Llampa / Bateri për Makina në Shitje – Bli Online

Karma.al mbart një gamë të gjerë me llampa / bateri për makina që ju nevojiten për të mirëmbajtur automjetin tuaj. Qëndroni të sigurt ndërkohë që udhëtoni në rrugë dhe mbani dritat tuaja funksionale duke shfletuar koleksionin tonë të llambave të automjeteve motorike nga markat e besuara.

Llampa & Bateri për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing 1–12 of 14 results

Showing 1–12 of 14 results

Kur dritat e frenave ose fenerët e automjetit tuaj pushojnë së punuari, situata mund të bëhet e rrezikshme dhe madje të bëhet çështje ligjore. Çdo automjet vjen me drita të para-instaluara. Për fat të keq, llambat e makinës me të cilën vijnë në automjetin tuaj mund të ofrojnë vetëm ndriçim të mjaftueshëm për të përmbushur kërkesat e qeverisë, dhe madje edhe atëherë, ato nuk do të zgjasin përgjithmonë. Zëvendësoni llambat e dritave tuaja menjëherë sa të prishen ose digjen për të përfituar sigurinë tuaj.

Udhëzues Blerje-je për Ndërrimin e Llambës së Fenerëve & Baterisë

Zëvendësimi i llambës së fenerëve është një pjesë e rëndësishme e mirëmbajtjes së automjetit, pasi performanca e saj mund të zvogëlohet me kalimin e kohës. Nëse e dini se çfarë po kërkoni, llambat më të mira zëvendësuese të fenerëve mund të arrijnë vetëm një përzierje të duhur të tërheqjes estetike dhe dukshmërisë së shtuar.

Llambat e makinës, si fenerët dhe dritat e pasme, kanë evoluar shumë në dekadat e fundit. Teknologjia e përparuar bën të mundur marrjen e një përvoje më të mirë dhe më të sigurt të ngarjes sa herë që ndiqni timonin. Përdorni faktorët e mëposhtëm për të përcaktuar llambat më të mira të dritave të zëvendësimit për automjetin tuaj:

Kohëzgjatja

Jetëgjatësia e llambave zëvendësuese  të fenerëve duhet të luajë një rol të madh në procesin tuaj të blerjes. Shikoni për llamba më afatgjata që kërkojnë zëvendësime më pak të shpeshta.

Ndriçimi

Llambat më të shndritshme të dritave mund të rrisin dukshmërinë e rrugës por mund të kenë një jetëgjatësi më të shkurtër.

Bardhësia

Disa lloje të llambave të makinës prodhohen në një forë drite të mprehtë, të bardhë që mund të bëjë për kushte më të sigurta të ngarjes.

Lloje të Ndryshme të Llambave të Fenerëve

Ekzistojnë tre lloje kryesore të llambave të dritave – LED, halogjen dhe ksenon. Secili lloj prodhon dritë në një mënyrë të ndryshme, dhe drita juaj mund të përmbajë më shumë se një lloj llambë, në varësi të markës dhe modelit tuaj.

Llamba LED

Meqenëse llambat LED konsumojnë më pak energji dhe zgjasin shumë më gjatë sesa llojet e tjera, ato po bëhen një zgjedhje gjithnjë e më e famshme për dritat, dritat e pasme dhe treguesit. Në disa raste, llambat LED mund të zgjasin shumë po shumë gjatë.

Llamba halogjene (me fije)

Llambat halogjene punojnë në mënyrë të ngjashme me shtëpiaket dhe zëvendësohen lehtë kur të vijë koha. Ky lloj llambë ofron një zgjidhje me kosto efektive të dritave.

Llamba Xenon / HID (Llamba Shkarkimi me intensitet të lartë)

Shkarkimi me Intensitet të Lartë, ose llamba HID, përdorin gazin ksenon dhe çakëll për të krijuar dritë të bardhë. Llambat HID shkëlqejnë më shumë dhe zgjasin më shumë se llambat halogjene, por mund të duhen disa sekonda për të arritur fuqinë e tyre të plotë.

Blini Bateri Automatike

Marrja e baterisë së duhur për makinën ose kamionin tuaj është thelbësore për performancën e duhur të automjetit. Me kërkesat e sotme moderne të makinave, si radiot satelitore dhe GPS-të në makinë, bateria e automjetit tuaj duhet të jetë edhe më e fuqishme.

