Ftohëse Laptopi në Shitje – Bli Online

Në katalogun tonë online, do të gjeni më shumë se 10.000 ftohëse Laptopi për lloje dhe buxhete të ndryshme. Të gjitha produktet nga kategoria Aksesorë Kompjuteri mund të porositen në internet, me shpërndarje të shpejtë në të gjithë Shqiperinë.

Ftohëse Laptopi në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Në dyqanin online Karma. al, gjithmonë do të gjeni Ftohës Laptopi të lirë dhe të përballueshëm.

Këto ditë, blloku më i mirë i ftohjes së laptopit është praktikisht një domosdoshmëri. Prodhuesit e laptopëve vazhdimisht i tejkalojnë kufijtë për sa i përket makinerisë më të hollë,dhe ndërkohë më të fuqishme. Nga kjo përdoruesit  përfitojnë në shumë mënyra, sjellin çështje të dukshme jo vetëm në kufizimet e hapësirës, ​​por edhe në problemet e lidhura me nxehtësinë (natyrisht që të dyja janë të ndërlidhura ngushtë).

Nga njëra anë, janë bërë hapa të mëdha përsa i përket furnizimit me energji Ultrabooks-ave dhe laptopëve të lojërave, me aftësinë për të paketuar GPU ekuivalente të nivelit afër desktopit në një Ultrabook. Nga ana tjetër, është duke u bërë gjithnjë e më sfiduese për të përtërirë sistemet ftohëse dhe konfigurime të zgjuara të ventilatorëve ose tubave super-efikasë të nxehtësisë për të ftohur një CPU dhe GPU të dendur. Aty hyn blloku më i mirë për ftohjen e laptopit – për të ndihmuar këto pjesë të qëndrojnë të freskëta dhe për të parandaluar ngadalësimin e performancës.

Renditja Kryesore për Këto Ftohëse Laptopi

  • Kootek Cooler Pad Chill Mat 5
  • Cooler Master Notepal XL
  • Thermaltake Massive 20 RGB
  • Enermax TwisterOdio 16
  • Targus Chill Mat
  • Cooler Master MasterNotepal Maker
  • Tree New Bee Cooling Pad
  • TeckNet N8 Laptop Cooling Pad
  • Cooler Master Notepal X-Slim
  • Klim Cool

Përmirësoni Performancën e Laptopit Tuaj me Ftohëse Laptopi me Cilësi të Lartë

Ftohësit e Laptopit të disponueshëm në portalin tonë të blerjeve në internet janë krijuar duke përdorur materiale të lehta. Ata kanë një pamje të jashtme të qëndrueshme në mënyrë që t’i mbani kudo dhe kurdo. Ata janë ergonomik, të hijshëm në dizajn, dhe përbëhen nga një sipërfaqe e shfryrë për qarkullimin e ajrit. Me një ventilator të heshtur 180 mm, dorezë të rehatshme gome dhe 4 shpërndarës USB, ftohësit e laptopit master mund të qetësojnë edhe laptopin më të mbingarkuar. Ju mund t’i blini me çmimin më të mirë në Shqipëri nga markat kryesore si Havit, Defianz, Emporis, Hako, Magideal, Portronics, Belkin, Clublaptop, Storite, Frontech, Targus, Quantum, etj. Duke ofruar më të mirën në tiparet e klasës dhe cilësinë më të lartë dhe me çmime vërtet të perballueshme për çdo shtresë.

Në Dyqani Online, do të hasni ftohës laptopi me karakteristika të përparuara si me drita LED të integruara, kënde të shumta shikimi dhe porta USB të integruara që ju lejojnë të lidhni pajisje të tjera inteligjente, ku dhe kur ju kërkohet. Gjithashtu, këto dalin me ventilatorë super të qetë që janë bërë me kushineta duke ofruar kështu një qëndrueshmëri më të madhe. Blini një bllok ftohës me cilësi të mirë për laptopin tuaj që përshtatet në buxhetin tuaj dhe hiqni qafe problemin e mbinxehjes së pajisjes tuaj. Karma. al është zgjedhja përfundimtare e blerjes për të gjitha nevojat tuaja elektronike. Ju gjithashtu mund të dëshironi të blini pajisje të ndryshme kompjuterike të tjera si tastiera, mausa, webkamera, Shkruesi i jashtëm i DVD-ve, Pllakat grafike, USB, Mbajtëse laptopi, bokse, etj.

