Audio për Makina në Shitje – Bli Online

Mirësevini në Karma.al. Ne jemi dyqan që i jemi përkushtuar dhe disponojmë audio për makina, navigim, pjesë vizualizimi, integrimit të smartphonë-ve dhe aksesorëve për makina në Shqipëri.

Audio për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing all 3 results

Showing all 3 results

Ekipi ynë është këtu për t’ju ofruar një shërbim profesional dhe efikas, duke mbuluar të gjitha shërbimet stereo të makinës suaj, instalimin, shitjet dhe konfigurimin e nevojave për çdo gjë “sistem audio-je për makina”.

Katalogu ynë në internet shfaq gamën më të fundit të produkteve të furnizuar nga të gjitha markat kryesore si Alpine, Pioneer, Kenwood, Sony, JVC, Stinger, DNA, Dynamat, Polk dhe Morel (dhe më shumë).

Karma.al është ndalesa juaj e vetme e pajisjeve, instalimeve dhe riparimeve të specializuara të pajisjeve audiovizive për makina. 

Nuk jeni i sigurt se çfarë ingranazhi ju nevojitet për të vendosur makinën tuaj siç duhet? Tek ne ju do të gjeni të gjitha zgjidhjet, pjesët ose aksesorët që ju keni kërkuar prej kohësh dhe ju kanë munduar. Vetëm me disa klike larg ju do të gjeni pjesët ose shërbimin që dëshironi tek filtrat tanë në fillim të faqes tonë. Ju mund të shikoni disa nga projektet tona të mëparshme në faqen tonë të internetit, ose të na ndiqni në mediat sociale për t’u informuar.

Blini Sisteme Audio dhe GPS në internet në Karma.al. Zgjidh nga diapazoni më i mirë i Sistemeve të Fonisë për Automjete, Kasetofon, Bokse, GPS dhe Sistemeve të Navigimit me të gjitha markat dhe modelet që janë në dispozicion. Ka disa marka të sistemit audios për makina në treg që ofrojnë produkte të besueshme dhe cilësore. Por si e zgjidhni atë që plotëson kërkesat tuaja?

Ne jemi një nga emrat më të njohur dhe më të besuar në industrinë e automobilave si prodhues dhe furnizues i një game të gjerë sistemesh audiosh për makina ose sistemesh zanore për makina. Gama jonë e gjerë e sistemit më të mirë të fonisë për makina është në dispozicion dhe u ofrohet klientëve tanë në specifikime standarde dhe të personalizuara. Blini sistemin e fonisë me ekran me prekje për makinën tuaj në Karma.al. Sistemi, kasetofoni, stereoja (boksi) i makinës me ekran me prekje dhe sistemi më i mirë i zërit për një makinë nga të gjitha markat dhe modelet. Zgjidhni sistemin më të mirë të fonisë për makina me Bluetooth që plotëson të gjithë kërkesat tuaja. Nëse jeni duke kërkuar për një çmim të përballueshëm të sistemit audio të makinës, çmimit të bokseve stereo për makina dhe çmimit të sistemit të zërit për makina, tek ne ju do të gjeni gjithçka që dëshironi.

Sa Kohë Duhet për të Përshtatur një Sistem Audio për Makina?

Pajisja me një sistem të ri audio-je për makinën tuaj nuk është aq e vështirë sa e kishit menduar nëse e dini se çfarë po bëni hap pas hapi! Dhe për këtë ne jemi këtu! Kolegët tanë të audios në dyqanet e makinave kanë mjaft ekperiencë kur bëhet fjalë edhe për instalimet më të komplikuara. Të gjitha sistemet audio të makinave që ne shesim, duan vetëm një orë ose më shumë për t’u përshtatur, kështu që ju mund të largoheni të kënaqur me sistemin tuaj të ri dhe të përmirësuar në çdo kohë!

Nëse jeni më shumë tip praktik, atëherë jeni më se i mirëpritur të provoni dhe të përshtatni sistemin tuaj audio të makinës – por jini të gatshëm të përballeni me qarqet elektrike të makinës tuaj dhe të merreni me atë që qëndron prapa kroskotit tuaj. Nëse preferoni të lejoni që një ekspert i trajnuar i audios për makina i Karma.al të përshtatet me gjithçka, nga telat te mbulesat e bokseve para se të sigurohet që gjithçka është e sigurt dhe funksionale, atëherë ne jemi gati t’ju ndihmojmë!

