Aksesorë Telefonash për Makina në Shitje – Bli Online

Pajisja e makinës tuaj me këta aksesorë telefonash në shitje është i dobishëm për shumë arsye praktike. Jo vetëm që mund të merrni telefonata pa perdorur duart, por gjithashtu mund të përdorni me lehtësi telefonat tuaj inteligjentë si asistentë navigimi.

Aksesorë Telefoni për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing all 3 results

Showing all 3 results

Ne po jetojmë në një epokë ku është e pamundur të kalosh qoftë edhe një ditë të vetme pa celular. Telefonat janë bërë shumë më tepër sesa thjesht instrumente thirrëse. Ato janë një depo e të gjitha të dhënave të rëndësishme që ne përdorim gjatë një dite – kontakte, fotografi, muzikë, email, kopje të biletave tona të udhëtimit, faturat e konfirmimit për rezervimet e hotelit dhe shume te tjera. Ndërsa shumë prej nesh përmbahen nga përdorimi i telefonave gjatë ngarjes, bëhet e vështirë të injorosh telefonatat. Mund të jetë një telefonatë urgjence nga një anëtar i familjes ose një shoku, ose një telefonatë urgjente nga puna që duhet të përgjigjet menjëherë. Edhe nëse e kufizoni veten nga marrja e telefonatave gjatë ngarjes, thjesht mund të ndjeni nevojën për t’i dërguar mesazh personit në anën tjetër për t’i bërë të ditur se do t’i telefononi së shpejti. Ndërsa është një praktikë e mirë të tërheqësh makinën anash dhe më pas të dërgosh mesazhe / telefonata, shumë prej nesh nuk arrijnë ta bëjnë këtë dhe këtu paraqiten mbajtësit e celularëve.

Merrni udhëzime pikë për pikë për në destinacionin tuaj të zgjedhur, së bashku me ndihmën zanore dhe një pamje të qartë të hartës duke e vendosur telefonin në një mbajtëse celulari në kroskot. Telefoni juaj do të vendoset i sigurt në një pozicion në të cilin do të keni qasje të lehtë, kështu që nuk do të duhet të futeni brenda çantës ose xhepave të pantallonave tuaja kur bie telefoni.

Llojet e Aksesorëve të telefonit për Makina

Mbajtës të ndryshëm të telefonit ne makinë do ta mbajnë telefonin tuaj në mënyra të ndryshme dhe në vende të ndryshme. Nuk ka me të vërtetë një gjë të tillë si një mbajtëse me të vërtetë universale e telefonit celular në makinë; në vend të kësaj, ju mund të zgjidhni dhe se cila ju përshtatet më shumë. (Megjithatë, modelet “universale” ekzistojnë në lidhje me telefonat celularë të pajtueshëm dhe janë një mënyrë e thjeshtë për të zgjedhur një montim nëse duhet të ndryshoni telefonin tuaj ose t’i huazoni makinën tuaj një anëtari të familjes.)

Montimet magnetike të telefonit, për shembull, janë më të lehtat për ta kapur telefonin tuaj dhe për ta hequr kur nuk ka doreza ose mbajtese për të rregulluar çdo herë. Por, në varësi të modelit, ato mund të kenë një mbajtje më të dobët dhe ndonjëherë (por jo gjithmonë) dhe janë më të mira për telefonat e vegjël. Një model magnetik per iPhone 6, si një shembull, mund të jetë më i qëndrueshëm se një per iPhone XS Max.

Montueset ne ventilime janë aksesori më i mirë i makinës për të marrë me vete gjatë udhëtimeve, pasi ato janë të vetmet me zero pjesë ngjitëse. Në vend të kësaj, ato mbërthehen në ventilimet e makinës suaj – që do të thotë që ju mund t’i merrni me vete kudo pa shkaktuar ndonjë dëm. Për shkak të kësaj, megjithatë, ata gjithashtu mund të jenë më pak të sigurt në pikën e tyre të lidhjes me makinën, dhe si të tillë shpesh nuk preferohen për përdorim të qëndrueshëm.