Përshtatshmëria në këto Ftohëse Laptopi

Blloku i ftohjes që zgjidhni duhet të jetë i adaptueshëm. Duhet të jetë mjaft ergonomik që laptopi të mos rrëshqasë nga blloku (një problem i zakonshëm) dhe duhet të vendoset lehtësisht brenda tij.

Ai duhet të mbështesë madhësinë e laptopit dhe mund të ngrihet ose të përdoret në kënde të ndryshme, duke lejuar përdorimin maksimal. Në atë mënyrë, mund të ngrihet për të ftohur në mënyrë efektive laptopin në çdo pozicion.

Zgjidhini ata me porta shtesë, sepse  lidhja me një bllok ftohës do të thotë të sakrifikosh një port, dhe të kesh shumë porta do të thotë se mund të dyfishohet edhe si dock. Një tjetër plus është kërkimi i një me një mikro porte USB për kabllot më të imta.

Cilësia

Cilësia e një blloku ftohës bazohet në sa efikas është, ose sa shpejt mund të qetësojë(ftohë)  laptopin. Shumë blloqe ftohës të mirënjohur kanë një numër të mirë ventilatorësh në to, me diametra deri në 90-110 mm, ose shpejtësi të ventilatorit që arrijnë deri në 1000 RPM apo më shumë.

Marrja e diçkaje me një shpejtësi të ventilatorit prej 1000RPM ose më të lartë është thelbësore, pasi sa më shpejt që të jetë shpejtësia, aq më shpejt ftohet. Qarkullimi i rritur i ajrit ndihmon në ekuilibrimin e temperaturës.

Nëse keni nevojë për diçka me të vërtetë të fuqishme, atëherë marrja e një ftohësi me 5 ventilatorë të lartë të RPM-së është ideale. Gjithsesi, edhe pse keni më shumë ventilatorë ndonjëherë nuk është zgjidhja më e mirë që bëni.

Siç eshihni, ajri i shtyrë nga ventilatorët zakonisht matet me metra kub në minutë – ventilatorët më të mëdhenj qarkullojnë më shumë ajër sesa ata që janë më të vegjël, kështu që është gjë e mirë të zgjedhësh ato që kanë ventilatorë të mëdhenj sepse ata kanë CFM më të lartë.

CFM-ja tipike ndryshon nga 20-70 CFM: sa më shpejt qarkullimi i ajrit (sa më i lartë CFM), aq më shumë pajisja mbetet e ftohtë.

Blloqet Ftohës me një CFM më të lartë mund të mposhtin ata blloqe që janë të përbërë me ventilatorë të shumtë, si rezultat, më të vegjël.

Transportueshmëria

Nuk do mënd që blloku i ftohjes së laptopit duhet të jetë aq i lehtë kur ta mbani. Duhet ta keni parasysh këtë kur blini një.

Një rregull tjetër është se duhet të jetë më i lehtë se laptopi, veçanërisht nëse jeni tipi që vendos laptopin në prehrin tuaj ose një udhëtar i vazhdueshëm që sjell një pjesë të punës së tyre me vete.

Mos harroni, pesha e laptopit do të shtojë më shumë peshën e bllokut të ftohjes. Asnjëherë mos e tejkaloni peshën që mund të mbani për periudha të gjata kohore: komoditeti është çelësi këtu.

Pesha maksimale duhet të jetë më pak se 3 kile, dhe minimumi do të ishte rreth 700g. Kjo varet nga aftësia juaj mbajtëse.

Por nuk ka të bëjë vetëm me mbajtjen e tij përreth. Ekziston edhe çështja e vendosjes së tij në tryezat e prirura të laptopëve dhe nëse të dy laptopët dhe blloku i ftohësit janë të rëndë, mund të ndikojë në ekuilibrin e tavolinës.

Sidoqoftë, nëse jeni tip që përdorni laptopët si desktop, atëherë transportueshmëria nuk ka aspak rëndësi.

Çmimi

Shumë marka shesin ftohës të shkëlqyer për një çmim të volitshëm; thjesht merrni një që është brenda buxhetit tuaj. Blloqet ftohës shpesh vijnë deri në 1,900 lekë deri në +100 mijë lekë.

Ata me çmim të ulët zakonisht kanë një ose dy ventilatorë dhe kanë një shpejtësi konstante, të pandryshueshme të ventilatorëve: ato shpesh janë pa ndërprerje, si dhe janë shtresa të rrafshëta. Sa më i lartë çmimi, aq më shumë tipare do të ketë blloku ftohës.