Formuese & Lego për Fëmijë në Shitje – Bli Online

Edhe nëse duket se fëmija juaj nuk ka një interes të dukshëm në kodim, kurioziteti i tyre për formuese & lego pothuajse me siguri do të ndizet pasi të kenë mundësinë të ndërtojnë një robot që do ju përkasë atyre.

Formuese & Lego për Fëmijë në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Lodrat LEGO për ndërtimin e robotëve janë dhurata perfekte për djem dhe vajza të të gjitha moshave.

Pothuajse çdo hobi ose interes që fëmija juaj pëlqen të merret mund të veprojë si pikë përkatëse hyrëse në robotikë dhe programim. Pavarësisht nëse janë kotele, muzikë, makina me telekomandë, vegla fantastiko-shkencore, ose ata në përgjithësi thjesht kënaqen duke i ndarë gjërat për të zbuluar se si funksionojnë dhe i vendosin përsëri së bashku, fëmija juaj mund të frymëzohet të krijojë një robot që pasqyron personalitetin e tyre unik dhe interesat, me fjalimin, këngët, tingujt, dritat, lëvizjet dhe ndërveprimet. Ju keni mundësi të përzgjidhni nga gama jonë e gjerë e lodrave Lego që vijnë ekskluzivisht për fëmijët tuaj nga ku mund të shpalosin kreativitetin dhe imagjinatën e tyre. Shfletoni faqen tonë në internet Karma. al dhe bëni zgjedhjen tuaj për të vegjlit tuaj.

Këtu Janë Disa Lodra Lego & Formuese që Mund t’i Konsideroni t’i Blini për Fëmijën Tuaj:

LEGO Mindstorms EV3

Kjo lodër do t’i lejojë fëmijët tuaj të ndërtojë një robot që ecën, flet dhe mendon që ai / ajo mund të përdorë për të bërë gjithçka që ata mund të imagjinojnë. Kjo lodër është e përputhshme me të gjitha pajisjet e ndërtimit LEGO, kështu që ju mund të inkurajoni fëmijën tuaj të jetë krijues gjatë kohës së lojës. Ky set lodrash vjen deri në 601 copë dhe është i përshtatshëm për djem dhe vajza mbi moshën dhjetë vjeç.

Shtëpia e Mia’s në LEGO 

Ky set lodrash vjen me 3 figura mini-kukullash, një shtëpi në stilin e kabinës 2-katëshe me dhoma të hollësishme dhe shumë elementë aksesorë. Fëmija juaj mund ta përdorë këtë set lodrash për të krijuar një jetë familjare me besim. Ai / ajo mund të heq dyshemenë në dhomën e gjumit të Mia-s për të hyrë në kuzhinë, ata mund ta ndihmojnë Mia-në të bëjë fotografi me aparatin e saj, dhe shumë më tepër.

Aventurë me Helikopter LEGO 

Fëmija juaj mund të përfitojë deri në 3 mundësi ndërtimi me këtë set LEGO 3-në-1. Ai / ajo mund ta ndërtojë setin në një helikopter, një varkë elektrike ose një aeroplan glider. Ata pastaj mund të nisen në aventura të shumta për argëtim të pafund. Aksesorët e këtij seti lodrash do t’i japin fëmijës tuaj një përvojë autentike që do t’i mbajë të zënë për një kohë të gjatë. Të luash me këto lodra do t’i inkurajojë ata që të kënaqen me lojën tradicionale në vend që të përdorin telefona dhe vegla për argëtim. Koha tradicionale e lojës do të ndihmojë gjithashtu në parandalimin e fëmijës tuaj nga lodhja lidhur me sytë (për shkak të dritës blu nga pajisjet).

Të Rinj, Vajza, dhe Bebe: Fromuese & Lego për të Gjitha Moshat dhe të Dyja Gjinitë

Shumica e kujdestarëve (dadove) me sa duket njihen në mënyrë efektive me një pjesë të lodrave për zhvillimin e brezit të ri të burrave të disponueshëm. Prodhues të ndryshëm ofrojnë lodra bindëse që përmirësojnë potencialin e të mësuarit të një mashkull të ri. Për shembull, lodrat e zhvillimit të Karma. al shpesh favorizohen nga të rinjtë. Me këto grupe krijues të erektorëve, të rinjtë mund të zhvillojnë makineri themelore duke përdorur pajisje të lidhshme. Sido që të jetë, organizata të shumta prodhojnë gjithashtu lodra për zhvillimin e zonjushave të reja. Karma. al madje ofron një linjë me sende rozë që janë përqendruar për një grupim femëror. Në të vërtetë, pasardhësit e të gjitha gjërave të marra në konsideratë dhe sekset vlerësojnë grupet e lodrave që ndërtojnë Lego.

Për kujdestarët (dadot) e fëmijëve të vegjël, organizatat e lodrave u japin ofertave specifike të produkteve pikat kryesore të sigurisë, ngjyrat dinamike dhe sipërfaqet intriguese. Markat më të mira të lodrave të zhvillimit ofrojnë një gamë të gjerë artikujsh për të përmbushur nevojat e veçanta të çdo fëmije gjatë secilës prej fazave formuese të adoleshencës.