Bokset Stereo për Makina

Nëse po planifikoni të përmirësoni sistemin audio të makinës suaj, atëherë ky është vendi ideal. Stereoja është kutia drejtkëndëshe që zakonisht qëndron në mes të kroskotit tuaj dhe ju siguron kontrollet, butonat dhe ekranin në mënyrë që të mund të ndryshoni këngët, të ndërroni kanalet dhe të shihni saktësisht se çfarë po dëgjoni.

Kur mendoni për një stereo për makinën tuaj, ju me siguri paraqitni ekranin konvencional, LED me një buton volumi, ndërrues kanali dhe butona të ndryshëm të tjerë. Ndërsa këto janë akoma më fantastike, ne gjithashtu kemi një sërë njësish të përputhshme Apple CarPlay dhe Android Auto të cilat po bëhen opsionet më të njohura të përditësimit.

Projektuar për të punuar pa ndërprerje me telefonin tuaj, ju do të jeni në gjendje të merrni telefonata, të luani muzikë përmes aplikacionit tuaj të preferuar, t’i lexoni mesazhet tuaja përmes aktivizimit me zë dhe madje të përdorni aplikacionin tuaj të zgjedhur të navigimit me paraqitje në hartë. Këto sisteme stereo përdorin një formë shpërndarjeje të ngjashme me telefonin tuaj, kështu që nuk do të duhet të kaloni orë të tëra duke kuptuar cilësimet tuaja. Vetëm mos harroni se do të duhet të merrni Apple Carplay nëse keni një telefon Apple dhe Android Auto nëse keni një telefon Android.

Bokse Makinash

Bokset ka të ngjarë të jenë një fushë kryesore nëse jeni duke kërkuar për sisteme të reja audio makinash – në fund të fundit, këtu prodhohet tingulli! Nëse po kërkoni një përmirësim të shpejtë, atëherë këtu mund të shkëmbeni bokset standardë të instaluar nga prodhuesi. Ne do të duhet të dimë se cilët bokse janë tashmë të vendosur, kështu që ju mund të kontrolloni vetë ose nëse nuk jeni të sigurt, montuesit tanë që janë ekspertë të audios mund t’ju ndihmojnë gjatë procesit të instalimit të bokseve.

Bokset më të zakonshëm që gjenden në automjete janë bokset me dy drejtime. Këto janë bokset që do të gjeni në kornizën tuaj të derës, të përbërë nga një “tweeter(cicërimë)” (një boks i vogël që prodhon frekuenca të larta, si nota dhe vokale) dhe një “woofer” (boksi më i madh që krijon frekuenca të ulëta, si basi) . Këta bokse janë mjaft të lehtë për të shkëmbyer për një grup të përditësuar, duke përmirësuar cilësinë e zërit dhe nganjëherë madje lejojnë më shumë volum.

Një tjetër përditësim më i ndërlikuar, por akoma i njohur është një nën-vufer. Ky është një boks më i madh që merret vetëm me nota basi dhe do t’i japë muzikës tuaj një goditje serioze – veçanërisht me volumin e ngritur. Subwoofer-at zënë pak më shumë hapësirë ​​sesa bokset standardë të makinës dhe zakonisht nuk instalohen nga prodhuesit, kështu që ka të ngjarë të duhet të krijosh pak hapësirë ​​në bagazhin e automjetit tuaj. Megjithatë ka disa nën-vufera që vendosen nën-sedilje për ata që kanë pak hapësirë në bagazh.

Cili Është Sistemi më i Mirë Audio për Makina?

Ne disponojmë një gamë të gjerë markash të bokseve stereo të makinave dhe bokseve mono të makinave, kështu që opsioni “më i mirë” nganjëherë vjen deri te preferencat personale. Nëse jeni duke kërkuar funksionalitet të lehtë dhe karakteristika interesante, atëherë një stereo i përputhshëm me Apple CarPlay ose Android Auto dhe çdo përmirësim i boksit mund të jetë opsioni më i mirë. Nëse jeni një adhurues i vërtetë i muzikës, atëherë një rregullim i plotë i bokseve me shtimin e njësisë së performancës së njësisë kryesore, amplifikatorit dhe nën-vuferit në bagazh (ose një version të hollë nën sedilje) do të ishte zgjidhja më e mirë për të përcjellë meloditë tuaja dhe të marrin fokusin që meritojnë.