Mbajtëse për Ski/ Biçikleta në Shitje – Bli Online

Me një mbajtëse për ski & një raft biçikletash për makinat, do të jeni në gjendje të udhëtoni në rrugë të largëta ose larg shtëpisë përmes terrenit të veshtire.

Mbajtëse për Ski & Biçikleta për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Raftet e biçikletave të makinave vijnë në lloje të ndryshme dhe mund të montohen në çatinë tuaj, prapakolpin, rimorkionin ose në bagazhin tuaj. Nëse tashmë zotëroni një raft çati, një raft biçikletash çati mund të jetë zgjidhja më e thjeshtë, megjithatë, një bagazh ose raft i montuar në kthesë shpesh është më i lehtë për tu ngarkuar dhe shkarkuar dhe i përshtatet biçikletave më të rënda.

Mbajtesja e bicikletave për makinat është testuar plotësisht për sigurinë tuaj – dhe sigurinë e të tjerëve në rrugë – si dhe për të mbrojtur biçikletën tuaj të çmuar nga çdo dëmtim dhe gërvishtje. Ato janë gjithashtu të lehta për tu montuar, shpesh pa mjete, si dhe janë të lehta për t’u përdorur edhe me raft biçikletash të montuara në pjesën e pasme për makinën tuaj duke ju dhënë akses në bagazhin. Mbi të gjitha, ju doni të jeni te shpejte në rrugë dhe në shalë që të mund të shijoni pasionin tuaj.

Mbajteset tona të biçikletave per makina janë testuar gjerësisht dhe ofrojne një strukturë te fundit ne aspektin e modernitetit dhe cilesise si askush tjeter ne Shqiperi. Ato testohen gjithashtu në jetën reale nga atletët tanë qe i perdorin vazhdimisht dhe jane teper te kenaqur. Si rezultat, produktet tona mbulohen nga një periudhë garancie prej shume vitesh. Kështu që ju mund të jeni të sigurt se mbajtesja juaj e biçikletave për makinat varet nga puna – sot dhe për shumë vite që do të vijnë.

Llojet e Mbajtësve Per Makina 

Më poshtë është një përmbledhje e shpejtë e zgjedhjeve me te mira per transportimin e ingranazheve, e ndjekur nga një vështrim më i hollësishëm i opsioneve të mbajteseve të makinave bazuar në aktivitetin ose aktivitetet që po bëni.

Mbajteset me rreshqitje

Raftet për biçikleta të montuara në rrëshqitje jane efektive në marrësin e një autostopi rimorkio. Një marrës me rreshqitje zakonisht mund të instalohet në një automjet që nuk është i pajisur fillimisht me një, por është një shpenzim shtesë për t’u marrë parasysh.

Mbajteset e çatisë

Këto janë më të shkathëtat sepse mund të personalizoni aksesorët për të transportuar pothuajse çdo lodër në natyrë, duke përfshirë kajakë, dërrasa serfi, dëborë, biçikleta dhe kuti ngarkese. Mbajteset e çatisë janë të qëndrueshme, mbajnë larg marshimin e pajisjeve dhe nuk bllokojnë hyrjen në dyert e automjeteve. Por ato janë të shtrenjta dhe kërkojnë heqjen e ingranazheve lart, gjë që mund të jetë e vështirë për disa.

Kutitë e ngarkesave, shportat, çantat

Kutitë e ngarkesave janë kontejnerë të anës së fortë që ngjiten në një mbajtese çatie dhe mbajnë pajisjet larg syve. Ato janë ideale për ski, dëborë dhe sasi të mëdha ingranazhesh (me përjashtim të biçikletave ose anijeve). Ato jane te lirshme dhe montohen kollaj, vijne me madhësi të ndryshme në një sistem të mbyllur, por ato kane rezistencë ndaj erës dhe zhurmës gjatë udhëtimit.