Të Menduarit dhe Përfitimet për Zhvillimin e Fëmijëve

Ndërtimi i lodrave dhe formueseve për fëmijë përcjell një gamë të gjerë avantazhesh formuese në lidhje me një sajt të jashtëm. Për fëmijët e vegjël, lodrat e tilla i ndihmojnë ata në përsosjen e aftësive kryesore si aftësia manuale dhe koordinimi sy-dorë. Blloqe të ndritshme me forma kureshtare i stërvitin sytë të njohin atributet vizuale.

Të rinj më të vendosur përjetojnë përparësi të zhvilluara më tej gjatë lojës me lodrat e zhvillimit. Setet e Erektorit japin ato bazat e matematikës dhe shkencës nga të cilat varen specialistët mekanikë për të bërë përparime të reja. Si pasojë e lojës me sende nga organizata si Lego Group, një fëmijë mund të vendosë të kërkojë një profesion si modelues. Këto lodra vazhdojnë të japin avantazhe shtesë formuese ndërsa fëmijët arrijnë në mosha të reja. Ndonjëherë, e këndshmja vazhdon edhe në moshën e rritur. Për shembull, klubet Meccano rregullisht tërheqin anëtarë të rritur. Për një gjatësi të konsiderueshme kohore, individët janë takuar në raste unike për të mburrur modele unike të Meccano.

Efikasiteti në Lojë

Duke matur me kujdes vlerësimin e formueseve të lodrave të ndryshme, kujdestarët mund të pajisin të rinjtë e tyre me aparate për të mbizotëruar në sallën e studimit. Për më tepër, disa artikuj magjepsin mënyrat e jetës së individëve me lloje specifike të profesioneve.

Krijuesit marrin shumë marramendëse të parave të gatshme pas krijimit të artikujve të rinj që ndryshojnë botën vazhdimisht në këtë aspekt. Në të vërtetë, ekspertët e zhdrejtë marrin nivelet e tyre të pagës duke kaluar kohë të konsiderueshme në rregullimin e avancimeve komplekse. Shtëpitë dhe vendet e biznesit të konfigurimit të Planifikuesit. Këto janë profesione të shkëlqyera që fëmijët mund t’i gjejnë gjatë takimeve të lojërave.

Meqenëse këto lodra me temë zhvillimi ofrojnë avantazhe të tilla udhëzuese shqetësuese, kujdestarët mund t’i bëjnë ato të përmirësojnë efikasitetin e përgjithshëm të pushimeve. Për kujdestarët në kërkim të sendeve tërheqëse dhe udhëzuese për fëmijët, ndërtimi i lodrave meriton një mendim të mirëfilltë. Dyqanet online të lodrave si Karma. al ofrojnë një gamë të gjerë zgjedhjesh për të përmbushur interesat e veçanta të fëmijëve në mënyrë individuale. Zgjeroni aftësitë e të mësuarit të fëmijës tuaj me këto lodra të dobishme ndërtimi për fëmijët në Karma. al

Pyetjet e Bëra më Shpesh

A mund ta blini Lego në internet?

Porositja nga dyqani Karma. al në internet nuk mund të jetë kurrë më e lehtë se tani! Së pari, shkoni në internet dhe vizitoni Karma. al. Ju mund të shikoni nëpër setet që kemi në dispozicion duke përdorur shiritin e kërkimit ose ndonjë prej opsioneve në krye të ekranit.

Cila është mosha më e re për Lego-t?

Zhvilloni aftësi të shkëlqyera motorike, nxisni imagjinatën dhe dashurinë për krijimtarinë me këtë prezantim të grupeve LEGO për fëmijët tuaj 1 dhe 2 vjeç.

A janë Lego-t të mira për trurin tuaj?

Ata po ndërtojnë aftësitë e tyre hapësinore – aftësinë për të vizualizuar dhe planifikuar objekte tre-dimensionale. Studime të shumta kanë treguar se fëmijët tregojnë përmirësim në testet e arsyetimit hapësinor pasi kanë kaluar kohë me LEGO Bricks dhe lloje të tjera të lojës ndërtimore.

Cili është përfitimi i lojës Lego?

Kur angazhohen me LEGO, fëmijët mund të jenë aventureskë sa të duan, duke i lejuar ata të eksperimentojnë, të provojnë dhe të ndërtojnë ide të reja. Të luash me LEGO dihet se ka përfitime të mahnitshme për zhvillimin e aftësive të shkëlqyera motorike, zhvillimin e shkathtësisë dhe forcës në gishta.

A ndihmojnë LEGO-t me ADHD?

Lego-t janë një mjet veçanërisht i shkëlqyer për fëmijët me ADHD dhe probleme të vëmendjes sepse Lego-t mund ta mbajë vëmendjen e tyre për orë të tëra, duke ndihmuar në ndërtimin e aftësive jetësore të të menduarit që mund t’i lejojë ata të përqendrohen më mirë në shkollë dhe gjatë aktiviteteve të tjera jo-lojë.