Adaptor në Shitje – Bli Online

Ne në Karma.al, përpiqemi t’ju ofrojmë cilësinë më të mirë nëse po kërkoni për një bateri, karikues ose adaptor me një çmim mëse të arsyeshëm. Të jeni të sigurt për të marrë ofertat dhe uljet më të mira në Karma.al nëse vizitoni dyqanin tonë në internet.

Adaptor në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

 Ne kemi në stok produktet më të fundit me specifikime dhe teknologji të nivelit të lartë për t’iu përgjigjur kërkesave tuaja ditore në lidhje me karikimin.

Në mes të një numri të madh përfitimesh, ne ofrojmë oferta ekskluzive të personalizuara, mundësi të përshtatshme pagese, etj. Vetëm në rast se përballeni me ndonjë problem me bateritë ose adaptorët tuaj. Gjithashtu, ndërkohë që çmimet e Adaptorit në Shqipëri mund të ndryshojnë nga markë në markë dhe teknologji për të shfaqur, ne përpiqemi shumë që të sigurojmë një katalog të gjerë të karikuesve, baterive dhe adaptorëve më të mirë për çdo buxhet. Mbi të gjitha, qëllimi kryesor i Karma.al është të shndërrojë çdo ëndërr të klientëve tanë në një realitet.

Ne jetojmë në një botë që është shumë jofunksionale pa kompjuterat dhe pajisjet e tjera. Pengesë për të qenë kaq i varur nga kompjuterët dhe pajisjet është se kur ato prishen ose kur një përbërës i vogël i tyre ndalon së punuari, ne mërzitemi dhe jemi në kërkim të një pjese për të zëvendësuar origjinalen. Nëse po përballeni me një situatë të tillë, mund të gjeni disa pajisje kompjuterike dhe pjesë në portalin tonë. Kemi RAM, karikues dhe adaptorë kompjuterash, Përpunues dhe shumë artikuj të tjerë. Këto produkte janë me çmim shumë të arsyeshëm dhe janë bërë gjithashtu nga materiale me cilësi të lartë që i bëjnë ato të qëndrueshme dhe të punojnë relativisht për një kohë më të gjatë.

Llojet e Adaptorëve

Ka rreth 15 lloje të ndryshme të prizave në të gjithë botën, por ka vetëm pesë për të cilat duhet të dini:

  • Priza amerikane / kanadeze me dy kunja (tipi A)
  • Europlugs me dy kunja (tipi C / D / E / F / H / J / K / L / N / O)
  • Priza tre-kunja në Mbretërinë e Bashkuar (Tipi G)
  • Priza Australiane (Lloji I)
  • Priza të Afrikës së Jugut (Tipi M)

Prizat unike të përdorura në shumë vende kryesisht gjatë tokëzimit. Po, është më e sigurt të përdorni priza të tokëzuara, veçanërisht me pajisje shtëpiake më të mëdha.

Diferenca Midis një Konvertuesi Dhe një Adaptori

Nëse nuk po sillni asnjë pajisje të vetme tensioni në udhëtimin tuaj, mund të dëshironi të zgjidhni adaptuesit e udhëtimit sesa konvertuesit e udhëtimit. Në vend që të ndryshojnë tensionin, këta adaptorë thjesht veprojnë si një ndërmjetës në mënyrë që të mund të futni një prizë kanadeze në një fole ndërkombëtare.