Filloni kërkimin tuaj për baterinë e përsosur zëvendësuese duke përdorur makinën dhe gjetësin e baterive të kamionëve. Zgjidhni markën, vitin, modelin dhe madje llojin e baterisë së automjetit tuaj për të parë se cilat opsione kemi në dispozicion për ju.

Ne do ta lokalizojmë baterinë e saktë në sekonda. Marrja e kamionëve dhe baterive të makinave zëvendësuese nuk duhet të jetë një stres më vete. Karma.al vjen me një gamë të gjerë dhe të thjeshton procesin e gjetjes së baterisë së duhur për automjetin tuaj.

Merrni Bateri Makine pa Qënë Nevoja të Qëndroni në Pritje

Nuk jeni i sigurt nëse vërtet keni nevojë për një bateri të re? Shfletoni katalogun tonë online të Karma.al dhe ne mund t’ju ndihmojmë me një provë falas të baterisë dhe kontrollit të sistemeve. Në këtë mënyrë ju mund të dini me siguri nëse keni nevojë për një bateri zëvendësuese për ta kthyer makinën ose kamionin tuaj në formën e tij/saj më të mirë.

Po në lidhje me instalimin e baterive të makinave dhe kamionëve? Kursejani vetes kohën dhe përpjekjen që duhet për të instaluar siç duhet bateritë e makinës. Bashkëpunëtorët tanë profesionistë do të sigurohen që bateria juaj të instalohet në mënyrën e duhur me lidhje të pastra dhe të sigurta. Ata gjithashtu do të inspektojnë kabllot dhe tabakanë tuaj dhe do të kërkojnë ndonjë korrozion potencialisht problematik.

Qëndroni Gjithmonë Energjikë me Bateritë Thelbësore për MakinënTuaj

Motori i makinës suaj mund të funksionojë me gaz, por përbërësit e tij elektrikë, duke përfshirë dritat, elektronikën e brendshme dhe dritat e kthesës, vënë në punë baterinë. Kur bateria e makinës suaj është e vjetër, kullon ose ndryshe nuk funksionon si duhet, mund të përjetoni probleme duke filluar nga fillimi i ngadaltë i motorit deri te rrjedhja e acidit të baterisë ose drita e “motorit të kontrollit” në panelin tuaj.

Pavarësisht nëse jeni duke kryer mirëmbajtje rutinë ose po përpiqeni të zgjidhni shpejt një problem të papritur të baterisë, Karma.al ka furnizimet që ju nevojiten për të kryer punën me Çmime të Ulëta të Përditshme. Departamenti i automobilave i Karma.al ofron një shumëllojshmëri opsionesh të baterive të makinave në madhësi dhe tensione të llojeve të ndryshme, përveç aksesorëve të dobishëm që lidhen me baterinë, të tilla si karikuesit portabël të baterisë, kabllot e bluzave dhe vëzhguesit e sistemit të karikimit.

Shumë prej baterive dhe aksesorëve janë të disponueshëm me transport falas dy ditor ose marrje brenda dyqanit në të njëjtën ditë në mënyrë që të mund të rikuperoni shpejt makinën ose kamionin tuaj.

Opsione të Tjera

Bateritë sportive të energjisë

Motorët, skuterat, ATV-të dhe automjetet e dëborës gjithashtu kanë nevojë për bateri, dhe ne kemi një përzgjedhje të madhe të baterive që janë bërë posaçërisht për këto automjete sportive me energji elektrike. Gjeni bateri zëvendësuese për automjetet sportive të energjisë të prodhuara nga markat duke përfshirë Yamaha, Honda dhe Harley-Davidson në këtë departament.

Bateri të tjera

Karma.al gjithashtu ofron bateri të ndryshme për automjete dhe pajisje elektronike të motorizuara që nuk renditen më sipër. Nga karriget me rrota te makinat prej lodre për fëmijë, ne ofrojmë të njëjtin shërbim të përshtatshëm në dyqan ose në shtëpi për këto bateri të specializuara të ndryshme, siç bëjmë për të gjitha opsionet tona të tjera të baterisë në departamentin e Makina & Aksesorë.