Produkte për Pastrim & Mirëmbajtje Makinash në Shitje – Bli Online

Për t’ju ndihmuar në këtë drejtim Karma.al ofron një gamë të gjerë me produkte për pastrim & mirëmbajtje për makina duke filluar nga kompletet e pastrimit të makinave, lustruesit e makinave, shampot e makinave, pastruesit e vakumit të makinave, bojërat e makinave, etj.

Produkte për Pastrim & Mirëmbajtje për Makina në Shitje - Bli Online
Show Filters

Showing the single result

Showing the single result

Disa herë bëhet e sikletshme që kur doni të dilni jashtë për një udhëtim të gjatë me një person të dashur, por makina juaj nuk është në një gjendje mikpritëse. Ne jemi këtu për t’ju ardhur në ndihmë që të eleminojmë erërat e pakëndshme dhe të sjellim pastërti me gamën e produkteve tona të pastrimit.

Ato janë të dizajnuara ergonomikisht për pastrim të shkëlqyer të makinave. Ata vendosin një shtresë mbrojtëse të lehtë në sipërfaqen e saj, duke mbrojtur kështu makinën tuaj nga grimcat e pluhurit. Ekzistojnë një mori peshqirësh mikrofibër ose një ventilator për të tharë makinën tuaj në mënyrë efikase. Ju mund të zgjidhni përbërës të besueshëm të zbutjes për të lustruar makinën ose pastruesit e makinës për pastrimin e brendshëm. Me këto pajisje të qëndrueshme për pastrimin e makinave, nuk ka pse të shqetësoheni për aftësinë e makinës suaj për të kryer në kushte të ndryshme.

Makina juaj është ndoshta shoqëruesi juaj në çdo kohë që qëndron derisa të mos prishet. Vendosni ingranazhet tuaja dhe zbukuroni pamjen e makinës tuaj me mjete efikase të pastrimit të makinave në internet në Karma.al. Rrisni rendimentin dhe fuqinë e makinës suaj përmes produkteve me cilësi premium nga një numër markash që gjithashtu me një gamë të arsyeshme çmimesh. Për më tepër, ju gjithashtu mund të përfitoni zbritje emocionuese dhe oferta për çdo blerje dhe të kurseni më shumë. 

Hapi i Parë: Lani dhe Pastroni me Produkte për Pastrim & Mirëmbajtje

Larja dhe pastrimi

Ky është hapi i parë i detajimit të makinës suaj, i cili ju ndihmon të dekontaminoni makinën tuaj nga çdo papastërti, njolla dhe ndotës të tjerë sipërfaqësorë si pluhuri i frenave, pasojat industriale, depozitat e shiut acid dhe pluhuri hekurudhor, etj. Të cilat mund të dëmtojnë sipërfaqen e makinës tuaj.

Çdo ditë makina juaj është e ekspozuar ndaj elementeve, të lindurit nga ajri po ulen në makinën tuaj; pasojat, spërkatja e tepërt, metali hekuri (ngjyra), mete, katran, lëng pemësh, etj., duke u lidhur me bojën dhe duke e lënë atë të duket i zbehtë dhe të ndjehet si letër zmerile. Këto fillestarë quhen ndotës dhe procesi i kësaj ndodh si ndotje.

Rrota & Goma

Pastrimi i rrotave dhe gomave gjithashtu përfshin dekontaminimin e pluhurit të frenave, depozitimit të hekurit dhe katranit duke përdorur pastrues specifik si Gyeon Q2M IRON dhe Gyeon Q2M TAR të cilët janë të sigurt për trupin dhe jo vetëm pastrojnë, por edhe rikthen pamjen e humbur. Ky proces siguron që rrotat e udhëtimit tuaj të jenë të pastra nga çdo ndotje hekuri dhe pluhuri, prania e së cilës përndryshe mund të gërryejë dhe dëmtojë rrotat e aliazhit.

Heqja e depozitave të kripës dhe mineraleve, Pastrimi i logos

E gjithë papastërtia, kripa dhe depozitat e mineraleve hiqen nga trupi, veçanërisht nga logo duke përdorur kimikate speciale të sigurta për trupin dhe furça speciale.

Larje e makinës

Trupi i makinës është larë plotësisht duke përdorur shampo neutrale PH si Gyeon Q2M Bathe që është e sigurt për bojërat dhe veshjen, dhe do të thahet duke përdorur peshqirin e posaçëm së waffle, i cili do të sigurojë që të mos shkaktohen vija të tjera në sipërfaqen e bojës.

Dekontaminimi i tarit

Automjetet zakonisht mbledhin sasi të mëdha të ndotjes së katranit dhe asfaltit gjatë përdorimit të përditshëm, këto njolla katrani do të hiqen duke përdorur Gyeon Q2M TAR.