Eksploroni një gamë të gjerë të aksesorëve elektronikë dhe kompjuterash në Karma.al

Kompjuterat, celularët dhe pajisjet e tjera elektronike kanë zënë vënd të pazëvendësueshëm në stilin e jetesës moderne. Shumica e kompanive dhe korporatave varen nga kompjuterët për transaksione të mëdha biznesi. Edhe shumica e studentëve varen nga kompjuterat për të marrë gjithnjë e më shumë njohuri në lidhje me temat arsimore dhe jo-arsimore njësoj. Në Karma.al, ne e kuptojmë se sa të rëndësishme janë elektronika dhe aksesorët elektronikë për ju. Prandaj, ne ofrojmë gamën më të gjerë të pajisjeve elektronike në internet, vetëm në Karma.al e cila është faqja më e dashur e blerjeve në internet në Shqipëri. Në Karma.al, ju mund të gjeni në internet një varg aksesorësh elektronikë për kompjuterët tuaj si Hard Disk, Pen Drive, Sisteme multimedia, Tastierë dhe mouse, Adaptor dhe Karikues laptopësh.

Blini adaptorët më të mirë për laptop nga kompanitë më të mira

Me rritjen e kërkesës për kompjuter, edhe kërkesa për pajisje ka parë një rritje të madhe. Kompanitë e shumta janë duke u zhvilluar për të kapërcyer hendekun midis kërkesës dhe ofertës së aksesorëve elektronikë për shkak të rritjes së kërkesës. Sidoqoftë, jo të gjitha kompanitë ofrojnë pajisje elektronike me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme. Prandaj, me kaq shumë kompani që ofrojnë pajisje elektronike, blerësit ka të ngjarë të ngatërrohen. Ekipi i Karma.al ka kryer kërkime të konsoliduara me kompani të shumta teknologjike për të zbuluar se cilat kompani prodhojnë produkte me cilësi të shkëlqyera me çmimet më konkurruese në treg. Për të kapërcyer këtë çështje, Karma.al ofron vetëm pajisje elektronike me cilësi më të lartë të prodhuara nga markat më të besuara si Lapguard dhe ARB.

Gjeni Adaptorin perfekt për laptopët tuaj

Karma.al ofron gamën më të gjerë të aksesorëve elektronikë nga të cilët mund të zgjidhni dhe të gjeni produktin perfekt që plotëson kërkesat dhe buxhetin tuaj. Në Karma.al, ju mund të gjeni adaptor dhe karikues laptopi për një gamë të gjerë laptopësh dhe NoteBook-ësh. Këtu mund të gjeni edhe adaptor energjie laptopi për modelet e ndërprera të laptopëve dhe NoteBook-ëve. Në Karma.al, ne sigurojmë që ju të mund të gjeni atë që po kërkoni, e cila është arsyeja prapa një gamë kaq të gjerë të produkteve të disponueshme në Karma.al. Të gjithë aksesorët elektronikë si karikuesit e laptopëve dhe adaptorët e energjisë që janë në dispozicion në Karma.al mbulohen nga garancia standarde siç zgjatet nga prodhuesit përkatës. Prandaj, në rastin e rrallë që përballeni me një problem me cilësinë ose performancën e një produkti që blini nga Karma.al, ju mund ta riparoni ose zëvendësoni atë lehtësisht në qendrat e autorizuara të shërbimeve.

Eksploroni më shumë produkte në Karma.al

Nëse keni gjetur adaptorin e përsosur të energjisë për laptopin ose NoteBook-un tuaj, atëherë mund të eksploroni edhe një gamë të gjerë të Cooling Pads për laptopët dhe NoteBook-ët tuaj. Kurdoherë që laptopët dhe kompjuterat portabël përdoren për informatikë të rëndë, procesorët prodhojnë një sasi të madhe nxehtësie. Nxehtësia, nëse nuk shpërndahet, mund të shkaktojë dëme në procesor dhe përbërës të tjerë të ndjeshëm ndaj nxehtësisë. Cooling Pads sigurojnë që laptopët të qëndrojnë të freskët edhe gjatë përdorimit të përpunimit të rëndë. Mbi dhe mbi jastëkët ftohës dhe adaptorët e rrymës për laptopë, mund të eksploroni gjithashtu një gamë të gjerë të Mouse dhe Tastierë plug-and-play për t’u përdorur me laptopë, vetëm në Karma.al e cila është faqja në internet më e besuar e blerjeve në Shqipëri.