni performancën e besueshme të printimit që ju nevojitet me çmimet që ju pëlqen. Pse të shpenzoni më shumë për zëvendësime të shtrenjta boje origjinale dhe toneri kur mund të merrni të njëjtën cilësi të printimit për shumë më pak në Karma. al?

Llojet e Bojërave të Printerit

Ekzistojnë në thelb tre lloje të bojërave të printerit në treg: bojëra xhenerike, e ri-prodhuar dhe e markës. Boja markë quhet ndryshe bojë prodhuese e pajisjeve origjinale (OEM). Bojëra xhenerike shpesh tregëtohet me çmime shumë më të ulëta se bojërat markë. Një bojë xhenerike mund të shitet më lirë krahasuar me një bojë marke duke siguruar një kursim 4-fish.

Po i afrohen bojës xhenerike, fishekët janë ri-prodhuar ose rinovuar. Nëse biznesi juaj është i ndërgjegjshëm për mjedisin duke përdorur fishekë të ricikluar zvogëlon gjurmën tuaj të karbonit dhe nuk konsumon burime shtesë të prodhimit. Do të zbuloni që fishekët e bojës së rinovuar ofrojnë printime që janë shumë të ngjashme me OEM-të e reja me një fraksion të çmimit.

Prodhuesit e mirë të rinovimit sigurohen që të përdorin vetëm furnizimet, pajisjet dhe procedurat e cilësisë më të lartë. Kjo siguron që të gjitha pjesët e fishekëve të pastrohen dhe të rindërtohen siç duhet përpara se të vendosen në fishekë boje të rinovuar.

Boja e lirë mund të japë cilësinë që dëshironi për printerin dhe furnizimet tuaja të bojës. Njohja e furnizimeve që keni mund t’ju ndihmojë të merrni punët e duhura të printimit pa dëmtuar buxhetin tuaj.

Fishekët për Bojëra Printeri: Çfarë Duhet Të Dini.

Me çmimet që bëhen gjithnjë e më me kosto efektive, printerat janë po aq të zakonshëm sa kompjuterat në shtëpitë përreth, dhe si rezultat, çmimet për bojën e printerit gjithashtu janë bërë më konkurruese. Bojërat Inkjet vijnë në fishekë plastikë të disponueshëm, në një format të bojës me një ose shumëngjyrësh. Fishekët me një bojë kanë 1 ngjyrë boje brenda, dhe fishekët me bojë shumëngjyrëshe kanë 3 ngjyra boje brenda. (Ka edhe pako dyshe dhe shumë paketa të disponueshme që përfshijnë fishekët 2, 3, 4 ose më shumë që nevojiten nga ata printerë.) Printerët me bojë me ngjyra konvencionale kërkojnë një palë fishekë – një të zezë dhe një shumëngjyrësh – ose grupe të shumëfishta fishekë me një ngjyrë për të riprodhuar një gamë të gjerë të hijeve dhe variacioneve të ngjyrave.

Printerët me shumë bojë zakonisht kanë katër fishekë boje me një ngjyrë për skemën e ngjyrave të kaltër, të purpurt, të verdhë dhe të zezë (CMYK) të përdorur në procesin e printimit, por printerët që janë të drejtuar drejt fotove mund të përdorin gjashtë ose më shumë fishekë (të tilla si drita e verdhë dhe purpurtë e lehtë) për të siguruar riprodhim më të hijshëm të ngjyrave. Edhe nëse keni ndërmend të përdorni vetëm bojën e printerit të zi në një printer me ngjyra, shumica e printerëve kërkojnë që të gjitha ngjyrat të jenë të disponueshme për shtypje. Do t’ju duhet gjithashtu bojë me ngjyra për detyrat e mirëmbajtjes së printerit si përafrimi dhe diagnostikimi.

Të gjitha fishekët e bojës së printerit janë krijuar për të punuar me një markë, linjë ose seri të veçantë printerash dhe zgjedhja juaj më e mirë për përcaktimin e fishekëve të veçantë është që ju të lexoni manualin e pronarit që vjen me printerin tuaj. Mund të përdorni edhe gjetësin e bojës në internet të Karma.al. Nëse po shtypni një sërë imazhesh, logosh ose fotografish me rezolucion të lartë, mund të dëshironi të keni në dorë letër fotografike për të maksimizuar cilësinë e daljes.

Konsiderata Të Tjera Të Bojërave të Printerit.

Sapo të vendoset printeri juaj dhe të keni përcaktuar se cilët fishekë boje printeri ju nevojiten, mund të dëshironi të merrni në konsideratë disa mobilje dhe makina të tjera të lidhura me biznesin për të përmbledhur aftësitë e zyrës suaj të shtëpisë. Për shembull, për të ecur së bashku me aftësinë tuaj të fuqishme të printerit, mund të dëshironi të shtoni një kabinet skedarësh për të mbajtur të rregulluara dokumentet tuaja dhe pa zhurmë në zyrën tuaj. Në skajin tjetër të spektrit, një copëtues letre mund të jetë i dobishëm për të mbajtur dokumentet konfidenciale larg syve të paautorizuar ose kureshtarë. Një mënyrë tjetër për të shkuar është që të dixhitalizoni dokumente dhe shkrime të vjetra ose të ndjeshme me një skaner dokumentesh për ruajtje të sigurt në kompjuterin tuaj ose në një usb, në mënyrë që t’i mbani të organizuara dhe të mbrojtura.

Pyetjet e Bëra më Shpesh

A është më e lirë të blini një printer të ri sesa bojën?

Në fakt, mund të jetë më lirë të blini një printer të tërë sesa të blini fishekë të rinj boje.

A mund të zëvendësoj vetëm fishekun e bojës së zezë?

Fishekët e printerit mund të zëvendësohen sipas nevojës! Sidoqoftë, duhet të keni të gjitha fishekët e printerit të instaluar në printer që të funksionojë. Për shembull, nëse hiqni një fishek të printerit të zi të vjetër dhe përpiqeni të printoni me fishekët me ngjyra të instaluara, printeri juaj nuk do të funksionojë.

Sa mund të zgjasë boja e printerit?

Në përgjithësi, ekziston një konsensus që boja e printerit zgjat rreth një deri në dy vjet para se të skadojë. Afati i ruajtjes mund të shkurtohet ose zgjatet duke u kujdesur si duhet për bojën dhe fishekun e tonerit.

A mund të printoni nëse një fishek është bosh?

Mund të jeni në gjendje të printoni kur një fishek printeri është bosh duke rregulluar cilësimet e printerit tuaj, por kjo varet nga butësia e printerit tuaj. Fatkeqësisht, shumë printera të rinj janë krijuar për t’ju bllokuar nga shtypja nëse një fishek nuk ka bojë, duke ju detyruar të blini më shumë bojë në kohën më pak të përshtatshme.

A mund të vendosni 2 fishekë me bojë të zezë në një printer HP?

Mund të instaloni dy fishekë me bojë të zezë nëse printeri juaj përdor dy lloje të ndryshme të bojës së zezë. Nëse po përpiqeni të instaloni një fishek me bojë të zezë në një fole të fishekut me ngjyra, printeri juaj nuk do të funksionojë dhe ju mund të dëmtoni potencialisht makinerinë.