Aksesorë telefoni që Montohen ne Dritare ose në Xhamin Ballor

Kur po blini montuese smartphone, ju duhet të merrni parasysh madhësinë e telefonit tuaj, rregullueshmërinë dhe pozicionimin e montimit dhe nëse do të duhet të karikoni njëkohësisht telefonin tuaj. Për karikim, shpesh preferohen montimet e pultit me fund të hapur; ato mbahen lart per nje veshtrim me te mire, por janë mjaft afër konsolës suaj qendrore për të bashkuar në mënyrë të pandërprerë një karikues në pjesën e poshtme të telefonit tuaj. Ata priren të jenë njësoj të popullarizuar në montimet e dritareve, të cilat ngjiten direkt në xhamin e përparmë të makinës suaj.

Të dy modelet e mbajnë telefonin tuaj saktësisht aty ku dëshironi: në shikimin tuaj periferik ndërsa jeni duke vozitur, por jo në një vend që ose do të errësonte vijën e shikimit tuaj ose do t’ju bënte të largonit nga rruga. Në fund të fundit, montimi i telefonit tuaj celular duhet të jetë aty për t’ju ndihmuar të jeni të sigurt!

Tek Ventilimet, Paneli apo në Xham?

Për pjesën më të madhe, ekzistojnë dy lloje të montimeve të telefonit të makinave: montimet që ngjiten në ajrin e kondicionerit tuaj dhe montimet që ngjiten në pultin ose xhamin tuaj. Nëse keni një ventilim standard të kondicionerit, ka shumë mundësi të mira atje, por vini re se ato nuk do të funksionojnë me format rrethore.

Montimet ne bord dhe xhama janë më të mira. Disa bashkohen përmes bazës thithëse ndërsa të tjerët përdorin ngjitësin. Këto të fundit priren të vijnë me ngjitës të klasit automobilistik që nuk duhet të dëmtojë makinën tuaj, por ato nuk mund të zhvendosen aq lehtë dhe ngjitësi mund të prishet me kalimin e kohës. Nëse merrni me qira ose ndryshoni shpesh makina, do të dëshironi t’i keni ato.

Aksesorë Telefoni për Makina Me Sustë apo Magnetikë?

Shumica e montimeve përdorin ose susta me burim ose baza magnetike për të mbajtur telefonin tuaj në vend. Të dy kanë përfitimet e tyre. Montimet magnetike janë më të shpejta; Montimet me susta ofrojnë më shumë funksionalitet, pasi që lehtë mund të kaloni midis telefonave. Bazat magnetike kërkojnë gjithashtu që të lidhni një pllakë metalike në pjesën e pasme të telefonit tuaj ose ta rrëshqisni midis telefonit tuaj dhe kutisë së tij. Nëse përdorni telefonin duke karikuar, do të dëshironi të jeni të kujdesshëm në lidhje me vendosjen e pllakës: Nëse pllaka është në ose afër spirales së karikimit, telefoni nuk do të mund të karikohet.

Montime pa tela për karikimin

Disa modele përfshijnë karikim pa tel me wifi. Këto montime mundësohen nga porta DC e automjetit tuaj, kështu që nuk ka nevojë të lidhni telefonin tuaj sa herë që hipni në makinë.

Masa ka rendesi

Shumë telefona të makinave ngjiten maksimalisht në një madhësi të caktuar të telefonit, kështu që para se të blini një, sigurohuni që ai mbështet telefonin që dëshironi të përdorni. Nëse është një montim me suste, sigurohuni që të jetë mjaft i gjerë për të mbajtur telefonin tuaj. Për montimet magnetike, kontrolloni peshën maksimale (dhe faktorin në peshën e kasës suaj).

Rëndësia e blerjes së Aksesorëve të telefonit për Makina

Gjithmonë është rrezik të përdorim telefona gjatë vozitjes pasi kemi tendencë të marrim telefonata, t’u përgjigjemi mesazheve dhe ta mbajmë telefonin gjatë gjatë ngasjes, duke rritur kështu rrezikun e aksidenteve. Por është gjithashtu e rëndësishme të përdorni GPS dhe t’i përgjigjeni thirrjeve të urgjencës. Dhe për të shmangur çdo lloj rreziku ndërsa mbani telefonin në duar, investoni në një Mbajtëse te mire per ta mbajtur telefonin tuaj në nivelin e syve. Karma.al ju ofron një shumëllojshmëri të gjerë të mbajtësve të celularëve të makinave që ju ndihmojnë të merrni thirrje pa duar ndërsa drejtoni makinën. Mbajtësit e celularëve të makinave janë gjithashtu të dobishëm kur lundroni përmes GPS pasi ju ndihmon të shikoni në të njëjtën kohë hartën pa pasur nevojë ta mbani atë në duar.