Balta

Pas larjes së makinës tërësisht për të hequr qafe ndotësit e sipërfaqes, ajo më vonë do të baltoset duke përdorur Gyeon Q2M Clay për të hequr ndotjet e mëtejshme që janë të lidhura me bojën dhe nuk ishin në gjendje të hiqeshin duke u larë.

Pas këtij procesi, udhëtimi juaj do të jetë plotësisht i pastër nga ndotjet dhe papastërtitë.

Hapi i Dytë: Lustrimi & Saktësia

Ne përdorim të përbërjeve tona, lustruesit dhe jastëkët të cilët prodhohen në Gjermani për të korrigjuar sipërfaqen e bojës. Ne përdorim GreenZ XtremeCut Komponimi 350 me jastëk xhins GreenZ për të hequr lëvoren e portokallit dhe gërvishtjet e thella. Për të hequr gërvishtjet e Rënda, ne përdorim GreenZ XtremeCut Komponimin 350 së bashku me jastëkun tonë GreenZ Hybrid White Heating Cutting Foam.

Pastaj përdorni GreenZ Heavy Cut Compound 600 me jastëkun tonë GreenZ Hybrid Orange Medium Cutting Foam Pad për të hequr rrotullimet dhe gërvishtjet e vogla dhe të mesme.

Përfundimisht, përdorni GreenZ UltraFinish Polish 4500 dhe GreenZ Hybrid Black Finishing Foam Pad në një lustrues DA që do të sjellë një përfundim pasqyre për sipërfaqen e bojës.

Ndryshe nga konkurset tona, kombinimi i shkëlqyer i përbërjeve dhe jastëkëve tanë na mundëson të përdorim korrigjimin me dy hapa në shumicën e situatave dhe të kursejmë shumë veshje të pastër në makinat e klientëve tanë.

Hapi i Tretë: Dylli & Mbrojtja

Ne ndjekim procesin e sugjeruar nga prodhuesit përkatës në mënyrë rigoroze dhe fetare kur bëhet fjalë për mbrojtjen e pikturës për të marrë më të mirën nga produktet e tyre të mbrojtjes së bojës.

Përgatitja

Pasi të jenë kryer hapa të shumtë të lustrimit, ai ka nevojë për një pastrim kirurgjik të sipërfaqes së bojës para se të kryhet çdo lloj mbrojtjeje. Trupi i makinës do të fshihet me Gyeon Q2M PREP për përgatitjen e duhur të automjetit para se të bëhet ndonjë mbrojtje në sipërfaqen e bojës.

Kjo shërben për dy qëllime, ajo degreason sipërfaqen e bojës dhe heq mbetjet e lustrës dhe vajin e paraqitur në lustrime, gjithashtu jep veti anti-statike, kështu që grimcat e pluhurit nuk do të vendosen në sipërfaqe dhe e bën sipërfaqen pa vaj dhe pa pluhur për një shtresë perfekte. Ky proces është shumë i rëndësishëm pasi një shtresë kërkon një sipërfaqe të pastër dhe të zhveshur të bojës për të bërë një lidhje kimike të përsosur.

Mbrojtja e bojës

Pas përgatitjes së bojës do të mbrohej me veshjen qeramike dhe do të fshihej duke përdorur një leckë mikrofibre kamoshi. Shtresa të shumëfishta do të shtohen bazuar në paketën e zgjedhur.

Veshja e gomave

Gomat e pastruara janë të veshura me një komodë me bazë uji e cila rikthen shkëlqimin dhe mbron gomën nga plasaritja.

Plastikat e jashtme të Pastruara dhe të Veshura

Plastikat e jashtme pastrohen duke përdorur pastrues specifikë plastikë dhe më vonë vishen me një komodë me bazë uji e cila rikthen shkëlqimin dhe mbron plastikën nga rrezet UV.

Hapi i Katërt: Mirëmbajtja dhe Durimi

Mirëmbajtja e makinës është po aq e rëndësishme dhe ne e theksojmë këtë proces pas detajimit si një pjesë e vetë procesit të detajimit të makinës. Mirëmbajtja e duhur përmirëson qëndrueshmërinë e mbrojtjes.

Mirëmbajtja përfshin larjen dhe pastrimin e duhur me produktet dhe proceset e sugjeruara. Ka shampo për larjen dhe mbrojtjen e makinave që mund të lajnë dhe mbrojnë motorin tuaj të makinës në një hap të vetëm. Vendosja e sprajit të mirëmbajtjes me bazë silice për veshjet qeramike zgjat qëndrueshmërinë dhe rrit shkëlqimin dhe aftësinë për të rikuperuar. Përdorimi i rregullt lejon të fitoni deri në 90% të qëndrueshmërisë së rregullt të vetive hidrofobike.