Mbajteset e bagazhit

Këto mbajtese mbërthehen në bagazh ose çelësa me një sistem rripash dhe grepash. Ato mbajnë një deri në tre biçikleta që mund te mbeshteten. Janë të lehtë për t’u përdorur, ekonomik dhe praktike. Në anën negative, ata transportojnë vetëm biçikleta dhe kufizojnë qasjen në bagazh. Gjithashtu, biçikletat mund të lëkunden ose përplasen me njëra-tjetrën gjatë transportit.

Mbajteset per kamjone

Raftet e kamionëve përfshijnë binarë të brendshëm ose shirita mbështetës që mund të instalohen përkohësisht në një shtrat kamioni për të ankoruar biçikletat nga pas ose perpara. Raftet janë në dispozicion për arsye transportuese dhe kutitë e ngarkesave.

Mbështetëse të gomave rezervë

Këto janë opsione të lehta, të përballueshme për automjetet me mbajtëse të gomave rezervë të jashtme.

Gamë e madhe e mbajteseve të çatisë dhe aksesorëve

Ne kemi një përzgjedhje të madhe të mbajteseve të makinave, raftet e kamionëve, raftet SUV, dhe fugoneve për mbajtjen e pajisjeve te skive, dëborës, biçikleta, bagazh, pajisje kampesh, kanoe,  dhe tabela surf.

Karma ofron zgjedhjen më të gjerë të rafteve të biçikletave në Shqipëri. Ne furnizojmë dhe shfaqim një larmi të madhe produktesh në mënyrë që të mund të gjeni zgjidhjen më të mirë me çmimin më të mirë për t’iu përshtatur nevojave tuaja. Në seksionin tonë të rafteve të biçikletave, ne kemi mbi 80 modele raftesh biçikletash të montuara në autostop, mbi 30 modele të transportuesve të biçikletave në çati, mbi 30 modele të rafteve të biçikletave në bagazh, dhe dhjetëra rafte biçikletash të montueshme per kuti kamionësh. 

Për ata që kërkojnë të mbajnë pajisje per ski, dëborë, bagazh dhe pajisje per kampe, ne kemi mbi 40 modele të kutive të skive dhe ngarkesave, dhjetra rafte skish dhe dërrasash dëbore dhe më shumë se një duzinë shporta ngarkesash qe montohen ne çati. Ne madje shfaqim shumicën e modeleve në të dy dyqanin tone online – do të habiteni.

Raftet e makinave për ski dhe dëborë

Ekzistojnë një numër mënyrash me të cilat mund të mbani materiale per ski dhe dëborë.

Raftet montueshem per ski dhe debore

Raftet e skive dhe dëborës mund të përshtaten me një numër te ndryshem pajisjesh, por ato kërkojnë që të keni një raft çati bazë (traversa). Ato janë të sigurta, të thjeshta në përdorim dhe më pak të kushtueshme se kutitë e ngarkesave ose goditjet. Më të mëdhenjtë mbajnë deri në gjashtë palë ski ose katër borde.

Kutitë e ngarkesave

Kutitë e mbyllura të ngarkesave të mbrojtura nga moti janë një mundësi tjetër për tërheqjen e shumë pajisjeve te skive dhe dërrasave të dëborës. Kutitë e ngarkesave kërkojnë një raft çati bazë për tu montuar. Ato janë të shtrenjta në krahasim me opsionet e tjera për të mbajtur pajisje skie dhe dëbore, por ato janë gjithashtu të gjithanshme nëse planifikoni të bëni aktivitete të tjera, si kampingu.

Mbajteset per pajisje për ski dhe bicikleta

Raftet per biçikleta në stilin e varur mund të përshtaten për të mbajtur pajisjet e duhura ne rimorkion tuaj. E gjithe kjo vjen tek ju tani me cmimet me te mira per cilesine maksimale. Tani ju muund ti merrni me vete aksesoret kudo qe deshironi te shkoni dhe nese nuk doni te shpenzoni shuma te medha parash.